PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
ajánlott pl a pes editing blog-ot nézni
a második kérdésre szintén attól függ milyen patchet adatbázist módoító új csapatokat berakó patcheknél biztosan kell sztem új
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
Te vagy az egyetlen kivétel...
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
nekem akkor szakadt meg amikor fent volt pes edit peccs
de amióta nincs fent, azóta nem volt semmi
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
pc-n milyen az online, mert mielõtt xbox360-ra váltottam volna jó volt!
xboxon sem volt gond egészen kb. januárig azóta egy f@s a multi, rengetegszer megszakad pl. rúgok 1-2 gólt és nem disconnectel az ellenfél hanem megszakad a meccs és mint ha nem is játszottunk volna nyoma sincs a statba a kislabda meg szinte minden játékosnak lapos már akivel játszottam 😞
10bõl 3 meccs ha végigmegy akkor jó !
Azért is érthetetlen a dolog mert meccs közben mindenki zöld vagy sárga és nincs lag, akadás semmi...
Árban megegyezünk.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
amúgy fifa...lehet, hogy idén nem is lesz fifa 11???
A pletykák szerint a Ubisoft is saját focis játékot fejleszt, mely a FIFA és a Pro Evolution Soccer évek óta tartó háborújának lehetne a harmadik résztvevõje.
A francia cég állítólag több angol focicsapat, köztük a Liverpool és kapitányuk, Steven Gerrard közremûködésével dolgozik elsõ focijátékán, mellyel reményei szerint borsot törhet a FIFA és a Pro Evolution Soccer orra alá. A Ubisoft ugyan nem volt hajlandó kommentálni a pletykákat, viszont a kiadó vezérigazgatója, Yves Guillemot korábban nyilatkozott arról, hogy a sportjátékok lehetnének az új irányvonal cége számára, elsõsorban az óriási közönségük miatt.
nem tudja vki hogy hogy lehet a master league csapatomat átimportálni úgy hogy tudjak vele kint játszani egy meccset? (exibithion)
köszi
Szerintem várd meg hivatalos téli átigazolásos patch-et! Viszont az fogalmam sincs hogy mikor fog kijönni, talán még ebben a hónapban vagy márciusban..
Nekem a PESEdit 1.6 patchel nem jó a Porto meze.másnak is van ilyen problémája?
"assist settingsnél nézd emg nincs e elállítva akkor szokta ezt csinálni"
Köszi a választ! Bocsi de nem volt teljesen tiszta...bevallom nem játszom órákat a Pes-sel: Hol van ez az assist settings?? Köszi
Tudna valaki segíteni?
Kreált klubbal játszom a ML-t.
Van a csapatnak egy alap felállása, de ez nem tetszik nekem(1 csatáros felállás)Mindent be tudok állítani, taktikát felállást stb. De MINDENmeccs elõtt VISSZAÁLL az alap formációra(1 csatár) és van hogy meccs közben is visszaáll a defaultra mikör cserélek.Nagyon idegesítõ hogy hiába állítok be más formációt nem tartja meg és visszaáll.Mit lehetne tenni hogy az én általam megadott formációt NE "felejtse" el a game ???
KÖSZI
2 kérdésem lenne! Egyik, hogy szerintetek meik a legátfogóbb, illetve legjobb patch ami a játékhoz készült? Másik pedig, hogy Breki mester füveinek van e valami egy nagy patche, vagy külön kell letöltögetni õket?
Köszi elõre is!
Laci
Real Madrid. Csupán 2 szó, De a világ minden pontján hallható. Annyit jelent: Királyi Gárda,Melynek szerte e bolygón nem akad párja
Real Madrid. Csupán 2 szó, De a világ minden pontján hallható. Annyit jelent: Királyi Gárda,Melynek szerte e bolygón nem akad párja
Ha online akarsz játszani válaszd a 3-ast.
Ha Master League-t vagy BAL-t akarsz játszani akkor válaszd az 1-est ha a német másodosztályt akarsz, vagy válaszd a 2-est ha angol másodosztályt akarsz.
Ha bajnokságokon kívüli csapatokkal akarsz játszani (gondolom amik az Other-ben vannak) akkor ki kell választani a csapat számát.
A végét azt nem értem...