PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bulykin
1,5 évet lehúztam a Villanál, aztán eligazoltam a MUba^^ most játszom elsõ meccsem...pontosabban a padon ülökXD

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

eZo
úgy ahogy a korábbi részeknél is, csak most könnyebb
itt egy leírás :
PES_6_Szabadrugasok

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Roland10
Hogy rugod meg ilyen szépen a szabadot? Nekem mindig vagy sórfal vagy kapu fölé:S

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

Fyrex
szépek, grat

Avanti Crociati!

balintka
Sziasztok! Srácok nincs valakinek kedve csinálni egy FAQ-t? Világ életemben fifáztam, aztán most elég fura hozzászokni újdonságokhoz, na meg most szerintem olyat fogok kérdezni, amitõl égnek fog állni a hajatok.
Szóval az lenne a kérdésem, hogyan tudnám kicserélni a bernabeu gyepét?
Azt hiszem ezen a fúrom láttam, hogy valaki csinálja, azt pl. hogyan lehetne? Válaszokat elõre is köszi!

Úgy tudom még nem készült Olimpico-hoz!

Én még nem láttam Sky Sport-osat, de már készül egy!

gabe paul logan
Jön nem sokára

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

Sziasztok!

Valaki tud az Olimpicoba turf packot?

Ezt mond el Baris-nak is!<#vigyor>

eZo
hát remélem hamarosan orvosolják, és egy roster update is jól jönne már !

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Breki33
de minek

fene se fog ezzel szórakozni ígyis elég sok idõ rendesen megcsinálni
Hát pl. lehet Konami vagy PES 2010 a bwin helyett!<#vigyor2>

Az hogy neked nem szakad annyit lehet az Inteles mivoltodnak köszönhetõ.Most éjjel is kb 5x annyi Intel-es játékos volt mint AMD-s,alig találtam 1v1-re ellenfelet.
Szóval úgy értem neked arányaiban kisebb az esélyed hogy "rossz" ellenfelet kapsz.
Persze az hogy a szakadozás emiatt van,még nem bizonyított csak én kombinálom.De az eddigi tapasztalataim szerint ez az oka.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

eZo
abból a szempontból jobb a pes6-nál, ha valaki trükközni akar valami p2p elindítással vagy lag cheattel, egybõl szétkapcsol, szóval az ilyenfajta csalás kizártnak tûnik.. meg amúgy is szerintem folyékonyabb a játék, mint pes6-nál , mondjuk talán azért is mert mára már senki sem 1-2 mbit-es sávszéllel rendelkezik, szóval a kapcsolat mint olyan totálisan rendbe van !

Terminátor14
A váltás 2v2-ben csak még szarabb, mint 1 vs. cpu-ban. Soha nem oda vált, ahova kéne, gyakran felcseréli a játékosokat is egymás között, és sokszor fizikailag nem tudsz oda váltani, ahova akarnál, mert egyszerûen nem lehet. Nagy nulla.

CSAK a Fradi

Szerintem ha ezt a megszakadós dolgot (és úgy tûnik vele együtt a cpu-s dolgot) javítják akkor nagyon jó lesz az Online.Mérkõzések minõsége gyakorlatilag a Pes6-ra emlékeztetnek.Ahogy eZo is írta még a vörös jelzésû ellenfelek ellen is játszható simán.Az elõzõ 2 rész óriási lagg-jai pedig teljesen eltûntek.

eZo
Online gólok:
Benzema Bomba !

Szokásos CR9

( Sajnos elég könnyû szabadrúgásból gólt szerezni, kapni )

Kabaré akkor megint ami online megy..sajnálom.
Pedig 2 év után megint megvettem volna a 2vs 2 miatt.
Bár az még talány miként mûködik a váltás 4 emberes játékban..😊
Mert gép ellen semmi értelme játszani ez egyértelmû.
Komikus ahogy középpályán adogat a gép,ez már nem is egyérintõs....félérintõ..
Tényleg online mennyire zavaró az a marhaság,hogy a kapus kirúgásnál is sípszóra kell várni?elõzõ 2 részben az volt,mivel minden kirúgásnál 2-3 mp ig állt minden.
Ezt amúgy hol látták ezek,nem is értem!
A játék amúgy messze a legjobb az elõzõ 2 förtelem után.
ebben is vannak vicces dolgok,kapus,bíró,hõsök...de még mindig élvezhetõbb!
Kapusokra egy javítást kiadhatnának,mert elkeserítõek.
Na nem a sztárok..az átlagról beszélek.
Bár még azok is néha...olyanokat,hogy fáj😊
Online nélkül viszont nem sokat ér az egész.

Breki33
melyiket konkrétan?

a bin-eket simán

a dds-essekhez hexa editor kell illetva ha jpg akkor elõször DDS-be kell tenni
eZo
Hát nem tudom, nekem a quick matcheket leszámítva nincs megszakadás ( intel cpu-m van )

Tegnap 2 fordulón is túljutottam a competion meccsen, de a 3.-ba kikaptam 1-0-ra hiába mentem 4 csatárral super offensive taktikával kevés volt az 5 perc egyenlíteni ( tök szarok az 5 perces meccsek ) !

Az viszont tök jó, hogy valóban még piros kapcsolattal rendelkezõkkel sincs komolyabb lag, sárgákkal meg tökéletes akárcsak zölddel !

Ami viszont katasztrófa, hogy ha pl. megszakad a meccs, akkor sajnos el kezd ereszteni a laszit, pedig nem arról van szó, hogy valamelyikünk is kilépne... ezt remélem javítják, mert így akármilyen a stat-om a lapos laszti miatt nem vagyon a ranking táblán 😞

Fyrex
jah és lemaradt, a Teamvision AI 2.0 gyöngyszeme 😄 érdemes letámadni! ^^

kicsit a PES4-re emlékeztet

Avanti Crociati!

Breki33
K+onami sorry
Breki33
azt én értem, de egy onami stadionban milyen sponzor van? :-)
Breki33
de ezt kérdem mert nem tudom átjavítani :-)

se color replace se semmi
Krisz018
létszi segítsen valaki.

Olyanokra mint pl. a Bernabeu-ban a bwin:

piros ha átjavítanád élénkzöldre akkor tökéletes lenne!!!!
(úgy lenne valós)

báttyó02
Breki, ezeket a gyepeket mivel tudom berakni a játékba?

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Breki33
Baris ezt írja, de nem értem , milyen sponzor logókra gondol?

"nou camp : looks well, but maybe you can set the oppacity of the CL logo lower, also of the stripes, but if it looks ingame well too, it´s ok i think

konami stadium : perfect. i like the turf very much, just a little hint because u have tried a few time ago to put some sponsor logos at the side of the court - i think in this stadium u can do this (if you want to^^)"
Hát ez így nem maradhat,gondolom a Konami valami patch-el orvosolja.Így pc-n az online bajnokság/kupa is bukik,hiszen ott véletlenszerûen sorsolja össze az embereket,nem lehet elõtte egyezkedni.

Breki33
nem a pálya körvonalára

csak ilyenre tudom

Krisz018
Helló

Nem tud valaki SKY Sportos TV.kijelzõt? elõre is köszi.

Fyrex
az ígért Rooney szabad (36 m)

Avanti Crociati!

Ja bocs félreolvastam, de ez nem lehet hogy így van?!

Erre gondolsz?

Nem lehet hogy ez nem is a csíkozást mutatja, hanem ebben van a shiny effect?<#fejvakaras>

Megnyitotta kapuit Evo-web-en a "N@gyi's Editing Thread"!<#papakacsint>

Ez milyen nyelven van és mit jelent: Parabéns!!!! ?<#vigyor>

gabe paul logan
Vagy pakolj emberkéket az ML kezdése erejéig PES és WE united-ekbe, azok is benne vannak az MLben😉

Breki33
Azt mondja meg nekem valaki ha a csíkozása a pályának külön layeren van miért nem tudom átszínezni illetve hogy lehetne átszínezni.
<#nyes>

Breki33
le jobb egérgomb save as 😛
Breki33
igen az átlós az az alap csíkozás ha azt kiszedném akkor ugye megint shadowst is ki kénne szedni ami nem egyszerû így meg rárakva a másik mintát szerintem egész jól néz ki

lényeg az árnyék miatt maradt, de sztem játékban nem rossz meg nekem képen sem, de nem tetszhet mindenkinek 😛
báttyó02
welkám bekk rexibá<#wave><#wink>

báttyó02
<#wow2>ezkurvajó
le lehet tölteni ?

Breki33
Ilyesmire gondolsz?

gabe paul logan
Ja értem other A-ban azért nem látszódik senki mert ugye semmilyen emberek lennének alapbó és akkor igazolhatnának a klubbok ilyeneket. Megoldhatták volna egy ki-be kapcsolással az other leage A-t. Alapból meg azért nincs pl Rudolf az ML-ben mert nincs a Pesben csapata ami, szóval ha egy játékosnak van csapata és az nem az other A-ban van akkor az MLben is szerepel.

Amúgy van OF editor, cseréld ki a PSV-t , AJAX-ot, ALKMAAR-t, FEYENOORD-ot other euro leage csapatokra, tele van minden féle sz*r kelet európaival és áldozd fel az olasz v spanyol v angol ligát egy vegyesért...nincs más megoldás.

Amúgy mi az a reset prevention??

Fyrex
ez a kétféle csíkozás szándékos? csak mert eddig ez az egyetlen ami úgy elsõ ránézésre már nem jön be :S persze lehet h ez csak egyéni

a szín persze passzol

Avanti Crociati!

Fyrex
szevasztok

Breki, grat az eddigi gyepekhez, Nagyi2pac-nak az eddigi patchekhez

végre van idõm írni is egy kicsit, sok a meló, eddig csak képeket nyomogattam 😄

ha lesz még egy kis idõm visszatérek aktívabban mint annó Pes 4-5 idején, és lesz idõm tesztelgetni meg segíteni

patyo grat a gólokhoz, nem felejtesz 😛 még ma mutatok egy Rooney szabadot 36ról, megérte annó tõled tanulni ^^

nah ennyi hirtelen 😄

Avanti Crociati!

Üdv
A Settings display fülön mit kell állítani hogy ne legyen csík a játék közben alul felül??
az a problem, hogy még azt se tudom megcsinálni amit tavaly, mert bár most 6! liga van ML-ben (PL, olasz, spanyol, francia, német+D2) de csak a PL-t, és az olasz illetve a spanyol ligát lehet szerkeszteni, szóval még azt se csinálhatom meg hogy a francia liga helyett csinálok egy vegyest...
és aki az OTHER A-ben van egyáltalán nem látszik ML-ben, de még úgyse ha rámegyek hogy search by nationality... rámegyek a magyarokra, erre nincs ott Dzsudzsák, meg még egy csomó olyan játékos aki egyébként válogatott...