PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabe paul logan
"Error
This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.

This limit is reached.

To download this file, the uploader either needs to transfer this file into his/her Collector's Account, or upload the file again. The file can later be moved to a Collector's Account. The uploader just needs to click the delete link of the file to get further information.
"

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

Breki33
pes2010 all player data preview ,made by wecn

http://rapidshare.com/files/295110496/playerdata.rar.html
Breki33
Wide Resolutions - Slow Game
I have HD4770, my screen is SamsungP2350 23'.

i can play on high resolutions, and the game work smooth, but i have wide screen, so "normal" resolutions making the game look very strech on the screen, when i'm changing it to wide resoluions, it's work slower. only in my game?
i hope that is becouse the game is only demo.

válasz

Yes some people said this is fixed in the final version of the game
gondolom torrent-rõl, pár oldalon már fenntvan fél órája

purma
Gabe-18 ezt a verziót hol találtad?

My sport is tranSPORT!!! :)

gabe paul logan
Csapat lista van a wikin , meg szinte mindenre választ ad a pesfan.com inkább a válogatottra lennék kíváncsi...

tavaly 3 nappal elõbb fenntvolt, 17-re volt kiírva, és már 14-én fenntvolt délután, szal a holnap a legsanszosabb idõpont hogy fenntlesz 😄

addig aki leszedte már az xboxost írhatna 1 fullos csapatlistát 😛

Na elvileg a konzolos megvan:

Pro.Evolution.Soccer.2010.PAL.X360-Allstars

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

gabe paul logan
Szavadon foglak!😄

legkésõbb holnap tuti fenntlesz már 😄 de jobban örülnék ha már ma 10-11 fele fenntlenne 😄

Forza Italia
10 nem??😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

én már nem is várom nagyon majd kijön<#hehe>
Football manager 09 is jöhetne a héten

gabe paul logan
Rossz fórum...
ma se lesz má semmi!!!(?)

csocso14
http://slayermetal.uw.hu/index.html
ide akarod, hogy belépjek cccc

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

gabe paul logan
http://www.youtube.com/watch?v=XLjl5Y_nGzo
jobb oldalt a leírásban vannak a linkek, aztán szerintem magyarul is van read me a .rar-ban...de nem lett tökéletes

horpeti
Aztán még az is lehet, hogy az egész kártyás cucc csak visual tunning. 😄DD
Bár ezt tényleg meg kéne figyelni... pl. ha olyan kártyája van, hogy szélen elfutó, akkor most ettõl jobban fut, vagy jobban szélen, vagy mi? Szerintem max. akkor van értelme, ha AI irányítja, és akkor inkább szélen próbál játszani, de ha már te irányítod, akkor úgyis arra megy, és úgy, ahogy te akarod... Szóval ez izgis.

Ugyanez a csatárnál. van olyan, hogy 16osnál várja a labdát felfutva... ha te irányítod, akkor hiába a kártya. 😊

horpeti
Valszeg MLben, és BALban lesz értelme, mert ott majd jönnek a kártyák.. Vagy már eleve lesznek kártyái a játékosnak, amibõl kiderül, mekkora tehetség... Korábbi részekben a csillagai már 17 évesen megvoltak MLben.

BALnál meg ugye jöttek a képességek (de azt nem tudom, hogy tényleges jelentõsége is volt annak, mert bizonyos statokhoz volt kötve).

Aha.Hát mondjuk ugy jobb lenne ha a kártyákat úgy kéne "megnyerni",és utána aktiválhatnád az adott játékosnál.Persze csak ésszerûen,nem ám a Kriston a kártyától úgy cselezne mint a Messi...<#vigyor4>

csocso14
nem tom azért kérdeztem, de a video feltöltési idejébõl ítélve tényleg inkább 2009-esnek tûnik, de hogy volt akkor kapussal?

The Hedgehog
Gabe! A 2009-es magyar kommentárod letölthetõ valahonnan?

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

horpeti
Azért nem egy nagy szám ez a kártyarendszer. Gyakorlatilag ugyanaz, mint amikor csillagot tett az abilitások mellé a játékosnak..
Most meg kártyák vannak. Annyi plusz lehetõség van, hogy van néhány olyan képesség, amit ki be lehet kapcsolni, hogy használja-e vagy sem. Túl sok ilyen kapcsolható dolgot nem vettem észre, aminek értelme lenne kapcsolgatni (nyilván ha olyan a kártya, hogy tud jól elõre ívelni ON OFF, akkor hülye, aki OFFra teszi...). 😄

De ahogy néztem csomó képesség adott egy játékosnál, tehát az nem nagy variálás. 😊

tobias88
Szerintem meg ez a 2009es graf, vagy tévednék?
Hát ez elég unalmas...:S De nem rossz ötlet 😄

csocso14

Most olvasgattam errõl az új kártya rendszerrõl PESHungary-n (eddig a taktikai részébe nagyon nem mélyedtem a demóba).
Hát ez megint mekkora lehetõség lenne a multiplayer részt jobbá,színesebbé tenni.
Csak azt nem lehet még mindig tudni,a multi rész ér-e valamit...

PES 2010: Become a Legend
------------------------------------
http://www.pesfan.com/news/8541001/PES-2010%3A-Become-a-Legend/

gabe paul logan
A Smackdown vs raw 2010 se jött ki még más platformon csak xboxon.

Kössz...inkább nem!!<#vigyor>

Hát már itt lenne az ideje!

A vicc hogy még a Xbox verzióból sincs normális,pedig ott az egy-másfél héttel korábbi kijövetel gyakorlatilag megszokott.Nagyon eldugták ezt a játékot valahogy...

Breki33
talán menj vissza a suliba kicsit 😛

De mibõl gondoltad?
Ez vicc..még mindig nem jelent meg a 2010?<#shakehead>
Úgy készültem mire hazaérek suliból addigra már tölthetõ lesz, és estefelé ki is próbálhatom...hát ez nem jött be.

Breki33

Breki33

Breki33
ADX-Converter in version 1.3^^

Installation:
-unrar
-run ADXConverter.exe

Functions:
-Converts: MP3-ADX, MP3-AIX, WAV-ADX, MP3-WAV, ADX-WAV, WAV-AIX

New in Version 1.3:
- MP3-AIX & WAV-AIX
- Now you can set a loop for ADX-files
- Bug fixes

Notes:
-Some Settings aren't implemented yet...
-please comment 😉

Mirrors:
FileFront
Rapidshare
Speedyshare

Screenshot:

Breki33
köszi, de nem megyek ezért olyan messze, ha érdekel átmegyek Tomee Lee-k haverjához akik konzolos játéktermet üzemeltetnek és konzolokat forgalmaznak a helyet pedig a jelenlegi barátnõm apukájától bérlik <#hehe><#wave>
Breki33
persze, hogy nem tartozom
csak múltkor is volr ilyesmire célzás és szerettem volna helyre tenni a dolgokat

gif meg szerintem nem szír szar és lehet nálad van ilyen, de azt nem beszélitek be nekem , hogy 20 méterre elpattan meg három méterre megtolja

most mondjam azt hogy akkor nem tud játszani?

ja bizonyítanom tényleg nem kell azt már megtettem

és ha valamivel nem értek egyet megmondom
ugyanez volt a kapusoknál is
horpeti
Hogy panaszkodjak: nekem azzal van bajom, hogy a supercancelt elég nehezen akarja megadni. Nyomom a supercancelt, és próbálom kitéríteni a játékost a szar futásából (pl. indításkor mint a birka fut elõre, pedig látszik, hogy kilép a védõ, és ha csak 10 centit visszalépne, vagy lassítana, már elérné), akkor istennek nem engedi, vagy ha igen, akkor is századmásodpercekig, aztán birkul tovább... 😄

Forza Italia
de nagyon😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

The Hedgehog
Senki sem tud pontosat. Várjuk...

valami info pes-rõl 22.-e ??
The Hedgehog
Egyébként érdemes megnézni a GURU videótesztjét... Érdekes dolgokat mond Darths a FIFA PC-s jövõjérõl és igaza lehet. Meg talán õ már több belsõs infóhoz is hozzájuthat. Kár lenne érte.

The Hedgehog
Ja és részemrõl lezártam. A FIFA 10 tesztet pedig nézd meg. Egyszer komolyan eljöhetnél egy szabad napodon hozzám és kipróbálhatnád masszívan a nextgen FIFA-t. Kíváncsi lennék a véleményedre sok játék után 😊

The Hedgehog
Breki. Te is érzed, hogy nem tartozol senkinek magyarázattal?! 😊 Ironikusan megkérdezte, hogy igazából focizol-e, Te meg letámadod szegényt és magadat bizonygatod. Nem kell...

Ez a lassulás dolog amúgy is több dologból fakad. Nem is lassulásnak kell mondani, mert az helytelen. Van mögöttem játékfejlesztõi múlt is, észreveszek azért ilyen bakikat játékokban, és ez most az. A lényeg, hogy a gombokra való reakció idõ és az emberváltás (automatikus) reakcióideje is megnõtt a játékban. Ezen minden bizonnyal sokat javít majd, ha a teljesben a totál manuális emberváltást tudjuk használni.

Az meg, hogy itt bizonygatod magad igazát olyanoknak akiknek problémájuk van a játékkal felesleges. Mert attól, hogy Te gifekkel meg szir szarral bizonyítod, hogy márpedig nálad ilyen nincs még nem szünteti meg nálam ezt az idegesítõ fáziskiesést.

Kár lovagolnod a témán. Akárhányszor beírja valaki ezt Te nekiesel, hogy márpedig nincs, mert Te bizonyítottad... Minek? Kérlek...

Csak olasz. A többi release fake.
Forza Italia
xbx 360-ra van már angol nyelvû? vagy csak olasz van

Breki33
I make this tool for easy decompress and compress the PES *.bin files.

A simple ZLIB Program for decompress and compress the PES *.bin files.

Have you a compressed file?
Then you must only drag&drop the *.bin file ove the decompress section and you become a *.unzlib
file.

Have you a decompressed file?
Then you must only drag&drop the *.bin file ove the compress section and you become a *.zlib
file.

You see it's very easy ;-)

Download:

Credits:

Thanks to Ariel for the help with ZLIB.

222 = Program

Tipp: Make a shortcut on youre desktop
Breki33
ja amúgy hogy tisztázzuk én 187 cm vagyok de Tome Lee nálam is nagyobb 😛
Breki33
aham

mostanában nem, csak néha kispályán