PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ígyis pl az Andry féle bernabeuben elcsúszik a vonalazás és lázszik közeliben, de úgy látszik más észre sem veszi
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
aztán nyomom a felfele gombot, vele együtt a lövést is...a csík feléig szoktam nyomni ilyen távolságban (minél messzebb van, annál tovább). Amikor nekifut, akkor elengedem a felfele gombot, és azt az irányt nyomom, amerre csavarodni kellene a labdának.
de amúgy amióta gamepaddal játszok, azóta jönnek be így a szabadok, bill-el egyet sem rúgtam be...
ha jól mégnézitek, mindkettõ gifen jobbról a második ember nem ugrik fel egyáltalán, ott simán elfér a labda úgy, hogy bemenjen...arra kell célozni..
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
kapus mozgása kicsit érdekes, elõször elindul ellentétes irányba, utána meg már nem ér vissza, pedig nem ment nagyon sarokra...
két dolog nem tetszett a kapusokban az hogy valamikor erõsen meglõtt lövéseket elõrenyújtott kézzel fognak, másik meg, hogy szinte mindent két kézzel védenek elvetõdve pedig erz nincs így
Erre most meglepve látom, hogy végre egy kézzel véd elvetõdve

abból gondolom hoyg nekem minden good és azért az én gépem jobb mint az
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
végre vannak jó szurkolói sálak a stadionban :-)

a shappire nagyon jó
nekem is az van
de abban 1et értünk remélem hogy felejtõs az nvidia😄
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
MSI HD4830-OC és E2180+OC
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
akkor már inkább 4830
az e2180-nak meg szerintem meg se kottyan a 3Ghz alapfeszen
és ne 4850-t
4770
kevesebbet fogyaszt,jobb és még sokminden
nézzél teszteket
Sapphire 4770
Nálam a cpu-t annak írja
FSP ATX-350PNF/PNR, 350W, ATX/EATX, OEM
vagy veszek egy 500 wattos FSP vagy Chieftec -et
akkor már azis jobb lenne ha egy 3200-es cerkát vennél kicsit gyengébb kártyával
De ez csak az én véleményem, ha késõbb cserélni akarod a procit is akkor ok.
De nézd csak meg mit ír gyengének settins.exe-ben !
ez baromság, bár bocs !
1GB-os vga a magasabb felbontásokhoz kell, és írta, hogy cpu csere is lesz, szóval egy e8200 amit szeretne bõven kihajtja a HD4850-t
és igen is fontos a nagy felbontás miatt az 1GB ram és a 256Bit-es memóriabusz !
A gigabyte kártyákon lévõ zalman hûtés hangos, sapphire jó választás, az asus és msi kártyákat nem ismerem annyira, de ha a hûtést nézzük elsõsorban akkor HIS a legprofibb ezen a téren cserébe viszont nem tartozik a legolcsóbb márkák közé !
Az E8200-as cpu pedig alapfesz mellett simán megy 4GHz-en is, szóval jó választás az is !
1280/960ban úgy ahogy neked van beállítva... Game booster nélkül próbáltam, de everest a procit mutatta 100on
replay-t meg úgyis általában elnyomod
meg ugye lenne az írt 5750es de az 128 bites, nekem meg HD tv-re kitolva kéne maxon ezért úgy gondolom nekem kéne a 256 bites memóriainterfész.
De akkor neked is kell cserélni a procit ha ki akarsz használni egy jobb kártyát.
lehet hogy jobb az alaplapom vagy tele van mindenfélével a windowsod?
xp-d van fent?
Ilyen procim van:
Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.00GHz x 2 (2.00Ghz)
Tesóm, nekem ezeket ajánlotta:
http://ipon.hu/webshop/product/msi_r4850_2d512_oc_pcie/36983
http://ipon.hu/webshop/product/gigabyte_gv_r485zl_512h_hd4850_512mb_pcie/30562