PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

báttyó02
köszi,az elõzõ is tetszett
viszont havas gyep ha lenne úgy lenne az igazi ;D

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Breki nem akarsz havas gyepet készíteni?😛

Snow effect v2 by Nagyi2pac

http://www.multiupload.com/W37LKHI5P4

gabe paul logan
mi problem? mindíg is 4 liga volt a játékban...én mindíg úgy csináltam, hogy amiben játszom az teljes és a másik háromba pedig a többi nemzet legjobb csapatai vannak és az other A-ból is lehet rakni embereket...azt se hinném hogy ha valaki az other A-ban játszik és nincs csapata az ml-ben akkor nem lehet megvenni, tavaly Pandert és Podolskit is megtudtam venni, pedig nem indítottam a Kölnt meg a Schalket. De még ha ez nem is lenne benne, ezért letörölni egy játékot...remélem megvetted.

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

Nem a View/Animation-al, de igazából ez ugyanaz nem?!

Breki33
animation shop-ban mivel játszod le a kis filmes ikonnal?

én tökre belövöm pontosan mindig a sebességet és az is marad
Breki33
hát remélem a kifagyásokat amikrõl írtam igen

ilyenkrõl szó is volt
Valakinek van ötlete?

Ez igazából nem sok mindent javít..<#schmoll2>
Remélem hamarosan jön a GDB meg a faceserver hozzá mert ezekre már nagy szükség van!

totti10
<#eljen><#eljen><#eljen>

hajrá,lilák!

Breki33
Breki33
Pro Evolution Soccer 2010 LEAGUE EDITOR

http://dl.gamecopyworld.com/?d=2009&f=LeagueEditor-v1!rar
Breki33
Kitserver 9.0.3
- camera: added support for 1.1 exe
- lodmixer: controller check feature, support for 1.1 exe
- afs2fs: bug fixes. (doesn't work with 1.1 exe yet, only 1.0)

http://rapidshare.com/files/298350793/kitserver-903.zip
http://webfile.ru/4036768
http://www.filefront.com/14802189/kitserver-903.zip
horpeti
Az nagyon fasza, én most váltottam intelre. Akkor idén se játszunk?? 😞

Kurvajó..Mondjuk még nem vettem meg, de a gépet már unom.. MLben idény felénél 1 döntetlenem van a bajnokságban 4 gólos lõtt átlaggal, össz 6 kapott góllal. 😄

A legendhez most nincs kedvem.

lol, hát ha ezt megoljdák akkor semmi baj 😊
Most már elég egyértelmû hogy online valami processzor malõr van.Gyakorlatilag már csak ilyen nevekkel nyílnak szobák a lobby-n:

És így egymás után 2 ellenféllel is lement egymás után a meccsem akik szintén AMD-sek voltak mint én,úgy hogy én csatlakoztam hozzájuk... Ilyen még talán nem is volt,amíg nem figyeltem erre eddig.

Úgyhogy elmondható hogy a Konami-nak most se sikerült... Pes5 nincs kód az eredeti játék dobozában (na jó ez nem feltétlen konami hiba),Pes6 hetekig tákolták a szervereket mire nem fél óra volt a bejelentkezés,Pes 2008/2009 értékelhetetlen multi,most pedig akkor a 2010-ben úgy tûnik itt a szokásos on-line blama.

Bár én már annak is örülök hogy végre úgy tünik megvan mi okozta a hibát.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Tyler1
hát ja igy már 10bõl 2x oda is adják de azér még mindig értelmetlenül játszik a gép 😊

#62068:nekem akk megáll a játék xD

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Bulykin
<#eljen>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

én olyankor megnyomom billen a kis windows jelet alt mellett aztán netezek amíg letelik meccs😄
Breki33
ja ez már tavaly is jópárszor le lett írva
Bulykin
de kivárnak egy csomót sztem...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Kérni kell a labdát az RT gomb (Playstation irányító szerint R2)gomb nyomkodásával,és akkor passzolnak.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Tyler1
ez a Become a Legend mód is vicces lett. Pl. cserepadra beraknak, és talán majd a 89. percben becserélnek, addig meg 6x elalszok mert hát végig kell nézni a meccset(ez akk izgi hamár 10 percesek fellett tolod). Ez a helyzet pl. egy pirosnál is - kiállítottak a 20. percben, de nézzél végig még 70-et...
aztán a csapatról nem is beszélek, h lõnek mindenhonnan, üresen futok de visszapasszolják inkább, üresre futok de belevezetik a legnagyobb tömegbe stb...

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Breki33
azért nincs így mert az bl-es

még azon filózok hogy az afternoon rain-t berakjam-e esti rainnek
Ha zavar az esõ akkor ideiglenesen kiveheted<#vigyor>

No rain by Nagyi2pac
http://www.multiupload.com/CVSHOOFVG0

Igen úgy is kell csak a 142-esnél figyelj mert ott 3 helyre is átrakhatod ugyanazt!

Breki33
nemhiszem hogy ezt ilyen Gaming Access patch-el vagy ilyesmivel meglehetne oldani :/ 2009-ben legalább mind1 volt hogy melyik csapat indult az ML-ben vagy melyik nem, a játékosait akkor is meglehetett nézni

Breki33
egy az egyben akarom pl fine day summer a winterbe és stb
A 2009-ben ezt megoldották, sztem itt is megfogják és késõbb majd az Other A-ban lévõ csapatok játékosai is választhatók lesznek majd!

Jah nemtom..<#vigyor>
A többi az jó?

Aha, de úgy hogy a 142-es Night - fine-t azt 3 bin-be is másolhatod, mert ugyanaz az árnyék, másolhatod a 143, 144 és 145-be is! A többit meg értelem szerûen 136 --> 137, 138 --> 139, 140 --> 141!

Eddig nekem se volt vele bajom, a lassú reagáláson kívül, de úgyérzem minnél több idõt töltök el a játékkal annál jobban elkeserít sajnos 😞
Most komolyan, mi értelme az OTHER A-nek, (ahova az 1ik patch a Bundesligát, a másik az EREDIVISE-t teszi) ha BAL-ban és Master League-ben nem szerepel, nemhogy nem szerepel, nem is látszik egyáltalán, akkor mi értelme?
Nemértem a KONAMI-t, egyszerûen nem értem, miért olyan nehéz még 2-3 ligát normálisan betenni a játékba...

Breki33
soundot miért rögzítesz?
Kivegyen az esõ effektet?<#vigyor>

báttyó02
pár napja még énis szapulta ma játékot de azóta már teljesen hozzászoktam,a lassulós dolog meg vagy elmõlt vagy annyira hozzászoktam h már észre se veszem,nemtudom de már nem veszem észre
viszont ami még mindig zavar az a bíró...nemtudom nálatok milyen,de vmi eszméletlen h miket fúj be,vagy nem - és pont ezért a szabadrúgás is nagyon kevés,van mikor több meccsem úgy megy le h egy rohadt szabadrúgást se fúj be a bíró..azért ez elég érdekes sztem
csináltam pár gifet is hogy milyen brutális szerelésekér nem ad semmit a bíró,sõt le se fújja,máskor meg teljesen szabályosért pirosakat dobál..majd betolom õket vmikor

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Nem valószínû!

Fogalmam sincs én csak azt változtattam amit tobias leírt hogy rakjam Half-size-re!
Most így van beállítva:

Breki33
ka kész az összes summer akkor azokat simán átmásolhatom winter-be és kész?
Bulykin
ez engem is érdekelne

Bulykin
közben lõttem egy mesterhármast a Hullnak, nyertünk 4:1re^^ és bekerültem az év csapatába
2.szezonban járok, vhol a felénél

Breki33
de õ legalább stabilan 😛
Breki33
kész az esõs is bár az esõ miatt nem sok látható belõle P

Bulykin
te vagy az elsõ aki negatív véleménnyel van a gamerõl😊 legalábbis még mást nem láttam^^

magyarosítás várható a pes10?

Csabesz6
Ez a team vision cucc elmehet melegebb éghajlatra😊
Vagy nem tudom miért nem megy nekem ez a next gen pes gameplay.Annyi idõt meg nem tudok rá szánni sajna(?), hogy éjjel nappal ezt bújjam.(Hozzáteszem, nem igazán érzem, hogy akár ez is megoldáshoz vezethetne)

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

najó... asszem törlöm is le a PES-t...
azon mág talán túl is tenném magam hogy szar a gameplay, mer nekem valamiér még mindig lassan reagál...
de, feltettem a PESEdit.com 2010 Patch 0.6 patchet, ami az eredivise helyére berakta a bundesligát, és az OTHER A helyére ment az eredivise.
Namost, indítok egy ML-t, mondom rákeresek dzsudzsákra, hogy megvegyem, erre nemtalálja... mondom wtf? és akkor search by group-ba látom, hogy nincs (OTHER A)eredivise... jaaa, hogy hiába van a játékba megcsinálva, ML-ben egyik csapatot se látom, és nemlétezik Dzsudzsák, Affelay, stb, így nemlehet megvenni õket... értelmes...
nemhogy javított volna ezen a konami, hogy több liga legyen a játékban, vagy legalább LIGA SLOT, még jobban elrontják tavalyhoz képest... idén gépen nem focizok úgylátom 😊

Breki33
nemtom nekem ahogy megcsinálom olyan marad

rendesn be van állítva a fraps?
Breki33
az árnyék az estin kell, hogy van-e
Most megpróbáltam fraps-os módszerrel gif-et készíteni, de nagyon lassú lett! Nem értem amikor még bent vagyok az Animation Shop-ban akkor tök normális a sebessége ha elmentem akkor meg már rohadt lassú..
Ez miért van?