81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• benyking84
    Én biztos nem veszek, mert konzolos vagyok :)
    És örülök, hogy neked 30-40 ezer Ft nem téma.
    Minimummal amúgy nem a legjobb... mennyiből jön ki egy ajánlott konfiguráció? :)
  • Cavani
    Mintha csak meghallgatták volna az imámat... :)

http://www.peseditblog.com/2014/02/pesedit-com-2014-patch-40-liga-adelante.html
  • tobias88
    Olyan gépet amin megy a Pes 2014 lehet kapni 30-40 ezer forinttért használttan...
  • tobias88
    Call of Duty Ghosts - Minimum System Requirements:
    CPU: Intel® Core™ 2 Duo E8200 2.66 GHZ / AMD Phenom™ X3 8750 2.4 GHZ or better
    Memory: 6 GB RAM
    Video: NVIDIA® GeForce® GTS 450 / ATI® Radeon™ HD 5870 or better

Pro Evolution Soccer 2014 - Minimum System Requirements:
    CPU: Core 2 Duo @ 1.8 GHz or Athlon II X2 240
    Memory: 1 GB
    Video: NVIDIA GeForce 6800 or ATI Radeon x1300 or Intel HD Graphics 2000 (512 MB VRAM)

Szóval vegyél új gépet, mert a Konami kifejezetten figyel az optimalizálásra...
  • bunddog
    Meglesem :)
  • benyking84
    Könnyű azt mondani, hogy vegyenek jobb gépet :)

És aki nem tud? :)
  • tobias88
    Vegyenek jobb gépet. Nekem már 4 éves és akkor volt 100ezer, de még most is 1080p-ben maxon viszi a játékot sweetfx-el.
  • benyking84
    A proevo felmérésből az is kiderült amúgy, hogy rengetegen azért SEM voksoltak az idei részre, mert nem elég jó a gépük hozzá, így nem is tudják kipróbálni.

A legutóbbi javításokkal amúgy KONAMI sokat javított, csak rengetegen már váltottak FIFA-ra. Ha a mostani állapotában jött volna ki a játék, sokkal több PES-es lenne.
  • benyking84
    Sziasztok!

Mint HC pes gamer, annyit tudok javasolni mindenkinek, hogy vegyétek le a pass supportot 0-2 közé, de még a 2-es is túl sok nekem. A lényeg, hogy ez a nevével ellentétben nem csak a passzokra van hatással, hanem a lövésekre is. Azt is meg kell szokni, hogy tovább kell nyomva tartani a lövést, mint mondjuk a tavalyi részben. Ha megszokod az 1-es pass supportot és hogy tovább nyomod a lövést, akkor igen komoly bombákat lehet elereszteni, arról nem is beszélve, hogy mennyire más lesz maga a játék is.

Szabadság, és az élvezet újra a régi. Próbáljátok ki, adjatok neki 2-3 meccset, utána pedig nézzétek meg újra a régi beállításokkal. Ég és Föld lesz a különbség.
  • tobias88
    Amúgy indítással kapcsolatban sokan nem tudják, de az új fajta indítás kétféleképp működik. Alap esetben oda indít (akár magasan akár laposan, ahogy nyomod), ahova nyomod, kivéve ha a karikát egy ember közelébe irányítod, mert akkor azt az embert indítja.
  • tobias88
    Amúgy kíváncsi leszek hogy mikor lesz új Fifa. Ugye a 2014 az a 2013 átcímkézett változata szokás szerint. Mivel van új konzol, értelem szerűen azt a változatot fejlesztik, szóval ugyan az a helyzet mint 2007ban. Akkor úgy oldották meg, hogy 2011re csináltak az új fifából pc-s verziót, szóval ez alapján 2018ra lesz új fifa
  • Cavani
    Nálam most a pesedit patch 3.0 DLC 2.0 van fent. Elsősorban a spanyol és az olasz másodosztály érdekelne. Idegesítő, hogy ML módban a spanyol kupameccseket részben német másodosztályú csapatokkal kell játszanom.
  • Palee74
    Sziasztok!

Segítséget szeretnék arcszerkesztéshez, ha tud valaki, a blenderbe nem importálja be a face win32 .model fájlt, pedig minden a leírtaknak megfelelően és a videó alapján lett bemásolva telepítve, minden úgy jelenik meg ahogy kell a képernyőn de ha importálom az arcot egy sor hibát ír ki.
    Valaki nem tudja véletlenül aki találkozott ilyennel vagy használta, hogy mi lehet a hiba? Esetleg a gépről hiányozhat valami, vagy nem tudom...?
    Előre is köszönöm a választ!
  • Breki33
    hányas verzióhoz?

a peseditben van 2. Bundesliga and Sky Bet Championship
  • Cavani
    Jelentősebb futballnemzetiségek 2. osztályait hol lehet letölteni?
  • bunddog
    Nekem az 1.0.2.4 félig meddig megy, pl, a speeder hogy ne legyen az elején video meg a login cucc.
  • Breki33
    mondjuk nem csak kamerák miatt kell nekem a file loader gameplay javítások miatt is
  • Breki33
    igen ez rohadt idegesítő
    egyszerűen nem értem miért nem képesek egy rendes 1.6-os file loadert kiadni és még zárják is a fórumát

lehet facebook-on kéne megkeresni
  • tobias88
    Igen, csak dönthetsz hogy 1.4el játszol új kamerákkal és borzalmas kapusokkal, vagy 1.6al (lassan 1.7) valamivel jobb kapusokkal de kamerák nélkül. Olyan érzésem van amúgy, hogy a kapust szándékosan nem csinálják meg, majd a 2015ös verzióra úgy hogy előtte írják hogy új kapus szisztéma.
  • Breki33
    Nem teljesen így értettem.
    Lehet félreérthetően írtam.

Valaki bejön és ezt látja itt leírva úgy, hogy közben fogalma sincs arról, hogy mennyire más a játék a javított kamerákkal -mint ahogy neked se volt- akkor valószínű hasonló lesz a véleménye.

De jó ha tud róla, hogy így is lehet játszani, valjuk be az eredeti kamerák elég szarok

Így azért más és kapunk egy új játékot szinte

• Cavani
    Ha vki a szubjektív véleményem miatt dönt úgy, hogy nem akarja használni az új indítási rendszert, akkor az illetőt csak sajnálni tudom.
    Senkit nem akartam befolyásolni, egy szimpla technikai információt kértem, nem kampányoltam ellene.
    Mindenki próbálja ki maga, elvégre a puding próbája az evés.
  • Breki33
    kinek mi ér többet :-)

ezt az eltűnést én se értem most akkora dolog lenne összehozni egy 1.6-al működő verziót?

nem csak a kamerák vannak amúgy így kiegészítőket is sokkal nehezebb bepakolni, de ezt még megcsinálnám akkor, ha a kamerát is be lehetne tenni máshogy, nekem az az egyik legfontosabb
  • tobias88
    Yenkey sajnos eltűnt az éterben, pedig jó lenne egy file loader az új verziókhoz is. Én váltottam 1.06ra mert jobbak a kapusok és az többet ér mint a kamerák (amik amúgy nagyon hiányoznak)
  • Breki33
    mert gondolom alap kamerával játszol

az eredeti gyárival énis szidtam itt korábban, de új rendesen beállított kamerával most nagyon bejött

korábban ezt részletesen ki is tárgyaltuk akkor leis írtam, hogy hogy lehet kikapcsolni, ha valaki a régit szeretné.

Mondjuk nekem természetesen mindegy, hogy hogyan játszol csak azt nem szeretném, ha valaki bejön akkor azt olvassa, hogy nem jól használható.

Pár lejátszott meccs ugyanis nem elég kitapasztalni, nekem se volt az, kb 3 hónap kellett hozzá és rendes kamera.
  • Cavani
    Köszi, de az a pár lejátszott meccs az új indítási rendszer használatával meggyőzött az ellentétjéről. Lehet írni a bénaságom számlájára, de nekem úgy ahogy van, nem jött be.
  • Breki33
    Nagyon is érdemes használni az új indítási szisztémát, fantasztikus labdákat lehet vele adni csak jó kamera kell hozzá.

Korábban raktam be róla videót, de itt is egy példa pl.

http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1111128097&no=79626
  • Cavani
    Kösz a gyors segítséget! ;)
  • yamato41
    egészen pontosan:
    controller settings -> support settings -> through ball type
  • yamato41
    Az irányítás beállításainál tedd basicre a szöktetést.
    Az új kiugratásos rendszert próbáltam megszokni, de én sem tudtam. Tízből kétszer sikerült jól szöktetnem, egy idő után azt vettem észre, hogy nem használom, így én is visszaállítottam.
  • Cavani
    Hi all! A szöktetést hogyan lehet (lehet egyáltalán?) visszaállítani, hogy a gomb lenyomásakor automatikusan rúgja szöktetve a lasztit, ne ezt a szaggatott irányított karikát mutassa?
  • usa911
    Hali !

Nem tudja valaki , hogy hogyan lehet Konami ligát indítani (pl 6-8 vagy 10 csapattal) .

Köszönöm.
  • Matte
    aha, találkám volt egy roppant helyen középkorú asszonykával. Megadtam neki, ami jár

de ne térjünk el a tárgytól, nagyon kizökkensz a sírásból, úgyhogy folytasd az egyszemélyes picshasztit. Rajta, gyerünk, bátran.
  • Breki33
    én meg azt nem próbáltam mert nekem a loader a kamerak miatt kell

nem tudnék már az alap kamerákkal játszani, + gameplay beállítások
  • tobias88
    Én annyira nem érzek változást az 1.6on. Rövidet valamivel jobban fogja a kapus, de még mindig nem az igazi. Ha mellé megy a lövés akár csak 1 centivel is, akkor meg nagyrészt még mindig nem vetődik el, csak álldogál...
  • Breki33
    Az a gáz, hogy az új patchez nincs file loader

mondjuk mióta én változtattam a kamerákon nekem nincs nagy gondom a lövéssel

http://s7.directupload.net/images/131222/73dfhnr5.gif

DE ezzel majd lehet még variálni

• Breki33
    Ha jól értem a kérdést

2013-as bin-t pl ezzel tudod megnyitni

http://www.moddingway.com/file/16574.html
  • bunddog
    Breki: nem tudod véletlenül hogy 2013-ból labdát ami ugye ott .bin fájlban van hogy lehet átkonvertálni 2014-be? most dds fájlok vannak, de gondolom valahogy meg lehet nyitni a bin-t is valahogy.
  • yamato41
    Mész valahova?
    Az elmúlt 10 napban egyetlen hsz történt itt. Ha még Te is elhagyod a topikot, akkor bizony még kihaltabb lesz. Kérlek, ne tedd!
  • Matte
    okok.

bye.
  • bunddog
    Sajnos nekem is feltűnt meg gondolom bárkinek aki régóta tolja a peseket. Max annyit tudsz hogy fileloader-el emelni a lövés erősségén de okoz kisebb bugokat a passzoknál de annyira nem gáz. Próbáld távolról hogy amikor ellőné nyomd meg még 1x a lövés gombot akkor visz bele ilyen furcsább ívet úgy többször jön ki a kapusról + néha bemákolhatsz 1-2 távolit is