PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

penészthozópára
Sziasztok!

Felraktam a játékot, gondoltam fel patchelem. Felrakom az 1.3-mas alap patchet, aztán a PESedit.com 2010 1.1 (vmi ilyesmi). A 2.3-mas README-ben az állt, hogy kell ez is. Elindítom a játékot és mikor játszanék egy kick-off-ot, mikor belépek a csapatok választásához, kilép hogy hibát észlet és leáll az exe. De volt olyan is, amikor jó volt, majd felraktam a 2.4-et és megint ugyanez. Már kb 7-8-szor újraraktam és kezde idegesíteni.
Ha valaki tud segíteni, annak nagyon megköszönném, üdv!

One Love, One United!

fecoka177
kicsit flegma volt de nem annak szántam félreértettük egymást. sorry

Real Madrid. Csupán 2 szó, De a világ minden pontján hallható. Annyit jelent: Királyi Gárda,Melynek szerte e bolygón nem akad párja

fecoka177
kis gondlkozás árán neked is feltûnt volna h nem neked ment hanem balázs17nek. akinek nem inge nem veszi magára.

Real Madrid. Csupán 2 szó, De a világ minden pontján hallható. Annyit jelent: Királyi Gárda,Melynek szerte e bolygón nem akad párja

horpeti
a cipõ fontos. 😊

Hello mindenki.
Most jutottam el addig, hogy feltegyem a játékot. Mivel eddig inkább konzolon játszottam ezért nem nagyon tudom, hogy pc-re hogyan kell patcheket telepíteni. Kérésem az lenne, ha lesz valaki olyan kedves küldjön egy privit vagy esetleg egy mailt a [email protected], h mit kell letöltenem illetve egy leírást, hogy miként kell telepíteni. (patchel kapcsolatba nincsenek nagy igényeim: legyenek a mostani keretek, plusz cipõ,labda, mezek 😊 )
Elõre is köszönöm.

helló
így van ezért írtam be kétszer mert vannak olyan "lámák" akik nem olvasnak vissza.
én pl erre a kérdésre sok oldalnyit olvastam vissza mégse találtam megoldást így gondoltam van olyan aki lehet talált csak nem nagyon olvas vissza és ezért bátorkodtam beírni újra.
és nem vagyok noob, meg eleve irtam hogyha fennvan hol keressem itt de mind1 látom ti is csak lehurrogni tudjátok a másikat de azért vannak értelmes emberek is mint fecoka177.
ha ez nekem szól akkor észrevehetted bolna egy kis gondolkozás árán hogy pont hogy owen20 mellett érveltem...de remélem csak félreértettél valamit

fecoka177
nem tom mi a fasznak kell beszólni neki kérdezett vmit nem kapott választ beirta még1* most meg hurrogsz??? elöbb is irhattad volna h nem tudsz megoldást. ha nem irja le senki h nem tud megoldást akk szted honnan tudja???? ezért irta be 2* mert gondolta elkerülte a figyelmeteket...

Nekem is van egy problémám.Mitõl lehet az hogy fekete a labda?

Breki33
ha jól tudom az kitserveres patch tehát ha nem telepíted tulajdonképpen a patchet se telepíted,

deha nem a patchnek megfelelõ alapra telepíted nem jó helyre rakja a dolgokat
Újabb kérdésem lenne , a Kitserver t a Pes edit patch ekhez mikor ,és hogyan kellene telepíteni?Attól tartok hogy az is be kever nálam.<#fejvakaras>
úristen hogy lehetsz ekkora noob(tök jó hogy te már ilyen szavakat is tudsz használni)hogy kétszer megkérdezel valamit...teljesen kiakaszt.
Másrészt ez a probléma nekem is fent áll(t) csak már nem foglalkozom vele mert nem találtam rá megoldást, de biztosan van

ha 658x kérdezed meg akkor se kapsz választ, mert ha eddig nem válaszolt senki, akkor gondolhatnád, hogy esetleg nem tudjuk?

tényleg ekkora noob vagy most komolyan? -,-
sziasztok
nem akarok tolakodó lenni de erre valaki tud valami megoldást:
nekem olyan gondom lenne hogy innen felraktam a patch-eket és tök jó minden amikor simán játtszom pl spanyol ligába azok a csapatok vannak akik kellenek
de amikor legendet kezdek mármint amikor létrehozok egy játékost és csak vele vagyok ott a spanyol ligába a német 2. osztály csapatai vannak.
mit tegyek hogy ott is a spanyol csapatok legyenek mint amúgy pl ha edzõmeccset játsszok?
vagy hol keressem itt az üzenetek között?
helló
Nem tudom mert nálam ugyanúgy kidobott az asztalra a hivatalos patch ek nél
Breki33
az újabb patchek általában az újabb változatokhoz készülnek, de ez pontosan leis van írva a leírásban
Most az utolsó telepítésnél nem.
Mert az elsõ 1 2 telepítésnél ugyanúgy nem mûködött amikor fenn volt már az összes Pesedit.
Ezért gondoltam hogy utoljára kihagyom.
Breki33
a hivatalos patcheket felraktad?
Valaki segítsen <#szomoru1>
Már 4 szer telepítettem a játékot és fogytán a türelmem. Pes edit patch eket szeretném feltenni, rátettem az 1.5 tõl a 2.3 ig
Ami még telepítve van az a system es frissítés .
Figyeltem egy darabig, úgy vettem észre hogy az 1.6.5 ig minden ok volt ,
valószínû az ezek után következõk közül valamelyikkel lehet gond.Ha valaki tudja esetleg akkor írja be mert ha nem muszály nem telepíteném mé 4 5 ször .<#integet2>
tobias88
ne nyomd a W-t
hello az lenne a kérdésem hogy a magyarcsapattal vagyok és a kapusom képes kifutni majd a felezõig, miért csinálja ezt és hol tudnám ezt kivenni vagy utasítani arra hogy nem a középpálya serves része.
sziasztok
nekem olyan gondom lenne hogy innen felraktam a patch-eket és tök jó minden amikor simán játtszom pl spanyol ligába azok a csapatok vannak akik kellenek
de amikor legendet kezdek mármint amikor létrehozok egy játékost és csak vele vagyok ott a spanyol ligába a német 2. osztály csapatai vannak.
mit tegyek hogy ott is a spanyol csapatok legyenek mint amúgy pl ha edzõmeccset játsszok?
sziasztok
este van már nekem full fáradt vagyok igy leirhatnád mi az a WTF?
vagy úgyérted hogy gyökér vagyok hogy kérdeztem valami
tudod az ember egyik fontos tulajdonsága ha nem tud valamit kérdez nem tudhat mindenki mindent ezért segítünk egymásnak de vannak olyan buzi nem mondom ki milyen emberek akik itt választás elõtt eléggé olyanok hogy szétbasszák az országot és ezért állunk úgy ahogy mert nem segitünk egymásnak pedig a többi ország ezt teszi kérdez és valaki válaszol mert rendesek.
ne mutogass másra hanem segits
helló
daver88
magyarul v. angolul írjam?

helló
érthetõen lehetne WTF?
hy
WTF? LOL<#banplz><#banplz>
és még annyi hogy van e olyan kiegészítõ amely a legenda részt fejleszti úgy értem amikor egy embert irányítok mert az nekem bejött csak jó lenne pár új funkció?
sziasztok
sziasztok
olyan kérdésem lenne hogy most rakom fel a játékot újra és milyen kiegészítõket rakjak fel hogy mezek arcok minden jó legyen?
és persze láttam oldalakat de van pár kiegészítõ amely nem írja hova kell telepíteni azokat hogy?
és még egy kérdés hogy több válogatott legyen a játékba azt hogy tudom megcsinálni van valami kiegészítõ hozzá?
köszi elõre is!
sziasztok
Megcsináltam én is így,amit leírtál,de kifagy a játék ,ahogy írtam <#confused>
Mitõl lehet az hogy mindíg kifagy a játék.
Újratelepítettem feltettem az összes pesedit patch et .Amikor elindulna egy mecs akkor (mûködése leállt)<#falbav>
szia nekktek, bár csak pár napja probálkozom ezzel a játékkal pes 2010 de valamiért nem sikerül cseleznem nem sikerül semmi trükk. az lenne a kérdésem ,hogy mi lehet ennek az oka ,ha például nem jól van a gamepadra irányitva vagy kevés funkció ,vagy nem is támogatja?probálkozom az edzésekkel is de ott sem megy!holtalálhatnék olyan leírást vagy videót ahol részletesen meg is mutatják vagy valami más módon szemlélteti ezt!az a baj hogy csak most kaptam ezt a gamepadot igy semmi tapasztalatom nincs vele!
vagy inkább kezdjek újat?
értem, köszi,úgy emlékszem volt még 30 millióm de lehet h az idény eleji kiadások minuszba vittek, na de hogy tudom visszakapni a játékosaim?
Firerock
valószínûleg túlköltekeztél és a youth teambõl hoztak fel játékosokat

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Master Leage-ben azt hiszem a 3. idény végén berakott nekem a gép 1 csomó játékost akik elég gyengék, 16os lett a keret is és eltûnt az általam összerakott keret (3an maradtak belõle), nem igazolásként hanem promoted címkével kerültek hozzám, szabadulni sem tudok tõlük mert nem enged szûkebb keretet, összes meccset passzoltam mert azt hittem h az idény végén visszakapom a keretem de nem és utsó lettem és b ligás 😄
mit rontottam el, vagyis miért cserélõdött le ily módon a keretem? elsõ master leage-es játékom ez, elõre is köszi a segítséget :]
Az Sm Patchba hogy lehet, hogy a master ligába az angol 2. szerepeljen mert csak bundesliga 2-õ van?

MSI P35 NEO-F, Intel&#174; P35 Express/4 GB DDR2 Ram/Intel Core 2 Duo 2.8 GHz/ HD 4870 512 mb....

Azlenne a kérdésem, nincs olyan patch ami a holland bajnokságott teszibe a Bundesliga 2-helyett?

MSI P35 NEO-F, Intel&#174; P35 Express/4 GB DDR2 Ram/Intel Core 2 Duo 2.8 GHz/ HD 4870 512 mb....

lol
Breki33
út a gyõzelembe 2 része 😊
Breki33

<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/0dYALJ3A84Q&hl=en_US&fs=1&rel=0"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/0dYALJ3A84Q&hl=en_US&fs=1&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>

Elég ezt a videót megnézni... A Realitás minden gólnál látszik.

Breki33
Ebbõl is látszik mennyire nem figyelnek a részletekre milyen fû csíkozás már ez hogy van egy széles de nem ér végig az öt 1/1 vonaláig hanem egy vékonyat felez a vonal aztán meg a következõ három csík nem egyezõ annyira látszik ez a pc-s módszer amivel csinálták harom egyforma balról, de már a sötét szélessége se jó a világoshoz visszonyítva.

eZo
OFF:

2010 FIFA World Cup South Africa

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Hát az idei FIFA nekem csalódás volt boxon. Egyszerûen valósághûtlen. Leedsel kezdtem el menedzser módot, s olyan cseleket tudok tolni a csapattal, amiket még Ronaldinho sem. Vicces.

Breki33
ez csak egy példa volt de korábban mutattam 20-at

És én nem onlinerõl beszéltem.
Tehát továbbra is tartom amit írtam ha gondolod visszakeresheted mikor kigyûjtöttem ezeket

Engem érdekelne, csak most inkább rallyzok online
Deha fizetsz érte átveszem :-)

kérdésem lenne.

masterleaguet akarnék újat kezdeni, minden megy, tolok pár meccset,elmentem, majd amikor késõbb be akarom tölteni, runtime errorral kiléptet. ez miért lehet? a régi ml mentéseket simán betölti.

pesedit 2.1es patch van fent. meg hivatalos frissítések.

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

Amit ide belinkeltél ez a PES online..mindennapos.
Azzal a különbséggel nem kapura rúgja..csak nagy ívben rúgod a labdát
kapus 10 bõl 10 x nem reagál
Igaz Pes ben..nem egybõl gól,.csak az ott lévõ csatár,rúgja,fejeli be..😊
Meglepõdnél ha neten látnád mennyire siralmas a játékmenet!
Ha valakinek kell viheti az enyémet
2 hónapja törölve van a géprõl is.
De hiába olyan "jó" az idei rész..mégse vette meg sok ember itt..
Várom az ajánlatokat,kinek kell a Pes.em

Breki33
Na ezzel egyet tudok érteni, de én egy harmadik jó focis játékot szeretnék inkább
eZo
Mondjuk ha a 2010 FIFA World Cup South Africa játék videóját nézem pl. #66027 akkor azért látok reményt arra, hogy az EA elcsíp néhány hasznos, látványos dolgot a Komanitól 😊

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]