PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Breki légyszi próbáld már ki nekem ezt a dds-t, mert már elegem van, végre a gyep közelít a normális felé erre nem adja be a játék...
Az alap unnamed_266.bin-be kellene berakni és játékban Saitama Stadium 2002-t day/summer/fine-on tesztelni!
A gyep színe az változik de az alap gyep csíkozás mindig bennmarad nálam de fogalmam sincs hogy miért..
Az alap unnamed_266.bin-be kellene berakni és játékban Saitama Stadium 2002-t day/summer/fine-on tesztelni!
A gyep színe az változik de az alap gyep csíkozás mindig bennmarad nálam de fogalmam sincs hogy miért..
Errõl már múltkor volt szó, pont te kérdezted akkor is...:)
Töröld ki az unnamed_101-et a dt05_e.img mappából!
Töröld ki az unnamed_101-et a dt05_e.img mappából!
tegnap játszottunk 2v2õt. Nem tökéletes az emberváltás, de attól még élvezetes volt. :)
Érdemes belevágni, magyar berkekben fõleg, mert minél rosszabb a kapcsolat, annál jobban esik a játék színvonala.
Érdemes belevágni, magyar berkekben fõleg, mert minél rosszabb a kapcsolat, annál jobban esik a játék színvonala.
köszönöm az infót akkor csatlakozok én is, ha lehet :)
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
2vs2-vel ilyen emberváltás mellett nem foglalkoztam még...
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Helló! ezo van már magyar community a következõ a neve :Hungary(Go for it!)(hun)
Pont így írd be és meglesz. Már vagyunk jó páran, már 1-2 meccs, bajnokság le is zajlott! Pénteken is lesz idáig úgy néz ki ! üdv
Pont így írd be és meglesz. Már vagyunk jó páran, már 1-2 meccs, bajnokság le is zajlott! Pénteken is lesz idáig úgy néz ki ! üdv
TDU 1,2 nick: Tumpinho88
2v2rõl mit tudsz? Vannak teamek, mint PES6ban és lehet team ranking meccset is játszani, meg ilyenek?
Valaki tudna nekem ajánlani, vagy linket adni, hogy az emblémákat lecseréljem. Köszi
Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram
Nem tudjátok van már magyar community az online játékban ?
ha még nincs csinálhatnánk, és akkor tudnánk egymás közt játszani, akár kupát vagy bajnokságot is ha sokan lennénk :)
ha még nincs csinálhatnánk, és akkor tudnánk egymás közt játszani, akár kupát vagy bajnokságot is ha sokan lennénk :)
köszi a segítséget Breki. Annyit csináltam hogy egy másik slotba mentettem a master league-met és azóta nem lép ki lehet az volt a gond
Megnéztem, betettem a játékba és mûködik.
egyszerû kiszeded a kitservert és megnézed úgy
ha úgy jó akkor lehet egyesével tetszteni
ha úgy jó akkor lehet egyesével tetszteni
Sziasztok! Egy olyan gondom lenne, hogy felraktam minden eddigi patchet stb. stb. A játék minden alkalommal kb. 20 perc játék után kilép egy hibával. Szerintetek? A crack lehet rossz vagy valamit a Kitserver szúrt el? Elõre is köszi
Na megnéztem, annyi h ne másold be a dt05_e.img-et és jó.
Valahogy meglehet oldani h angol legyen... Valamit ki kell törölni azt hiszem.
Köszi!
és nem lesz túl lemosott ha széthúzod?
Én az olimpico estiben clone-val csináltam
fehér mintát kivágtam árszíneztem új layerként ráraktam átlátszóságot beállítottam egyesítettem a layereket majd cloneval kb 50%-ossal megcsináltam szépre a szélt meg az egészet is.
Én az olimpico estiben clone-val csináltam
fehér mintát kivágtam árszíneztem új layerként ráraktam átlátszóságot beállítottam egyesítettem a layereket majd cloneval kb 50%-ossal megcsináltam szépre a szélt meg az egészet is.
ez chantspack tehát a chant-okat cseréli a játékban illetve bõvíti
chant ugye a szurkolói ének
chant ugye a szurkolói ének
Én pl. ezt használtam, de úgy csináltam hogy széthúztam a pálya széléig:
www.cgtextures.com
Ha meg csak ilyen kicsibe akarod rárakni a gyepre akkor meg le kell radírozni a kép szélét úgy hogy az opacity-t felt leveszed olyan 20-30%-ra!
www.cgtextures.com
Ha meg csak ilyen kicsibe akarod rárakni a gyepre akkor meg le kell radírozni a kép szélét úgy hogy az opacity-t felt leveszed olyan 20-30%-ra!
<#eljen>#eljen>
Ja így van, én is még régebben írogattam néhány gyep készítõnek hogy ezt nem így kéne, teljesen rossz a gyep színe stb... de aztán egyszer sem kaptam rá választ úgyhogy többször már nem is szólok nekik mert kb. leszarják hogy reális e vagy nem...
Sziasztok!Fel tettem ezt a patch-et: http://www.pes-patch.com/2009/11/pes-2010-chantapack-v1-by-gigimarulla.html.
Azt írja, hogy full Seria A és stb. de nekem pl. a Juventusnál ua. a keret mint az alap.Tehát csak Diego és Melo az új a csapatban, többiek sehol.Valamit elronhattam.Ha igen megmondanátok mit?
Azt írja, hogy full Seria A és stb. de nekem pl. a Juventusnál ua. a keret mint az alap.Tehát csak Diego és Melo az új a csapatban, többiek sehol.Valamit elronhattam.Ha igen megmondanátok mit?
Köszi.
Amúgy találtam egy oldalt elég sok kiegészítöt lehet letölteni a játékhoz.
http://m0002.gamecopyworld.com/games/pc_pro_evolution_soccer_2010.shtml
Amúgy találtam egy oldalt elég sok kiegészítöt lehet letölteni a játékhoz.
http://m0002.gamecopyworld.com/games/pc_pro_evolution_soccer_2010.shtml
FORZA MILAN!!!
Szerintem mindegyik amelyik nem BL-es!:)
Ha egy kijelzõ ugy néz ki mint az alap BL-es kijelzõ csak egy kis változtatás van rajta, illetve csapatnevekkel van akkor az már sántít hogy csak BL-hez van!
Válogass:
http://pes2008editing.blogspot.com/search/label/PES%202010%20Scoreboards?max-results=8
Ha egy kijelzõ ugy néz ki mint az alap BL-es kijelzõ csak egy kis változtatás van rajta, illetve csapatnevekkel van akkor az már sántít hogy csak BL-hez van!
Válogass:
http://pes2008editing.blogspot.com/search/label/PES%202010%20Scoreboards?max-results=8
ja azt észrevettem, hogy én kritizálok vagy tanácsokat adok
aztán van mikor nemis reagálnak, kivéve Andry-t az a srác elég profi ebben legalábbis néha csak néztem miket csinál pl saját árnyékot újrarajzolt a stadionhoz.
aztán van mikor nemis reagálnak, kivéve Andry-t az a srác elég profi ebben legalábbis néha csak néztem miket csinál pl saját árnyékot újrarajzolt a stadionhoz.
Részben igen, ezek a minták koszolódásnak tökéletesek szerintem, csak ugye meg kel úgy csinálni hogy ne látszódjon hogy az valójában milyen minta is!:)
Kapuskérdésben megint egy új dolgot láttam amit eddig még nem tapasztaltam
Próbálkozom ezzel az erõs lövéssel helyezetten lesz is belõle pár gif, és most rálõttem lefelé csapódott a kapus hátrálva lehúzta , de közben észrevette úgymond hogy labdával együtt beesne a kapube ezért elengedte a labdát beis esett a gólvonal mögé , de visszalépett és megfogta.
Majd csinálok gif-et is belõle de majd holnap, tök jó ezis szerintem nálam a kapusok továbbra is szuperek <#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Addig egy kép mikor elengedi
Próbálkozom ezzel az erõs lövéssel helyezetten lesz is belõle pár gif, és most rálõttem lefelé csapódott a kapus hátrálva lehúzta , de közben észrevette úgymond hogy labdával együtt beesne a kapube ezért elengedte a labdát beis esett a gólvonal mögé , de visszalépett és megfogta.
Majd csinálok gif-et is belõle de majd holnap, tök jó ezis szerintem nálam a kapusok továbbra is szuperek <#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Addig egy kép mikor elengedi
BL-ben tökéletes de barátságos meccsnél semmi,melyik jó barátságos meccsnél is?
FORZA MILAN!!!
Ha még nem vetted volna észre külföldön az összes gyepet megdicsérik, mindegy nekik hogy az kék vagy zöld!:P
Nem tudom ez valami hagyomány lehet...
Aki gyepekkel foglalkozik azoknak kijár a tisztelet mert nincs sok gyepkészítõ, bár idén azért vagy egypár!
Nem tudom ez valami hagyomány lehet...
Aki gyepekkel foglalkozik azoknak kijár a tisztelet mert nincs sok gyepkészítõ, bár idén azért vagy egypár!
Nem azt írtad hogy átírtad dt05_e.img-re?
Át kell írni a dt05_q.img-t dt05_e.img-re!
Különben ez sima kijelzõként nem használható csak BL-ben!
Át kell írni a dt05_q.img-t dt05_e.img-re!
Különben ez sima kijelzõként nem használható csak BL-ben!
próbáld ki úgy hogy mindent ami benne van szedd ki és csak amit letöltöttél legyen benne, persze mentsd el az eddigit
Hát lehetne jobb is...
Champions League ScoreBoard RTP1 16:9 by Alkaline ezt akarom berakni,de fehér.
FORZA MILAN!!!
Én is találtam ma egy oldalt, ezek még jók lehetnek gyep koszolódáshoz is:
http://www.cgtextures.com/
http://www.cgtextures.com/
akkor benne hagytál vmit
amit pl tegnasp beszéltünk hogy sport1 logóval milyen nálam simán jó bemásolva
arról van szó ami a youtube-s videóban is van
amit pl tegnasp beszéltünk hogy sport1 logóval milyen nálam simán jó bemásolva
arról van szó ami a youtube-s videóban is van
A #63623 neked tetszik?
Lehet én vagyok elfogult de sztem eléggé elrontotta nem szépek a csíkok és ez a szinátmenetes szivárványhatás......
Lehet én vagyok elfogult de sztem eléggé elrontotta nem szépek a csíkok és ez a szinátmenetes szivárványhatás......
hát igazából elõször azt mondom hagyom az eredeti csíkokat a fine day-ban mert elég bonyolult ez az árnyék
csak a körkörössel kevésbé feltûnõvé teszem aztán eszembe jutott hogy van egy vékony vonalas csíkozásom a Nou CAmp-ba amihez hasonlót használnak a fifában tehát körkörös alá vékony csíkokat
De az nem annyira tetszett és beraktam rendes csíkokat rá az árnyékra elõször majd a kivágottat felülre ha túl világos lett.
Aztán tök jó textúrákat kaptam a golfos programból abból kettõvel veriáltam
csak a körkörössel kevésbé feltûnõvé teszem aztán eszembe jutott hogy van egy vékony vonalas csíkozásom a Nou CAmp-ba amihez hasonlót használnak a fifában tehát körkörös alá vékony csíkokat
De az nem annyira tetszett és beraktam rendes csíkokat rá az árnyékra elõször majd a kivágottat felülre ha túl világos lett.
Aztán tök jó textúrákat kaptam a golfos programból abból kettõvel veriáltam