PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#shakehead><#vigyor>

Ide pottyantott a gólya!<#nemtudom><#vigyor>

Breki33
ilyen hozzáállással mégse küldöm 😛
Breki33
Gratula és hogy kerültél te gyõrbe?
Jah, ok!😊

De, ez minden vágyam!😊
Kint voltam a Magyar - Olasz U21-es meccsen, az ETO Park-ban nagyon szép gyep volt!😛

Na küldheted a Da Luz-t!😊

Breki33
Üdv.
Ezt kinek címezted?
Ha nekem akkor még mindig nem értem...😄

Breki33
Nem akarsz egy majdnem kész Da Luz-t tesztelni?
Breki33
Akkor egyértelmûbben !

??<#vigyor2>

Breki33
Üdv.
Van olyan patch, mod,a pes10-hez amibe a legfrissebb igazolások vannak? Jó pár csapatba még mindig nem a legfrissebb keret van, pl Chelsea ahol még mindig ott van Sheva, Pizzaro, és vannak még csapatok ahol így van.
Fent van a kitserver 1.2 és a 0.8as patch, de azok csak a csapatnevek, és mezeket frissíti meg néhány arcot.
horpeti
Felraktam, nem segített... Megpróbálok egy rebootot még. Szerintem be kellene másolnom csak úgy, XPnél ezt csináltam 1-2 éve. 😄

2010 Patch 0.8 all-in-one ebbe...

sztem rakd fel a 9et is nekem is az segített....

Breki33
A Game Booster nevû ingyenes kis szoftver állítólag felgyorsítja játékaink futtatását – kipróbáltuk, leteszteltük. Lássuk, valóban gyorsít-e.

http://techline.hu/kiprobaltuk/20090617_gamebooster_jatek_gyorsitas_tuning_xp.aspx
Breki33

Includes:
Nike T90 Ascente EPL
Nike T90 Ascente EPL – WINTER
Nike T90 Ascente LFP
Nike T90 Ascente LFP – WINTER
Nike T90 Ascente SERIE A
Nike T90 Ascente SERIE A – WINTER

http://uploading.com/files/get/67215ea1/
horpeti
Letöltöttem 9.0.4es kitservert, és indítanám a PESt, és már nekem is írja, hogy nincs a dx9_37.dll

Eddig nem volt baja.
Akkor az a gáz, hogy 10.1es directxem van? Vagymost rakjam fel a 9et is? Vagy csak ezt a DLLt?

amúgy én próbálgattam, az ati vezérlõben lehúztam 1-2dolgot és csökkent a lassú reagálás, bár nekem nagyo nnagyon kicsit volt...
horpeti
figyeljetek már, mitõl van az, hogy peshungaryról már bejelentkezve is próbálom letölteni Nagyi2pac által felrakott kitservert (de bármi mást). Feljön, hogy server 2 - 3.. bármelyikre kattintok felhoz egy másik oldalt, ami a http://peshungary.hu/ fõoldal.

Ezt nem vágom. IE 8 van..

horpeti
Nincs nagy késés, fõleg nem offlinban. Onlineban van, ha rossz a kapcsolat.

gabi89
Persze magyarokkal más de amikor a csatáromon 3védõ van és simán a lapos labda eljutt hozzá amit a félpáyáról passzolok fel neki akkor azért az fura 😄 Gép viszont továbbra is kiakaszt a játékával de majd megszokom 09ben is gyorsan kiismerhetõ volt.
Bíró viszont tényleg nem fúj be semmit de a gépnek sem 😛 😄
Ami elsõsorban érdekelt volna az a késés a bill. reagálásra.
Még egy olyan kérdésem lett volna ,hogy a sorfalba beállt emberek számát mivel lehet növelni/csökkenteni mert megváltoztaták 09-hez képest ahogy láttam és még nem jöttem rá.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Bulykin
Üdv!! a múlkor linkelte vki a japán kommentárt, de nem igazán jöttem rá hogyan kell onnan letölteniXD vki? esetleg más link?

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

melyikbe?

Patch-be benne a Loki...

nincs meg valakinek 2 méretben(128x128, 64x64) is a Debrecen logo-ja?
megakarom csinálni csapatot a játékba
maga a logó letölthetõ 500 helyrõl, de 1ik sincs olyan méretben ami jólenne a PES-be, ha meg átméretezem, akkor nem marad átlátszó a logo körülötti rész :/

horpeti
nem nagyon fogok ráérni sajna, de majd kiderül.
Játszottam párat online, hát még nem nagyon megy. 😄 Kellene +100 meccs tapasztalat. PES6tal jó volt, napi 4 óra alatt hamar összegyûlt, heti 2 órával nehéz lesz.

Breki33
igen az van nekem csak az kb duplaannyi árban
eZo
csatlakozom, vagy Rumblepad 2 vagy xbox 360 vezérlõ ( nekem most ez utbbi van és baromi jó, minõségé, kénylemes, nagyon precíz !)

õszintén szólva sokkal masszívabb mint bármelyik logitech

a chillstream meg tapasztalatból mondom, hogy minõségileg a Dual Action mércéjét sem üti meg !

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

eZo
Na végre egy szabad hétvége amikor játszhatok online...

Csatlakozok a community-hez és akkor összehozhatnánk 1-2 jó kis meccset az ott lévõ magyar INTEL-es játékosokkal !

Látom Peti te már tag vagy, úgyhogy végre játszhatunk egymás ellen ha ráérsz majd szombaton vagy vasárnap !

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Terminátor14
Többen is írták, meg én is úgy tapasztaltam, hogy nem az igazi már a fogása sem. Kicsi, kényelmetlen. Szerintem még mindig a rumblepad2 éri meg jobban pár ezressel drágábban.

CSAK a Fradi

Breki33
Találtam egy helyi webáruházat ami itt ingyenesen szálít ki, egyébkénr természetesen futárral az egész országban

Nézem náluk az akciós dolgokat

Logitech Chillstream Controller

Brutto ár: 4.050Ft

Ez egész jónak tûnik, csak sokak szerint nem olyan jó ez a fajta pad
Breki33
WE 2010 update included when it hit yesterday:

* The New Japan National Team kit (HOME) which debuted on 09/11/2009 (header pic)
* Updated Squad data (Please note that they may not be 100% accurate).
* Additional Teams in the UEFA Champions League Mode.
- OLYMPIQUE LYONNAIS
- AC FIORENTINA
- OLYMPIACOS
- C. ATLETICO MADRID
* Changes to the appearances of certain players.

Also, there’s some more information on how the roster update will effect option files:

Please be noticed that some saved data/ customized edit data will be reset back to default value after the download content installation.
・Player Data = Remain no change
・Team Data = Remain no change
・Player Registration Data = Change back to default value
・Formation Data = Change back to default value

The registration data going back to default could cause a huge problem with certain option files that have created new teams (think Bundesliga), so we wait with some concern to see how it will effect everyones OF once released.
báttyó02
köszi

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Breki33
39 ha nem jó

40-es az a téli

de az unnamed_39_41 végû is ezt okozta abból ki kell szedni a 41-et mert csak verziószám
báttyó02
Breki,melyik is volt az a .bin ami miatt fekete a gyep replayben? 39 vagy 40re emlékszem,de nem vagyok biztos 😄

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Breki33
Ezt kérdezték tõlem hátha itt valaki tudja

"Esetleg erre nem tudsz valami megoldást hogy miért látszódik a kitûrt mez a játékosokon játék közben is? Erre vadászok már 1-2 hete."
horpeti
Amúgy egy profi labdarúgótól elvárható, hogy oda tudja passzolni a labdát a társhoz, fõleg, ha nincsen semmilyen nyakatekert mozdulat. Az 1-1 passzokat a rosszabbak már elrontják. Meg minél nehezebb szituba kerül a játékos, annál többet hibázik.

horpeti
Játszál a magyarokkal, és próbálj meg kiugratni valakit 2 ember között. 😊

gabi89
Na azóta volt pár meccsem és jönnek a gólok Real illetve Fiorentinával is. (TP-n persze)
Real Madrid: Liverpool 3:2
Fiorentina: PSV 0:1
Fiorentina: PSV 2:1

Viszont hihetetlen a gép ,hogy tud passzolni a labdát nem tudom követni olyankor xD
Kicsit sem valósághû szóval ezt elrontották viszont mi játékosok is elég könnyen tudunk passzolni szinte mindig társhoz megy a labda még akkor is mikor teljesen esélytelen.
Ez a késés szokható de így cselezni szinte lehetetlen számomra marad a kipasszolás vagy ivelés,beindulás...

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

gabi89
Hellosztok
Most volt idõm felrakni az új részt és nem is rossz (nekem a 2009 is bejött tegnap is toltam még vele)
Viszont ami marhára nem jön be így elsõre,hogy késik a reakció szóval megnyomom a passz gombot pl. és nem abban a pillanatban passzol. Lehetetlen így játszani (vagy szokni kellene?) elsõ meccsen top playeren 3:1 -re kikaptam a géptõl mert egy normális helyzetem nem volt szinte a késés miatt :S
Van erre valami megoldás ?

penge96
Nah hát én levagyok ejtve XD

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

penge96
Ez magáért beszél:

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Breki33
hát nálam ki kell kapcsolni mert különben szaggat

ígyis HD felbontáson kicsit
Shevchenko
Nekem is csutkán van minden pedig nekem csak egy AMD Phenom II X2 550 3.1GHz procim van 2GB ram és egy Sapphire Radeon HD4850 Vapor-X 1GB-os Videókártya, Panasonic TH-42PY8-as tv-re.

FORZA MILAN!!!

Shevchenko
Köszi

FORZA MILAN!!!

eZo
nekem is így van beállítva csak 1680x1050-be ... amúgy baromi sokat dob a grafikán ha maxra van húzva kitserverbe

Breki33
Texture - kicsit megváltozott 😛

In Game

Breki33
lehet más kiegészítõket is gyártani

mindent mi sem tudunk megcsinálni