PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaposi1
Értem.
Nagyon köszi ezt az infót is.
Ha valamit bénázok priviben kereshetlek?

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Legelõször töröld le a régebbi patch-eket (PESEdit 0.3 és 0.8.1), majd utána kezd a hivatalos patch-ekkel + ahogy leírtam! Úgy tudod letörölni ezeket hogy a PES 2010 fõmappájából kitörlöd az egész kitserver mappát. Tehát a PES 2010 fõmappájába csak a pes2010.exe, settings.exe és az img mappa maradjon.

A hivatalos patch-eket itt találod:
http://peshungary.hu/letoltesek.php?letid=1199

A hivatalos patch-ek telepítésénél több percig kell várni amíg elindul a telepítés!

Érdemes felrakni 1.01-tõl 1.03-ig mindet, de lehet az is elég ha csak az 1.03-ast telepíted, ezt pontosan nem tudom..

kaposi1
Mivel nem kísértem figyelemmel a frissítéseket értem ugyan amit leírtál ,csak egy kissé meg ijeszt ez az egész!<#guluszem1>
De majd nekiveselkedem mert mindent a gyermekért!
Mindössze ennyi van hozzárendelve idáig a játékhoz semmi más!

PESEdit.com 2010 Patch 0.3
PESEdit.com 2010 Patch 0.8.1.exe ( Debrecen miatt)

Nagyon köszönöm hogy válaszoltál!<#worship>

1.7-es patch? Bõvebben?<#vigyor2>
Gondolom a PESEdit patch-re gondolsz, ha igen akkor elõször fel kell raknod a PESEdit patch 1.5-ös verzióját mivel az a full verzió és azóta csak frissítések készülnek hozzá! Az 1.5-ös patch-hez meg fel kell raknod az 1.03-as hivatalos patch-et + asszem a DLC (játékon belül System Settings/Download-al tölthetõ le, ez egy hivatalos frissítés) is kell hozzá!
Szóval:
1) hivatalos patch-ek telepítése
2) DLC letöltése
3) PESEdit patch 1.5-ös verzió telepítése
4) PESEdit patch frissítéseinek telepítése sorrendben

Az össze eddig kiadott PESEdit patch-et + a frissítéseit itt megtalálod:
http://pes2008editing.blogspot.com/search/label/PESEdit.com?max-results=4

Lehetséges hogy a ma kiadott 1.5-ös DLC miatt még nem fog rendesen mûködni a PESEdit patch, mivel a készítõnek kompatibilissé kell tennie az adatbázist az 1.5-ös DLC-vel, de szerintem még ma vagy holnap jön egy új verzió amiben ezt a problémát megoldják!

eZo
xbox live-on nincs új dlc szóval ez valószínû csak a pc-seket érinti...

pedig együtt szokott kijönni minden platformra

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

ma reggel, mert 1,4el elb*sztak valamit😊
eZo
1.5 ? Hol ? Mikor ?

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

kaposi1
66025-re senki se válaszol nekem?<#szomoru1><#help>

New DLC (1.5)
New Download Content Aviable (1.4)

Konami released their new update for PES 2010. You can download it from your PES 2010 game ( Go to System Settings / Downloads ). To implement this new update, you would need to have installed the previous ones. The new features are :

* Updated Squad data reflecting transfers made during the January Transfer Window. ( they may not be 100% accurate) .
* Some of the latest football boots (Adidas adiPure III TRX )
When implementing the new Download Contents, please be made aware of the following:

While all save data created before the update can be used, certain Edit Data will revert to default. Please see below:

* Player Data: Will remain edited.
* Team Data: Will remain edited.
* Player Registration: Will revert to Default.
* Formation Data: Will revert to Default.

Please note that deleting the Download contents from the system menu will invalidate any save data created after its implementation.

most ez mi? elég röhejes az egész fifa😊

fifa
Golyo69
okés 😊 nem figyeltem naon 😄

GGMU

ez itt a gond

eZo
az xbox360 verzióról volt szó a #66027 és #66032 kapcsán

PC-n egyértelmû a PES fölénye !

lacinkacinka89
??

Breki33
Ez hülyeség
Golyo69
jó ez csak nem PC 😄
én fifával csak max Xboxon játszok 😄 pc-rõl le is töröltem ezt a fost 😄😄

PC-én csak a PES 😄 nah meg xboxon is de ott mindkettõ jó 😄

GGMU

lacinkacinka89
Hi! Vki tudna adni egy mûködõ linke, ahonnan az 1.03-as patch-hez találok mûködõ crack-et? Köszönöm elõre is!

eZo
ezen vitatkoznék... pl. a pes fizikája szerintem realisztikusabb

(sokat játszok mind 2 játékkal)

tobias88
Fifa 10ben csak egy probléma van, hogy átemelni nagyon könnyen lehet! Minden másban jobb mint a pes!
eZo
Jó lesz nagyon, de a Fifa 10 is nagyon jó :

csak mert nem értem, miért vAN windows installer😮
a telepítés helye pedig alapból az
még arra tudok gondolni, hogy esetleg a windows nincs felfrissítve és hiányzik belõle 1-2dolog, ami akár be is zavarhat a telepítésbe
így kéne kinéznie a telepítõnek:
igen. ez a fájl neve: PES2010Patch101.exe

biztos a 2010es peccseket akarod feltenni?
vki tudna adni egy pontos elérési utat h a pes hova telepitette?

nekem pl: ez C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010

lehet ezért nem találja a patch a játékot

báttyó02
egy kis off,én rakom félre a pénzem boxra :|

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Hali!
Nem tudom felrakni a hivatalos patcheket
Ezt irja
Windows installer
A windows installer nem tudja telepiteni a frissitést,mert hiányzik a frissitendõ program,vagy mert a program egy másik verziojához készült.Ellenörizze,hogy megtalálható a számitógépen a frissitendõ program,valamint hogy a program verziójának megfelelõ-e a frissités.
Pedig fenn van a játék,eredeti.
Kérek valakit magyarázza el mit kell csinálni
tegnap ota van meg a játék. semmilyen patch nem volt rajta.

kaposi1
Srácok!
Ahhoz hogy az 1.7-es Patch-et feltegyem és mûködjön ahhoz az elõzõknek is fel kell lennie?
Nem nagyon követem a dolgokat csak a kisfiam nyúz a téli átigazolások miatt.
<#szomoru1><#help>

New PES 2010 DLC Announced

Konami Digital Entertainment GmbH has confirmed details of more free update content for PES 2010 for PLAYSTATION®3, Xbox 360 and PC-DVD.

Due for download mid-February, the latest update files will bring every club team roster in line with all changes and transfers made up to January 15th. Some player parameters will also be updated in line with their performance in the first half of the season and a new boot design will even be included!

The latest download demonstrates Konami's continuing commitment to fans of PES 2010. Further exciting downloadable content are scheduled for release over the coming months.

Palinko
így tényleg megy a 11. es, bár nem könnyû, de jól megoldották 😊

legend módban benneteket is lecserél a 65-70 perc környékén? kicsit zavaró, ha már fogy a stamina legyen az 90 perc 😄
Palinko
köszi megpróbálom így, eddig pont fordítva csináltam, tehát céloztam (2.) és lõttem (1.) 😄
tobias88
Valaki tud olyan patchet, amivel a bl kieséses szakaszát tudnám lejátszani? Mert nem tudom beállítani, nincs szabad kupa benne!
tobias88
1.: lövés gomb x ideig, ez megadja a magasságot
2.: lövés pillanata elõtt nem sokkal iránygomb, ez megadja, hogy mennyire szélre mennyen
Palinko
hát nem tudom a lövéssel is akadnak gondjaim. pl 11 est csak középre tudom berúgni. pl nyomok egy fel, balra nyilat és egy pöccre A-t akkor is mellé rúgja ha tovább letartom akkor is, csak kicsit magasabban megy a labda. 16 oson kívülrõl gólt lõni még nem sikerült vagy föle, kapufa összejött, vagy kicsit rúg és elfogja a kapus. nincsenek valahol összegyûjtve a tippek a lövésekre (szabadrúgás, 11, távoli helyzetek), és a cselezésre?
Smici1985
Hello!
Valakinek nincs meg az idei Vidi mez? Ha igen akkor légyszi linkelje be.

\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/

Palinko
E vel sprintel, azzal szoktam variálni, de a Q ra nem csinál semmit 😞
penge96
Nálam az E-re és a Q-ra van beállítva!

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Palinko
valaki tudna segíteni hogyan kell cselezni? pcn melyik gombbal próbálgassam, mert most csak egyenesen futok és így nem túl szerencsés 😄
Jaa, igen már emlékszem te voltál az!😊
Nincs mit!<#papakacsint>

Bulykin
<#bohoc>

nagyon köszi<#eljen>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Múltkor valaki nagyon érdeklõdött itt japán bajnokságos patch iránt:

J-LEAGUE PATCH 2009/2010 V1

Patch include :

-All the original PES2010 game data
-Eredivise in Other A with others UEFA clubs
-Extras teams in Other B
-ML hide players,Classic teams
-Real names for players and teams
-ML hide players on clubs (Ono,Takahara,...)
-Other A renamed FIFA Leagues (for UEFA and world teams)
-Other B renamed AFC Leagues (for extra Asian teams)
-Full 18 J-League Division 1 2009 in original league (Eredivisie in Other A)
-All J-League kits + full rosters + stars faces
-News J-League second division clubs in first division ready for 2010 season
-Nabisco cup replace Netherlands Cup
-Japanese commentary by Jon Kabira San
-Real supporter chant for all J-league clubs (j1+J2)
-Real teams names by Kabira san (ex he say Kashima if you use in game)
-5 J-League second division clubs in Other B
-New Jabulani ball 2010 J-league version
-Retro and special kits in gdb for old battles from legend of J-league seasons
-ACL kits like in Asian Champion's League cup
-K-League first division in Other B
-All 15 Korean first division 2009
-All K-League kits (fixed for PES2010) + full rosters + stars faces
-Somes actual and classics Korean faces by Koreans facemakers (Libero...)
-Legends teams with real kits and most faces:
-Japan Legend Classic 98
-Korea Legend Classic 98
-Croatia Legend Classic 98
-Holland Legend Classic 98
-France Legend Classic 98
-Argentina Legend Classic 98
-Brazil Legend Classic 98
-Japan Legend Classic 2002
-Korea Legend Classic 2002
-Classics faces
-New Ball Fevernova 2002
-New intro on J-league theme
-Official nippon tv song "Sarah Brightman - A Question Of Honour" replace replay song
-2 Menu news song "ORANGE RANGE - Champione (Soccer Theme)" and "Tha Blue Herb - Mainline"

Download Link PES2010 V 1.0:
Torrent: http://www.filefront.com/15477649/patch-j-league-pes2010-V1.0.torrent/

Download Link PES2010 V 1.2:
Torrent: http://www.filefront.com/15443143/patch-j-league-pes2010-V1.2.torrent/

Breki, nem állsz neki újra gyepeket készíteni?<#vigyor>
Hiányoznak a szép gyepek a játékból...
Mindig csak ilyen szörnyûségeket tudnak csinálni...
http://forums.evo-web.co.uk/showthread.php?t=57215
http://downloads.moddingway.com/file/2351.html

FIFA 11 for PC Confirmed

After EA Sports confirmed that FIFA 2010 World Cup game will be available just for consoles and with the announcement of FIFA Online for PC, we start wondering if FIFA 11 would be released for PC. In an earnings report issued today ( they reported 82$ Millon loss during October - December! ) they announced their release schedule for this year. Finally EA Sports today confirmed that there will be a FIFA 11 PC Version. Unfortunately there won´t be a PC version for NBA Live.

Megnyugodhatnak a FIFA rajongók!

Breki33
PesMakett 😛

daver88
itt meg a javítás:

SM Patch 2010 V 1.1

http://downloads.moddingway.com/file/2429.html

daver88
SM Patch 2010 V 1.0

http://downloads.moddingway.com/file/2427.html#top

Végre az SM Patch-et is felfrissítették...amúgy sztem jó lett 😊

zsolt515
Ja értem... annyira azért ne vágom a pest...😄

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

Szia!

Elindítom a legenda módot, aztán lekreálom a játékost, és ott választanom kell Ligát...Azzal nincs is gond, de régen lehetett olyat, hogy ha nem jó úgy ahogy van, akkor kicserélhetsz csapatokat...Na most ezt nem engedi...Megvan a 4 nagy Liga aztán már kezdõdik is...Igy viszont elég gáz...Én szeretnék más csapatokkal is játszani, nem csak az elõre megadotakkal.
zsolt515
Nekem 1.6.5-ös patchnél lehetett választani a spanyol ligát... ki is választottam...

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

Aki a PESEdit.com 2010 Patch 1.6.5 -ot használja, ahhoz lenne egy kérdésem. Legend módba mikor kiválasztod, meik ligából jelentkezzen érted csapat, azt most ligán belül miért nem lehet megváltoztatni? PL: A Spanyol bajnokságot sose teszi oda, de még kicserélni sem engedi a csapatokat....Valakinek ötlete mi lehet a gond?