81526
-
Most utána olvastam, én tévémnél 36ms ami szerintem sok, legalábbis Cod4et biztos nem játszanék vele
-
Tv függő, EH6030 helyett vettem az f6100at, az Eh6030nak meg 70-100ms volt az input laggja, az meg már használhatatlan, az már majdnem kinekt szint.
Lehet hogy az f6100amnak biztosan kevesebb, nem tudom mennyivel, még nem próbáltam de amúgy is hd4850em van dvi csatlakozóval, átalakítóval nem szenvedek meg nem is érdekel mert nem tud olyan szép grafikát már a kártya. Ha veszek új kártyát 1.4es hdmi-vel, akkor majd kipróbálom a tv-n hogy milyen na meg a 3d-t is.
Mondjuk így hirtelen nem találtam olyan játékot ami 3d-s half képet tud csinálni vagy full 3d-t, 2d-ről 3d-re alakítás meg alig ér valamit. -
Plazmának a legjobb a válaszideje
-
énse érzek HD tv- összekötve lag-ot
3 méteres HDMI kábel és szintén Samsung tv-m van :-) -
Sanyicucu #79921 én a 2013 résszel 42" plazma tv-men játszottam a haverokkal.tökéletes volt jobb mint a 21,5" samsung led monitorom. -
Tv-n ne játsszál sose, vagy direkt olyan tv-t vegyél aminek kicsi a válaszideje (az viszont rohadt drága)
Én egy 22 colos LG Flatron W2240-el nyomom, 5ms-es válaszidővel, miközben a 40 colos F6100as Samsungomnak, mint sok Samsungnak van input laggja és játék módban is 40-80ms körül mozog ami nagyon sok, nem játékra tervezték. (még ha 5ms-t írnak arra is) -
Sanyicucu #79919 megköszönöm előre is a segítséget mindenkitől hátha más szemmel fogom látni ezt a játékot normális beállításokkal.
Nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek! -
Sanyicucu #79918 én csak cipőket,mezeket stb rakok be a többi részéhez nem értek ezért azokat meghagyom a hozzá értő embereknek. -
Sanyicucu #79917 1920x1080 felbontáson. -
az Ml állítólag szar lett az idei részben
a Jenkey patchnál a kapcsolókat is be kell állítani
Én mindegyik kamerát megcsináltam szinte majd a többit is közzé teszem, én azt szeretem ha jól belátom a pályát tv közvetítésnek tűnik, és jól lehet indítani, de nem hangyák szaladgálnak -
Sanyicucu #79915 samsung 21,5" led monitorom van és trust gxt 30 gamepad.
-
holnap tudok neked segíteni, ma nem otthonról vagyok, pedig játszanék most egy jót :) -
Sanyicucu #79913 én csak ML-t játszok mert az fogott meg de mondom nem sokat játszottam még ezzel a résszel.
Használom én is a Jenkey gameplay-t mert idáig az ő patch-ét használtam.ja meg a fire patch 2.2 mini image-val.
A te általad kreált kameraállásokat is kipróbálom mert képileg elég jónak tünek.
A játékon belüli csuszkák beállításaiban is kérnék segítséget. -
flatron monitor -
én LG flat monitoron 1600*1200-ban, de most voltak itt a haverok Rallyzni és kinyomtam HD tv-re mikor mutattam nekik
természetesen gamepad -
egyébként a hangulat fokozáshoz ez is hozzá tartozik, szóval megkérdezném..
ti mekkora monitoron/tv-n játszotok, és billel vagy gamepaddal? -
szerintem nagyon ráfért a motorváltás a sorozatra és az idő sok mindent megszépít
pont ma láttam ezt pes 6 tuningolva mai grafikára
-
pontosan.
ezeket nem észleltem annyira fifában.
ráadásul tényleg nekem most tetszik a játék, 1.06 gameplay sokkal jobb, mint az 1.01. az 1.04-el meg alig játszottam, mert nem volt értelmes patch. -
csodának nem nevezném, tény hogy ML stb részét jól összecsapták, látszik, hogy nem volt rá idő
és sztem alap hozzá a Jenkey gameplay performance fix jobb kameraállás és egy jó patch
de így lehet belőle jó játék mert az új motor nagyon jó lett -
nem bedőltem idéztem a magyar tesztből
és pont az a jó hogy eseménytől függően változhat, de mint írtam kikapcsolható sőt szerintem külső Editing Studióval is állítható
-
Sanyicucu #79905 holnap neki álok és elkezdem bütykölgetni ezt a csodát hátha rájövök a nyitjára.játszani még tudok de lehet már azt sem.
Kérhetnék tőletek beállításokat?biztos nem jól állítom be a dolgokat és ezért furcsa számomra a játék.
-
mert a hivatalos nyelv az angol és azt értik
énis angolul leveleztem velük -
de ez kiegészítős fórum
http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1111128097&no=1
És direkt azért nyílott kiválva az aktuális pes fórumból, hogy ezeket lehessen megtárgyalni -
yamato41 #79902 Igen, ez tényleg jó. Ezért kell mindhárom taktikát kidolgozni és használni. Az első az alap, a második a védekezés, a harmadik a támadás. De ezt még a védővonal manuális húzogatásával, vagy lestaktikával lehet fűszerezni. -
yamato41 #79901 A konami japán cég. Miért nem japánul akarsz megtanítani? Téényleg, ötödik nyelvemnek nem is lenne rossz.
Aztaq! Megvan! A konaminál nem tudnak angolul és nem értik, hogy milyen bugok vannak! A sok hülye meg angolul akarja elmagyarázni nekik a bugokat! Azonnal mindenki vegyen japán tankönyvet! Niitaka yama nobore!
(Ha érdekel, a nicknevemre keress rá, ha önmagában nem mond semmit. Vagy Mutsu. Avagy véletlen lenne? Ez bizony talány.) -
ez is igaz szerintem. -
meg ha már erről tárgyalunk, nekem az is nagyon tetszik és ez nem véletlen, mert nem az első eset, hogy pl. a Chelsea ellen játszok 75. percben rúgnak egy gólt és láttam, hogy változtattak a taktikán, kontrára át álltak.
viszton volt olyan is, hogy a City rugótt egy gólt, mentek 1-0-ra a vége fele és még jobban elkezdtek nyomni, észre lehetett venni a letámadáson. -
yamato41 #79898 Bedőlsz ilyen marketingszövegnek?
A valóságban generál egy alap szerencsefaktort. Ezt befolyásolja a forma, játékosok formája, taktika és még sokminden. De van egy random faktor benne minden meccsre, ami nagyon nagy különbségeket okozhat esetenként. Meccsen belül is változhat valamennyit. Próbáltam. Írtam is már erről. Ezt (is) kellene finomhangolni. -
igazából ez nem modosít a formán, hanem egy tényleges szerencsefaktor.
a formán múlik a támadás felépítés, akár a gól, akár, hogy csak ziccer de kimarad.
ez a gameplayt nem befolyásolja, viszont élvezetesebb a game (szerintem).
Jól mondom? -
yamato41 #79896 "ez a kiegészítős fórum"
???
A topik címe általános, ez nem kiegészítős fórum. Ha úgy akarod, akkor legyen az a topik címe. De így nem az. -
Sanyicucu #79895 akkor ezek szerint az eddigi részekre hittem azt hogy jók és azok voltak a rosszak és ez a jó.most akkor meg kell tanulni újra játszani ezzel a résszel?patch minden nélkül?én használok egy patchet ti mást minden patch-be van módosítva valami/lehet gameplay is/ezért beszélünk el egymás mellett.vagy most nem értem. -
General Settings
Player Emotions
Motivation Home/Away
Remélem jól írom fejből -
Köszi Breki!
Sanyicucu.
én amikor érzem a játékosokon, hogy nem úgy megy nekik stb. olyankor elkezdek nyomatni egy ideig, pár percig biztonsági focit, nem kockáztatok, szépen passzolgatok amíg el nem kapják a fonalat, nyugtatom a játékot és ez nekem tökre tetszik, van neki valóság alapja! -
de ha csak sima barátságos meccset játszunk, akkor be lehet állítani, hogy a haza - vendég csapat milyen formában legyen.
alapból randomon van és akkor meccs közben eldől. de szerintem ez így jó. :D -
Sanyicucu #79891 ez tény hogy nem azok az eredmények születnek az igazi meccseken de ez nem az.
lehet akkor az én készülékemben van a hiba
vagy nem úgy állítok be valamit ahogy kellene és ezért nem tudok vele játszani.ezért kérek segítséget tőletek.
-
A Fraps-ot így állítsd be
-
ez se így van van
játékos morál, Heart rendszer van az ideiben, de sztem kiis lehet kapcsolni -ezt nem próbáltam
"A csapatok és a játékosok moráljának implementálásával nem először találkozunk a focijátékokban, azonban bátran ki merem jelenteni, hogy a Pro Evolution Soccer 2014-ben sikerült eddig ezt a legteljesebb módon megvalósítani. A meccsek során minden játékos teljesítményét befolyásolja majd a hangulata, amit a menüben mi magunk is nyomon követhetünk. A hangulat természetesen ingadozik, ha emberünk formában van, gólt lő, akkor boldogabb lesz, ha viszont elpuskázza az előtte álló lehetőségeket, hibázik, rosszabbul érzi majd magát. Ilyenkor érezhetően összeszedetlenebbé válik, még több rossz passzt ad, lelassul, egyáltalán nincs ott fejben - küldhetjük a kispadra. Ráadásul még egy ponton csavarodik a történet: itt tényleg számít majd, hogy mikor játszunk otthon, a saját közönségünk előtt, idegenben érezhetően nagyobb - de nem leküzdhetetlen! - nyomás nehezedik a csapatunkra." -
miért igazából minig ugyanaz az eredmény születne mindig ha két csapat játszik egymással?
valóságban nincs olyan, hogy pl egy Juve-Milan sima aztán pár nap múlva egy kupameccsen teljesen más eredmény születik?
a fociban pont ez a szép, hogy kiszámíthatatlan kivéve ha mi magyarok játszunk valakivel..... -
szerintem pont jó hogy van két focis játék mikor nem volt konamis foci a fifa vagyis a készítő EA Sport jelentősen elkényelmesedett
Egyébként pont a Fifa védelme a jobb, de nehogy már a crack miatt legyünk felháborodva :-))
Fifában pont hogy van ilyen összeakadós bug beis raktam párat korábban itt -
Sanyicucu #79886 Köszönöm.