PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De mint írtad, L2, vagy R2 lenyomásával a jobb analóggal is lehet cselezni. Kinek mi esik kézre. Nekem bal analóggal annyira nem esik kézre a csel, mert pl. a 2x elõréhez elég sokat kell rángatni, és ha netán nem pont elõre rántod, akor már szar😄 dpaddal meg csak 2 gombnyomás ugyanez.
valami olasmit is olvastam, hogy X ? gomb folyamatos nyomásakor a távolabbi társnak passzol
Lehet felfedeztem olyat amit más nem vagy csak nekem mûködik így? 😛
A manuális pasz laposan nekem is derékszögben megy laposan viszont egyszer vhogy elõttem átlósan a kapu elõtt vele sztem vmi módosító gombot kell közben nyomni, csak meguntam, hogy mindig elszúrom vele.
Így épphogy nyertem vele a középsõ fokozaton 3-2 a barca ellen úgy hogy a cseleket próbálgattam meg a manuális paszt.
Szval ha valaki tudja az átlós manuális pasz módját írja már be
DE észrevettem, hogy remélem most jól mondom L2-t nyomva (bal alul) nem passzol, de manuális pasz se semilyen.
És így a jobb analóggal cselez illetve úgy vettem észre hogy kell hozzá nyomni még az R2-t. TEhát nem ahhoz hogy ne manuális pasz legyen ahhoz elég az L2 hanem a cselhez két gomb kell és jobb analógra a kombók.
Version 3.0.
HOW TO USE
---------------
Run demoTweak2010.exe, select your game executable, then you will be able
to alter these settings:
1. Penalties (Yes/No)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
If the game ends with a tie, you can enjoy the penalty shoot-out, if
you choose the "Yes" setting.
2. Camera type
~~~~~~~~~~~~~~
You can choose from 11 different cameras: Normal (Close,Medium,Long),
Wide, Bird's Eye, Broadcasting (1,2,3), Zoom, Vertical Wide and Player.
WARNING: If you choose any non-default camera (default is Normal Long),
do NOT try to change it in game, using "Camera Type" menu - the game will
crash immediately.
3. Camera angle
~~~~~~~~~~~~~~~
You can select a value from the drop-down list (0-9), or you can enter
any number you want between 0 and 2^32-1. The bigger the value, the more
camera turns when following the ball, as opposed to rolling alongside the
pitch. This helps to achieve nice "TV-broadcasting"-type views.
4. Match time
~~~~~~~~~~~~~
You can select a value from the drop-down list, or you can enter any number
you want between 1 and 255.
When done making changes, press "Save" button, then close demoTweak2010.
Now start the game as usual. If you go to the options screen, the menu
will still say "5 min.", but don't believe that When the match starts,
you will notice that the clock runs slower, and the match will take
whatever number of minutes you specified with the demoTweak2010.
If you want to completely undo any changes that demoTweak did to your
executable, press "Defaults" button, and then "Save". This will restore
the original code bits.
Enjoy!
juce.
http://rapidshare.com/files/292777243/Demo_Tweak_2010_v3.0_by_juce.rar
azért így elég állat lenne 😊
Mert nekem egybõl elkezdi nyomás nélkül is.
2009ben megvolt rá a menü, itt nem találom.
😊
Ejh, na még1x
Letöltés a vidó leírásában
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
lehet más tudta, de van egy gomb amit lenyomva nem passzol vele hanem ilyen cseleket csinál amit a bal analóggal nem vagy legalábbis nekem a balra más jött a jobbra jöttek a cselek viszont a gomb lenyomásakor nem enged passzol se ezt meg kell szokni, hogy paszhoz elengedjem.
Mondjuk ezt bill-en megcsinálni nem semmi.
köszi
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
a manuál pasz viszont laposan nálam is csak derékszögben megy de érdekes felemelve sikerült átlósan is.
Elõbbi dologról mindjárt rakok be egy videót és érdekes dolgokat csak elõtte kell kicsit angoloznom 😛
azért kelett felcserélni mert 2008-ban megszoktam, hogy jobb analóggal cselezek, de úgy emléxem akkor tiis felcseréltétek
RB majd utána gyorsan RT+egy irány, hogy merre tolja meg !
A lényeg, hogy RB+RT ne legyen együtt megnyomva mert akkor a futás közbeni megtolást csinálja !
RT csak arra kell, hogy lelassuljon, vagy megálljon és utána RT+iránnyal hirtelen egy megtolással ritmust tudj váltani.
Amúgy felesleges volt szerintem felcserélned a d-padot a jobb analógra, mivel a bal analóggal sokkal egyszerûbb cselezni menet közben, ráadásul akkor nincs manual passz csak a d-padon és az már bonyolult, mivel közelrõl laposan elgurítani a kapus mellett úgy a legegyszerûbb .
10 méteren belül a legkönnyebb gólt szerezni a manual passzal nem akad el a kapusban 😊
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Hanyadik perc?
Értem. Akkor érdekes, az ilyen elhúzások, lövõcselek biztos mennek jobb analóggal is, sose próbáltam.. nekem a lövõcsel, mindig a "DS" volt, de láttam, hogy jobb analóggal is meg lehet csinálni egy húzással, vagy vmi.
De a mostani cselvideókat is nézve mindegyik meg a sima irányítással is, nem kell jobb analóg ehhez. Viszont a D pad jó, mert azzal gyorsabban lehet csinálni.. Csak nem szívesen cselezgetek d paddal, és ha utána lõni , vagy vmit akarok, akkor lemegyek az analógra..
Te hogy váltogattad? Vagy ez nem okozott gondot?
Akkor máshogy kérdezem: a D-padot nyomkodtad a meccs közben a cselhez, vagy a jobb analógot? Ebbõl tudni fogom, mit mire állítottál. 😛
de a videókon olyan szép kis elhúzások vannak
Viszont az elõre 2õt megcsinálja analógra is, de lassabb, mint d paddal, ill.nem áll kézre. De gép ellen úgy láttam ez az "új lövõcsel", mindig beszopja Top player is. 😄
D-padot analógra az mit jelent?
1. Hogy a D padon levõ gombokat csináltad jobb analóggal (vagyis gyakorlatilag ugyanaz, mint bal analóg, csak a jobbal is tudod csinálni?)
2. vagy a jobb analóg funkcióit csináltad a d paddal? (ami cseleket mondtál, mind a bal analóggal, és D paddal megoldhatóak, vagyis sima irányokkal)
Utóbbira tippelek, elõbbinek nem látom értelmét, ill. nehezen, mert ugyanaz a kettõ, de lehet hogy érzésre mégsem?
Sima elhúzás, mint 2009ben, a sima irányok... Csak itt gagyibbul csinálja.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Én néztem ilyen csel oktató videókat,de hát nekem se nagyon megy.Pl. olyan alap dolog labda felemelése szerintem annyi hogy elõre-hátra a kar.Hát nekem erre semmit se csinál...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Most úgy vettem észre itt mezõnyben nem nagyon használható kapussal szemben jól alkalmazható továbbra is.
2009-ben felcseréltem a D-pad-ot a jobb analógra és ott vhogy érzésre simán jöttek az ilyen cselek vagy oldalra hosszú megtolás és azzal elhúzás.
De itt vhogy nem mennek ezek az irányváltozásos cselek,
pl a sima elhúzás mi?
A 2009-esnél vhogy kézre álltak ezek a jobbra balra jobbra dolgok, de itt nem meg hiába rángatom a jobb analógot olyanokat csinál pl hogy elfordul hirtelen.
Ja és csak olyan jelentkezzen aki teszem azt 3 hónapos meló után nem tûnik el a francba engem megváratva több 100 fájllal.
privit küldjetek srácok
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
2009ben pl. az elsõ képeden levõ akciót én úgy oldottam meg 10/10x, hogy biciklicsel, megfelelõ pillben elhúz, és már sehol sincs a védõ, lehet vinni kapusra, az fekszik, gól. 😄
Mondjuk ránézésre érdekes.
Az elsõ kép sima elhúzások röviden (jobbra balra) + lövõcsel.
Második kép sima elhúzás jobbra balra hosszan 90 fok.
Ezeket te jobb analóggal csináltad?
Elõtte egy AMD A64es 3000+os procim volt 40%kal húzva, azon is tökéletesen elment minden.
Én 2009ben egyedül a lövõcselt, meg a biciklicselt csináltam , de azt sem azzal kellett, ill. elhúzások, meg R1-R2vel való ütemváltások.
Asszem az a megtolós cucc sem jobb analógos, hanem valami más gombkombó volt (de ezt te jobban tudod). Még a marseille Rulett sem volt jobb analgógos.
Jobb analóggal egyedül a manual passzt próbálgattam, de aztán feladtam, csak bedobásoknál használtam. 😊
Amúgy érdekel, mert itt 2010ben egyedül eddig a korábban linkelt megáll, megtol csel ami jó, ill. kapus ellen a lövõcsel.