PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Elõre szólok, hogy fizetõs warez oldalakra való utalásokat törölni fogom !
báttyó02
<#worship>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Markov
Itt a játék srácok !!!! Mindenki figyelgesse a megfelelõ torrentes helyét <#vigyor>Pro.Evolution.Soccer.2010-RELOADED 5.01GB
Persze csak saját felelösségre az ilyesmi a boltban megvett játék kipróbálására való! <#nezze>

una volta per sempre INTER!

Breki33
Újra ezt játszuk? :-)

kb ekkora

A viták elkerülése végett inkább flash playert szeretnék
vagy olyan simát amitõl leesik az állunk.

eZo
Oké, ha tetszik add meg azt a méretet ami kell és megcsinálom akkorára 😊

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Breki33
Ez bannernak túl széles
Markov
<#eljen> én is erre szavazok! 😄

Markov
Köszönjük a logo packot <#worship>

Hát vagy holnap vagy soha!<#vigyor2>
Remélem mire holnap hazaérek, itt már mindenki arról fog beszélni hogy milyen fasza lett az új game, ÁMEN!<#dumcsi><#dumcsi><#taps>

gabe paul logan
szerintem holnaputánra

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

<#eljen>

EZ JÓ BANNER LENNE!

szerintem holnapra már fent lesz mindenhol😄

eZo
összedobtam egy bannert !

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Amit a srác feltöltött img-t már hasznát is vettem!<#finom>

PES 2010 logo licence patch by Nagyi2pac

- Igazi logók az összes csapathoz (licencelt + licence nélküli) * kivéve a 10 fake csapatot (Other), mivel azokat nem lehet teljesen megállapítani hogy valójában melyik csapatok is igazából!
- Logo style: A PES 2009 PAC-PATCH-es logók

http://www.multiupload.com/QEXDUHBV66

Nem árt mindenkinek letöltenie, még fontos lehet!😛

Ezen én is csodálkozom, de ehhez én se értek..
Az 100% hogy ez nem fake verzió!

akkor miért nincs már feltörve és feltöltve? bár nemtudom mennyi ideig tart feltörni 1 játékot, de ha télleg nem fake, akkor már felkéne kerülnie, vagy nem?

Nem fake, eredeti! Néhány országba elõbb érkezik a játék! Különben innen rendelte meg a játékot:
http://www.hrac.sk/online_nakup/pro_evolution_soccer_2010_pc/

Már töltött fel 2010 option fájlt meg img-ket is mert kérték tõle, szóval...

Na mindegy,bocs a kirohanásomért,de ez engem eléggé elkeserített...

Majd még az éjjel belenézek szerintem,úgyhogy ha van valakinek kérdése,amire tudok válaszolok majd reggelre.

Azt már pl. láttam hogy a tréning részen a 11-est ugyanúgy oldalról mutatja,viszont érdekes módon könnyû belõni.Most nem tudom ez az Xbox controllernek köszönhetõ,vagy javítottak (könnyítettek) rajta.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

ez csak valami fake, honnan lenne már meg neki...

Bocsi Breki ezt nem válasznak szántam, csak úgy látszik valamikor rákattintottam a "válasz erre" gombra...

Ez érdekes...PC-s full game:

Jóval kisebb lesz a játék mérete mint a 2009-é?<#wow2>

Breki33
1. Na végre más is látja ezeket

Szerintem meg fogják oldani, hogy online is cserélni lehessen Pes Corneresek az egyik legaktívabb csapat.
1. Szerintem a konzolos Fifa is rosszabb mint a PES,a nevetséges labdapattogásával,kapuralövésel,stb...
2. Mindenképpen pc-n akartam játszani,mert általában nincs konzolra LIVE elõfizetésem.Engem meg csak multi érdekel.
3. Éppen ezért,mert engem csak a multi érdekel,semmire nem megyek vele hogy majd a holland bajnokságot lecserélik a németre,mivel ez on-line nyilván nem fog számítani.
4.Azt én tudom hogy rajtam kivül ez keveseket érdekel,mert a szokásos csapatok,akiknek benne kell lenni,mert az olyan jó,benne vannak.Nyilván a játékosok 90%-a elégedett lesz.Azt nem tudom hogy Németországba,ami gondolom elég nagy piaca ennek a játéknak hogy lehet ezt ....... igy eladni.Kamu néven,kamu címerrel olyan nehéz lett volna belerakni?
5. És ami a legszomorúbb,hogy végre újra bíztam benne hogy lesz egy jó online multi benne.Még a hírek alapján online,kupa,stb. Csak ezek után oda jutottam hogy egyáltalán nem érdekel.

gabe paul logan
Európa Liga nem elérhetõ a fõmenübõl csak a Master League-ból és a Become a Legend-bõl(ahogy a BL is) és ...asszem a sima ligákból is elérhetõ, nem biztos, de amúgy is olyat ki játszik, de most õszintén.

...amúgy egy pillanatra engem is megrémítettél hogy szar a játékmenet vagy valami hasonló...ezt meg nem akarom én is az orrod alá dörgölni de köztudott hogy a fifa kizárólagos licencvásárlása miatt semmilyen formában nincs bundes liga, még bayern sincs már idén.

Breki33
az lúke ott fifával kell

de ezt már annyiszor megbeszéltük
ezzel egyetértek, ha konzolom lenne, fifáznék rajta amíg el nem olvad a lemez 😄

báttyó02
és aki nem? 😄

Jah igen konzol...ott már nem egyszerû a dolog, bár nem is értem hogy Gabe miért nem FIFA-val játszik ott. A PES-t nem éri meg konzolra megvenni..

Breki33
tényleg volt róla szó sõt szerintem az összes klubcsapatot lehetett tudni elõre
Breki33
Játszhat PC-n is

báttyó02
"De igazából nem nagy gond, a holland bajnokság megint le lesz majd cserélve a németre, a holland nagy csapatok meg majd mennek az Other csapatok közé!"

ez eddig oké,de neki mint konzolosnak azért nem olyan egyszerü h kicseréli az opt. filét aztán szevasz kamu csapatok

énsem vettem észre, ha Gabe 18 most nem írja le sztem észre se vettem volna amíg kezembe nem kapom a játékot 😄

Azt hittem már valami katasztrófa történt...<#vigyor>

Szerintem rajtad kívül ez senkit nem lepett meg mert ez már alap dolog hogy nincsenek a játékban német csapatok...sajnos!
Volt már ezerféle kép, videó, hír, csapatlista ezt már régóta lehet tudni hogy nem lesznek bent német csapatok, úgy látszik ezek akkor elkerülték a figyelmedet.
De igazából nem nagy gond, a holland bajnokság megint le lesz majd cserélve a németre, a holland nagy csapatok meg majd mennek az Other csapatok közé!<#papakacsint>

Az már csak extra érdekesség hogy minek van a borítón az Europa Liga címer,mikor olyat nem is lehet indítani?Csak a BL van mint kiemelt sorozat.Azon kívül a barátságos meccs,Master League,Becoma A Legend,és a szokásos noname League-Cup opció van.

vagy legalább csinálták volna meg ahogy az angol ligát, kitalált klubnevekkel aztcsá, de még az se :/

Na,örömteli hogy ezt a szutykot megvizsgáltam ingyen,mielõtt egy fillért is kiadtam volna érte.
Nem tudom ez volt hír régebben hogy most sem lesz egy darab német klubcsapat sem benne,vagy ez csak engem ért megint ilyen sokkhatásként?
Részemrõl megrohadhat ott ahol van...

gabe paul logan
hú német kommentárok😄, na tényleg senkinek se lenne affinitása segíteni nekem a 2010es kommentárban?

gabe paul logan
Ezzel se húzzuk sokáig..de ilyenek jöhetnek legalább tudom hogy még nincs torrent link😊

HoReSz1975
Akkor már inkább valami kedvderítõt rakjál be:

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

na én most elmegyek dolgozni és remélem holnap mire felkelek már fent lesz 😊
daver88
nemtom...fáradt vok..😄

megyek is, ma már nem lesz sajna semmi...reméljük holnap

és ez most hogy jön ide? 😄

daver88
Mortal Kombatból a Scorpion:

HoReSz1975
Kijött az XBOX360 -as UK verzió Pro.Evolution.Soccer.2010.PAL.X360-Allstars, a PC -s tulajok még várhatnak sajnos...

Pro Evolution Soccer 2010 (c) Konami

.. iNFOS :

Rel.Date...: 10/19/09
Platform...: X360
Region Free: NO
Genre......: SPORT
Source.....: PAL
Languages..: ENGLISH
Format.....: .dvd
Size.......: 1 DVD

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

Breki33
Ez micsodacsoda?????????? P

"Yes some people said this is fixed in the final version of the game"

na ezt örömmel hallom 😉

gabe paul logan
Hú tényleg semmi értelme, legalábbis engem nem mozgat hogy most Messi 90 attack-el rendelkezik vagy 91-el...de azért KÖSZI az új linket Breki!

Új link:
http://rapidshare.com/files/295138083/playerdata.rar

Különben ennek mi értelme van?<#rolleyes>
Ezt az editorban is meg lehet nézni ha valakit annyira érdekel valamelyik játékos!