81526
-
[QUOTE=Hawke;2903672]Ok with a bit of hex editing i managed to get the 3DM steam 1.13 crack working with the DVD version via Jenkey's .dll & also got it working with Fileloader 1.2.0.9...the 1.13 nodvd can be downloaded below...BUT you must first create a folder in the game directory & name it download ..look below at the image below..
Now copy ALL files from C:ProgramDataKONAMIPro Evolution Soccer 2014download to the new folder you created...look below at the image.
We have to create this folder because i can't change the dlc location without breaking the .exe as i would be adding more bytes & i don't know how to do this.
Once you have done the above steps copy & paste the pes2014 1.13 nodvd & JKgamer.dll to your install directory...& run as admin...REMEMBER to back everything up first...USE AT YOUR OWN RISK...for me DLC's/Custom DLC's & fileloader are working with this method.
NOTE: I don't use any plugins of fileloader except the ones listed below ...so if speeder.dll/gameplay.dll etc don't work for you there is nothing i can do.I know this is not an ideal fix but it will allow us to play with 1.13.exe & fileloader until Jenkey returns.
[plugin] ..I only use these plugins...so if others don't work there is nothing i can do.
dll = KitLoader.dll
dll = Faceloader.dll
dll = VideoLoader.dll
dll = ApkLoader.dll
ALL credit goes to Jenkey...This is just a workaround until he returns...I have no support for fileloader,i edited the exe not fileloader !!
http://adf.ly/pJ1xs -
Rákerestem, de ilyen hawke-t nem találtam. Linket tudsz adni? -
Igen, a lövés fölé megy sokszor ahogy a való életben, eddig nem volt valami jó, hogy mindig kapu fele ment, maximum felső léc. -
nekem inkább az tűnt fel, hogy a lövéseim fölé mennek meg nagy helyzeteket kihagyok pl az előbb már ott volt a kapuban a célkereszt erre egy méterről mikor lőném a kapus odaért -
nekem is 1.13-as azt hiszem a Hawke féle nodvd -
Már a futás borzalmas, a fizikai jobb lett, többet esnek a játékosok és többet ütköznek. -
1.13, eddig nem ilyen volt most viszont borzalmas, nem futnak -
Ez melyik exe?
Olyan fura, hogy mikor melléd ér ilyen könnyen elveszi, nálam ilyen.
-
TomStorm #80329 Az a hír járja,hogy egy nyugati Stúdióval közösen készítik a játékot.
Várható nagyobb változás -
+1
Akár hogy nézem vergődés amit csinálnak. Remélem a 2015 valóban tökmás lesz, mármint pozitív értelemben. -
yamato41 #80327 Ne merjél már hibáról animgifet rakni, mert le leszel hurrogva, hogy a kutya sem kíváncsi rád... -
Ez így valami iszonyatos. Úgy emlékszem az 1.12ben még jó volt.
-
TomStorm #80325 Nekem se tetszik amúgy.Olyan nyugdíjas tempó van már,hogy bealszok meccs közben. -
A legújabb patchnél mintha vettek volna amúgy el a labdával való futás sebességéből, ami rendkívül rossz így, teljesen valótlan. 10 méter alatt behoz a védő 3-4 méter lemaradást. -
regisztrálni kell... google oldalfordítóba beteszed és utána már le tudod innen szedni -
TomStorm #80322 Nem találok itt letöltési linket.Amire lehetett pedig klikkeltem -
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4751494 -
TomStorm #80320 Még annyit,hogy innen nem engedi letölteni a patch-et:
http://www.peseditblog.com/2014/05/pesedit-com-2014-patch-4-4-released.html
Valószinü nincs szerverük éppen?Nem találja a címet+server not found,ez a kiírás van -
TomStorm #80319 Köszi! -
http://www.pes-serbia.com/threads/32705-PES-2014-Data-Pack-6.10-released-! -
TomStorm #80317 De lehet egyben is a 6.10-es pack,letöltöm úgy is ha kell -
TomStorm #80316 Data pack 5.0-ról 6.10-re van linked esetleg?Kijött az új Pesedit és kell neki a 6.10 pack -
Ez megvan?
-
Megpróbáltam megint a Fifát és megint nem jött be, szóval a játék is vissza került.
Új Pesedit patchel játszok én, azért írtam azt. Lejjebb vettem profira a szintet, de a segítséget is teljesen:
Elég nehéz így, főleg a manuális lövés miatt. -
ezt pl
http://www.imagebam.com/image/53c802329348762 -
ez sincs így szerintem -
gondolom azzal kell a játékot indítani :) -
Ez többnyire fifás fórumokon van csak kint, nem igaz
"The people who run Winning Eleven blog and fifa soccer blog confirmed that Konami is exclusive licence for champions league and that's a fake story " -
nincs semmi változás, ugyan olyan rossz, pesedit patch a legjobb szerintem -
Sanyicucu #80308 Sziasztok!
régen nem peseztem és arra lennék kíváncsi,hogy a van e változás az első kettő hivatalos javítás óta?már mint kapusok reakciója stb.stb..
melyik patch-et érdemes felrakni? -
TomStorm #80307 Meg van egy pes2014 exe is a pakkban.Az minek?:) -
TomStorm #80306 Hali.
A DLC all in one data pakkot hova kell másolni?Állítólag kell a Pesedit 4.3 patch-hez -
Valószínű igaz is, régen se volt BL. Olyan sok vizet nem zavar, hiszen aki pesezik, többnyire teszi fel a felhasználók által készített csapatfrissítést, mert különben decemberig játszhatnál a hiányzó átigazolásokkal. -
"It looks that EA Sports managed to secure the UEFA Champions League and Europa League licenses according to PES Brasil! Konami’s deal with UEFA expires this year and there were no signs of a contract renewal from the japanese company. At this point UEFA decided to negotiate with EA and they reached an agreement for the next 3 season."
Ebből vajon mennyi lehet igaz?
Az EL/BL nagy ütőkártyája volt a sorozatnak, de úgy tűnik akkor ez is kifújt ha nem újították meg a licenszet. -
TomStorm #80303 Igen.Az elég akkor? -
a hivatalos patcheket és a dlc-t felraktad? -
TomStorm #80301 Üdv.
Van egy alapjátékom és arra szeretnék egy kiegészítőt ami sima telepítéssel megoldható lenne,esetleg gameplay patch-et tartalmazna az jó lenne,köszi:) -
komlow #80300 Közben már megtaláltam :) -
komlow #80299 Gondoltam rá én is és melyik opció az ? -
attól, hogy a loaderben kikapcsoltad :Ö