81526
-
yamato41 #80137 Na, látom a rettentő pörgést itt, ebben a kiegészítős topikban...
Az utóbbi hetekben egyetlen meccset sem játszottam. Vártam normális patchre, vagy gameplay cuccra. Nem jött. Mindenesetre viszonylag tisztán adtam még egy esélyt a pesnek. Kár volt. Rosszabb, mint amire emlékeztem.
Olvasgatva néhány fórumot nagyon hasonló benyomásokat látok. Pl.: "PES 2014 could be a very good game, fix the keepers, shooting and player swithing and there is so much potential...
BUT nearly 5 Month after relase with no Patch anyone of these problems is fixed completly... this game is still unplayable, hope konami get his shit together with the next gameplaypatch... hope there is a another gameplaypatch! maybe I'm just naïve..."
még:
"I haven't played PES 2014 since October so I decided to give it another go. Like before I find that it has its moments, but ultimately there are a few key issues that still persist that detract from my enjoyment. Player switching and off the ball movement (both offensively and defensively)."
De tucatjával tudnék hozni még hasonlókat.
A 2014 bughalmaz, ez tény. Még a kiadást követő ötödik hónapban is. Már a régi HC pesesek is tömegesen fordulnak el tőle. Érdekes, hogy a proevo felmérésében csak 23% szerint a legjobb az idei verzió, a 2013 42% szerint a legjobb, ami jól mutatja, hogy a 2014 nagyon nem hozta azt a szintet, ami kivezetné a zsákutcából a sorozatot.
Valami a konaminál is derenghet, különben nem lennének ilyen dolgok: pes to be totally changed for pes 2015
Amikor már minden évben teljesen más játékot ígérgetnek, akkor ott baj van. Eléggé világosan beszél az ürge.
Végezetüll álljon itt egy lengyel barátunk kommentje:
"I play Pes for 10 consecutive years, I didnt play Fifa just because I dont like that vision and gameplay even if its brilliant. Unfortunately I will give Konami last chance and if they'll fail again, I will not play football games. Please Konami, just dont fuck it up again. Since Pes 2012 there is no football game to play so bring us our old, good pes. Just finish the game and it will be ok." -
HDave #80136 Valaki játszik még a PES 6-al?
Van hozzá egy ilyen: Shollym patch 2013/2014.
Használja valaki? Esetleg tudnátok segíteni a telepítésében? (sajnos nem csak egy install...)
Köszi előre is! -
nekem a pesedit 2.2 megjavitotta 90%-ban kb -
Poolfan #80134 hahó! rég voltam már itt! vki tud már megoldást arra,hogy ne szakadozzon be a játék??? köszi -
aki régebb óta pesezik.. nem "tűnt" fel, hogy el lett basszintva a távoli-bomba-feature az új pesben?
tetszik minden, a random movementekkel, az apró cselekkel, kb mindennel együtt, kivéve a lövés.. a kapusról ki se pattannak az Assuncao & Mendieta féle távoli löketek.. (az iss pro óta az összes pesben a távoli lövések realisztikusságát szerettem a legjobban..) persze egy gagyi lecsorgó labdát van hogy kiütni sem tud.
Ez csak engem 'basz fel?
vagy van rá gyógymód?
vagy csak én gondolom így?
(bocs ha már volt, nem olvasok vissza) -
Matte #80132 véletlenül sem kötekednék, de sokkal élethűbb lenne, ha lenne kezezés mondjuk és úgy csinálná ezt. Olyan, mintha integetnének a védők és ennek örülnénk, közben meg nem lenne les. Ha érted hogy értem.
(amúgy imádom a játékot, mielőtt még az jönne le, hogy fikázom.) -
Az lényegtelen, ettől élethűbb lesz sokkal és ez a lényeg. -
Matte #80130 behúzhatja, de minek? Tudtommal nincs kezezés a játékban.... -
Ha nem egyértelmű, a mozdulat az, hogy behúzza a kezét maga mögé -
Ez a mozdulat 1.6 előtt is benne volt? Mert eddig nem vettem észre.
-
-
nem igazán siet eltünt -
hát, jenkey nem nagyon jelzett eddig, hogy lesz e 1.06os loader... -
Fricivasas #80124 Sziasztok
Amióta a PES 6-ra áttértem a fifáról, azóta hűséges PES-ező vagyok és már 4 éve eredetivel játszom az online közösségek extra vonzereje és a sokkal izgalmasabb játékélmény miatt is. Sanyicucuval jól ismerjük egymást a proevo.hu-ról :).
Utóbbi 3 évben csak CD-kulcsos változatot vettem és a Pesedit vagy más crackek segítségével online is tudtam játszani, de a 2014-ben ez már nincs benne a PESEDIT-ben, illetve ha a letöltéses exe-t választom, akkor sem megy az online játék. Tudnátok segíteni ennek a megoldásában?
Itt olvastam a mimi imidzsről, de azt sem sikerült működésre bírnom, de lehet, hogy félreértettem valamit. Szóval van valakinek megoldása?? -
YairPatch Gameplay Editing
gameplay patch for pes2014(version 1.06)
*improved gameplay all around (GK, positioning , headers , shots )
http://adf.ly/c3pMP -
1.06nál gép valamivel okosabb, kapus jobban véd, viszont a loader nem megy -
80050-nél látszik -
Nálam ment, de nem csapatválasztáskor jelenik meg, hanem a kijelzőben pl mecsinduláskor. -
Nah, ahogy nézem van 1.06os exe -
Kipróbáltam a Pes 2013at 3D-ben, de sajnos nem nyújtott akkora élményt, bár ez a játékból fakad. TriDef 3D-vel lehet amúgy 3D-ben játszani és például az Outlast, a Skyrim vagy a Rome 2 Total War elképesztő élményt nyújt, ott érezni a mélységet. -
Breki, most akartam feltenni a logó packot (amire hivatkozok), de nem megy. Annyit ír hogy másoljam be a fileloader mappájába a symbol mappát de nem működik a játékban -
Yair Patch
TEST PATCH RELEASED
*I'm testing some changes that I didn't try before so..
* use it only if you have brain to understand that it's a TEST patch and some major bug's will be there.
http://adf.ly/boywU -
http://www.moddingway.com/file/39773.html -
loader és a kamerák miatt én az 1.04-essel játszom, de nagyon kíváncsi vagyok az 1.6-osra sokan dícsérik -
Amúgy ti most hogy játszotok? Egy ideje nem figyelem a fórumot és láttam hogy kijött az 1.06os patch. Nálam nem indult el mini image-al és gondolom loader sincs hozzá még -
Matte #80112 semmit nem ért. Letöröltem a játékot, újraraktam, minden patch és egyéb szarság nélkül is kipróbáltam, ugyanúgy csinálja. -
http://www.pes-patch.com/2014/01/julian-cames-dlc-real-patch-1-2-pes-2014.html -
Esetleg ezek segíthetnek
#78908 -
Matte #80109 Ezek már be vannak lőve:
Texture Filtering Quality: High Performance
Vertical Sync: Force Off
Priority highon játék közben, registry defrag felesleges, 12 órája raktam újra a gépet. A drivert kipróbálom, de ennél újabb van fent, ergo kétlem, hogy segítene. -
http://naumanlodhi.blogspot.hu/2013/10/pes-2014-lag.html
http://pesedit.com/forums/showthread.php?18302-Pes-2014-Game-Lag-%28offline%29/page5 -
Matte #80107 jó, széjjelba*z az ideg most már. Valaki segítsen, mert emberéletek forognak kockán.
Akad a játék. Hónapokig játszottunk, egyszer csak kitalálta hogy ő akad.
A következő a hibajelenség: elindítom a játékot, játszunk (mindegy hogy gép ellen, vagy egymás ellen): tökéletesen fut, maxon minden, fix 60 fps, vajsima. Eltelik 4-5 perc és maga alá szarik, méghozzá úgy, hogy a közeli képek kezdenek el rettentően akadni (szöglet, szabadrúgás, kirúgás, tehát amikor nem felülről látjuk a pályát.) de ilyen 1-2 fps. Onnantól pedig a rendes gameplay is akad, de csak ilyen 13-15 fps, van amikor rendesen 60, de többször visszaesik. Ettől a pillanattól pedig a közeliek folyamatosan 1-2 fps-el mennek, játszhatatlan.
Ami fent van: alapjáték, datapack, 1.04 patcg, smoke patch.
Újraraktam a gépet miatta tegnap(!), legújabb driverek fent, változatlanul csinálja. Nvidia control panelben kényszerített hogy ne az integrált szart használja, sőt, minden mást visszavettem ott minimumra.
(mégis olyan, mintha x perc után visszaváltana integráltra)
Dell 7720 laptop, core i5, gt650m.
Ötlet? Életet mentene :/ -
-
-
-
nekem hibátlanul megy a 6.0.1.-el -
kicsit leült a topic.
GYERE ÚJ LOADER!
-
eddie #80101 Szia! Nem tudom megoldottad e már, de nálam is jelentkezett ez a probléma. A loaderben ha az Improve performance nevű rublikát bepipázod akkor lép ki hibaüzivel. Miután kivettem a pipát már ment simán. -
Sanyicucu #80100 ga2.com-ról vettetek már játékot? -
Sanyicucu #80099 nem próbáltam.
most olyan problémám van vele,hogy el se akar indulni.hibaüzenettel leál amióta a 6.0.1. updatet telepítettem. -
próbáltátok külső editorral is?