PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaposi1
Kipróbáltam.
Sajnos ugyan úgy kirúgja a labdát.<#sir>
De azért köszi hogy válaszoltál.<#wave>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

daver88
elõzõ részeknél játszottunk mi még offline haverokkal, de ott a Controllert a 2-esre kellett állítani...próbáljátok meg úgy, hátha

kaposi1
Sziasztok!

Nagyon egyszerû kérdésem lenne amire ti biztosan tudjátok a választ de én egyszerûen nem boldogulok vele.
Ketten szeretnénk játszani a kisfiammal offline!
És egyszerûen nem tudjuk beállítani hogy a Bill.ill a gamepad is jól mûködjön egyszerre.
Minden be van állítva csak van egy olyan gond hogy amikor a billentyûzettel lévõ játékoshoz kerül a labda egybõl kirúgja az alapvonalon kívülre.
Külön külön minden stimmel ,de ha egymás ellen játszanánk akkor ezt produkálja.
Légyszi segítsen valaki tanáccsal hogy hogy is kellene beállítani.
Gondolom Itt nincs valami jól beállítva?<#fejvakaras><#nemtudom>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

robi11

robi11
majd dobok képet nálam mit ír ki.

Breki33
jajj ne

simán fel lehet, nálam is az f-en van pl
robi11
hali a játékot mér nem lehet feltelepíteni a D meghajtóra vagy az E meghajtóra??

tobias88
Kitserver azt írja, hogy translation missing, az mit jelent?
horpeti
Ja, én elejétõl fogva top playeren játszom a legendet is, talán azért szívok vele többet, mintha reguláron nyomnám. :D De így is 3. évben már a Barcában vagyok. :) AMF-fel. Csak a barca jó agilis játékosai mellett a szögletes játékom idegesít. Csak nincs kedvem elkezdeni megint egy szélsõt. :)

horpeti
milyen karid van( CF? WF, SMF?), aminek ilyen jó a gyorsulása?:)
Top speed is számít, meg dribble speed. :D

Amúgy igen kamus a dolog, a számok néha semmit sem érnek.... emlékszem, metzelderrel körbefutottam Torrest még régen... az olyan vicces volt, hogy 3 lépésbõl utolértrm 5 m hátrányból... Nincs az a statisztika, ami kihozná. :)

Kmarha
hol rontom el? kezd felhúzni a játék. Közepesz szinten szép, jó, kellemes, de nagyon is egyszerû. 1 v 2 szinttel feljebb (Toppon) meg szinte lehetetlen. No nem gólt rúgni, távolról szépeket lehet. De hogy a második félidõ utolsó felében állit be az edzõ teljesen kipihenten (legendben), 92es gyorsulással, akkor is egy 70es gyorsulással rendelkezõ, hulla fáradt védõ, a szöglet miatt a mi tizenhatosunkról indulva beér mikor én túl voltam már a középvonalon labdaszerzéskor, 2szer körbefut, megreggelizik, ir egy sms-t a barátnõjének, és még a labdát is elszedi tõlem, mielött a 16osuk vonalához érnék, az kicsit kiakaszt.

bár mostmár távolról is a gólok helyet csak a kapufát találom el az esetek 90%-ban..

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Ha a Pes edit patch et felrakom akkor mindenképp újat kell kezdeni ?
Az 1.4 nél ha folytattam a ligát pl akkor nem voltak benne az új igazolások.<#szomoru1>
én egyszer kaptam az egész játék folyamán 11est, akkor is online, hát kár volt
ennyire elbaszott egy 11es megoldást, miért nem lehetett úgy megcsinálni mint meccs végén :S:S
Nálam az elképzelhetetlen, hogy büntetõt kapjak. Egyszerûen nem lehet! Nem tud úgy felrúgni a gép, akár 1 akár 2 játékosával egyszerre, hogy a bíró azt szabálytalannak lássa. Néha még a kommentár is rá tesz egy lapáttal, hogy mondja hogy ez nem volt semmi. Bezzeg ha én csinálom ezt a saját tizenhatosom belül...Na mindegy, már megszoktam.
daver88
animation shopban --> jobb egérgombbal a videón, és frame propertis...ott pedig a csúszkát minél lejebb húzod, annál gyorsabb...

de elõtte jelöld ki az összes framet CTRL+A-val, mert különben csak az elsõre lesz érvényes a beállítás

Hát ja az meg a másik ami rohadt idegesítõ...én tesómmal szoktam PES-ezni, de általában õ szokott õrjöngeni a bíró miatt pl. amikor 100%-os helyzetben direkt felrúgom az utolsó védõvel és nem kapok érte semmi...<#hehe>
Meg volt olyan hogy tesóm egyik játékosát azért állította ki a bíró mert 10 méterrel a labdát vezetõ játékosok elõtt véletlenül becsúszott és mire odaértem a játékossal addig nem tudott felkelni és így picit belebotlott a játékosom de utána futott tovább, még csak el sem esett....na az is megért volna egy gif-et!

báttyó02
hát igen,ilyenek sajna nálam is vannak..viszont engem a bíró ami kiakaszt,sokszor ököllel verem az altf4-et annyira felbasz..

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

A már múltkor emlegetett kapus hibák, ezek nagyon b*sszák a csõrömet...

Jasc Animation Shop 3-ban hol lehet gyorsítani a gif-et?

báttyó02
köszi<#wink>

báttyó02
q+ lövés

Terminátor14
A tili-toli meg az átemelés baszott szépek! :)

CSAK a Fradi

az utolso az sima lövés gombbal,vagy lövés + q ??

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Pethy23
El Grande patch, hogy települ? Ha már fent van a Pesedit-es akkor ha ezt felrakom akkor külön exe-t külön OF-t rak magának?
báttyó02
tolok be néhány gifet,2nap termése :D

arsenal passzolgatás

dwight yorke

egy érdekes ronaldo gól..

és az uccsó gól,hát ha lenne egy top10 góllistám pes2010be,akkor ez minimum az 5ben ottlenne..amugy romarioval lõttem

ha online játszol,igen!
és ezt csak 1x kell használni?
Alap adatbázist teszi be,amivel online beenged a szerver
Amúgy nem tudnál belépni!
C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\kitserver\docs\switch

itt van egy olyan hogy online az mire van?
purma
hali akit érdekel xbox 360-ra 1 meg patchelt verzió írjon msn-ne: [email protected]

My sport is tranSPORT!!! :)

a pes 2010ben hogyan tudom meccs közben azt, hogy támadóbb v. védekezõbb stílusban játszon a csapat, mert látom ,h a nevek mellett van v.milyen színkód de nekem mindig középen van
és még v.mi, ha igazolok egy fiatal játékost ( és nincs csillaga) az késõbb kaphat csillagot, amivel egyedi kártyát tudok neki adni??
daver88
üdv!!!

most tudtam kipróbálni az el grande patchet, és nagyon jó lett...egy valami zavar benne, mégpedig az, hogy a kommentátor mondja a valós neveket a régi csapatoknál...kicsit fura, úgyhogy ki is kapcsoltam a kommentátort...

lejjebb olvastam, hogy valami fûpatch kellene, és Breki ugyebár nagyon szép gyepeket csinált, eddig, úgyhogy csatlakoznék én is ahhoz a kezdeményezéshez, hogy összerakja Breki az eddig csinált gyepeit...nagyon megköszönnénk.

Krisz018
New Features 1.5:

Winter transfers until 16/01/10

ÉS hogy is kell telepitenni õket?:D

MSI P35 NEO-F, Intel&#174; P35 Express/4 GB DDR2 Ram/Intel Core 2 Duo 2.8 GHz/ HD 4870 512 mb....

Ok. Köszi.
És abba januári igazolások vannak szted ?
Hello, az lenne a kérdésem, hogy a master legue 2-be német 2 csapatok vannak, az lenne kérdésem nincs-e spanish 2 patch, hogy az legyen a német 2-helyén illetve, hogy dõl-el, hogy kivan a mater legue 2-be?

MSI P35 NEO-F, Intel&#174; P35 Express/4 GB DDR2 Ram/Intel Core 2 Duo 2.8 GHz/ HD 4870 512 mb....

Dzsudzsák vagy magyar arcokat nem tud vki 2010hez?
Passz...<#nemtudom><#vigyor2>

Hát mivel azt írtad hogy még semmilyen patch-et nem telepítettél, így nincs mit kitörölnöd!:)
Sztem a pesedit patch nem tartalmaz classic csapatokat, max azokat amik alapból bent voltak a játékban, de pontosan nem tudom neked megmondani mert én saját "patch"-et használok!:)

Pethy23
Pesedit patchnél régebben nem volt bl logó a bl mezeken?
Igen ez már egy elég régi verzió, ehhez biztos hogy nem fogsz januári igazolásos frissítést találni, külön adatbázis frissítést meg nem is szoktak kiadni. Töltsd le az 1.5-ös pesedit patch-et!

hi, vmi gyorsabb linket nemtud vki?
aha, köszi :)
még annyit hogy ki kell törölnöm vmit hogy ne legyenek fenn akadások pl a mezekkel? És hogy ezekben vannak-e esetleg "classic "csapatok mint pl a 09 ben?

Nem én ezt használom.
PESEdit.com 2010 Patch 0.8 all-in-one

És ehhez kéne januári igazolások.
Pethy23
Hoztam pár gólt!

-----------

-----------

-----------
A sok kapufa ami idegesít már néha:D

Ha sikerülne beindítani a progit akkor lehet ismét rászokok a füvezésre...már elég rég szívtam!<#vigyor>

Breki, te már próbáltad a DDS Ripper v1.2-t?
Mert nekem indításnál ezt írja ki:

Lehet hogy a win7 nem tetszik neki?

Ja, komoly...<#taps>

Nem akarod feltölteni az összes gyepedet egyben?:P

Mármint a hivatalos patch-ek meg semmi, tehát "szûz" játékod van?
Akkor rakd fel a hivatalos patch-eket 1.1-tõl 1.3-ig, töltsd le a frissítéseket a system settings/download-al, majd telepítsd az 1.5-ös pesedit patch-et!

báttyó02
elég komoly ez a labdalevétel,ráadásul a pálya másik felébõl jött :o