PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajnos ugyan úgy kirúgja a labdát.<#sir>#sir>
De azért köszi hogy válaszoltál.<#wave>#wave>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Nagyon egyszerû kérdésem lenne amire ti biztosan tudjátok a választ de én egyszerûen nem boldogulok vele.
Ketten szeretnénk játszani a kisfiammal offline!
És egyszerûen nem tudjuk beállítani hogy a Bill.ill a gamepad is jól mûködjön egyszerre.
Minden be van állítva csak van egy olyan gond hogy amikor a billentyûzettel lévõ játékoshoz kerül a labda egybõl kirúgja az alapvonalon kívülre.
Külön külön minden stimmel ,de ha egymás ellen játszanánk akkor ezt produkálja.
Légyszi segítsen valaki tanáccsal hogy hogy is kellene beállítani.
Gondolom Itt nincs valami jól beállítva?<#fejvakaras>#fejvakaras><#nemtudom>#nemtudom>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Top speed is számít, meg dribble speed. :D
Amúgy igen kamus a dolog, a számok néha semmit sem érnek.... emlékszem, metzelderrel körbefutottam Torrest még régen... az olyan vicces volt, hogy 3 lépésbõl utolértrm 5 m hátrányból... Nincs az a statisztika, ami kihozná. :)
bár mostmár távolról is a gólok helyet csak a kapufát találom el az esetek 90%-ban..
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Az 1.4 nél ha folytattam a ligát pl akkor nem voltak benne az új igazolások.<#szomoru1>#szomoru1>
ennyire elbaszott egy 11es megoldást, miért nem lehetett úgy megcsinálni mint meccs végén :S:S
de elõtte jelöld ki az összes framet CTRL+A-val, mert különben csak az elsõre lesz érvényes a beállítás
Meg volt olyan hogy tesóm egyik játékosát azért állította ki a bíró mert 10 méterrel a labdát vezetõ játékosok elõtt véletlenül becsúszott és mire odaértem a játékossal addig nem tudott felkelni és így picit belebotlott a játékosom de utána futott tovább, még csak el sem esett....na az is megért volna egy gif-et!
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
arsenal passzolgatás
dwight yorke
egy érdekes ronaldo gól..
és az uccsó gól,hát ha lenne egy top10 góllistám pes2010be,akkor ez minimum az 5ben ottlenne..amugy romarioval lõttem
Amúgy nem tudnál belépni!
itt van egy olyan hogy online az mire van?
My sport is tranSPORT!!! :)
és még v.mi, ha igazolok egy fiatal játékost ( és nincs csillaga) az késõbb kaphat csillagot, amivel egyedi kártyát tudok neki adni??
most tudtam kipróbálni az el grande patchet, és nagyon jó lett...egy valami zavar benne, mégpedig az, hogy a kommentátor mondja a valós neveket a régi csapatoknál...kicsit fura, úgyhogy ki is kapcsoltam a kommentátort...
lejjebb olvastam, hogy valami fûpatch kellene, és Breki ugyebár nagyon szép gyepeket csinált, eddig, úgyhogy csatlakoznék én is ahhoz a kezdeményezéshez, hogy összerakja Breki az eddig csinált gyepeit...nagyon megköszönnénk.
MSI P35 NEO-F, Intel® P35 Express/4 GB DDR2 Ram/Intel Core 2 Duo 2.8 GHz/ HD 4870 512 mb....
És abba januári igazolások vannak szted ?
MSI P35 NEO-F, Intel® P35 Express/4 GB DDR2 Ram/Intel Core 2 Duo 2.8 GHz/ HD 4870 512 mb....
Sztem a pesedit patch nem tartalmaz classic csapatokat, max azokat amik alapból bent voltak a játékban, de pontosan nem tudom neked megmondani mert én saját "patch"-et használok!:)
még annyit hogy ki kell törölnöm vmit hogy ne legyenek fenn akadások pl a mezekkel? És hogy ezekben vannak-e esetleg "classic "csapatok mint pl a 09 ben?
PESEdit.com 2010 Patch 0.8 all-in-one
És ehhez kéne januári igazolások.
-----------
-----------
-----------
A sok kapufa ami idegesít már néha:D

Akkor rakd fel a hivatalos patch-eket 1.1-tõl 1.3-ig, töltsd le a frissítéseket a system settings/download-al, majd telepítsd az 1.5-ös pesedit patch-et!