PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
senksie vegyen Nvidiát,lehúzós köcsögök
egy jó Atit fele annyiért vehetsz mint Nvidiát
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
De ez a pes igényeit messze túl szárnyalja, és felvet már tápegység problémákat is, nameg az is fontos hogy a procid milyen!
Peshez még ez is bõven elég!
Mostanában akarok új videokártyát venni, most nekem Radeon X1950 Pro van mint neked. Igazából nem sokkal de valamivel jobb videokártyát szeretnék mint a mostani mivel csak olyan 25-30 ezret tudok rá költeni, meg PES-en kívül nem nagyon játszok magasabb gépigényû játékokkal. Ja meg fontos lenne hogy minél jobb hûtésû kari kellene! Én nem nagyon értek az ilyen gép alkatrészekhez, általában mindig tesóm intézi nekem a dolgokat, de ha valaki tudna ajánlani egy Radeon X1950 Pro-nál valamivel jobb videokarit ami max 30 ezerbõl kijön és jó hûtése van akkor azt megköszönném!:)
Megpróbáltam 1440x900-as felbontásban de úgy is eléggé szaggat ha pl. #63871-est akarom beállítani!
utána 1280*1024 5:4-en és teljesen jó a játékmenet és sokkal szebb lett!! Visszajátszásoknál néha beszaggat, de ennyi :) Érdekes!!
Ja és nov.17-étõl 9 órától már mehetnek online az Intel vs. Amd meccsek is elvileg :)
Gigabyte GA-EP35-DS3L,Intel Pentium E5300@3Ghz, 2*2 GB DDR2 1066Mhz KingMax, Asus HD 4850 1GB, Fujitsu Siemens 17\', Win7
amúgy mennyi memóriád van?
szerintem a barca féle 3 csatáros hadrendet próbáld ki, ezekkel a beállításokkal:#63844
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
A gyep-et csak a minõség miatt raktam be ez még korábbi
A gyep az nagyon jól néz ki!<#eljen>#eljen>
játékban most ilyen a winter fine day
http://i37.tinypic.com/28vdu1s.jpg
CSAK a Fradi
olyat nem ker mérni, hogy a házba belefér-e?
bár elég jó kis Casetek házam van
CSAK a Fradi
kapcsolj játék módra rámész és leállít minden feleslegest sõt teis megmondhatod még miket állítson le
utánna meg visszakapcsolod normál módba
http://techline.hu/kiprobaltuk/20090617_gamebooster_jatek_gyorsitas_tuning_xp.aspx
Asus PCIe EAH5750/2DIS/1GD5 - DirectX 11, ATI Eyefinity 36 hónap 38.060 Ft
Gigabyte PCIe R575D5-1GD - HD5750 1GB - DirectX 11, ATI Eyefinity 36 hónap 37.880 Ft
MSI PCIe R5750-PM2D1G - DirectX 11, ATI Eyefinity 36 hónap 39.760 Ft
Sapphire ATI Rad. HD 5770 1G GDDR5 PCI-E Dual DVI-I / HDMI / DP Lite videokártya
43.500,- Ft
Viszont ha nagy felbontásban tolod, akkor 1gb memória legyen a karin. (5750-bõl az a legkisebb alapból :D)
Ez a lodmixer tényleg nagyon szép dolgokra képen, maxon óriási látszik a különbség, teljesen éles minden, a mezeken pedig a mintázat is látszik :)
CSAK a Fradi
De ez pontosan hogy is van, leállítja a feleslegesen futó programokat, de amikor kilépünk a játékból akkor vissza is kapcsolja õket, vagy azt nekem kell megcsinálni?
prociból ha lesz itt jó árban akkor 8200-as
videokártyán ezek között gondolkozom egyenlõre
Ha van valakinek vmelyik várnék tapasztalatokat.
Asus PCIe EAH4850/HTDI/512MD3 27.880 Ft
Sapphire ATI Rad. HD 4850 1G GDDR3 PCI-E HDMI / DVI-I / VGA LITE 31.200,- Ft
elõtte nekem is az volt de mióta felraktam egész jó félen most próbálom ki teljesen felrakva
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
ha jobban felhúzom akkor beakad,igy közepesen viszont sokkal jobb mint alapból
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Iceeman38
Championship
Cool PC O.F pes 2010 version 1
1.all transfers done (i hope)
2.created about 350+players that konami missed
3.all european national teams have 32 players so all missed are there
4.O.F will be update every evening
5.i still work on created players so dont tell me the colors are wrong (LOL)
more to come and thx people for advicing me
http://www.megaupload.com/?d=T62BPTRL
Az alapjátékhoz tudnátok linkelni egy Options File-t amiben át vannak írva a csapatnevek, az igazolások ...stb
Elkezdtem gyûjtögetni a kitserverbe a cuccokat, nem akarok semmi komplett patchet pl. SMPATCH_2.6, hanem a hivatalos javítások mellé szeretnék egy saját kitserveres összeállítást !
Na ehhez kellene egy jó options file !
amiota ezt használom,nemhogy szaggatna a játék,de sokkal folyamatosabbnak érzem
pl játék közben ugyanugy 63 FPS-el megy,viszont sokkal jobban reagál mindenre
visszajátszásoknál meg eddig kicsit beszaggatott,most viszont tükörsimán megy O_O
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram
tetkó patch
"dt0c.img"
itt van telepítõsen
http://www.multiupload.com/U2XTF3Z6P3
Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram
a védõvonalat is told fel, így gyakorlatilag megfojtod a játékát és uralod a meccseket, a gólok meg jönni fognak...
gép ellen keveset játszok, de jelenleg így állok ML-ben a valóságban jobb sorsra érdemes Romával:
(top playeren játszok)
de azért szép volt Fiúk!! valamennyit láttam belõle tv-be
Éshogy ne legyen teljesen off:
SM Patch 2.6-ot próbálgatom, sztem nem is lett olyan rossz, nagyjából minden a helyén van benne:
http://moddingway.com/news/622.html
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
<#nyes>#nyes>
Igen? Ezt nem is tudtam..