PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kint voltam a Magyar - Olasz U21-es meccsen, az ETO Park-ban nagyon szép gyep volt!😛
Na küldheted a Da Luz-t!😊
Ha nekem akkor még mindig nem értem...😄
Van olyan patch, mod,a pes10-hez amibe a legfrissebb igazolások vannak? Jó pár csapatba még mindig nem a legfrissebb keret van, pl Chelsea ahol még mindig ott van Sheva, Pizzaro, és vannak még csapatok ahol így van.
Fent van a kitserver 1.2 és a 0.8as patch, de azok csak a csapatnevek, és mezeket frissíti meg néhány arcot.
http://techline.hu/kiprobaltuk/20090617_gamebooster_jatek_gyorsitas_tuning_xp.aspx
Includes:
Nike T90 Ascente EPL
Nike T90 Ascente EPL – WINTER
Nike T90 Ascente LFP
Nike T90 Ascente LFP – WINTER
Nike T90 Ascente SERIE A
Nike T90 Ascente SERIE A – WINTER
http://uploading.com/files/get/67215ea1/
Eddig nem volt baja.
Akkor az a gáz, hogy 10.1es directxem van? Vagymost rakjam fel a 9et is? Vagy csak ezt a DLLt?
Ezt nem vágom. IE 8 van..
Bíró viszont tényleg nem fúj be semmit de a gépnek sem 😛 😄
Ami elsõsorban érdekelt volna az a késés a bill. reagálásra.
Még egy olyan kérdésem lett volna ,hogy a sorfalba beállt emberek számát mivel lehet növelni/csökkenteni mert megváltoztaták 09-hez képest ahogy láttam és még nem jöttem rá.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
megakarom csinálni csapatot a játékba
maga a logó letölthetõ 500 helyrõl, de 1ik sincs olyan méretben ami jólenne a PES-be, ha meg átméretezem, akkor nem marad átlátszó a logo körülötti rész :/
Játszottam párat online, hát még nem nagyon megy. 😄 Kellene +100 meccs tapasztalat. PES6tal jó volt, napi 4 óra alatt hamar összegyûlt, heti 2 órával nehéz lesz.
õszintén szólva sokkal masszívabb mint bármelyik logitech
a chillstream meg tapasztalatból mondom, hogy minõségileg a Dual Action mércéjét sem üti meg !
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Csatlakozok a community-hez és akkor összehozhatnánk 1-2 jó kis meccset az ott lévõ magyar INTEL-es játékosokkal !
Látom Peti te már tag vagy, úgyhogy végre játszhatunk egymás ellen ha ráérsz majd szombaton vagy vasárnap !
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
CSAK a Fradi
Nézem náluk az akciós dolgokat
Logitech Chillstream Controller
Brutto ár: 4.050Ft
Ez egész jónak tûnik, csak sokak szerint nem olyan jó ez a fajta pad
* The New Japan National Team kit (HOME) which debuted on 09/11/2009 (header pic)
* Updated Squad data (Please note that they may not be 100% accurate).
* Additional Teams in the UEFA Champions League Mode.
- OLYMPIQUE LYONNAIS
- AC FIORENTINA
- OLYMPIACOS
- C. ATLETICO MADRID
* Changes to the appearances of certain players.
Also, there’s some more information on how the roster update will effect option files:
Please be noticed that some saved data/ customized edit data will be reset back to default value after the download content installation.
・Player Data = Remain no change
・Team Data = Remain no change
・Player Registration Data = Change back to default value
・Formation Data = Change back to default value
The registration data going back to default could cause a huge problem with certain option files that have created new teams (think Bundesliga), so we wait with some concern to see how it will effect everyones OF once released.
40-es az a téli
de az unnamed_39_41 végû is ezt okozta abból ki kell szedni a 41-et mert csak verziószám
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
"Esetleg erre nem tudsz valami megoldást hogy miért látszódik a kitûrt mez a játékosokon játék közben is? Erre vadászok már 1-2 hete."
Real Madrid: Liverpool 3:2
Fiorentina: PSV 0:1
Fiorentina: PSV 2:1
Viszont hihetetlen a gép ,hogy tud passzolni a labdát nem tudom követni olyankor xD
Kicsit sem valósághû szóval ezt elrontották viszont mi játékosok is elég könnyen tudunk passzolni szinte mindig társhoz megy a labda még akkor is mikor teljesen esélytelen.
Ez a késés szokható de így cselezni szinte lehetetlen számomra marad a kipasszolás vagy ivelés,beindulás...
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Most volt idõm felrakni az új részt és nem is rossz (nekem a 2009 is bejött tegnap is toltam még vele)
Viszont ami marhára nem jön be így elsõre,hogy késik a reakció szóval megnyomom a passz gombot pl. és nem abban a pillanatban passzol. Lehetetlen így játszani (vagy szokni kellene?) elsõ meccsen top playeren 3:1 -re kikaptam a géptõl mert egy normális helyzetem nem volt szinte a késés miatt :S
Van erre valami megoldás ?
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
FORZA MILAN!!!