81526
-
Sanyicucu #79965 én az 1.04 no dvd próbáltam -
Hogyha 1.04-gyel játszól akkor működik a File Loader, 1.06-tal nem működik.
Ugyan így van a Fire Patchban is, csak ott nem így választod ki az exe.-t hanem eldöntöd melyiket nyitod meg. -
Sanyicucu #79963 [IMG] [/IMG]
-
Sanyicucu #79962 nem értem most már az egészet.a pesedit 2.1 tartalmaz egy exe választót is.ezzel működni kellene valamelyiknek vagy csak dísznek van benne ez a lehetőség.
-
nem hiszem, mivel 1.06 exe. és nincs hozzá működő loader, ezért várunk Jenkeyre. -
Sanyicucu #79960 régebbit bele lehet rakni szerintem. -
az új PESedithez sincs ám File Loader! -
Sanyicucu #79958 Breki a kameráidat,hogy lehet berakni a file loaderbe?
File Loader full 1.0.2.1 ezt vagy a File Loader 1.0.2.3 New slider : Menu, cursor speed (fix)használod? -
Sanyicucu #79957 megjelent a pesedit 2014 patch 2.1 csak valami jó gyors letöltésre kell várni. -
igen, de én az 1.06-tal játszok és ott nem tudok állítani. -
: File Loader v1.0.2.3 #1863 (New slider : Menu, cursor speed)
deleting edit.bin and put this pes2014.ini pesedit 2.0 works fine with the faces
[general]
enable.mod = 1
enable.log = 1
enable.fps.counter = 0
;For temporaly de-active , change it to 0
[path]
mod.folder = FileLoader
plugin.folder = FileLoader
;Change the folder's name as your liking
[plugin]
dll = KitLoader.dll
dll = Faceloader.dll
dll = Camera.dll -
én mivel nem használom az újabb pesedit-et és file loadert
ebben nem vagyok kompetens, vmi olyasmit írt itt is valaki hogy a dllsound nem működik jól, de ettől függetlenül lehet jó -
ez pont lehet javítani a file loaderben nálam shot power 139-en van
-
nekem a lövések erőssége még nem nagyon tetszik, de sokat javítottak és jó lett a játék nagyon. -
klinsmann #79951 oké persze hogy kell de ami a lényeg a gameplay és lövések erőssége,amit végre javítottak !kiegészítések végett majd szükség lesz loaderre de 1.04 nagyon nagyon bugos -
dehogy nem kell
egyrészt a file loadernak csak egyik funkciója a gameplay-os dolgok javítása
másrészt akkor maradnak az alap kamerák, nincsenek kiegészítők, nincsen gyorsabb indítás, jobb grafika -
Érdemes elolvasni 
Nem peshez tartozik, de a 63-0 meg a 79-0 a komoly
72 gólt 1 félidő alatt nem tudom hogy lehet lőni még csalva se, ahhoz teljesítmény kell -
klinsmann #79948 na végre !!!! 1.0.6 patch 3.00 dlc gameplay egy álom ezt vártuk volna szerintem kezdésnek,5-6 game után nincs bug, lövések szuper jó,közeli és távoli gólokat is rúgtam,a lövések erőssége is perfekt nem kell file loader -
Sanyicucu #79947 Breki!
Kipróbáltam úgy beállítani a dolgokat ahogy a taktikai csúszkáknál leírtad meg a combination play-t is beállítottam és teljesen más lett a játék.sajnos a loader nem működik de az még nagyobbat dobna rajta. -
Sanyicucu #79946 ezek szerint addig amíg a pesedit új patch-e ki nem jön patch-et nem is érdemes felrakni mert a loader nem működik vele? -
http://pesedit.com/forums/showthread.php?19372-PESEdit-com-2014-Patch-2-1/page4 -
nem, csak az 1.4 file loader állítólag elég bugos
http://pesedit.com/forums/showthread.php?19377-File-Loader-Fix-For-Edit-Patch-2-0
pár nap és jön az újabb pesedit és remélem jó file loader -
cvetok #79943 akkor pesedit felejtős, ha használni akarom a kameráid? :D -
1.04-es exe-s file loader kell, hozzá, de azzal vannak problémák -
cvetok #79941 az lehetséges, hogy a pesedit 2.0 miatt nem működik a file loader? -
Sanyicucu #79940 nagyon szépen köszönöm a segítségeket mert ezek jól jönnek.
Breki még egy olyan patchet kellene találni amin működik a file loader a kameráid miatt. -
A combination play sztem nem taktika hanem előre beállított kombinációs mozgások.
Itt jól látható, hogy kell
-
Sanyicucu #79938 ezt a leírást nagyon köszönöm.
a combination play-be kiválasztok 3 taktikát és azt mindegy melyik számra rakom? -
Ha olyan formátum mint az alap stadionoknak akkor a fű simán cserélhető
tehát pl akár ez a füvem is berakható bármelyik stadionba
#79782 -
PES 2014 Taktikai Csúszkák
A Game Plan -ban megtaláljuk az 1-es 2-es 3-as taktikai felállásokat és itt lehet a csúszkákat is beállítani ha rányomunk valamelyikre.Az 1-es az alap ha meccs közben nem változtatunk akkor ezt adja be.Meccs közben a D-pad fel le nyomogatásával tudunk váltani.Öt alap taktika közül lehet választani amibe szintén állíthatod a csúszkákat ,de egy kicsit lekorlátozva ( Long Ball, Quick Counter, Possession Game, All-out Defence, All-out Attack). Ha ez nem felel meg akkor a Custom taktikánál szabadon beállíthatunk saját szájízünk szerint.
1.Player support (játékos támogatás)
-Ha magasabbra állítom akkor több támogató játékosunk lesz a labda környezetében.
-Ha alacsonyabbra állítom akkor hátul maradnak védekezni.
0-6 oldalra és hátrafelé keresik a területet
7-13 közepes
14-20 gyors támadás a társak a labdafedező elé helyezkednek.
2.Support Range (támogatás távolsága)
-Ha magasabbra állítom akkor a mezőnyjátékosok jobban széthúzódnak távolabb kerülnek az én általam irányított játékosoktól (hosszú passz)
-ha alacsonyabbra állítom akkor a mezőnyjátékosok közelebb jönnek az én általam irányított játékoshoz (rövid passzos játék)
0-6 közel (barca,Arsenal)
7-13 közepes
14-20 hosszú (kontra játék)
3.Position Switch(pozíció váltás)
-Ha magasabbra állítom akkor a játékosok sűrűbben váltanak pozíciót ezzel megzavarják az ellenfél védelmét.Ha egy játékos nincs jelenleg a saját pozíciójában akkor felkeresi magának a legközelebbit és kisegíti azt aki nincs ott.
-Ha alacsonyabbra van állítva akkor gyakorlatilag soha nem cserélnek egymással pozíciót.Erősen tartják a posztjukat.
0-6 nem cserélnek
7-13 hasonló poszton néha cserélnek
14-20 felkeresi magának a legközelebbit
4.Front Line Pressure (támadósor nyomása)
-Ha magasabbra állítom akkor magasabban,erőszakosabban letámadnak.Labdát próbálnak szerezni.
-Ha alacsonyabbra állítom akkor visszább állnak és kevésbé erőszakosak.
0-6 nem támadják le az ellenfelet
7-13 közepesen támadnak
14-20 letámadják az ellenfelet.
5.Defensíve Line (védelmi vonal)
-Ha magasabbra állítom akkor fentebb lesz a védő vonal .Lestaktikánál ajánlott.
-Ha alacsonyabbra állítom akkor mélyebben lesz a védő vonal.
0-6 mélyen lehúzódnak
7-13 közepes
14-20 magasabbra helyezkednek
6.Defensive Compatness (védelmi egységesség)
-Ha magasabbra állítom akkor védekezéskor jobban tömörülnek a védők.Középen folyó támadások ellen jó.
-Ha alacsonyabbra állítom jobban széthúzódnak a védők .Szélső játék levédekezésére ajánlott.
0-6 Széthúzódnak
7-13 közepes
14-20 összébb tömörülnek
7.Shifting to Attack (váltás támadásba)
-Ha magasabbra állítom akkor nagyobb sebességgel mennek át támadásba.
-Ha alacsonyabbra állítom akkor a játékosok kisebb sebességgel mennek át támadásba és nagyobb hangsúlyt fektetnek a játékosok a labda megtartására és pozicionálják magukat.
0-6 kisebb sebességgel
7-13 közepes sebességgel
14-20 nagyobb sebességgel mennek át támadásba.
8.Attack/Defence level (támadás/védekezés szintje)
-Ha magasabbra állítjuk akkor több játékos hajlik arra,hogy elfoglalja a speciális haladó helyzetet .Ez függ a játékosok számától ki csatlakozik a támadáshoz a csapatrészekben.
-Ha alacsonyabbra állítom akkor kevesebb játékos próbál csatlakozni a támadásokhoz
0-6 védekezőbb
7-13 közepes
14-20 támadóbb felfogás -
a passz tréninget vigignyomtad?
abban pont az az egyik feladat, hogy pontosan kiválasztott emberekhez passzolj
ha nem lehetne pontosan, nem lehetne megcsinálni
én mondjuk általában kényszerítőt passzolok és igyekszem az üresbe futónak visszaadni
-
Sanyicucu #79934 azt hol lehet beállítani ha passzolok akkor annak az embernek menjen a labda akit kiválasztok ne össze vissza?akárki akármit mond pontosan nem lehet a kart arra az emberre irányítani akinek szeretnék passzolni. -
de jó végreee.
remélem még optimizálnak rajt azért.. na meg a fű.. -
-
-
igen, ment a privi. -
Sanyicucu #79929 Roland most ráérsz segíteni nekem? -
Fire Patch 2014 fix 2.2.1
Fire Patch 2014 fix 2.2.1
- Fix UEFA/Europa League kits
- Fix shortname for SkyBET Championship
Note: Install Fire Patch 2.2 AIO --> Fire Patch fix 2.2.1
DOWNLOAD: http://adf.ly/bHyCj -
én nagy tv-n nyomtam még a fifa 13-mat és jó volt nagyon. :) -
Sanyicucu #79926 melyik patch kompatibilis a 1.0.4 exe-vel és az új file loaderrel?
olyan kellene amibe benne van az angol 2. liga is.

[/IMG]