PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ilyenre inkább ne 😊
A proci már vagy 3 éves és mocskosul sokat fogyaszt, melegszik...a vga meg kimenõ széria, szal abból is van jobb, akár hasonló áron is 😉
A proci már vagy 3 éves és mocskosul sokat fogyaszt, melegszik...a vga meg kimenõ széria, szal abból is van jobb, akár hasonló áron is 😉
CSAK a Fradi
Hello evreyone..
I thougt maybe thread like this can share information between us and help people to configure PES2010 to the best performance with maximum quality.
If you want to suggests other setting,you more then welcome 😊)..
PC spec :
platform: win7 64bit
proccecore: Intel q6600 @3.6
graphic card: ATI HD 4870 @920/1125
memory: 8GB 1000mhz cl5
monitor: samsung plasma 42"
LOD&setting.exe:
resolution&graphic card setting:
antialiasing:off
anisotropic:X16
camera in game:
normal long
I thougt maybe thread like this can share information between us and help people to configure PES2010 to the best performance with maximum quality.
If you want to suggests other setting,you more then welcome 😊)..
PC spec :
platform: win7 64bit
proccecore: Intel q6600 @3.6
graphic card: ATI HD 4870 @920/1125
memory: 8GB 1000mhz cl5
monitor: samsung plasma 42"
LOD&setting.exe:
resolution&graphic card setting:
antialiasing:off
anisotropic:X16
camera in game:
normal long
szerintem nagy szar a jatek gep ellen, ayert kerdeytem online milyen
2v2 ezta procis dolgot mar megoldottak?
2v2 ezta procis dolgot mar megoldottak?
Na most két baromságot mutatok a játékból egy bravuros kapusmentés után a védõ visszafutva csuszik egyet tudnám hogy min aztán beleesik a reklámtáblába
Ezek tényleg nagy hibák !

Ezek tényleg nagy hibák !

lassan, elég nehéz ügy és nemtudom köztüdott-e de a textura mérete negyedakkora mint Pes 2009-ben
Azért szerintem jól néz ki
ilyen oldalról látszik ahogy nyírták 😛

Azért szerintem jól néz ki
ilyen oldalról látszik ahogy nyírták 😛

Szevasztok 😊)
Barátom és én szeretnénk lanon játszani eredeti játékok mert fanok vagyunk(de csak nekem van netem) úgy hallottam van valami lan connector a játékhoz nem tud valaki valamit errõl ha igen akkor írja le.
Köszi!
Barátom és én szeretnénk lanon játszani eredeti játékok mert fanok vagyunk(de csak nekem van netem) úgy hallottam van valami lan connector a játékhoz nem tud valaki valamit errõl ha igen akkor írja le.
Köszi!
Ezért nem értettem, kicsit faramucin csinálod
nem fontos csíkozásnak lenni lehet egyszínû is vagy olyan mint a villa marie-nál volt
nem fontos csíkozásnak lenni lehet egyszínû is vagy olyan mint a villa marie-nál volt
Jajj, most nézem hogy a pálya széle is be van csíkozva..<#szomoru1>#szomoru1>
Azt hittem a pálya széle az sima és csak át kell színezni, hogy tudom azt könnyedén megcsinálni hogy ne legyen csíkozás a pálya szélén?
Azt hittem a pálya széle az sima és csak át kell színezni, hogy tudom azt könnyedén megcsinálni hogy ne legyen csíkozás a pálya szélén?
nah, gamepaddal elsõ szabadrúgásból rögtön gól...ez billel nem adatott meg...😄 úgyhogy most nagy sikerélmény van 😄

Hát annyira nem volt sötét, de nekem így világosabban jobban tetszik!
Az árnyék meg a pálya széle az még hátra van, azokkal még nem foglalkoztam!
Az árnyék meg a pálya széle az még hátra van, azokkal még nem foglalkoztam!
Át kell szerkeszteni akkor igen!
Csak annyit kell csinálni hogy GGS-el lemented azt a képet amin a sport1 logó található majd lecseréled a logót az újjal, de szerintem az se lesz szebb!
Csak annyit kell csinálni hogy GGS-el lemented azt a képet amin a sport1 logó található majd lecseréled a logót az újjal, de szerintem az se lesz szebb!
Te is ezt a kijelzõt használod? Mert mással nem mûködik!
http://www.multiupload.com/GR5X14XE1O
http://www.multiupload.com/GR5X14XE1O
Sajnos az afternoon árnyék nagyon nehéz írtó bonyolult és rajta van szinte teljesen ezért nem tudtam rendesen kiszedni így csak ilyenre lehetett megcsinálni
látszik a régi csíkok helye kicsit

látszik a régi csíkok helye kicsit

Mi ugyanarról beszélünk? unnamed_39 és 40?
Én nem találok benne több DDS-es szöveget csak ami az elején van!
Én nem találok benne több DDS-es szöveget csak ami az elején van!
Sport1-es logót betudnád linkelni mert nemtalálom sehol,de lehet azért mert nincs is<#vigyor2>#vigyor2>
FORZA MILAN!!!
Ugyanígy? De mettõl meddig kell kijelölni, másolni, beilleszteni..?😊
megéri megvenni?
Asszem a továbbiakban más módszert fogok alkalmazni, mert most megpróbáltam úgy hogy miután szerkesztettem a gyepet lementettem bmp-be, azt megnyitottam a DXTBmp-vel és úgy mentettem el dds-be és így már mûködött, remélem nem csak véletlenül sikerült!😊
Nem nagyon sikerül olyan színû gyepet csinálnom amilyet akarok...<#fejvakaras>#fejvakaras>
Hogy lehet bump-ot készíteni?
Nem nagyon sikerül olyan színû gyepet csinálnom amilyet akarok...<#fejvakaras>#fejvakaras>
Hogy lehet bump-ot készíteni?
😊 akkor én is beszállok!!
Gigabyte GA-EP35-DS3L,Intel Pentium E5300@3Ghz, 2*2 GB DDR2 1066Mhz KingMax, Asus HD 4850 1GB, Fujitsu Siemens 17\', Win7
azt hittem a sarast majd ide is berakhatom és jó lesz erre itt vörös lett
javítottam rajta, de még ígyis rozsdafoltosnak tûnik

javítottam rajta, de még ígyis rozsdafoltosnak tûnik

akkor csinálj egy brigtness kontrasztott és aztán akár vissza hogy ugyanolyan legyen és mentsd el más néven
a pontos végén látszik pont hogy nem jó
ha meg lehagyod akkor az lesz amit írtál
egyszerûbb újra megcsinálni a DDs mentését, de elõtte vmit módosítani kell rajta
a pontos végén látszik pont hogy nem jó
ha meg lehagyod akkor az lesz amit írtál
egyszerûbb újra megcsinálni a DDs mentését, de elõtte vmit módosítani kell rajta
Azt hogyan látod hogy nem jó a pontozós vége?
Különben egyesítettem a layer-eket!
Különben egyesítettem a layer-eket!
Ja bocs a link lemaradt..:
http://www.multiupload.com/UGH0TY4PU0
http://www.multiupload.com/UGH0TY4PU0
melyik a jobb az élesebb felsõ vagy a bluros alsó?
alsó közeliben szebb másiknál ugye közelrõl a részletesség miat kis pöttyök vannak nem ronda, de nem 3d-s turf feeling
alsó közeliben szebb másiknál ugye közelrõl a részletesség miat kis pöttyök vannak nem ronda, de nem 3d-s turf feeling
Az oké, hogy jól néz ki, de abszolút nem esti mecsnek
a gyep nem kap reflektor világítást olyan mintha csak oldalról sütne be a nap
a gyep nem kap reflektor világítást olyan mintha csak oldalról sütne be a nap
áh ezek hülyék a konaminál Estadio da Luz esti mecs erre milyen fények vannak bent mintha naplemente lenne