PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom mit látsz benne, sztem nem "füvesebb" mint a tiéd!<#vigyor2>#vigyor2>
Pedig legyél csak megelégedve mert nagyon jó lett!😛
Igen replay-nél jó a fû!
Igen replay-nél jó a fû!
pl ennek a kinézete jobban tetszik mint a sajátomé, nem a mintázata, mert az hidegen hagy csak vhogy füvesebb

Nekem is jobban tetszik az eredeti Konami-s de vhogy nem vagyok megelégedve igazán, csak nehéz tesztelni.
A replaynál akkor jó a fû?
Javítás parancsolj :
klikk
A replaynál akkor jó a fû?
Javítás parancsolj :
klikk
Távoli:
Alap, KONAMI-s bump:
"Lapos" bump:
Közeli:
Alap, KONAMI-s bump:
"Lapos" bump:
Vélemény: Igazából nekem mindegyik tetszik, de talán az alap konami-s bump-al jobb!
Megjegyzés: A távoli képen jól látszik a felezõvonaltól jobbra lévõ sötét csíknak a széle olyan mintha meg lenne toldva az kicsit rondán néz ki azt még lehetne javítani!
Köszi így már mükszik!<#papakacsint>#papakacsint>
Nagyon tetszetõs cucc!<#taps>#taps>
Hamarosan majd rakok be képeket hogy milyen konami-s és lapos bump-al és leírom a véleményem!
Nagyon tetszetõs cucc!<#taps>#taps>
Hamarosan majd rakok be képeket hogy milyen konami-s és lapos bump-al és leírom a véleményem!
Csak a gyepet, az unnamed_106-ot importáltam, mert ugye elõször az eredeti KONAMI-s bump-al akartam tesztelni!
Breki: Most importáltam a dt07.img-be amit tegnap küldtél gyepet de meccs elején kilép hibaüzenettel..
bal analóg kétszer abba az irányba, amerre éppen nézel
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Amúgy egész jó gyep lenne csak kéne a psd-je csak a csíkozást kéne helyrerakni és ezeket a szörnyû foltokat kiszedni.
Visazont maga a szín és a minta egész jó
Visazont maga a szín és a minta egész jó
A LoD a Level of Detail rövidítése, annyit tesz, hogy a távolabbi dolgok ilyen esetben kevesebb poligonból épülnek fel, kevésbé részletes, alacsonyabb felbontású textúrát tesz rá, stb.
Oké köszi, majd holnap kipróbálom de most mennem kell!<#papakacsint>#papakacsint>
A holnapi nap elég hosszú lesz...<#szomoru1>#szomoru1>
Na jó8!<#wave>#wave>
A holnapi nap elég hosszú lesz...<#szomoru1>#szomoru1>
Na jó8!<#wave>#wave>
Ez például a kezdõkörben nem tetszik olyan mintha egy lapot félbehajtottak volna és a hajtásnyom látszódna

Ez az a textúra amit a srác csinált elmosódotabb mint az eredeti Konami-s és emiatt kevésbé látszanak az egyenletlenségei.
De ezt magad is láthattad mikor kipróbáltad csak most javítva van a visszajátszásos hiba.
Ez bármelyik gyepnél van szerintem tehát az eredetinél is.
De az én gyepem megy priviben próbáld ki eredeti bump-al és a blurossal is melyik tetszik inkább
De ezt magad is láthattad mikor kipróbáltad csak most javítva van a visszajátszásos hiba.
Ez bármelyik gyepnél van szerintem tehát az eredetinél is.
De az én gyepem megy priviben próbáld ki eredeti bump-al és a blurossal is melyik tetszik inkább
Nekem igazából így is tetszik, de várom/várjuk a másik verziót!<#papakacsint>#papakacsint>
tessék a lapos blured bump javítva
http://www.gazup.com/998cT-unnamed_39_1.7z-download-mirrors
A fû mindjárt megy privátban a segítségért.
http://www.gazup.com/998cT-unnamed_39_1.7z-download-mirrors
A fû mindjárt megy privátban a segítségért.
Most elsõsorban a gyep színére gondoltam, de igazából úgy tetszik ahogy van! Persze biztos lehet jobb is, nemtudom..
Lapos, lenyomott = elmosódott bump?😄
Lapos, lenyomott = elmosódott bump?😄
szerintem szép, de nem élethû olyan mintha egy úthengerrel átmentek volna rajta
Igaz igazi meccseken is néha olyan gyepeket látok
Igaz igazi meccseken is néha olyan gyepeket látok
<#taps>#taps>
Maga a gyep nekem nagyon bejön!
Maga a gyep nekem nagyon bejön!
Olvasd el evo-web-en ezt:
PES 2010 DEMO SUPERSTAR by stefanACM ---> #53, #55, #56, #57
http://forums.evo-web.co.uk/showthread.php?t=54812&page=2
Ezért használja PATe a LOD-ot!
PES 2010 DEMO SUPERSTAR by stefanACM ---> #53, #55, #56, #57
http://forums.evo-web.co.uk/showthread.php?t=54812&page=2
Ezért használja PATe a LOD-ot!
Nah most büszke vagyok magamra sikerült kijavítanom ezt a replay bug-ot
ez az új gyep amit ma szintén kijavítottam -most nem grafikailag értve- és a bluros bump szintén javítva
Ahhoz képest, hogy pár hete kezdtem hexa editort használni nem rossz 😛

ez az új gyep amit ma szintén kijavítottam -most nem grafikailag értve- és a bluros bump szintén javítva
Ahhoz képest, hogy pár hete kezdtem hexa editort használni nem rossz 😛

Igazából nekem sem világos hogy mi ez, régebben próbálgattam ki-be kapcsolgatni de aztán nem nagyon vettem észre sok változást, de lehet az volt a baj hogy nem azt néztem amit kellett volna...
Asszem ez valami képminõség növelés lesz, úgy emlékszem régebben valami olyasmit olvastam errõl hogy ezzel engedélyezni lehet a max grafikánál is jobbat és csak erõs gépekhez ajánlják! Igazából valószínûleg ez a "maximumnál is jobb grafika" abban jelenik meg hogy élesebb lesz!
Ez lehet a LOD, szerintem..
Asszem ez valami képminõség növelés lesz, úgy emlékszem régebben valami olyasmit olvastam errõl hogy ezzel engedélyezni lehet a max grafikánál is jobbat és csak erõs gépekhez ajánlják! Igazából valószínûleg ez a "maximumnál is jobb grafika" abban jelenik meg hogy élesebb lesz!
Ez lehet a LOD, szerintem..
PES 2010 SHOW .!
Ezekben a videókban a füvek egyre kevésbé tetszenek oldalról, remélem nem ilyen lesz.
Egyébként a LOD-ra énis kitserverbõl emlékeztem, de hogy tulajdonképpen mi még nem világos.
Egyébként a LOD-ra énis kitserverbõl emlékeztem, de hogy tulajdonképpen mi még nem világos.
A sima gyorsan megtolós csel ami 09-ben kétszer jobb analóg jobbra volt ebben hogy hozható elõ hiába rángatom az analógot semmi.
New PES 2010 Video
Gondolom hogy használni tudja a LOD-ot!
LOD volt a kitserver-ben is:
"LOD: Enhance image quality"
Az enhance-rõl lövésem sincs hogy mit jelent..
Növeli a képminõséget?
LOD volt a kitserver-ben is:
"LOD: Enhance image quality"
Az enhance-rõl lövésem sincs hogy mit jelent..
Növeli a képminõséget?
"I used riva tool to force lod and this is the result."
Akkor rakja be a l4vezz1 félét és nézze a fekete ismétléseket
de nem igazán értem abban mi a bonyolult hogy kiszedi a texturát és rányom egy blurt
arra kéne rájönni az ismétlésnél miért fekete a fû
de nem igazán értem abban mi a bonyolult hogy kiszedi a texturát és rányom egy blurt
arra kéne rájönni az ismétlésnél miért fekete a fû
Hát ha nekem nem mondtad volna el magyarul akkor én nem biztos hogy megértettem volna, bár a lényeg azért kivehetõ: 1) eredeti 2) homályosított 3) realisztikusabb
De õneki jelenleg teljesen más a jó mint neked mert neki zavaróan éles lett a riva tool miatt, így még a "realisztikusabb" bump-nál is elmosódott kell neki hogy jól nézzen ki nála!
De õneki jelenleg teljesen más a jó mint neked mert neki zavaróan éles lett a riva tool miatt, így még a "realisztikusabb" bump-nál is elmosódott kell neki hogy jól nézzen ki nála!
Ja már értem PATe azért akar elmosódott "bump"-ot mert ez a riva tool-t használta és az nagyon kiélesítette a gyepet ami tényleg zavaró elnézve azt a képet!
Igen!<#vigyor2>#vigyor2>