PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

eZo
megcsináltam a speedtestet :

azt írja nem lesz gond 😊
Végül is pes6-nál asszem 4mbit-es netem volt most meg 25/5
( pes2008,2009 -be meg sokan 40mbit-el is panaszkodta, de ott ugye más gond volt ) Online játékba a pes6 a mérvadó !

Ha van valami fejlemény akkor írok, most végigcsinálom a szokásos procedurát...

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

eZo
Pro Evolution Soccer 2010 Ver 1.01

English

Patch Notes

Time of Release: 22/10/2009

New features: Adds 3 new features to Online mode: Legends, Community and Competition.
Go to Online mode to make sure the new features are available on the menu.

Please be made aware that sometimes, during installation, the process may appear to have stalled with the window status shown as "not responding" for a few minutes.

However, we would like to ask you to wait for the installation to resume rather than to retry or abort as the installation is in progress even when the above symptoms occur.

We would like to thank you in advance for your patience and understanding.

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

eZo
Tölthetõ az 1.01-es hivatalos javítás az eredeti játékhoz !
PES2010Patch101.zip

Breki33
az durva lenne oda se érnék kezdésre
tekerj át😛
Breki33
végre nem bolhafingnyi emberek

na itt a védõ tényleg tök hülyén fordul meg
báttyó02

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Breki33
az azt jelenti hogy több bannert látok egymás alatt akkor amik kilógnak egymás alatt

a másikat se látod?
horpeti
azt olvastam, csak nem értettem ezt a "scrollozódikot"..
Énis egérrel görgetek, hát az egész oldal scrollozódik, a flash is egyre jobban megy ki a képbõl... 😛

Breki33
mondjuk ezt más nem fogja érteni miért írtam :-)
Breki33
én meg azt, hogy veszprémbe nem megy rendes vasúti járat innen

28-án igyanis oda megyek
Breki33
görgetésnél egér középsõ gombjával srcollozódik

alul makrókra kattintva az ablak ami feljön bemegy alá és pont a flash beszúrás nem látszik.

De ezeket már leírtam :-)
én a legjobban még mindig azt hiányolom, hogy nincs félidei játékos értékelés
horpeti
nekem jól mûxik. Mi mûködik hülyén neked?

horpeti
Mi meg majd mondjuk, hogy "mikor lesz már meg", meg "de szar, ugrál a hang", stb... Hálás egy meló. 😊

Thx. 😄

Breki33
igen azt hiszem vagy 2008-hoz esetleg
rvn
Mi meg megköszönnyük😊

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Breki33
mint ahogy másnak is más kiegészítõkre 😊

de köszönjük

Az nem tudod felül a flash banner mitõl mûködik ilyen hülyén?
The Hedgehog
FIFA 10-es, bár szinte ugyanaz, mint a FIFA 09-es. TV-s kommentárt csináljon az akinek baromi sok pénze és ideje van. Nekünk ez is nagy áldozat, hogy erre idõt szánunk...

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

horpeti
Jah, az még PES6hoz volt? Arra gondolsz? Volt egy olyan eredetis csomag, az elég jó volt. 😊

Breki33
csak Premier League Kits v1.0 by Grand Bleu
Breki33
olaszok eredeti tv kommentárost csináltak
horpeti
Kéne egy olyan kezelõfelület, ahol egyesével lehet rámondani a dolgokat... Mondjuk így is biztos lehet, de nehézkesebb. 😄DD
És akkor saját kommentár.. 😊)

Breki33
A fifa 09-es vagy 10-es kommentár?

vagy ti kommentáljátok? P
Forza Italia
<#worship>

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

The Hedgehog
PES 2010 MAGYAR KOMMENTÁR

Csak jelentem, hogy Gabe Logan-el elkezdtük a magyar kommentár átpakolását a PES 2010-be. Szûrjük a hülye jelzõs játékosnév bemondásokat. Idõpont nincs. Elég sok munka, de halad. Örvendjetek.

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Forza Italia
srácok nincs valmi olyan patch amiben bent vannak a mezek??

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

ForRedGlory
Az elsõ gifem, nem a legjobb, de legalább már megy <#pias>

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

Ja,és még annyit,hogy a Konami Cup elõfordul az ML-ben olyan formában,hogy a BL gyõztes és a dél-amerikai bajnok játszik egy meccset,ezt nevezi Konami Cup-nak az ML-ben a játék.

Gyerekek! Xboxon ez a játék világbajnok....!!!! egyetlen negatívuma hogy olasz😞!!! amúgy istencsászár!!!! na megyek is játszani!!!
Hi!
Mivel még úgy láttam nem írtatok a Master League-rõl,vagy csak nem láttam,gondoltam írok pár sort,saját véleményt.
Egész jól átdolgozták a mester ligát,végigpörgettem egy szezont gyorsan.A bajnokok ligája és az európa liga igazi feelinget ad a dolognak,na meg van aranylabda-díjátadás év végén,szezon csapata meg hasonló menedzser-játékokat idézõ elemek.És végre új mester liga kezdésnél a szezon elõtt is lehet már igazolni,nem kell megvárni a szezon felét az elsõ igazolásokhoz.Liga-és csapat ranking-nél érdekelne viszont,ha valaki tesztelte már ezt a részt,hogy az 5 bajnokság aktuális rankingja befolyásolja e,hogy melyikbõl jut hány csapat a BL-be vagy az EL-be,mert van ahol elsõ kettõ jut egyenesen,van ahol 3 és van ahol 4,és a logika azt diktálja,hogy ez folyamatosan változhat.
Viszont továbbra is hiányolom,hogy nem lehet csapatot váltani az évek alatt.Összeségében elmondhatom, aki leginkább ebben a módban szokott játszani,annak ezek az újítások még élvezetesebbé teszik a játékot.

Sziasztok,
egy kis segítség kellene. Van lehetõség valahol (ML-ben)egyes játékosok
formáján javítanai?(kékbõl zöld,zöldbõl sárga ...)
A másik,hogyan lehet elõvarázsolni a Konami Kupát amiben én állíthatom össze melyik csapatokkal szeretnék egy bajnokságot lejátszani?
Az edit részben benne van a Konami Cup amiben még a nevét is szerkeszthetem,de azon kívül sehol sem találom.
ForRedGlory
Köszönöm szépen!

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

Breki33
ForRedGlory
Hány oldallal elõrébb van az a leírás? Már megnéztem tizenkét oldalt visszafelé, de nem láttam, vagy lehet csak vagyok vagyok 😞

horpeti
De örülök, hogy megvitattuk, azért jó volt frissíteni a dolgokat.

OFF vége😊

Sziasztok.
Valaki próbálta neten?
Játszható rendesen ott?

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

horpeti
Kösz.

"Ha az idegen írásmód szerint írt közszó vagy tulajdonnév végén hangérték nélküli (ún. néma) betû van, vagy ha az utolsó kiejtett hangot betûknek bonyolult, írásrendszerünkben szokatlan együttese jelöli, akkor a magyar toldalékot mindig kötõjellel fûzzük a szó testéhez"

Ezt mondjuk így nem tudtam. Mondjuk a gamepad vége ebbõl a szempontból nem néma, és nem is bonyolult együttes.
Vagyis szerintem nem kötõjeles. De szerintem mindegy. 😄DD

A cikket én sem olvastam, a gamepad-ek jobban érdekeltek. 😊)

horpeti
Edzés van.
Majd megbeszélünk valami talit.

Breki33
nem a cikket kritizáltam azt olvastam már korábban

de tényleg nem akarok egész nap ezen rágózni majd megkérdem a hivatalos korrektorainktól
Terminátor14
De ez az, ahogy semmiképp nem írhatnád elviekben 😊 Akkor gémpadok(ha már magyarítva van a szó), vagy gamepadek. Szvsz 😊

De amúgy tényleg mind1...

CSAK a Fradi

Terminátor14
Jól van, csak számomra fordítva sült el az állításod, mivel olyan dologgal kritizáltad a cuccot, ami jól van írva 😄

Nem olvastam a cikket, szóval fogalmam sincs a színvonaláról.

CSAK a Fradi

Breki33
ez így van, de vannak kivételek, de tényleg nem akarom már tovább ragozni itt

az idegen szavak toldalékolása itt részletesen elolvasható

én hivatalos kiadványban is a gamepadok írást használnám egybeírva
Breki33
állításom fent tartom csak nem akartam tovább rágni a témát
Terminátor14
Jahh, nem is akartam kisajátítani 😛 Ma Köki esetleg 6 körül? És akkor vissza is tudom adni.
Breki: Örüölök, hogy rámhagyod, legközelebb talán nem szólod le a cím alapján 😄D

CSAK a Fradi

horpeti
Nekem már a 3. kopik.. 1ik egyik havernak, másik másiknak lett (el)adva.
Végülis még nincs bajuk, csak pl. a passz nem teljesen tökéletes. De pl. most játszom a régimmel, amit lecseréltem, és semmi baja... Mondjuk ha rászokom újra a PESre online is, akkor azért fog kopni. 😊

horpeti
Ok. Mondom, nekem 1 hónap napi 6 óra volt.. Ráadásul onlineban szívtam. De aztán jó lett.

Viszont azt nem adhatom neked, mert egyik barátomnak adtam a másikat, amit most ideiglenesen visszakértem, mert nem is használja, de azért nem kérném tõle vissza teljesen.
De egy darabig maradhat még nálad szerintem, beszélek vele. Bár rá akarom venni, hogy õ is tanulja meg, csak neki még kevesebb türelme van.

horpeti
Termi, te jársz suliba vazz... Eztse tudod? 😄

horpeti
ÁLLJUNK MEG EGY SZÓRA! :-)

"gamepad-ek inkább"

Nem kell kötõjel!!!
Kötõjel akkor kell, ha kötõjel nélkül túl sok mással/magánhangzó kerülne egymás mellé, és nem lehet egyszerûsíteni.
ill. tulajdonnévnél nem lehet egyszerûsítést alkalmazni.

Maga a kiejtés miatt egyáltalán nem kell kötõjel. pl: fileok.. nem file-ok.. 😊

Breki33
de igen

érdekes módon senki másnál nem olvastam még ilyen problémát

a régi dual actionoknál jellemzõ volt a jobb analóg elromlása de mostanában ilyet se hallottam.

Csak érdemes olyan helyen venni ahol biztosítják a három év garit és egy tartalék mûanyagot beszerezni