PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azért irom így mert közben egyszercsak elszállt a monitorom még jóhogy van HD tv.
DE lehet érdekel majd pes-hez, hogy milyen monitort érdemes venni
Estadio Jose Alvalade Day Fine Frenkie test version
http://www.gazup.com/QcX0o-unnamed_206.bin-download-mirrors
Remélem hamarosan kijön valamilyen progi amivel végre beállíthatom a normális felbontást!
van a Tribute Ballpack v2 by Bendit de az nem tetszik
Mert nálam vannak kisebb nagyobb beakadások, valószínûleg a kitserver miatt! Pl. belépek a játékba és kapásból a KONAMI-s feliratnál megáll úgy fél percig...utána meg meccs közben szintén egyszer csak megáll..
Mindegy is most megyek el picit pihenni, vasárnap este jövök csak meg, remélem addigra megoldják, mert amúgy jó lenne ...
Jó pihenést és sok gólt a hosszú hétvégére <#wave>#wave>
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Hihetetlen, pedig egy jó kis barca-real meccset nyomtam
2vs2 amit próbáltam az jó volt, mármint kapcsolatilag, de az irányítás BOTRÁNY nagyon kellene a manuális emberváltás, így számomra játszhatatlan a 2vs2 !

Amúgy még mindig nem kaptam arra választ, hogy gyengülnek e a játékos képességei ha máshol játszik, mert én úgy tapasztaltam eddig hogy nem!
A cd galaxison kívül.
Sehol nem láttam még ma se electro wold se media markt.
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Rendesen megy az online?
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Akkor asszem hamarosan én is beszerzem. a 2v2 is érdekel, ill. majd kiderül, mi lesz, ha több ezren lesznek.
Taktikával kapcsolatban: Ha jól láttam a formation betöltés hozza magával a taktikát, de az embereket újra be kell állítani, mert azt nem tölti be, ugye jól látom?
ill. a player cardsnál is folyton újra kell állítani, hogy defense mind, ami azért lassít a dolgokon... nem?
ha minden igaz veled játszottam peshungary döntõt pes5-el !
jól emlékszem ?
Another nice tool for patch makers is coming tomorrow from ModdingWay Labs. With Teams Relink Tool you will be able to add/move/delete teams through leagues and modes without any hex work. Final touches are remaining until the final version is ready and release, here at ModdingWay. Keep in touch for more...
<#taps>#taps>

akinek van KONAMI ID és GAME ID tavalyról pl. annak nem kell újat regisztrálnia, mert minden további nélkül megy a már meglévõ GAME ID + az idei Regisztrációs kód ( cd key )
Már a belépés is meglepõ gyorsan ment, 0 várakozási idõ, gondoltam jól kezdõdik, maj jön a 4(!) oldalas profil oldal kitöltése, amibõl az 1. oldalon vannak a személyes adatok a többin pedig pl. az eredménylista a bajnoságból a vs meccsekbõl, a legendbdból stb.
Majd a szokásos online panel fogad , ill. sokkal bõségesebb beállítási lehetõségek vannak..
itt kiválasztottam egy vs meccset, ezután sincs semmi újdonság 4 európai szerver, elég üresek még !
Játszottam 2 meccset, az elsõnél én csináltam a szobát, én voltam a host mind ketten zöld azaz a legjobb kapcsolattal rendelkeztünk Real-Inter meccsen lag mentesen 4-0ra nyertem, semmi lag nem volt ugyanolyan gyorsan töltött be a játék és olyan folyamatosan futott mint gép ellen
A második meccsen csatlakoztam egy szintén zöld kapcsolattal rendelkezõhöz, de amint elindult a meccs mind ketten sárgára váltottunk, de így is játszható volt, nem volt lag, ez Real-Brazil meccs volt elsõ félidõben gyorsan berámoltam 2 gólt, de a 30.percben a 2. gól után megszakadt a kapcsolat, amikor visszarakott a szobába már csak én voltam jelen, szóval kilépett a srác
Mind 2 meccs Top Playeren ment ( mert ezt is lehet már állítani ), és nagyon rendbe volt minden
A meccs elõtt átnéztem az online beállításokat, és beállítottam semmi assistra így jó volt az emberváltás is, ill. tegnap este csináltam egy jó kis taktikát a real-ra és azt betöltve játszottam !
Azért kíváncsi leszek estefelé amikor már többen lesznek milyen lesz ill. beugrok egy 2vs2 meccsre mert ott hamar kidferül, hogy valóban jó az új netkód , vagy sem !
Egyenlõre túl szép, hogy igaz legyen 😊
Másik problémát nem fogtam.
Ha a makróra kattintok, ami feljön cucc az szinte teljesen lefedi a képernyõt (1200as felbontáson van).
Ha letekerem a képernyõt, hogy a banner fent legyen, és úgy makró, akkor a makró kikékül, tehát eltûnik ebben a módban. Ha Xet nyomok a makróra, újra visszajön.
Különben lesz 2010-hez is!
A 2009-es kitserverrel mûködnek a mezek ?
És új mezeket csinált már valaki ?
Ha igen download ?
Köszi.