PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
Szóval az lenne a kérdésem, hogyan tudnám kicserélni a bernabeu gyepét?
Azt hiszem ezen a fúrom láttam, hogy valaki csinálja, azt pl. hogyan lehetne? Válaszokat elõre is köszi!
Valaki tud az Olimpicoba turf packot?
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Szóval úgy értem neked arányaiban kisebb az esélyed hogy "rossz" ellenfelet kapsz.
Persze az hogy a szakadozás emiatt van,még nem bizonyított csak én kombinálom.De az eddigi tapasztalataim szerint ez az oka.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
CSAK a Fradi
Benzema Bomba !
Szokásos CR9
( Sajnos elég könnyû szabadrúgásból gólt szerezni, kapni )
Pedig 2 év után megint megvettem volna a 2vs 2 miatt.
Bár az még talány miként mûködik a váltás 4 emberes játékban..😊
Mert gép ellen semmi értelme játszani ez egyértelmû.
Komikus ahogy középpályán adogat a gép,ez már nem is egyérintõs....félérintõ..
Tényleg online mennyire zavaró az a marhaság,hogy a kapus kirúgásnál is sípszóra kell várni?elõzõ 2 részben az volt,mivel minden kirúgásnál 2-3 mp ig állt minden.
Ezt amúgy hol látták ezek,nem is értem!
A játék amúgy messze a legjobb az elõzõ 2 förtelem után.
ebben is vannak vicces dolgok,kapus,bíró,hõsök...de még mindig élvezhetõbb!
Kapusokra egy javítást kiadhatnának,mert elkeserítõek.
Na nem a sztárok..az átlagról beszélek.
Bár még azok is néha...olyanokat,hogy fáj😊
Online nélkül viszont nem sokat ér az egész.
a bin-eket simán
a dds-essekhez hexa editor kell illetva ha jpg akkor elõször DDS-be kell tenni
Tegnap 2 fordulón is túljutottam a competion meccsen, de a 3.-ba kikaptam 1-0-ra hiába mentem 4 csatárral super offensive taktikával kevés volt az 5 perc egyenlíteni ( tök szarok az 5 perces meccsek ) !
Az viszont tök jó, hogy valóban még piros kapcsolattal rendelkezõkkel sincs komolyabb lag, sárgákkal meg tökéletes akárcsak zölddel !
Ami viszont katasztrófa, hogy ha pl. megszakad a meccs, akkor sajnos el kezd ereszteni a laszit, pedig nem arról van szó, hogy valamelyikünk is kilépne... ezt remélem javítják, mert így akármilyen a stat-om a lapos laszti miatt nem vagyon a ranking táblán 😞
kicsit a PES4-re emlékeztet
Avanti Crociati!

(úgy lenne valós)
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
"nou camp : looks well, but maybe you can set the oppacity of the CL logo lower, also of the stripes, but if it looks ingame well too, it´s ok i think
konami stadium : perfect. i like the turf very much, just a little hint because u have tried a few time ago to put some sponsor logos at the side of the court - i think in this stadium u can do this (if you want to^^)"
Ez milyen nyelven van és mit jelent: Parabéns!!!! ?<#vigyor>#vigyor>
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
lényeg az árnyék miatt maradt, de sztem játékban nem rossz meg nekem képen sem, de nem tetszhet mindenkinek 😛
le lehet tölteni ?
Amúgy van OF editor, cseréld ki a PSV-t , AJAX-ot, ALKMAAR-t, FEYENOORD-ot other euro leage csapatokra, tele van minden féle sz*r kelet európaival és áldozd fel az olasz v spanyol v angol ligát egy vegyesért...nincs más megoldás.
Amúgy mi az a reset prevention??
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
a szín persze passzol
Avanti Crociati!
Breki, grat az eddigi gyepekhez, Nagyi2pac-nak az eddigi patchekhez
végre van idõm írni is egy kicsit, sok a meló, eddig csak képeket nyomogattam 😄
ha lesz még egy kis idõm visszatérek aktívabban mint annó Pes 4-5 idején, és lesz idõm tesztelgetni meg segíteni
patyo grat a gólokhoz, nem felejtesz 😛 még ma mutatok egy Rooney szabadot 36ról, megérte annó tõled tanulni ^^
nah ennyi hirtelen 😄
Avanti Crociati!
A Settings display fülön mit kell állítani hogy ne legyen csík a játék közben alul felül??
és aki az OTHER A-ben van egyáltalán nem látszik ML-ben, de még úgyse ha rámegyek hogy search by nationality... rámegyek a magyarokra, erre nincs ott Dzsudzsák, meg még egy csomó olyan játékos aki egyébként válogatott...