PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Felraktam a játékot, gondoltam fel patchelem. Felrakom az 1.3-mas alap patchet, aztán a PESedit.com 2010 1.1 (vmi ilyesmi). A 2.3-mas README-ben az állt, hogy kell ez is. Elindítom a játékot és mikor játszanék egy kick-off-ot, mikor belépek a csapatok választásához, kilép hogy hibát észlet és leáll az exe. De volt olyan is, amikor jó volt, majd felraktam a 2.4-et és megint ugyanez. Már kb 7-8-szor újraraktam és kezde idegesíteni.
Ha valaki tud segíteni, annak nagyon megköszönném, üdv!
One Love, One United!
Real Madrid. Csupán 2 szó, De a világ minden pontján hallható. Annyit jelent: Királyi Gárda,Melynek szerte e bolygón nem akad párja
Real Madrid. Csupán 2 szó, De a világ minden pontján hallható. Annyit jelent: Királyi Gárda,Melynek szerte e bolygón nem akad párja
Most jutottam el addig, hogy feltegyem a játékot. Mivel eddig inkább konzolon játszottam ezért nem nagyon tudom, hogy pc-re hogyan kell patcheket telepíteni. Kérésem az lenne, ha lesz valaki olyan kedves küldjön egy privit vagy esetleg egy mailt a [email protected], h mit kell letöltenem illetve egy leírást, hogy miként kell telepíteni. (patchel kapcsolatba nincsenek nagy igényeim: legyenek a mostani keretek, plusz cipõ,labda, mezek 😊 )
Elõre is köszönöm.
így van ezért írtam be kétszer mert vannak olyan "lámák" akik nem olvasnak vissza.
én pl erre a kérdésre sok oldalnyit olvastam vissza mégse találtam megoldást így gondoltam van olyan aki lehet talált csak nem nagyon olvas vissza és ezért bátorkodtam beírni újra.
és nem vagyok noob, meg eleve irtam hogyha fennvan hol keressem itt de mind1 látom ti is csak lehurrogni tudjátok a másikat de azért vannak értelmes emberek is mint fecoka177.
deha nem a patchnek megfelelõ alapra telepíted nem jó helyre rakja a dolgokat
Másrészt ez a probléma nekem is fent áll(t) csak már nem foglalkozom vele mert nem találtam rá megoldást, de biztosan van
tényleg ekkora noob vagy most komolyan? -,-
nem akarok tolakodó lenni de erre valaki tud valami megoldást:
nekem olyan gondom lenne hogy innen felraktam a patch-eket és tök jó minden amikor simán játtszom pl spanyol ligába azok a csapatok vannak akik kellenek
de amikor legendet kezdek mármint amikor létrehozok egy játékost és csak vele vagyok ott a spanyol ligába a német 2. osztály csapatai vannak.
mit tegyek hogy ott is a spanyol csapatok legyenek mint amúgy pl ha edzõmeccset játsszok?
vagy hol keressem itt az üzenetek között?
helló
Mert az elsõ 1 2 telepítésnél ugyanúgy nem mûködött amikor fenn volt már az összes Pesedit.
Ezért gondoltam hogy utoljára kihagyom.
Már 4 szer telepítettem a játékot és fogytán a türelmem. Pes edit patch eket szeretném feltenni, rátettem az 1.5 tõl a 2.3 ig
Ami még telepítve van az a system es frissítés .
Figyeltem egy darabig, úgy vettem észre hogy az 1.6.5 ig minden ok volt ,
valószínû az ezek után következõk közül valamelyikkel lehet gond.Ha valaki tudja esetleg akkor írja be mert ha nem muszály nem telepíteném mé 4 5 ször .<#integet2>#integet2>
nekem olyan gondom lenne hogy innen felraktam a patch-eket és tök jó minden amikor simán játtszom pl spanyol ligába azok a csapatok vannak akik kellenek
de amikor legendet kezdek mármint amikor létrehozok egy játékost és csak vele vagyok ott a spanyol ligába a német 2. osztály csapatai vannak.
mit tegyek hogy ott is a spanyol csapatok legyenek mint amúgy pl ha edzõmeccset játsszok?
sziasztok
vagy úgyérted hogy gyökér vagyok hogy kérdeztem valami
tudod az ember egyik fontos tulajdonsága ha nem tud valamit kérdez nem tudhat mindenki mindent ezért segítünk egymásnak de vannak olyan buzi nem mondom ki milyen emberek akik itt választás elõtt eléggé olyanok hogy szétbasszák az országot és ezért állunk úgy ahogy mert nem segitünk egymásnak pedig a többi ország ezt teszi kérdez és valaki válaszol mert rendesek.
ne mutogass másra hanem segits
helló
érthetõen lehetne WTF?
hy
sziasztok
olyan kérdésem lenne hogy most rakom fel a játékot újra és milyen kiegészítõket rakjak fel hogy mezek arcok minden jó legyen?
és persze láttam oldalakat de van pár kiegészítõ amely nem írja hova kell telepíteni azokat hogy?
és még egy kérdés hogy több válogatott legyen a játékba azt hogy tudom megcsinálni van valami kiegészítõ hozzá?
köszi elõre is!
sziasztok
Újratelepítettem feltettem az összes pesedit patch et .Amikor elindulna egy mecs akkor (mûködése leállt)<#falbav>#falbav>
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
mit rontottam el, vagyis miért cserélõdött le ily módon a keretem? elsõ master leage-es játékom ez, elõre is köszi a segítséget :]
MSI P35 NEO-F, Intel® P35 Express/4 GB DDR2 Ram/Intel Core 2 Duo 2.8 GHz/ HD 4870 512 mb....
MSI P35 NEO-F, Intel® P35 Express/4 GB DDR2 Ram/Intel Core 2 Duo 2.8 GHz/ HD 4870 512 mb....

Elég ezt a videót megnézni... A Realitás minden gólnál látszik.
2010 FIFA World Cup South Africa
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
És én nem onlinerõl beszéltem.
Tehát továbbra is tartom amit írtam ha gondolod visszakeresheted mikor kigyûjtöttem ezeket
Engem érdekelne, csak most inkább rallyzok online
Deha fizetsz érte átveszem :-)
masterleaguet akarnék újat kezdeni, minden megy, tolok pár meccset,elmentem, majd amikor késõbb be akarom tölteni, runtime errorral kiléptet. ez miért lehet? a régi ml mentéseket simán betölti.
pesedit 2.1es patch van fent. meg hivatalos frissítések.
Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema
Azzal a különbséggel nem kapura rúgja..csak nagy ívben rúgod a labdát
kapus 10 bõl 10 x nem reagál
Igaz Pes ben..nem egybõl gól,.csak az ott lévõ csatár,rúgja,fejeli be..😊
Meglepõdnél ha neten látnád mennyire siralmas a játékmenet!
Ha valakinek kell viheti az enyémet
2 hónapja törölve van a géprõl is.
De hiába olyan "jó" az idei rész..mégse vette meg sok ember itt..
Várom az ajánlatokat,kinek kell a Pes.em