81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• kashuka
    reloaded verzió telepítése után mehet a pesedit 2.1?
  • Breki33
    ez kimaradt

• Breki33
    majd megyek sorban csak most fifázok :P

szabadrúgás, szögletet azt be kell írni a korábban berakott alapján

http://oi41.tinypic.com/2qs6ogj.jpg
  • Breki33
    szia

ez attól is függ hányas verziód van meg
    talán ez a legegyszerűbb

• Sanyicucu
    Breki tudnál még a kameráidból feltölteni?

long.pitch side kellene még.a szabadrúgás,szöglet stb megcsináltad vagy azt hogy lehet berakni?
  • kashuka
    sziasztok

új vagyok még és az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnák legegyszerűbben reális arcokat és csapatokat varázsolni a játékba?
  • Breki33
    [SIZE="6"]Pesmonkey - League Adboards - Skybet[/SIZE]

[SIZE="5"]DOWNLOAD @ Moddingway: [/SIZE]

[SIZE="4"][/SIZE]

IMAGES:

• Breki33
    Ebben minden benne van

PES 2014 Tricks, Tips & Skills Guide

Timeline for the video guide per feint skill in minutes:

0:16 Rotate Foot Over Ball
    0:24 Double Touch
    0:33 Deft Touch Dribbling
    0:50 Nutmeg
    1:01 Knock and run around
    1:09 Sombrero Flick
    1:18 Ball Lift
    1:30 Rainbow Flick
    1:40 Flip Flap
    1:49 Inside Bounce
    1:58 Inside Bounce Diagonal Take
    2:09 V Feint
    2:18 L Feint
    2:29 Dragback
    2:40 Dragback Fake
    2:51 Drag Through
    2:57 Marseille Turn
    3:06 Cross Over Turn
    3:15 Stepover Dummy
    3:22 Reverse Stepover Dummy
    3:26 Outside Stepover
    3:34 Stepover Pullthrough
    3:41 Stepover
    3:47 Sidewards Stepover
    3:56 Body Feint
    4:00 Matthews Feint
    4:05 Matthews Feint Side Take
    4:12 Dive

• tobias88
    Command listben le van írva. Talán RB+RT+R+L
  • Breki33
    Ha jól emlékszem:

Dive
    L1 + L2 + L3 + R3
  • Roland10
    Breki, mivel tudok műesést csinálni? :)
  • Breki33
    Na itt az 1.4-eshez patch

Features: GAMEPLAY FEATURES BY SMoKE Team PASS , SHOOT AND CONTROL USING R2 button of a joypad while playing. (will enable the passing and dribbling effects as of FIFA 14) – Gameplay FIXED: added gameplay.dll in fileloader which fixes power and dribbling (thanks to jenkey1002) – Increased ball speed, ball shooting power and improved through balls – Improved chip shots and chipped(lofted) long pass – Better Responsiveness on commands and faster animations – Improved auto-sliding and tackling – Gameplay made realistic – Pass Support – Improved deflections and blocking – Header power adjusted – Some adjustments by KONAMI itself ( For low-rated pc’s turn off the crowd using the fileloader config) Graphics and effects BY SMoKE Team – NVIDIA drivers problem fix ( cudart32_30_14.dll and nvtt.dll) – Realistic ball effects – Camera settings for realism(Thanks to jenkey1002) – New SPONSORS – Slimmer Offside line – New cursor ( away and home both) – New power gauze – General Graphics (deactivated blur) – Kits textures – DIGITAL Adboards by GRKN Design – DIGITAL Adboards for Old Trafford by SMoKE Team – Stadium Previews including night turfs and seasons – New FONTS – Tattoos added – Removed exaggerated brightness arms. – Grasses are very realistic – Sky Textures – Sun effects for REALISM – Ball Shadow as target – Some coloured papers on stadiums(confetti) – Sleve Patches and Badges – Everythings made faster(gameplan cursor,loading, team select, fast loading etc)

FEATURES OF DLC 2.00 AND OFFICIAL PATCH NOVEMBER (by KONAMI) Gameplay: Manual Control fixes: R2 Shot, first time actions (shot, header etc), yellow bar Goalkeepers: Better reactions to initial save L1 Lob Shot Fix Gameplay slowdown in final 3rd: Change made to make as smooth as possible Shooting: Refinements of slowdown to help/have positive impact Catch-up refined, feeling of sudden catch-up removed BAL player stats decline fixed x2 speed implemented when substituted in BAL Gameplan cursor speed made faster User online block list increased 3 player on same team controller bug fixed Online issues Kit fixes: Barcelona away, Inter home, Motherwell GK Sponsors added for Almeria, Elche and Villarreal

http://smokepatch.blogspot.hu/2013/12/smoke-patch-gold-60-released.html
  • Matte
    te tényleg nem érted, igaz?

Nem mondasz te hülyeséget, elhisszük mi, hogy ott van az a bug. Tényleg elhisszük. De mégis mi a búbánatos fasznak linkeled be ezredszer is? Semmi értelme azontúl, hogy teleszemeteled a topikot.

Azt kéne felfognod, hogy mindenki látja ezeket a bugokat, csak (főleg ennyire) senkit sem érdekel, mert ez a te játékélményeden kívül másét nem nagyon rontja el.

Nyugodj meg, fogj egy könyvet, nézz egy filmet, és hagyd ezt a játékot. Nem neked való, mert képtelen vagy egy kicsit is élvezni.

Mi pedig köszönjük az eddigi bugreportokat, de a topik nevében mondhatom, hogy a jövőben eltekintünk tőlük.
  • yamato41
    Az utolsó ezer hsz-ban rajtad kívül hárman raktak animgifet és pontosan ugyanennyien rajtam kívül képes bugreportot. Ennyit a tájékozatlanságról és a "tömeg" igényeiről...
    Persze ezt is törlöd, hogy a te "igazságod" éljen csak.
    Meg ha mondjuk megnéznéd a bugreportokat, akkor azt is láthatnád, hogy a látszólag egy típus (összeolvadás) valójában sok hibát takar. A kapus kapufába dőlése, a csatár átgyalogolása a kapuson, a kapu előtti összeolvadás után az rúgja el, akit a gép akar, szerelésnél maga előtt tolt ember, fejelésnél összeolvadó fejek, stb. Ezeknek csak a tünete az összeolvadás. Valójában ezer sebből vérző grafikai motor és gameplay a felelős.
    Én nem azt mondom, hogy "csak" bugok vannak a játékban. Hanem azt, hogy alapvető problémák vannak a játékban, amiket toldozással-foldozással nem lehet javítani. Pedig most ez megy. Marketingszövegnek, meg játékleírásnak hazudott fizetett hirdetésekben meg írhatnak bármit.
    Ne legyen igazam, de a pes az ezek miatt elvesztett játékosok okán meg fog szűnni, ami a legrosszabb lesz, ami történhet, mert az árkád fifa marad csak a piacon.
    Az IRL kiszólás pedig enyhén szólva is etikátlan. Az internetes fórum etikai bajnokának, aminek magad beállítod, felettébb ciki. Meg undorító is.
  • Roland10
    :D :D :D
  • Breki33
    80 000-est ilyenre elpazarolni
  • Breki33
    nemcsak én unom
    többen szóltak
    bevallottan leszarod

semilyen óriási érdeklődésről nem írtam
    fogd már fel senki sem mondja, hogy nincsen bug a játékban
    csak rohadt unalmas, hogy te csak erre élvezel és 80* berakod ugyanazt

speciel te szólsz le másokat hogy vaksik mert unják már a képberakásos okoskodásaid

nem most az jön, hogy a te okoskodásaid törlöm
    nem, anim gifeket nem csak én rakok be ez újfent tájékozatlanság

igen idáig bírtam szerencsére az életben nem ismerlek mert nagyon fárasztó vagy

• Breki33
    szerintem nagyon jól javította, nálam nagyon bevált a kamerákkal együtt
  • DaemoonHunter
    Tudom hogy volt fix a loaderben, használtam is, de épphogy csak finomított valamit rajta.
  • Roland10
    csak jöjjön már ki!! :D
  • Breki33
    ez is javítható loaderrel, direkt erre vannak a performance fix-ek

csak jöjjön már ki az új
  • Roland10
    hát ennek javítására nem sokat fordítottak sajnos, de mivel jobb a gameplay, annyira talán nem is zavaró.
  • DaemoonHunter
    A reakcióidők javultak? Mármint nálam eddig az volt a probléma, hogy gombnyomás után néhány ms al később reagált a játékos, sokszor döntő helyzetben, biztos vagyok benne hogy van aki érti miről beszélek, tapasztalta. Szóval ez észre vehető még mindig?
  • Breki33
    utoljára szólok

ez Pes kiegészítős topikom,
    az hogy a 80 képel teleszemeteled ugyanazzal innentől nem tűröm
    aztán meg jönnek a sértegetések

nyiss pes bug topikot ha ez a mániád
  • yamato41
    A 2.0-val sem működött.
  • yamato41
    Az a baj, hogy grafikai patch nélkül élvezhetetlen, mert ugye a licenszek... Nem akarok a North Londonnal játszani. De majd egyszer megpróbálom.
  • Sanyicucu
    a file loader nekem nem működik a pesedit 2.1 patch-be.
  • yamato41
    A mocsok cenzor működött megint. Ha már az ON-t is törli, az már kib*tt szemétség. Méltatlan a házigazdaságra. Sokadszor meg kell állapítanom. Az ellenvéleményt nem tűri, cenzorkodik, szemétkedik. Abcúg.
  • Sanyicucu
    a pesedites patch nélkül próbáld!a patchekbe nagyon sok mindent beleraknak és összetömörítenek ez is okozhat ilyen hibákat.sima játék a konami féle dlc és patchekel is csinál ilyet akkor ne játsz vele mert tényleg csak a hibát keresed benne.ez már tényleg sok.ez már tényleg nem érdekel senkit.
  • yamato41
    Pesedit 2.1, 1.06 hivatalos, tehát semmi nincsen rajta, ami miatt megzakkanna.
    Viszont közben újabb két percnyi játékidő múlva:

• Breki33
    [Patch] PESEdit Patch 2014 (Pro Evolution Soccer (PES) 2014) [2.1] [Multi]

torrent

http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4254238
  • Sanyicucu
    most úgy próbáld ki,hogy csak sima játékkal játszol patch nélkül.találsz-e benne úgy is ilyeneket.
  • yamato41
    Jobb képet nem találtam:
  • yamato41
    Ramsey arca kifejezetten tetszik:
  • Roland10
    mondjuk feleslegesen futjátok egymás ellen a kőröket. :)

döntsétek el egymás között a ti makacsságotokat. :D
  • Sanyicucu
    na ez a helyes beszéd.
  • Roland10
    jól van na :) valaki megfér mellette, valakinek pedig teljesen illúzió romboló. :D

nem mutatat nekem senki olyan játékot, amiben nincs semmi bug, vagy hiba.
  • Breki33
    akkor mit csinálna a hibakereső barát? :-)
  • Breki33
    manuálisan beírni, vagy ini -ini import- betöltése annál a kameránál

1.07

1.39 azt nem változtattam
  • Roland10
    én is észre veszek néha ilyeneket, igazán javíthatnák.