PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát, lehet nem fogok játszani a játékkal, mert így nem érdemes!
10 perces meccs!!! TOP PLAYER! Védekezésnél futást nem nyomtam! EREDMÉNY:

10 perces meccs!!! TOP PLAYER! Védekezésnél futást nem nyomtam! EREDMÉNY:

Mitõl lehet az, hogy ezt felrakva: PESEdit.com 2010 Patch 0.3 - Easy Install
a jaték elindításakor hiba üzenetet ad (d2dx9_237.dll-t hiányol), és a játékban sincs semmi jele, annak hogy bármi változás és történt volna. Vagyis sem a logók sem a nevek sem a mezek nem változtak.
Valami ötlet? (probáltam simán csak "szûz" kitservert is felrakni, akkor is hibát irt ki.
a jaték elindításakor hiba üzenetet ad (d2dx9_237.dll-t hiányol), és a játékban sincs semmi jele, annak hogy bármi változás és történt volna. Vagyis sem a logók sem a nevek sem a mezek nem változtak.
Valami ötlet? (probáltam simán csak "szûz" kitservert is felrakni, akkor is hibát irt ki.
Igen, de legalább van egy jó kis Juventus chantpack
Nem azért mondom mert én csináltam P
http://www.gazup.com/ISUbl-dt01.img.7z-download-mirrors
Nem azért mondom mert én csináltam P
http://www.gazup.com/ISUbl-dt01.img.7z-download-mirrors
Régebben volt a Fabio Caressa meg Pepe Bergomi féle, na azt igényesen megcsinálták.
16:9 kellene...😊
közben próbálkoztam kicsit gamepad hiányában billel...😊
két jelenet fogott meg, bár egyiknek nincs sok köze hozzá😄
Kapura lövés elõtt visszaért a védõ, kicsit kapott a bokájára (nemtom, de nekem nagyon tetszik 😄):
nomeg ezen lepõdtem meg, nyomogadtam pár irányt, meg a cselezést, aztán Tevez ezt produkálta:

közben próbálkoztam kicsit gamepad hiányában billel...😊
két jelenet fogott meg, bár egyiknek nincs sok köze hozzá😄
Kapura lövés elõtt visszaért a védõ, kicsit kapott a bokájára (nemtom, de nekem nagyon tetszik 😄):
nomeg ezen lepõdtem meg, nyomogadtam pár irányt, meg a cselezést, aztán Tevez ezt produkálta:

Sokat javultak demó óta, de nekem volt egy kapus aki elõbb beugrott a kapuba mint ahogy a labda elérte azt, így üresen hagyta az egészet<#zavart1>#zavart1>
Viszont az AI nagyon gyenge, meg se tudnak szorongatni <#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>!
Nem tudom hogy én vagyok e ennyire jó, mert még ember ellen nem játszottam, csak tesóm ellen, õ meg nem ellenfél <#vigyor2>#vigyor2> (Atma ellen 5-0...)
Viszont az AI nagyon gyenge, meg se tudnak szorongatni <#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>!
Nem tudom hogy én vagyok e ennyire jó, mert még ember ellen nem játszottam, csak tesóm ellen, õ meg nem ellenfél <#vigyor2>#vigyor2> (Atma ellen 5-0...)
Egyébként kicsit csalódtam benne azt hittem hangulatosabb ordibálós hanglejtés változtatós, de szerintem csak ledarálják a szövegeket
remélem lesz igazi olasz kommentár is
meg hátha a spanyol jobb
remélem lesz igazi olasz kommentár is
meg hátha a spanyol jobb
már szóltam
megis igérted, hogy raksz ki Avaladze-s képeket aztán semmi
Mivel nekem jelenleg crt moncsim van és tv-n derékszögben elég macerás lenne szerkeszteni ezért crt-re fogom.
megis igérted, hogy raksz ki Avaladze-s képeket aztán semmi
Mivel nekem jelenleg crt moncsim van és tv-n derékszögben elég macerás lenne szerkeszteni ezért crt-re fogom.
köszönöm szépen, olvasgattam amúgy, de akkor ezek szerint ezt nem vettem észre
Hello, olvass visszább 1-2 oldalt már belinkelték 😊
sziasztok, életemben nem játszottam még a pessel, de most osztálytársam rábeszélt, és hát 2 óra tömény játék után meg kell, hogy mondjam, beleszerettem, viszont lenne egy láma kérdésem: a licenc nélkül csapatok nevét meg logóját hogy tudom átírni az eredetire, vagy lesz hozzá patch?
Nem magyarul<#rinya>#rinya>
De azért köszcsike<#puszi>#puszi><#vigyor3>#vigyor3>
De azért köszcsike<#puszi>#puszi><#vigyor3>#vigyor3>
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
FULL HD-ben, 1080p-ben nyomom, ha ilyeneket kell tesztelni akkor szóljatok. Bár szvsz LCD-khez kellene igazítani a gyepeket, mert nyilván már a többségnek ez van.
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
R2 <- aztán R1 felfele
bár nemtudom ez magyarul van-e
egyébként régebben raktam fel gamepados feintes videókat elég sokat
de akkor ittvan újra
http://kit-pes.blogspot.com/2009/10/pes-2010-feints-ball-technique.html
bár nemtudom ez magyarul van-e
egyébként régebben raktam fel gamepados feintes videókat elég sokat
de akkor ittvan újra
http://kit-pes.blogspot.com/2009/10/pes-2010-feints-ball-technique.html
Sziasztok.
Valaki tud cselkombinációkat írni?
De magyarul és ne ilyen üzbég oldal linkekkel ha lehet<#bee1>#bee1>
Valaki tud cselkombinációkat írni?
De magyarul és ne ilyen üzbég oldal linkekkel ha lehet<#bee1>#bee1>
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Hmm, leszedtem ezt az olasz dolgot, melyik tartalmazza csak az olasz kommentárt? Elõre is köszönöm.
olasz kommentár angol felirattal megoldható???
amúgy van Premier League mezcsomag, kipróbáltam és tényleg jó..
http://moddingway.com/news/499.html
amúgy van Premier League mezcsomag, kipróbáltam és tényleg jó..
http://moddingway.com/news/499.html
deha megtanulnád berakni bin-be illetve dds-be akkor segíthetnél nekem és kipróbálhatnád milyen ha változtatod a layereket
megkapnád a psdt amin külön layeren van minden szinte és variálhatnád.
Ez a tesztelgetés az idõigényes
megkapnád a psdt amin külön layeren van minden szinte és variálhatnád.
Ez a tesztelgetés az idõigényes
énis néztem hd tv-n jobban látszik a pötyözés LG flatronon tökéletes volt.
Gondolom te lcd monitoron nézed azért látszik.
HD tv-n nekem se tetszett annyira de crt-n nagyon frankó
Elvileg lehet csökkenteni a pöttyözést, de akkor nagyon sima lesz meg macerás újra berakni dds-be onnan bin-be.
Engem körben a fehér csík zavar ami nem értem miért nem tûnik el
Gondolom te lcd monitoron nézed azért látszik.
HD tv-n nekem se tetszett annyira de crt-n nagyon frankó
Elvileg lehet csökkenteni a pöttyözést, de akkor nagyon sima lesz meg macerás újra berakni dds-be onnan bin-be.
Engem körben a fehér csík zavar ami nem értem miért nem tûnik el
Ezt minek raktad be?<#wow3>#wow3>
Na, kipróbáltam úgy ha az egészet nézzük akkor nagyon jó, viszont a pöttyözés zavar! Lehetnének ilyen pöttyök csak elszórtabban!
Ezzel a gyeppel még jobban kitûnik a ronda shiny effect!
Ezzel a gyeppel még jobban kitûnik a ronda shiny effect!
Hali ! Vki tud segíteni ? Nem tudok beállítani egy csomó mindent a gamepadon : lásd sprint , cselek , taktika , lesreállítás stb....
PLEASE help !!!!!!!!!!!!<#rinya>#rinya>
PLEASE help !!!!!!!!!!!!<#rinya>#rinya>
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Hühühühühühü<#buck>#buck>
[/url][/img]
[/url][/img]
ha a hivatalos frissítésre gondolsz állítólag lesz kettõ ahogy írtam korábban
ha nem a hivatalosra nem értem a kérdésed
ha nem a hivatalosra nem értem a kérdésed
Nem értem hogy a KONAMI miért nem tudja elõre kiírni hogy mikor lesznek hivatalos javítások, mert így kurvára nem jó, pl. nekiállunk mindent szerkeszteni az adatbázisban aztán ha kijön egy hivatalos frissítés akkor buktuk amit addig csináltunk..
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Te még nem játszottál PES-el?
Te még nem játszottál PES-el?
Akkor igazolás frissítésére várni kell pár napot, míg valaki meg nem csinálja? Addig sajna nincs értelme ML-t kezdeni:S
Még mindig lehetne mit finomítani, a homlok rész kissé elüt!<#vigyor2>#vigyor2>
Hamarosan megnézem!
hali
leszedtem a pes 2010-et, de a csapatnevek kurvára nem igaziak. ilyen Blue City meg ilyen hülyeségek vannak a rendes csapatnevek helyett meg nem is olyan szép mint a demóban.
most akkor mi történt?
leszedtem a pes 2010-et, de a csapatnevek kurvára nem igaziak. ilyen Blue City meg ilyen hülyeségek vannak a rendes csapatnevek helyett meg nem is olyan szép mint a demóban.
most akkor mi történt?