81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• komlow
    viszont akart lenni
  • komlow
    Hello ! Nekem olyan segítség kellene, hogy fent van a pesedit 4.1 előtte fel raktam a data packet, sőt leszedtem amit Breki ki tett legújabbat, jenkey féle hd -s exe és megy is a játék 1.07 ki írja vissza a data pack 1.00 verzió bárhogy telepítem már többször újratettem a játékot sehogy se akar újabb data pack lenni, kipróbáltam az exe -t is ami itt volt linkelve 1.07es nodvd azzal is a régi marad ebbe valaki tud esetleg segíteni?
  • Breki33
    ez most kitserverben?

már nem nagyon emléxem a tavalyi részre érdemes váltani az újabbra sokkal jobb
  • pozimisi11
    Üdv!
    valaki tudna nekem segíteni pes 13-mal játszok és a mezeket át szeretném csinálni olyanra amilyenre csak nekem tetszik de nemtudok rámenni a strip(re) és ezálltal nemtudom megcsinálni a mezeket pl az inter vendégmezét szeretném megcsinálni valaki segítsen pls
    előre is köszi!
  • Breki33
    KONAMI announces its new mobile soccer game, "PES MANAGER"!

"PES MANAGER" is the international version of "World Soccer Collection S”, the leading soccer game app in Japan! The game is rich in content and features realistic 3D matches and over 1,500 star player badges using actual photographs of players from various EU leagues. Also, the intuitive gameplay and controls make it easy and enjoyable for not only soccer fan but anyone, anytime and anywhere!

A Pre-launch Shootout Challenge campaign is currently being held.
    Check out the PES MANAGER official website below for more details and don't miss out!
    http://www.konami.jp/pesm

• Breki33
    nekem nem tűnt gyorsabbnak, de game speed-el ez állítható játékon belül és itt is
  • tobias88
    Hát, én nálam a lövéserővel nincs baj, a játék meg szerintem gyorsabb is mint életben. Bár ez lehet hogy processzorfüggő (ami elég nagy szarvashiba lenne azért)
  • Breki33
    Re: Let's Share Our Ideas For Better Game (Gameplay & Graphics)
    Great idea ! Gameplay and cameras values

here is my settings :

game speed = 1.08 (when I watch football in tv , players run and play faster , so I always increase a bit in PES) , of course when I go in stadium in real life , players looks slower

menu speed = 1.11 (more responsiveness in menus : slider,cursor...)

shot power = 110 (long shot are really better now ,more powerful)

[QUOTE=Tunizizou;2890260]I changed some values to improve Pitch Side camera ,

Zoom : 25
    Heigh : 0.6

now we can see crowd :

[URL="http://imgur.com/HtOF8PV"][/URL]

and coach :

[URL="http://imgur.com/QtwLPM4"][/URL][/QUOTE]
  • Breki33
    úgy tudom egyébként, hogy konzolra 1.10 is van
  • Breki33
    igen tudom csak van aki úgy beszél róla mint egy gameplay-ról közben korántsem csak az

én az 1.6-ost eddig nem használtam a kamerák miatt, most egyből benyomtam
    a lövőerőn nem nagyon változtattam azt hiszem 106-ra raktam.

Más beállítása:

Itt nálam felül minden be van kapcsolva

Én szöktetésnél a manuális szöktetést használom és általában átlósan előre, most az újjal egy ilyen kiugratásom volt amiből gól lett, de az elé ment az üres területre azt érte be a csatár. Azt hiszem fel is vettem, hogy majd gif-et csinálok belőle.

De itt a csatár nem a legszélén ment hanem a jobb összekötő helyén.
  • bunddog
    Nyilván a gameplay "mod" részére gondoltam, nem a songloader.dll-re :D mert 1.06 előtt nem voltak olyanok hogy a szöketésnél - ha nem elől futónak adtad hanem szélre - akkor mögé megy ő fut tovább vagy vissza fordul, szóval bugok, akkor voltak ilyenek hogy ha jenkey-ben a gameplay részlegben növeltél a lövő erőn. Most 1.06al "gyárilag" ilyen. Gondolom az új Jenkey nem fog javítani a már gyárilag szar 1.06on de ahogy láttam már 1.07van.
  • Breki33
    ez nem egyszerű válaszolni, nagyon sok beállítás van most belőttem egyre ez alapján két meccs után felelőtlenség és hozzá nem értés lenne bármilyen nem megalapozott véleményt mondani, mindenki másképp állíthatja be magának az opciók kapcsolásával, de nem lehet azt írni, hogy ez pl. jobb mert lehet a másiknál teljesen másként van beállítva.

A jenkey nem egy gameplay patch egy rendszer aminek az is része, lehet azt teljesen kikapcsolva is használni.
    Mindenképp érdemes kipróbálni.
  • yamato41
    Gyorsabb, könnyebb. De nem jobb. Kevesebb időd lesz mérgelődni az ordenáré hibákon, az biztos. A leggyengébb csapat is iszonyatosan feltolja a védekezését és mögéjük szépen be lehet indítgatni. Ennyi.
    (Bár feltételezem hamarosan megcáfolnak.)
  • bunddog
    Összességében jobb a játékmenet mint yenkey nélküli 1.06-ban?
  • Breki33
    A hozzászólásban ez van

Default Adidas and Nike updated boots from DLC 5.00

http://i100.photobucket.com/albums/m3/davidecit/pesboots_zpsb98f080b.png
  • Breki33
    Én most egyel lejjebb raktam edzőmeccsen a Bayern ellen 3-0-ra nyertem
    de nem volt kapura lövésük sem, kicsit úgy tűnt mintha könnyebb lenne.
  • yamato41
    Hááát... Jenkey sem váltotta meg a világot. Nagyon felgyorsította az egészet, de az összes eddigi szarvashiba benne van. Ugyanúgy késik az irányítás, ezer átfolyás, borzasztó helyezkedés és inaktivitás van, kapus ugyanolyan rossz, a lövések is ugyanúgy, ugyanoda mennek. Ezeket a gyors játék miatt valóban kicsit kevésbé lehet észrevenni, de egyáltalán nem kevésbé zavaróak. A játék könnyebb lett, ez is kétségtelen. Minden csalása ellenére a gép alig tud kapura lőni. Bár Jenkey nélkül is simán (egy vereség, két döntetlen) bajnok lettem (+EL a döntőben a Real ellen) a Swansea-val Top playeren, de Jenkeyvel még gólt sem nagyon kapok.
  • tobias88
    Ez nálam üres. Amúgy én szupersztáron játszok, de zavar a gép. Gyorsabb is lett a játék és jobban is szerel és cselez és indít. Szóval esélyem sincs nyerni. Általában 35%os labdabirtoklással meg 5-6 kapura lövéssel zárom a meccset a Barcával. (meg 60% körüli passzal)
  • Breki33
  • tobias88
    persze, értelem szerűen (kivéve a már mentett játékoknál)
  • Breki33
    és ha beállítom akkor általánosan ott is marad?
  • tobias88
    Közvetlen meccs előtt jobb alsó menüpont a game plan alatt. Liga meg Kupa indításakor meg megkérdi
  • Breki33
    Viszont van még két gondom

1. A játék túl könnyű lett tegnap 8-0-ra vertem a Bayern-t úgy hogy nem volt kapuralövése, de nem találtam, hol lehetne állítani a nehézségen, azt tudom, hogy egyszer a játék elején kérdezi, de menüben hol van?

2. Eltűnt bajnokságban a labda, barátságos meccsen látszik, de liga meccsen láthatatlan.
  • Breki33
    Szívesen
  • eddie
    Köszönöm!
  • Breki33
    ebben nem vagyok biztos, visszatöltöttem és más értékek voltak mint a képen, most úgy írogatom be

de még tesztelni kell
  • tobias88
    Ha a régiek jók akkor szuper, azok még itt vannak a fórumon. Kirúgás, szabad, szöglet, stb
  • Breki33
    A kamerákkal még küzdök, mert visszatöltve az ini-t nem lett jó ezek alapján próbálom beállítani pl:

[SIZE="3"]My Mid Range Cam[/SIZE]

ini: need just simple ini import in file loader
  • Breki33
    igen, igen és a dlc is jó lesz
  • tobias88
    Felteszem a patchet és utána ezt és jó lesz a yenkie féle cuccal? Kamerákat tudom állítani? (vagy ha nem akkor elküldenéd a tieidet?)
  • Breki33
  • Breki33
    1.07 NODVD

http://adf.ly/jDeB1
  • eddie
    Azt a bizonyos új exe-t honnan tudom beszerezni?
    Köszi előre is!
  • Breki33
    new faces :

SIMÃO
    ANGELERI
    ARSHAVIN
    ZACCARDO
    SCHELOTTO
    LAMELA
    X. TORRES
    E. PAPA
    JOSÉ ÁNGEL
    C. CLARK
    CANALES
    DZSUDZSÁK
    GALLOPPA
    F. GAGO
    A. D'ALESSANDRO

+ 5 ~ 6 Japanese faces
  • Breki33
    na már jó a dlc is az új exe-vel szuper lett a lövés, csak a kamerákat nem értem ha visszatöltöm nem lett jó, szerencsére van mentésem a beállításokról

a lövés tényleg nagyon jó most
  • Breki33
    viszont újra az alap kamerák vannak és a dlc-t nem mutatja
  • Breki33
    okés működik, lőttem egy nagy gól 20-ról gyepek is bekerültek újra
  • Breki33
    még most telepítem

de továbbra se tudom milyen exe-t hasznélsz, honnan szedted le stb.
  • klinsmann
    változás?
  • Breki33
    DLC 4.0 !!!!!!!!!!

http://adf.ly/j7u5N