PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ezt hogy...?
Érdekes nem?
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
bocsi ha off
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
-másrészt a kapusnak simán ki kellet volna védenie.:)
2vs2 szinte reménytelen így ...
szerencsére olyan jó lag mentes az 1vs1, és ugye ott vannak a competition meccsek, valamint van legend mód és community mód is szóval egész jól el lehet vele lenni hosszútávon is szerintem !
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Sajnos a bump miatt kicsit sárga maradt pedig aztis módosítottam ezt az rgb állításával lehet orvosolni az utolsó csúszkát +6-ra kell venni
most ezen a képen alapon van

folyt. köv. pénteken, sajnos most 3 napig nem leszek !

Mármint...áltás
Nem próbálod ki ideiglenesen a hó effektemet amíg havas gyepet készítesz?:)
Szerintem jó, modern mintázata van, érdekes de jól néz ki!
meg ugye a rain miatt fura
az esti ilyen lett

Miért mi a baj vele?
felejtõs az online 1v1 miatt meg nem fogom megvenni :)
----IN WINTER----
137 ---> Day - fine <-136
139 ---> Day and Afternoon - rainy ez kész
141 ---> Afternoon - fine <-140
143 ---> Night - fine <-142
145 ---> Night - rainy akkor ide lehet másolni
esetleg próbáld meg hogy egy már bekapcsolt kitserveres exe-t próbálsz ki
A játék nem eredeti és a 903 kitservert is kipróbáltam már.
Azt hittem jó lesz online.
De hihetetlen amúgy miért vették ki a manual váltást..nem értem!
A sok idióta szabálytalanság is emiatt van.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Próbáltam online és katasztrófa az emberváltás miatt !
Mivel elég sokat 2v2õztem PES6ban (gyak. csak azt 1 éven át), és most is azért venném meg, így elég tiszta az emlékem a 2v2 váltásokat illetõen. PES6ban tökéletes volt, oda ment a kijelölés már elsõre is, ahova akarja az ember (lepasszolod, nyomsz váltást, jön az elõtte levõ, vagy szél, így lehet helyezkedni).
Na most itt úgy el van rontva, hogy nem csak hogy pl. mikor szélre kirakod, akkor a másik nem vált elsõre a csatárra, hogy helyezkedjen, de van, amikor egyáltalán nem lehet rá váltani.. Ugyanez a túloldalon futó üresben integetõ másik csatárra.. egyszerûen nem enged rá váltani, csak a közelben,meg hátrébb... Próbáltunk pár meccset, igazság szerint rendkívül nem elõnyös 2v2ben a váltás, nem lehet vele olyan jól nyomni, mint annó a PES6tal.. És pont mivel szar emberekre vált (és nem is tudsz másra, próbáltam 2 hülye ember között váltogatott), így oda a 2v2 varázsa...
Ez kicsit lehangolt, remélem az online tapasztalatok alapján másnak is feltûnik és javítják. Így már most nincs sok kedvem 2v2õzni, mert ez nem az a 2v2, és ilyen hülyeség miatt.
Nemtom, másnak mi a tapasztalata. :)
Bal módban lehet a nehézséget átállítani?
A futball nem élet-halál kérdése,SOKKAL TÖBB annál. Hala Madrid!!!
The lag issues have definitely vanished away, haven't experienced a single lag at all. Playing vs red connection users doesn't seem to pose any problems with lag.
Dunno how it is VS North America. Haven't seen any Americans, etc.
But have played people from Europe and it does not lag at all. I remember in PES 2008 and 2009 it wasn't even possible with my fellow users from the UK.
There's this problem with AMD VS INTEL. Only Intel VS Intel works and AMD VS AMD. But Intel VS Amd does not. Very strange, but true LOL.
szerintem sokkal jobb mint a tavalyi, sokkal...nincs lag, ha mindkettõ kapcsolat zöldben van, de a sárga is még bõven játszható
viszont valami CPU probléma van, intel üti az amd procikat, valami kompatibilis problémák vannak; ha az ellenfelednek más márkájú a procija, akkor laggolhat és kidob a játékból is
ezért már úgy hírdetik a matc szobákat, h "INTEL only" vagy "AMD only"
nem tudom miért van ez, remélem kijavítják
megtaláltok a neten, nickem: proevofan_hun
gyertek online játszani!!!!! reméelm sok ember megvette:)...