PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PES sokkal realisztikusabb a fizika terén
grafikailag egyik sem tökéletes, mind kettõbe vannak dolgok ami a másikba hiányzik pl. a játékosok sokkal szebbek a pes-be, de a játék többi része a fifába jobb pl. van hóesés és nem csak havas pálya
a játékmenetbe mind 2 játéknak vannak hibái és erényei is.. ezért ebbe nem megyek bele
az online multiplayer viszont egyértelmûen jobb a fifában... mondjuk ég és föld a két játék itt !
és még egy dolog amiben nem lehet egy lapon emlegeti a két játékot, azok pedig a hangok és a kommentátor ( a zene elég szubjektív dolog, így azt nem is említem )
még mindig az lenne a tuti, ha a kettõbõl lenne egy összegyúrva, de összességében mind 2 játék nagyon jó, de most már a fifával többet játszok és nem csak a multi miatt !
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Tényleg ilyen a valódi foci?
ugyanúgy ha 10 gólt megnézek tipikusan 8-fifás belõle öt nem valós és három
ilyen félpályáról ollózós hülyeség.
Persze ha hozzám vágnának egy xbox360-at játszanék vele de ezért fizetni szerintem hülyeség.
Ja és ezt ugye korábban konkrét példákkal igazoltam és nem úgy hogy a bugos dolgokat szedtem direkt ki csak simán a fifa hivatalos fórumon a nagy gólokat néztem és linkeltem ki, eredménye simán látható volt.
Szóval egyértelmû hogy a pc-snél jobb konzolon grafikában, de egyáltalán nem jobb, még grafikában sem (erre korábban szintén mutattam példákat)
egyben jobb talán az az online (ezt nem próbáltam)
persze aki konzolt vett ezzel úgysem fog egyetérteni saját megelégedett önképét rombolná le ezt pszihoból tanítják is 😛
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
Nem kell nagy patch, elég egy EDIt fájl is.. 😊
Olyan kérdésem lenne,hogy Zlatannal megtudom csinálni a C.Roni cselt (3 bicikli majd a sarkával a másik lába mögött megpöccintve irányt vált),de legend módban az emberemmel nem sikerül,hiába rakok fel mindenét 99esre még így sem sikerül.Ötlet?:S Elõre is köszi
én azt vártam, hogy egy jó kis focist összehoznak, hátha lesz ellenfele pesnek. erre kiakarnak adni ilyet, fõleg ilyen graffal?<#wow3>#wow3><#wow2>#wow2>
gazak voltak a korábbi pletykák, a francia Ubisoft tényleg focijátékot fejleszt, azonban az új program stílusában leginkább a FIFA Streetre hajaz.
http://www.gamekapocs.hu/hir/18170/Pure+Futbol+bejelentes+kepekkel+es+videoval
http://www.moddingway.com/news/1192.html
Kár hogy nem valósághû focis játékot csinálnak...viszont legalább már lesz ilyen FIFA street szerû PC-re is! Ez ilyen lazítós kis játék lesz (a FIFA street-bõl kiindulva), néha kell az is...lehet majd kipróbálom ha megjelenik!😊
Vettem egy új wide monitort. és hiába rakom fullHD-ba a settingsben egyszerûen nem változik a felbontása, sõt 4:3 arányban jelenik meg a monitoron is... tehát levábja a szélét.... mit rontok el? Más játéknál nincs ilyen gond...
valami ötlet?
Ez igen<#eljen>#eljen>
★ 汤姆 李
Viszont gondolom ha lehetne vki biztosan beírta volna már ide.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Valaki tud adni egy olyat patch-et ahol az eredeti mezek találhatok hogy be lehessen rakni a játékba.
♥ ► I.Love Inter ◄ ♥
Tudom nem itt kéne feltennem a kérdést, de nem találtam megfelelõ topic-ot.
Lehet valahogy multizni tört Pes 2010-el?
a peseditingblogon oda van írva hogy mit kell csinálni ha ml-t kezdesz
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
http://imagerz.com/QENOWktvAwINUA0ZEwVR
Köszi elõre is!!!!!
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
♥ ► I.Love Inter ◄ ♥
legalábbis nekem ez jött be a legjobban
olvasd el a telepítési útmutatót
jelenleg 1.8nál tart,de 1.5tõl kezdve kell telepíteni õket
Real Madrid. Csupán 2 szó, De a világ minden pontján hallható. Annyit jelent: Királyi Gárda,Melynek szerte e bolygón nem akad párja
Real Madrid. Csupán 2 szó, De a világ minden pontján hallható. Annyit jelent: Királyi Gárda,Melynek szerte e bolygón nem akad párja
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Miconc patchben masterligat mért nem tom elindítani??
Csapatválasztásnál windows hibával kidob
MSI P35 NEO-F, Intel® P35 Express/4 GB DDR2 Ram/Intel Core 2 Duo 2.8 GHz/ HD 4870 512 mb....
Ha jók az értékeid, akkor majd veled rúgatja, vagy ha esetleg belõsz párat, bár ez utóbbit még nem tapasztaltam legenben 😛
CSAK a Fradi
Persze!<#papakacsint>#papakacsint>