PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köszi elõre is..!!!!
Max magadtól csinálsz új gyepeket, de ha nem csináltál még ilyet akkor nem könnyû...
Vagy rakd be Breki gyepeit, azok sokkal szebbek mint az alap gyepek:
http://www.moddingway.com/zone/staff/73.html
én az 1.3as patchet a peseditesre gondoltam:)
köszönöm
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
1) Telepítsed a hivatalos 1.3-as patch-et, ha ezt még nem tetted meg ezelõtt. (ha az 1.4-es pesedit patch-et használod akkor gondolom ezt már feltelepítetted)
2) Töröld a mostani uni mappát a kitserver/GDB mappából hogy elkerüljed az esetleges mez problémákat
3) Telepítsed az 1.5-ös pesedit patch-et
MSI P35 NEO-F, Intel® P35 Express/4 GB DDR2 Ram/Intel Core 2 Duo 2.8 GHz/ HD 4870 512 mb....
akkor most mit is kell csinálni a telepítésnél?csak kitörölni az uni könyvtárat?
mert elég érthetelenül fogalmaz,az elején 1.3ról magyaráz aztán meg 1.4rõl
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
http://pes2008editing.blogspot.com/2010/01/peseditcom-2010-patch-15.html
Ha meg csak az új adatbázist rakod be akkor lehet egy csomó keveredés úgyhogy érdemes egyben leszedni az új verziót!
Van ilyen valamerre, mert nem lelek sehol sem gugliba?!
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Valaki tud új igazolásokkal rendelkezõ options-t ?
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
This mod will include Classic Clubs and National Teams. From Brazil 1970 to Spain 2008. From Barcelona 92 to Real Madrid 2002. Maradona, Platini, Pele, Charlton, Cryuff, all legends will be there.
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
ha a master league-ben egy játékosom nem fogadja el a szezdõdéshosszabítási váltotatásomat akkor még tudok tenni valamit hogy akkor inkább a régit elfogadjam?
nagyon kéne a segítség mert ha így a csapatom fele elmegy akkor az nagy szívás lesz
köszi
Re: El Grande Patch-Classic teams patch-UPLOADING
--------------------------------------------------------------------------------
from moddingway
"Well after uploading and testing files we found errors again. When Petar uploads a file he got disconnected from time to time and that causes errors in files. Because of the same issue it is impossible for him to upload this mod using browser based uploaders so the only way is through FTP ( upload and test file ) So we will have to be patience. Some parts uploaded are ok and we have to wait until we have all parts uploaded without errors. We will keep you informed."
lulz
Tegnap termelt,rendesen..
"De jó is lenne, ha csak ez az egyetlen egy hiba lenne a játékban" morfondíroztunk tegnap... Bezzeg Breki példánya... :)))
This mod will include Classic Clubs and National Teams. From Brazil 1970 to Spain 2008. From Barcelona 92 to Real Madrid 2002. Maradona, Platini, Pele, Charlton, Cryuff, all legends will be there.
Bocsánatodért esedezem, ó Uram.<#wow3>#wow3>
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
De még nincs kész, mert ezt még régebben csináltam, a Saitama stadion-hoz, de csak Day-Summer-Fine beállítással mûködik egyenlõre. Ha lesz több idõm és kedvem hozzá akkor befejezem, esetleg más stadionhoz is készítek majd gyepeket.
Közben próbáltam újra ilyen szitukat találni, nem könnyû mert ritkán lehet olyan helyzetbe kerülni hogy közvetlen a vonalnál vezesse valaki a labdát, itt pl. Ribery húzza vissza a labdát vonalon kívülrõl és mégsem történt semmi pedig itt már az is látszódik hogy teljesen kint volt a labda:

CSAK a Fradi
Különben szerintem ezt is befújnák a világ bármelyik pályáján! Én még soha nem láttam olyat hogy egy ilyen szitut tovább engedtek volna....