PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Korábban leadott értesítés kérése alapján örömmel értesítjük, hogy megérkezett, már kapható:
Pro Evolution Soccer 2010
c. PC játék (angol nyelven)
Internetes kedvezményes ár: 7.990 Ft (bolti ár: 8.990 Ft)
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Coming Soon
We would like to inform customers that the Online service for "PES 2010" has not yet started.
Service is scheduled to start on 13:00 22/10/2009(BST).
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION
nagyon bejönnek az újitások,van egy raklap tréning opció,a kártyás dolgok(bár ezeket még nem teljesen értem)
végre le is lehet szimulálni a meccset nem muszáj a 30+ meccset letolni
viszont ez a fifás overall dolog elég szokatlan,ráadásul ML-ben már nem is lehet megnézni a másik csapat játékosainak a statjait,csak mutat egy mondjuk 78as overall-t
am ami nem tetszik az nálam is ez a lassu reagálás meccsen,elég idegesítõ :c
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION
"igazi összehasonlitást majd csak akkor lehet végezni ha a pes10 is megjelenik addig kár találgatni 1 viszont biztos a fifa nem fejlödött semmit a 09ota még a menün sem változtattak átigazolási piacon sem gyakorlatilag a semmin a játékmenet egyenesen borzalmas a játékélményt meg megöli a fifára jellemzö fizikailag lehetetlennek tünö azonban a játékban mégis kivitelezhetö megoldások... a pes-t pedig játékkonzolokra is lehet patchelni ez egy nagyon nagy tévedés h nem. ha az ember rászánja magát saját magának is meg tudja otthon csinálni a mezeket cimereket gyakorlatilag mindent mondjuk egy pár napot ez igénybe vesz.akinek erre nincs türelme az vár a megjelenéstöl számitott 2-3 hetet és le is tölthetö ingyen a konami által készitett patch ami elöször a spanyol majd 2-3 hét mulva az angol bajnokság hiányzo mezeit és cimereit rakja rá a játékra.netröl is le lehet szedni konzolra bármilyen patcht igaz ott kicsit átvariálják a játékosok pontjait ami viszont már nem valoságos tehát nem éri meg.konzolon is sokkal nagyobb élményt nyujt a játék és sokkal jobb a játékmenet mint a fifánál. a nagy kérdés számomra még mindig az h vajon ebben az évben is piros almákért kell majd játékost venni a ML-ben vagy h maldini és cannavaro ujraéled e 17 évesként??? remélem ezeket kijavitják mert szörnyü és elrontja az egész ML-et. egyébként sajnos igy 20-30 meccset játszva a demoval azt vettem észre h szinte csak a szélén elfutok beadom vagy magas passzal kiugratos játék jön be és a cselezös sok passzos játkot a gép simán megöli és nem lehet áttörni a védelmet. remélem ez csak az elsö meccsek tapasztalata és lesz ez jobb is."
Most kezdtem tölteni !
Amúgy már van 1.10-es patch a játékhoz, szóval ha lenne hozzá okosság akkor fel is lehetne telepíteni egybõl a javítást is !
végén kitömöríted kapsz egy isot és install crack és játszol!!!!!!!
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
elég gyors?!
És egy jó flash-es is bekerülne
Argentínra gondolsz?
csak gondoltam nem én lennék az egyedüli aki nem akarja megint 1 évig ezt a katalán ficsúrt nézni 😊
Na de most inkább a játékkal foglalkozzunk mivel kijött !
Sajnos még megrendelni nem lehet, talán csütörtöktõl lehet kapni a cdgalaxisba !
"A hét folyamán várható: Tropico 3, Medieval Total War 2 Gold (új, magyar feliratos kiadás) és valószínûleg a Pro Evolution Soccer 2010 is megérkezik."
privibe adja meg az e-mail címér és küldöm.
Ez egy..telepítõ!!
ami érdekes..a Bajnokok Ligájában 17 csapat van....furi
Nincsen késé,ha a futást nem nyomod!!
Ez nem kicsit pozitívum!
VÉGRE KINT VAN ÉN MONDTAM TEGNAP<#papakacsint>#papakacsint>
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa