PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.
This limit is reached.
To download this file, the uploader either needs to transfer this file into his/her Collector's Account, or upload the file again. The file can later be moved to a Collector's Account. The uploader just needs to click the delete link of the file to get further information.
"
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
http://rapidshare.com/files/295110496/playerdata.rar.html
I have HD4770, my screen is SamsungP2350 23'.
i can play on high resolutions, and the game work smooth, but i have wide screen, so "normal" resolutions making the game look very strech on the screen, when i'm changing it to wide resoluions, it's work slower. only in my game?
i hope that is becouse the game is only demo.
válasz
Yes some people said this is fixed in the final version of the game
addig aki leszedte már az xboxost írhatna 1 fullos csapatlistát 😛
Pro.Evolution.Soccer.2010.PAL.X360-Allstars
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Football manager 09 is jöhetne a héten
ide akarod, hogy belépjek cccc
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
jobb oldalt a leírásban vannak a linkek, aztán szerintem magyarul is van read me a .rar-ban...de nem lett tökéletes
Bár ezt tényleg meg kéne figyelni... pl. ha olyan kártyája van, hogy szélen elfutó, akkor most ettõl jobban fut, vagy jobban szélen, vagy mi? Szerintem max. akkor van értelme, ha AI irányítja, és akkor inkább szélen próbál játszani, de ha már te irányítod, akkor úgyis arra megy, és úgy, ahogy te akarod... Szóval ez izgis.
Ugyanez a csatárnál. van olyan, hogy 16osnál várja a labdát felfutva... ha te irányítod, akkor hiába a kártya. 😊
BALnál meg ugye jöttek a képességek (de azt nem tudom, hogy tényleges jelentõsége is volt annak, mert bizonyos statokhoz volt kötve).
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Most meg kártyák vannak. Annyi plusz lehetõség van, hogy van néhány olyan képesség, amit ki be lehet kapcsolni, hogy használja-e vagy sem. Túl sok ilyen kapcsolható dolgot nem vettem észre, aminek értelme lenne kapcsolgatni (nyilván ha olyan a kártya, hogy tud jól elõre ívelni ON OFF, akkor hülye, aki OFFra teszi...). 😄
De ahogy néztem csomó képesség adott egy játékosnál, tehát az nem nagy variálás. 😊
Hát ez megint mekkora lehetõség lenne a multiplayer részt jobbá,színesebbé tenni.
Csak azt nem lehet még mindig tudni,a multi rész ér-e valamit...
------------------------------------
http://www.pesfan.com/news/8541001/PES-2010%3A-Become-a-Legend/
Hát már itt lenne az ideje!
Úgy készültem mire hazaérek suliból addigra már tölthetõ lesz, és estefelé ki is próbálhatom...hát ez nem jött be.
Installation:
-unrar
-run ADXConverter.exe
Functions:
-Converts: MP3-ADX, MP3-AIX, WAV-ADX, MP3-WAV, ADX-WAV, WAV-AIX
New in Version 1.3:
- MP3-AIX & WAV-AIX
- Now you can set a loop for ADX-files
- Bug fixes
Notes:
-Some Settings aren't implemented yet...
-please comment 😉
Mirrors:
FileFront
Rapidshare
Speedyshare
Screenshot:
csak múltkor is volr ilyesmire célzás és szerettem volna helyre tenni a dolgokat
gif meg szerintem nem szír szar és lehet nálad van ilyen, de azt nem beszélitek be nekem , hogy 20 méterre elpattan meg három méterre megtolja
most mondjam azt hogy akkor nem tud játszani?
ja bizonyítanom tényleg nem kell azt már megtettem
és ha valamivel nem értek egyet megmondom
ugyanez volt a kapusoknál is
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Ez a lassulás dolog amúgy is több dologból fakad. Nem is lassulásnak kell mondani, mert az helytelen. Van mögöttem játékfejlesztõi múlt is, észreveszek azért ilyen bakikat játékokban, és ez most az. A lényeg, hogy a gombokra való reakció idõ és az emberváltás (automatikus) reakcióideje is megnõtt a játékban. Ezen minden bizonnyal sokat javít majd, ha a teljesben a totál manuális emberváltást tudjuk használni.
Az meg, hogy itt bizonygatod magad igazát olyanoknak akiknek problémájuk van a játékkal felesleges. Mert attól, hogy Te gifekkel meg szir szarral bizonyítod, hogy márpedig nálad ilyen nincs még nem szünteti meg nálam ezt az idegesítõ fáziskiesést.
Kár lovagolnod a témán. Akárhányszor beírja valaki ezt Te nekiesel, hogy márpedig nincs, mert Te bizonyítottad... Minek? Kérlek...
A simple ZLIB Program for decompress and compress the PES *.bin files.
Have you a compressed file?
Then you must only drag&drop the *.bin file ove the decompress section and you become a *.unzlib
file.
Have you a decompressed file?
Then you must only drag&drop the *.bin file ove the compress section and you become a *.zlib
file.
You see it's very easy ;-)
Download:
Credits:
Thanks to Ariel for the help with ZLIB.
222 = Program
Tipp: Make a shortcut on youre desktop