PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Teljesen más ember ellen. Ez már kiderült, bár eddig csak 2 emberkével játszottam. 😊
Igen, nekem is csinált olyat, hogy át se jött a félpályán egész meccsen, de aztán lõtt 2õt a végén. Még mindig néha olyan szépen át tudja vinni az emberen.
De ez 1v1re is igaz, múltkor úgy nyomtam 6-0t haver ellen (nem Termi!😄), hogy tényleg mindegy volt, mit nyomok, mert minden nekem kedvezett... Még amikor belerúgtam a kapusba, akkor is visszapattant. 😊
Ezért a sprintet ilyenkor nem hagyom abba, és jól bele is futok a másik védõbe. 😛
Amúgy az a nehézség is érdekes, ugye tesztelésnél sokszor csak nézem a gyepet alapon van, hogy minél gyorsabban lássam az eredményt, na most mióta gyakorolgatom a cselezést és a manuális paszt eredménybe gyengébb lettem és volt egyszer hogy 4-5 gólt kaptam profin.
Tegnap viszont mondom még játszok egyet Juve-Barca kb 4-5 percben vezettem aztán szinte körbelõttem a kapuját teljesen fölényben voltam, de kimaradtak a helyzetek és a végén lõtt kettõt
Erre nézem, hogy biztos vmi kezdõ nehézség én meg szenvedek erre meglepve láttam, hogy Top Player.......
Amúgy a nemrég kikerült olasz verzió nem tudom mennyire mondható véglegesnek, de pl a Juve-ban se Casares se Grosso, ami azért gáz tekintve, hogy október van...
holott ez egyáltalán nincs így
Csakhogy tisztázzuk
minden nap -ma is- versenykerékpárral járok munkába, mint korábban szó volt róla szinte minden nap edzek, kajak kenu szakosztályba, focizni jártam egyesületbe évekig +kispályán foci, edzõterembe jártam évekig most otthon van úgymond ez berendezve.
szval aki vmi kis vékony kockagyereknek vagy daginak képzel eléggé tévedésben van.
ja és szinte semmi más játékkal nem játszom focin kívül
Én általában mindenre R2-õt nyomkodok, ha támadok, ha védek. 😄
2009ben R2vel csinált ilyen elpöccintéseket. De valszeg magától is csinálta volna, csak én megszoktam az R2 nyomást.
Amit Hedge is írt, nehéz ráterekdni a labdára technikásan... ha nem nyomsz sprintet, akkor lehet szlalomozgatni, és cselezgetni, de lenyomva a sprintet, szinte "irányíthatlan" a játékos.
Meg mostanában mindig nyomom az R2õt mint állat, és akkor lassít a játékos, és sokkal jobban tudja a labdát kezelgetni. A sprintnél tutira jobb. 😄
de lehet nem tudom jól leírni
van egy labda amire ketten megyünk az ellenféllel átlósan keresztezve egyást a labdánál, ha nem csinálok semmit kb egyszerre érünk oda, na viszont 2009-ben volt olyan hogy a jobb analóggal kicsit átlósan megtolva elpöccintettem hajszállal megelõzve pl a védõt és egyben lendületbõl elis mentem mellette, na ezt itt nem tudtam eddig megcsinálni.
Nem oda vált ember, ahova szeretné az ember, és jó lenne.
Sõt, sokszor nem is enged odaváltani 5-10 emberváltás nyomás után. 2-3 olyan ember között teszi ezt, ami nekem nem jó.
Emlékszem, hogy 2v2õztünk régen, nyomtam váltást, szélen indultam, kaptam stb.. most tök szarul csinálta ezt a dolgot.
Az automata váltás része érdekes, ha gyors az ember, tudja, melyikkel van, de volt néha érdekes, azt hittem azzal vagyok, közben Termi irányította. 😄
ezek pont amiatt vannak
én pont úgy szeretnék elfutni hogy a labdát hosszan megtolom , de nemhogy három méter, de egyis ritkán jön össze, szval ez elég hihetetlen
a 20 méterre elpattan meg lol csak........
Btw: Ezen a késés dolgon sokat tûnõdtem. Lehet nekem mást jelent ez, de kb csak azt veszem észre, hogy mikor a játékos lábától távolabb kerül a labda labdavezetés közben, akkor eltart 1 pillanatig míg beéri, és megcsinálja a mozdulatot. A tavalyiban ragadt a labda és ha volt egy gyors és jól cselezõ ember a pályán értelme sem volt egymás ellen játszani, mert csak húzogatni kellett jobbra balra a labdát. Most 1-2 cselt jól össze lehet hozni, de már közben tervezgetni kell, hogy hova adom tovább, vagy rálövöm-e. Nekem tetszik így.
néha amikor elakarok futni, mint a régebi részekben, kb 3méterre megtolja labdát aztán már ott is védõ
meg labdaátvétel is eléggé el lett rontva szerintem, egy full teknikás embertõl is elpattan 20méterre
ha a pes 2010 netkódja ismét sz@r lesz és nem lehet normálisan online játszani, akkor beszerzek egy konzolt fifával
úgy is csak 1 játékkal játszok, attól legalább elvárnám, hogy az olyan is legyen és semmit sem érnek ezek a játékok multi nélkül, ráadásul haverom mondta, hogy teljesen lag mentes az online játék
Ezt érdemes végig nézni:
fifa 2010 videoteszt
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
valóba elõre kell gondolkodni, hogy mi is legyen a következõ lépés, de a kapáslövés nem nagyon akar összejönni, úgy mint korábban ( azaz közel se annyiszor, és úgy és akkor amikor szeretném ), nekem a szögletek se mennek úgy mint elõtte,de ez csak gyakorlás kérdése
A legbosszantóbb akkor is a manuális emberváltás hiánya !
Peti 2vs1 nél milyen volt így játszani, hogy a gép állandóan beleszól az emberváltásba ?
Mondjuk az is érdekes, hogy a játék megjelenésével egyidõben lesz már hivatalos javítás is ... vajon mit tartalmaz ? errõl már van valami infó ?
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
annak a többségnek érdemes lenne a #60149-et megfontolnia...
Egyébként amit idéztem külföldi fórum , hogy errõl van-e szó pont írták hogy van akinél volt ilyen lassulás másnál meg más gépen nem.
De nem tudom ugyanerrõl volt-e szó mert arra senkise vette a fáradságot, hogy leírja ide.
mikor már elõre nyomtam a paszt még csodálkoztam is, hogy de jó milyen gyorsan továbbpasszolja, mivel fifa 09-ben akkor a hülye gép vissza próbálta kényszerítõzni.
De itt nem errõl van szó, konkrét példában egy belõtt pasz volt ami a középpen állótól kicsit messze elpattant és mire lõtt volna oda lett a helyzet. Szerintem tök egyértelmû, hogy gyors futással ment a labda felé ezért mozgott így utánna kipróbáltam direkt ilyen szitut és nem csinálta ezt.
Esetleg az lehet hogy z én játékstílusomnál nem nyomom mindig ész nélkül az R1-et de nem azért gyors mert elõre nyomom.
Egyik példa azt hiszem pont olyasmi volt aminél befordultam a kapu felé és utánna lõtt.
Tegnap is volt egy hasonló szitum Amauri-val mikor szinte háttal vette át kicsit befordulva kapura lõtte csak lestem milyen jó ütemben, ha ennél gyorsabban csinálja az már valószínûtlen. Kár, hogy nem vettem fel.
De #60112-en se úgy látszik mintha sokáig tökölne.
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Nekem az tetszene hogy pl jobb analóg kétszer fel felfele elhúzás kétszer jobbra gyors megtolás és így tovább, de erre a cselezésre nem áll még rá a kezem.
Remélem a teljesben azért más lesz...
CSAK a Fradi
még a srác is aki az övét felrakta elismerte, hogy igen nálam nem úgy reagált
csak észrevenném ha olyanokat csinálna
Mert pl. 2009ben ha nyomtad a sprintet, és pl. egy oldalirányt, pontosan tudtad, hogy hova fogja megtolni, meg ha elengeded, akkor tudtad, hogy mit fog csinálni. Itt még elég megfoghatatlan számomra. Meg kell tanulni.
Nyilván szar az ütem, amiben tolom, néha tök belassul a csávó, meg ilyenek.
Persze látom, mások már vágják a témát. 😄
Valószínûleg ez a gamepad miatt lehetett ugye ezt már szét kellett kapnom benne a gombok latti mûanyag el volt repedve vagy szakadva úgy kellett megmahinálnom, holott egy ilyen mûanyagot ha lehetne külön kapni csak ki kéne cserélni, de nem a LOgitech csak egész gamepadot cserél, de szerintük ha bentmarad a gomb és lassan jön vissza az nem hiba.
Volt egy példa Gif ami ezt hivatott megmutatni ahol tényleg lassan reagált az alapján utánna kipróbáltam nem reagált lassan hasonló szituban felis raktam róla két gif-et sõt még idéztem is külföldi fórumról, hogy arról van-e szó.
Aztán kiderült amit #60149-ban írnak olyasmiról lehet szó, legalábbis az adott esetben majdnem biztos.
És az hogy csak én írom, hogy nem reagál lassan nem azt jelenti, hogy mindenki másnál lassan reagál
Egyébként néha olyan érzés, mintha neten nyomnám viszonylag szar pinggel. és nem csak a sprint miatt. 😊 De tény, hogy a sprint még jobban lassít, el van úgy eléggé húzva az ütem, amikor tud valaki valamit csinálni, bár a gép olyanokat csinál, hogy csak na.
Mondjuk ami nem tetszik, bár valósághû, hogy nyomok egy sprintet, aztán bár elengedem a sprintet, de még 3-4 lépést fut tovább sprintben.. jó, oké, nem olyan könnyû megállni.. 😄
Meg egymás ellen is.
Hát van még mit szokni rajta, fõleg, ha szerintetek ez így frankó. 😊
Néha úgy érzem, hogy jégpályán vannak a játékosok, és nem is akarnak reagálni a dolgokra. Valahogy labda nélkül is olyan körülményes néha a játékos, nyomom a sprintet, aztán mire az megmozdul, sehol nincs a csatár, aki csak egyenesen viszi a labdát.
Néha meg simán jó.. Lehet játékos függõ. Mi lesz gyenge csapattal, meg játékossal?
El se tudom képzelni így egyelõre a Become módot, ill. elvileg így akkor nehéz lesz... 😄
igen ez a megoldás, ezt már én is írtam többször, szóval az valóban ne is próbálkozzon vele akinek a sprintre ragadt a keze 😊
én pl semmi ilyesmit nem tapasztaltam ezt gif-en is mutattam
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
jól hangzik, jöjjön már<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
Ez olyan mint a PES PC-n csak épp kosaras játék!😛
Breki! Shift + Del 😄
Bárcsak a Fifa is idáig fejlõdne, de szerintem az EA a végén a Fifa -t sem fogja PC -re kidobni, úgy ahogy az NBA -t és a NHL -t <#boxer>#boxer>