PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Namost én ilyesmire szeretném a Da Luz estit
és belenézve a DDS-be meglepve láttam hogy milyen nem értem míért így csinálta és hogy lett mégis jó
az alsó az övé

és belenézve a DDS-be meglepve láttam hogy milyen nem értem míért így csinálta és hogy lett mégis jó
az alsó az övé

egyet nem értek mmaster_po csinált egy tök jó Meazza gyepet
ami így néz ki
my new giuseppe meazza turf - Milan vs Real Madrid 03/11/09 (night fine):
Download:
http://www.mediafire.com/?3m1zmtwu2y5
copy to "dt07.img" folder
ami így néz ki
my new giuseppe meazza turf - Milan vs Real Madrid 03/11/09 (night fine):
Download:
http://www.mediafire.com/?3m1zmtwu2y5
copy to "dt07.img" folder
igen is meg nem is
a csíkozás itt már nincs külön de a kétféle effekt igen de rajta van egy fûmintán
mindjárt feltöltöm
a csíkozás itt már nincs külön de a kétféle effekt igen de rajta van egy fûmintán
mindjárt feltöltöm
Sziasztok.
Ez itt a gyepesek fóruma?
Már annyit "füveztek" itt,hogy ezért már bünti járna a rendõrségen.<#hehe>#hehe>
Ez itt a gyepesek fóruma?
Már annyit "füveztek" itt,hogy ezért már bünti járna a rendõrségen.<#hehe>#hehe>
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Köszi, már csináltam egy rendszervisszaállítást + újratelepítettem a játékot és már másodszorra sikerült neki normálisan feltelepítenie azt a directx-et amit mellékeltek. Menetközben meg rájöttem, hogy az apró szaggatást 75Hz miatt csinálta, vissza kellett vennem 60-ra és mostmár minden klappol. #63767 hozzászólást is köszönöm.
hello nekem volt ilyen feltettem egy directXt és megoldódott....
Hmm, az enyém szerencsére forgatható 😊 Esetleg nem tudod kicsit átrendezni a szobát? Mert ezért talán felesleges plussz monitort venni, ha más bajod nicns vele.
Amúgy az utánhúzást valóban láthatod, a gyengébb panellal felszerelt tv-ken fõleg. Tv-k között nagyon nagy különbségek is lehetnek.
Ha mindenképp veszel monitort, akkor szerintem a Samsung drágább modelljeit nézd meg, illetve pl a Dellnek is vannak most kevésbé drága (már persze a márkához képest..), de nagyon jó monitorai.
Ja és ha teheted, akkor mindenképp nézd meg/próbáld ki a monitort vásárlás elõtt. Nagyobb boltokban (Media Markt, Electroworld stb...) szokták õket mutogatni, kérésre bütykülnöi is lehet 😊
Amúgy az utánhúzást valóban láthatod, a gyengébb panellal felszerelt tv-ken fõleg. Tv-k között nagyon nagy különbségek is lehetnek.
Ha mindenképp veszel monitort, akkor szerintem a Samsung drágább modelljeit nézd meg, illetve pl a Dellnek is vannak most kevésbé drága (már persze a márkához képest..), de nagyon jó monitorai.
Ja és ha teheted, akkor mindenképp nézd meg/próbáld ki a monitort vásárlás elõtt. Nagyobb boltokban (Media Markt, Electroworld stb...) szokták õket mutogatni, kérésre bütykülnöi is lehet 😊
CSAK a Fradi
igen , nekem is ilyen moncsim van és tökéletesen meg vagyok vele elégedve
bátran ajánlom játékra!!!
bátran ajánlom játékra!!!
Moddingway-en mindenkit mestereznek!😛
Ezt feltudnád tölteni psd-ben? Kéne a fûnyírási minta, remélem külön layer-ben van!😊
Jah, emlékszem, hogy PES6ban is volt ilyen LOD mixer, és akkor tök jó részletes volt a srác gameplayben is. Most hiányolom is, hogy minden highon, de a játékosok arca nem elég részletes. 😊) De akkor ez javítja.
Ja, oda van írva. Hm, ezt még nem próbáltam, de ha már van benne ilyen minõségtunning, akkor ki kell próbálni. 😊
Meg akkor leszedem a gyepeid is.. ugye onlineban is jók lesznek? Onlineban melyik stadion is játszik? Annó PES6nál asszem volt egy külön online stadion, de lehet rosszul emlékszem.
Meg akkor leszedem a gyepeid is.. ugye onlineban is jók lesznek? Onlineban melyik stadion is játszik? Annó PES6nál asszem volt egy külön online stadion, de lehet rosszul emlékszem.
Ez az új kitserver? Hanyas? 😊
Amúgy nekem is csutkán van, a videókarinál, simán viszi a PESt. Nem kell olyan nagy kraft neki. 😊
Amúgy nekem is csutkán van, a videókarinál, simán viszi a PESt. Nem kell olyan nagy kraft neki. 😊
Ezsesemmi minden csutkán van neki
Re: PC spec - LOD - resolution - camera
--------------------------------------------------------------------------------
PC specs
CPU: AMD Phenom II X3 720 [email protected]
GPU: ATI HD 4890 @960/2100
RAM: 4gb DDR2 1066mhz
Monitor: BenQ E2200HD 22"
Re: PC spec - LOD - resolution - camera
--------------------------------------------------------------------------------
PC specs
CPU: AMD Phenom II X3 720 [email protected]
GPU: ATI HD 4890 @960/2100
RAM: 4gb DDR2 1066mhz
Monitor: BenQ E2200HD 22"
keresõ alapján
"to the guy who is having a problem ""cant start, because d3dx9_37.dll missing....
"
It's a directx problem, download it from the net (google)"
"to the guy who is having a problem ""cant start, because d3dx9_37.dll missing....
"
It's a directx problem, download it from the net (google)"
Sziasztok! Láttam korábban, hogy valakinek olyan problémája volt, hogy indításnál ezt írja a játék: Az alkalmazást nem sikerült elindítani mert a d3dx9_37.dll nem található. Erre mi a megoldás, mert igaz miután leokézom elindul a játék, de minimális szemzavaró szaggatás van. Csak a Pesedit 0.8-at raktam fel hozzá. Keresõbe kerestem nem találtam választ, ahhoz meg eléggé pörög a topic,hogy visszaolvasással megtaláljam. Válaszokat elõre is köszönöm. Ja és directx-t felraktam, amit a játékhoz adtak, kellett nekem újratelepíteni.
hát õõ.. hogy is lehet ezt véleményezni a monitoral nincs semmi baj 😄
1680x1050 ben nyomok mindent. A menu gombokal 2 kattintással belehet lõni neki a "Game" vagy "net" profilt a fényerõt változtatja stb..
A játékba is tökéletesen megfelel ,mert miért is ne felelne 😊
1680x1050 ben nyomok mindent. A menu gombokal 2 kattintással belehet lõni neki a "Game" vagy "net" profilt a fényerõt változtatja stb..
A játékba is tökéletesen megfelel ,mert miért is ne felelne 😊
una volta per sempre INTER!
Kedves Felhasználónk!
Ezúton szeretnénk figyelmedbe ajánlani legújabb szolgáltatásunkat, mely jelentõs mértékben megkönnyíti a képek, fényképek megosztását másokkal, fórumokra történõ beillesztését, stb. Ingyenes képmegosztó képfeltöltõ szolgáltatásunkat ötvöztük egy galéria rendszerrel is, így az egyszerû képfeltöltés mellé ha szükséges, saját galériát is készíthetsz képeidbõl. A képeket természetesen jelszóval is védheted, hogy illetéktelenek ne férjenek hozzá!
Új szolgáltatásunkat megtalálod a http://www.kephely.com oldalon!
Kérjük, amennyiben bármi építõ jellegû észrevételed van ezzel kapcsolatban azt írd meg nekünk!
Ezúton szeretnénk figyelmedbe ajánlani legújabb szolgáltatásunkat, mely jelentõs mértékben megkönnyíti a képek, fényképek megosztását másokkal, fórumokra történõ beillesztését, stb. Ingyenes képmegosztó képfeltöltõ szolgáltatásunkat ötvöztük egy galéria rendszerrel is, így az egyszerû képfeltöltés mellé ha szükséges, saját galériát is készíthetsz képeidbõl. A képeket természetesen jelszóval is védheted, hogy illetéktelenek ne férjenek hozzá!
Új szolgáltatásunkat megtalálod a http://www.kephely.com oldalon!
Kérjük, amennyiben bármi építõ jellegû észrevételed van ezzel kapcsolatban azt írd meg nekünk!
Hát, persze, nem rossz, de azért az a pixperan utánhúzás true motion nélkül brutálisan gyenge. Neked meg ugye tök jó truemotion nélkül is. Bár lehet neked alapból olyankor bennevan, még ha nem is írja. 😄
Szerintem 42-47es panel jobb lett volna ebbõl a szempontból.
Annak ellenére mondom ezt, hogy amúgy nincs nagy bajom vele. 😄
Na de holnap majd Te is megmondod a tutit.
Szerintem 42-47es panel jobb lett volna ebbõl a szempontból.
Annak ellenére mondom ezt, hogy amúgy nincs nagy bajom vele. 😄
Na de holnap majd Te is megmondod a tutit.
valakik innen árulkodnak P
vagy miért kezdtek el Arielék is mesterezni
"Since the release of PES 2010 many turfs updates have been released. Master FrenkieSp as well as other great editors worked hard to bring us amazing turfs for PES 2010 Stadiums. Click on Read More to check out the list and get the links."
# Estadio Da Luz New Turf by : Slayer67
# Olimpico Stadium turf Update by Frenkie. by : FrenkieSP
# PES 2010 Cam Carpet Ads full pack by : foreveryp
# Konami Stadium turf UPDATE by : FrenkieSP
# Stadio Olimpico Full Turfs and Intro by : MSK
# Training Stadium By Frenkie by : FrenkieSP
# Old Trafford Turf Update by : Slayer67
# Anfield Turf Update by : Slayer67
# Konami Stadium turf by : FrenkieSP
# Snow turf with Konami and Old Trafford Winter by : FrenkieSP
# Full Turfs for Wembley by : Slayer67
# Full Turfs for Camp Nou by : MSK
# Bristol Mary Stadium Turf by : Slayer67
# Full Turfs Old Trafford and Stadium Intro by : MSK
# Bernabeu Turf Set by : Andry1980
# San Siro Full Turf by : MSK
# Giuseppe Meazza Full Turf by : MSK
# Anfield Turf Pack (6 different fine day turf ) by : FrenkieSP
# Anfield Turf English Style by : L4VEZZ1
# PES 2010 Ville Marie Turf Update - Juventus by : Gill
http://www.moddingway.com/news/617.html#
vagy miért kezdtek el Arielék is mesterezni
"Since the release of PES 2010 many turfs updates have been released. Master FrenkieSp as well as other great editors worked hard to bring us amazing turfs for PES 2010 Stadiums. Click on Read More to check out the list and get the links."
# Estadio Da Luz New Turf by : Slayer67
# Olimpico Stadium turf Update by Frenkie. by : FrenkieSP
# PES 2010 Cam Carpet Ads full pack by : foreveryp
# Konami Stadium turf UPDATE by : FrenkieSP
# Stadio Olimpico Full Turfs and Intro by : MSK
# Training Stadium By Frenkie by : FrenkieSP
# Old Trafford Turf Update by : Slayer67
# Anfield Turf Update by : Slayer67
# Konami Stadium turf by : FrenkieSP
# Snow turf with Konami and Old Trafford Winter by : FrenkieSP
# Full Turfs for Wembley by : Slayer67
# Full Turfs for Camp Nou by : MSK
# Bristol Mary Stadium Turf by : Slayer67
# Full Turfs Old Trafford and Stadium Intro by : MSK
# Bernabeu Turf Set by : Andry1980
# San Siro Full Turf by : MSK
# Giuseppe Meazza Full Turf by : MSK
# Anfield Turf Pack (6 different fine day turf ) by : FrenkieSP
# Anfield Turf English Style by : L4VEZZ1
# PES 2010 Ville Marie Turf Update - Juventus by : Gill
http://www.moddingway.com/news/617.html#
tn panelest nem szeretnék illetve szeretnék jobb panelest ha van jó árban max 22-ig
A HD tv-vel csak az a gond hogy jobbra van tõlem 90 fokban a másik asztalon az iróasztalon else férne max a falra vagy a menyezetre rakva
de lehet inkább megjavítatom a crt-t és akkor marad az
A HD tv-vel csak az a gond hogy jobbra van tõlem 90 fokban a másik asztalon az iróasztalon else férne max a falra vagy a menyezetre rakva
de lehet inkább megjavítatom a crt-t és akkor marad az
Azért örülök, hogy kezdesz megbarátkozni a tv-vel 😊 Mondtam én, hogy jó lesz ez.
Amúgy ezt a tru motion dolgot többen is mondták, hogy az sem jó, ha magasra van téve, szóval valszeg a közepes lenne a megoldás.
Egyébként ha neked így tetszik, akkor feleslegs a 42-rõl "álmodozni" 😄 Szal érted, szép és jó, mi kell még? 😄D
A leírtak alapján jó kis tv az is, úgyhogy jó válaszáts volt 😉
Jahh, holnap akkor megyek, idõpontot még egyeztetünk.
Amúgy ezt a tru motion dolgot többen is mondták, hogy az sem jó, ha magasra van téve, szóval valszeg a közepes lenne a megoldás.
Egyébként ha neked így tetszik, akkor feleslegs a 42-rõl "álmodozni" 😄 Szal érted, szép és jó, mi kell még? 😄D
A leírtak alapján jó kis tv az is, úgyhogy jó válaszáts volt 😉
Jahh, holnap akkor megyek, idõpontot még egyeztetünk.
CSAK a Fradi
Az AVATAR trailerét néztük meg haverokkal múltkor, azt mondták "beteg" ez a monitor. 😄
mondjuk fullon volt minden, simán animációs filmnek nézett ki. Mondjuk a film 95%a az. 😄
mondjuk fullon volt minden, simán animációs filmnek nézett ki. Mondjuk a film 95%a az. 😄
Kipróbálnék egy 42-est a lakásban, de szerintem túl nagy lenne. Viszont a mostanit jól megszoktam, szem se fáj, nem vaksizom kisebb felbontáson (gyakorlatilag így már lóbetûk😄)
Amúgy baj nincs a mérettel, tényleg a 32-es illik oda, csak szerintem komolyabb lett volna a 42, jobb válaszidõ... De ezt már sosem tudom meg. 😊
Ha holnap Te jössz el, ami jó lenne, akkor Te szakértõbb szemmel tudsz véleményt mondani róla. Kiváncsi vagyok, hogy csak én vagyok annyira kritikus.
Barátnõm mondjuk múltkor azt mondta filmnézés közben, hogy olyan mintha montázs lenne az egész... Pedig egy nyomorék AVIt néztünk.. Akkor kikapcsoltam minden dinamikus szín, kontrasztot, és úgy lekopott eléggé. Viszont a 100hz még mindig néha engem is megijeszt, mert némely mozdulatnál túl folyamatossá teszi. Mondjuk élvezem, de az is mûbb. De ha meg kiveszem, akkor ilyen darabos... Középen még nem próbáltam, legközelebb majd úgy nézem a filmet. De inkább nézem összefolyva folyamatosan, mint darabosan. 😊
Nah, off vége
Amúgy baj nincs a mérettel, tényleg a 32-es illik oda, csak szerintem komolyabb lett volna a 42, jobb válaszidõ... De ezt már sosem tudom meg. 😊
Ha holnap Te jössz el, ami jó lenne, akkor Te szakértõbb szemmel tudsz véleményt mondani róla. Kiváncsi vagyok, hogy csak én vagyok annyira kritikus.
Barátnõm mondjuk múltkor azt mondta filmnézés közben, hogy olyan mintha montázs lenne az egész... Pedig egy nyomorék AVIt néztünk.. Akkor kikapcsoltam minden dinamikus szín, kontrasztot, és úgy lekopott eléggé. Viszont a 100hz még mindig néha engem is megijeszt, mert némely mozdulatnál túl folyamatossá teszi. Mondjuk élvezem, de az is mûbb. De ha meg kiveszem, akkor ilyen darabos... Középen még nem próbáltam, legközelebb majd úgy nézem a filmet. De inkább nézem összefolyva folyamatosan, mint darabosan. 😊
Nah, off vége
Neki most ati 1950-e van, meg E2180-as (vagy hasonló, lényeg, hogy 2000-es 😄) procija, mint neked volt.
Elég nagy elõrelépés lenne, amit írtam, és nem is a legdrágább dolgokból ugye 😊
Elég nagy elõrelépés lenne, amit írtam, és nem is a legdrágább dolgokból ugye 😊
CSAK a Fradi
Monitort nem írtam 😊 Hát igazából nem tudom, hogy mennyire van rá szükséged. Én a tv-vel nagyon jól elvagyok, monitort kb havi 1-2-szer használok, akkor is csak azért, mert tv-zés közben akarok netezni.
De ha kell, akkor neked kéne eldönteni, hogy milyen méretet és mekkora felbontást szeretnél. Nagyon melléfogni nem tudsz amúgy, azt kéne még kiderítened, hogy mennyire vagy érzékeny az utánhúzásra. (ugye Peti? 😛P)
Ha kevésbé, akkor egy "sima" tn-paneles monitor megfelel neked, ami jó, mert elég olcsók nagyobb méretben is. HA viszont érzékeny vagy rá, akkor komolyabb panellal rendelkezõ monitort kéne venned, ami már egy-két fokkal drágább. Szal pl tn-bõl 22-24-est lehet találni 40-50k körül, míg komolyabb panelból 60-80k inkább, de mehet fölé is bõven.
De ha kell, akkor neked kéne eldönteni, hogy milyen méretet és mekkora felbontást szeretnél. Nagyon melléfogni nem tudsz amúgy, azt kéne még kiderítened, hogy mennyire vagy érzékeny az utánhúzásra. (ugye Peti? 😛P)
Ha kevésbé, akkor egy "sima" tn-paneles monitor megfelel neked, ami jó, mert elég olcsók nagyobb méretben is. HA viszont érzékeny vagy rá, akkor komolyabb panellal rendelkezõ monitort kéne venned, ami már egy-két fokkal drágább. Szal pl tn-bõl 22-24-est lehet találni 40-50k körül, míg komolyabb panelból 60-80k inkább, de mehet fölé is bõven.
CSAK a Fradi
Neki annál jobb van 😛P
Breki: Hát pl E8000-es szériából procit. Én nem vennék négymagost, inkább csak dual-core-t. Szal pl E8400. De ha mindenképp quadot akarsz, akkor ezekbõl is van négymagos. Áruk ilyen 30-40 között/körül van. Ennyi volt a q6600 végsõ ára is, mikor még lehetett kapni 😊
Vga-ból pedig a 4870-bõl tudok kiiindulni. Ha viszonylag nagy felbontásban szeretnél játszani (Hd-tv...), akkor 1gb-nyi memó kell a karira, (a 4870 1gb 35k körül van, ha lehet még találni) tehát mondjuk egy 5770-es megfelelne neked. Ez is ilyen 40k körül van. Annyiból jobb ez, mint a 4870, hogy kicsivel gyorsabb a régi játékokban, az újakban és a jövõbeliekben pedig még gyorsabb lesz 😊 Plussz dx11-es, a 4870 pedig "csak" 10.1.
Breki: Hát pl E8000-es szériából procit. Én nem vennék négymagost, inkább csak dual-core-t. Szal pl E8400. De ha mindenképp quadot akarsz, akkor ezekbõl is van négymagos. Áruk ilyen 30-40 között/körül van. Ennyi volt a q6600 végsõ ára is, mikor még lehetett kapni 😊
Vga-ból pedig a 4870-bõl tudok kiiindulni. Ha viszonylag nagy felbontásban szeretnél játszani (Hd-tv...), akkor 1gb-nyi memó kell a karira, (a 4870 1gb 35k körül van, ha lehet még találni) tehát mondjuk egy 5770-es megfelelne neked. Ez is ilyen 40k körül van. Annyiból jobb ez, mint a 4870, hogy kicsivel gyorsabb a régi játékokban, az újakban és a jövõbeliekben pedig még gyorsabb lesz 😊 Plussz dx11-es, a 4870 pedig "csak" 10.1.
CSAK a Fradi
okés akkor mit ajánlanál hasonló árért úgy hogy alaplapot ne kelljen cserélnem, csak procit és esetleg videokártyát meg monitort ha esetleg nem tudom javítatni
Engem igazából ez a csúszkálás jobban zavar már másodszor tûnt fel és elág unreálís hogy a támaszkodó lábbal egyszercsak simán csúszik majd egy métert.
Ezt már kettõszõr észrevettem és nem értem igazán mi akar ez lenni benne
Ezt már kettõszõr észrevettem és nem értem igazán mi akar ez lenni benne
Mondjuk ha lepattant volna a reklámtábláról, akkor simán élethû, és még azt mondom cool. De csak az elesõ mozdulatot programozták le,ill. hogy pályán kívül is folytatódik a mozgás (ez jó, jobb, mintha visszapattanna az alapvonalról. 😄
Csak ezeket már nem is árulják 😛 A procit tutira nem. A vga-ból még lehet néhány darab, de abból meg jobbat veszel hasonló áron. Bár most ismétlem magam 😛
CSAK a Fradi
nem a legújabb legdrágábbak akarom megvenni csak kicsit jobbat megfizethetõ áron
a drágább árából inkább elmegyek nyaralni újra
Ilyen moncsit használ valaki a játékhoz?
http://lokalhoszt.hu/index.php?lokal=cikk&cikkid=71
a drágább árából inkább elmegyek nyaralni újra
Ilyen moncsit használ valaki a játékhoz?
http://lokalhoszt.hu/index.php?lokal=cikk&cikkid=71