PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aha.A másik b..ös bunkó aki még ráadásul primitív hangnemben is irogatott azt nem ban-olták.Azért ez érdekes.
Aki ért a focihoz azt ban-olják aki meg nem azt békén hagyják.
A majom bobo gyerektõl indult minden és semmit nem szólt hozzá a dolgokhoz miután behányt bizonyos topic-okba dolgokat és te még dicséred ezt a valakit Breki😞((
Aki ért a focihoz azt ban-olják aki meg nem azt békén hagyják.
A majom bobo gyerektõl indult minden és semmit nem szólt hozzá a dolgokhoz miután behányt bizonyos topic-okba dolgokat és te még dicséred ezt a valakit Breki😞((
★ 汤姆 李
Szerintem nem felesleges, hogy több fórumba beirogatja, hogy ezt egy Juve-s írja közben egy blogból van kiemelve.
És aztán még neki áll feljebb, de hagyjuk.
És aztán még neki áll feljebb, de hagyjuk.
Köszönöm szépen az információt!
Szép napot mindenkinek!
Béke
Szép napot mindenkinek!
Béke
Egyébként tényleg feleslegesnek tartottam azt az egész vitát megint ilyen bagatel dologról... szóval csak ez váltotta ki belõlem ezt a mentalitást. 😊
én meg téged kezdelek úgy ismerni
csak azt nem tudom, hogy roszindulat vagy simán bunkóság amit odaát mûvelsz..
csak azt nem tudom, hogy roszindulat vagy simán bunkóság amit odaát mûvelsz..
Nem, csak már úgy ismerem, mint a tenyeremet, minden gameplay bugjával együtt. Így meg nem az igazi.
Bár kis csapatokkal szoktunk játszani és így jobb.
Szerdán játszottunk Barca-Intert a meccs elõtt, mindketten szakadtunk, mekkora gáz, és mennyire kijönnek a bugok nagycsapatnál.
De hát tény, hogy nincs egyelõre jobb ennél. Ill. konzolon nem próbáltam még a FIFA-t. De majd jövõre kiderül.
Bár kis csapatokkal szoktunk játszani és így jobb.
Szerdán játszottunk Barca-Intert a meccs elõtt, mindketten szakadtunk, mekkora gáz, és mennyire kijönnek a bugok nagycsapatnál.
De hát tény, hogy nincs egyelõre jobb ennél. Ill. konzolon nem próbáltam még a FIFA-t. De majd jövõre kiderül.
Ilyet én szoktam régen kérdezni!
És az én fiam is jobb mint én vagyok az biztos!<#nevetes1>#nevetes1>
És az én fiam is jobb mint én vagyok az biztos!<#nevetes1>#nevetes1>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Hm egy idõben sokat játszottam egy mukival online 4-5 mecs után mindig megkérdezte nem baj-e ha most a fiával játszom.
Mondom nem és volt amikor jobb volta mint az apuka.
Bár az azt hiszem még Fifa volt.
Mondom nem és volt amikor jobb volta mint az apuka.
Bár az azt hiszem még Fifa volt.
Szerintem sem szar.
Gyermekem egész nap ezt nyüstöli egyenlõre.
Mert még nem tudja hogy már megvan a World Cup 2010-is!<#nevetes1>#nevetes1>
Gyermekem egész nap ezt nyüstöli egyenlõre.
Mert még nem tudja hogy már megvan a World Cup 2010-is!<#nevetes1>#nevetes1>
Szerintem nem xar és a VB-re valószínû elõ fogom venni, csak most a Rally miatt nincs rá idõ, meg lusta vagyok újra felrakni.
Nem letöröltem csak újra kellett raknom az XP-t.
Nem letöröltem csak újra kellett raknom az XP-t.
Havonta 1× haverral mi is beleölünk pár órát 1v1-be.Ennyi😄
★ 汤姆 李
Valaki még játszik ezzel a xarral? 😄DDD
Mondjuk heti 1x szoktunk 1v1ezni haverral, de mindig megbánjuk a végén, akkora ratyi, csak felidegesítjük magunkat. 😊 De nincs jobb.
Mondjuk heti 1x szoktunk 1v1ezni haverral, de mindig megbánjuk a végén, akkora ratyi, csak felidegesítjük magunkat. 😊 De nincs jobb.
Nekem is sikerült!
De valamit nagyon nem értek!<#fejvakaras>#fejvakaras>
Minek kellett a "pes2010_Hun_kommentator.part2.rar.html"-t letöltenem ha a part 1-be már megvolt az összes file.
De valamit nagyon nem értek!<#fejvakaras>#fejvakaras>
Minek kellett a "pes2010_Hun_kommentator.part2.rar.html"-t letöltenem ha a part 1-be már megvolt az összes file.
a dt00_e.img mappát bemásolod a Kitserver mappába!
de benne van az OLVASS EL txt-be!
nekem sikerült, de néha nagyon minimálisan szaggat tõle a játék... :/
de benne van az OLVASS EL txt-be!
nekem sikerült, de néha nagyon minimálisan szaggat tõle a játék... :/
http://hotfile.com/dl/36360261/20646dd/pes2010_Hun_kommentator.part1.rar.html
http://hotfile.com/dl/36360260/5ee0131/pes2010_Hun_kommentator.part2.rar.html
http://hotfile.com/dl/36360260/5ee0131/pes2010_Hun_kommentator.part2.rar.html
teljesen kész van már kb 1hónapja
peshungary.hu
peshungary.hu
Hedgehog Úrtól szeretnék érdeklõdni a magyar kommentátor pes2010-be ágyazásának állásáról. Él még a project, illetve milyen stádiumban leledzik? Választ elõre is köszönöm, béke
valakinek megvan már a PESEdit.com 2010 Patch - Version 3.0??
ha igen töltse már fel piratebay re vagy megaupload ra 😄
ha igen töltse már fel piratebay re vagy megaupload ra 😄
sziasztok!
az lenne a problémám hogy leszedtem össes pesedites patchet és felraktam öket de mezek és csapatok cimerei nem jok és mindig kifagy. nem tudja valaki hogy ez miért lehet?
az lenne a problémám hogy leszedtem össes pesedites patchet és felraktam öket de mezek és csapatok cimerei nem jok és mindig kifagy. nem tudja valaki hogy ez miért lehet?
Sziasztok!
Nem tudom betölteni a master league-s mentésem miért van?
Miscrosoft visual runtime error abnormal program terminaton cimszóval kilép
Segítsetek köszi
Nem tudom betölteni a master league-s mentésem miért van?
Miscrosoft visual runtime error abnormal program terminaton cimszóval kilép
Segítsetek köszi
Miért lehet az Master Ligában, h nem tudok senkit sem igazolni?
1.szezon véget ért, megkezdõdött az átigazolási idõszak, de mindenki megszakítja a tárgyalást...
1.szezon véget ért, megkezdõdött az átigazolási idõszak, de mindenki megszakítja a tárgyalást...
engem is érdekelne 😊 köszi!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Megkerülõs cselt melyik bill.kombinációval lehet csinálni?
Légyszíves ne a ti bill.beállításotokhoz mérjétek, hanem az alaphoz! (LB, LT, RT, R😎
Elõre is köszi!
Légyszíves ne a ti bill.beállításotokhoz mérjétek, hanem az alaphoz! (LB, LT, RT, R😎
Elõre is köszi!
láttam Immobile arcot de én nem találom a játékban, vki tudna linket adni 1 megcsinált Immobilere? szükségem lenne rá a Juveben :] elõre is köszi
Nekem most olyan problémám van, hogy a játék megakad 3-5 percenként 8-10 másodpercre! A hang megy tovább, de a kép teljesen megfagy, majd gondol 1et, és újra megy! Akár menüben vagyok akár játék közben, ez a probléma fent áll! Találkozott már valaki ilyennel? Más alkalmazások tökéletesen mennek...
Köszi.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
hozzáteszem patch nélkül meg enged spanyol sõt holland bajnokságba is szerzõdni:S
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,hogy felrakok egy patchet,akármilyet,barátságosnál megnézem minden csapat a helyén,rendesen,tök jó minden,de amikor bal modban választok h melyik szériában szeretnék kezdeni,összevissza van,spanyol ligában van német csapat, akkor bundesligába bekerül az udinese,és a spanyol csapatok teljesen eltûnnek,és ezt eljátsza a pesedit patchnél meg a sonnie patch-nél is.vkinek vmi ötlete?
Olyan kérdésem lenne,hogy felrakok egy patchet,akármilyet,barátságosnál megnézem minden csapat a helyén,rendesen,tök jó minden,de amikor bal modban választok h melyik szériában szeretnék kezdeni,összevissza van,spanyol ligában van német csapat, akkor bundesligába bekerül az udinese,és a spanyol csapatok teljesen eltûnnek,és ezt eljátsza a pesedit patchnél meg a sonnie patch-nél is.vkinek vmi ötlete?
Üdv!
A napokban frissítettem a játékot online (játékon belül).
Az lenne a kérdésem, hogy létezik olyan kitserver, ami mûködik ezzel?Vagy semmi köze a frissítésnek ehhez, bármelyik verzió jó?
Köszi elõre is.
A napokban frissítettem a játékot online (játékon belül).
Az lenne a kérdésem, hogy létezik olyan kitserver, ami mûködik ezzel?Vagy semmi köze a frissítésnek ehhez, bármelyik verzió jó?
Köszi elõre is.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
sziasztok!
két kérdésem lenne.
Nézegettem hogy kell különbözõ cseleket trükköket csinálni a pes-be de nekem nem akar összejönni a become the legendbe a karakteremmel, vagy el kell érnie egy bizonyos szintet hogy tudjon csinálni trükköket?ha nem akkor hogy kell milyen kombinációkkal?
a másik kérdésem hogy a become the legendbe irtátok vannak valamilyen kártyák amiket megtudsz szerezni hogy ezzel is erõsítsd az embered ezeket mikor és hol tudom a játék során megszerezni?
+ ha pár trükköt írnátok ezzel kapcsolatba az nagy segítség lenne.
elõre is köszönöm!
üdv egy kezdõ!
két kérdésem lenne.
Nézegettem hogy kell különbözõ cseleket trükköket csinálni a pes-be de nekem nem akar összejönni a become the legendbe a karakteremmel, vagy el kell érnie egy bizonyos szintet hogy tudjon csinálni trükköket?ha nem akkor hogy kell milyen kombinációkkal?
a másik kérdésem hogy a become the legendbe irtátok vannak valamilyen kártyák amiket megtudsz szerezni hogy ezzel is erõsítsd az embered ezeket mikor és hol tudom a játék során megszerezni?
+ ha pár trükköt írnátok ezzel kapcsolatba az nagy segítség lenne.
elõre is köszönöm!
üdv egy kezdõ!
azért cserél le mert elfáradsz
belehet kapcsolni a settingsnél hogy mutassa a stamina csíkot
focus pointnokkal pedig a különbözõ értéketeket lehet fejleszteni, magyarul az az edzésed
célszerû az elsõ 2évben a staminát bent hagyni a többit pedig változtatni..
belehet kapcsolni a settingsnél hogy mutassa a stamina csíkot
focus pointnokkal pedig a különbözõ értéketeket lehet fejleszteni, magyarul az az edzésed
célszerû az elsõ 2évben a staminát bent hagyni a többit pedig változtatni..
Üdv!
A v. 1.03. patch óta milyen hivatalos frissítések jöttek ki?Illetve van kitserver a legutóbbi verzióhoz?1-2 linket nagyon megköszönnék.
Üdv
A v. 1.03. patch óta milyen hivatalos frissítések jöttek ki?Illetve van kitserver a legutóbbi verzióhoz?1-2 linket nagyon megköszönnék.
Üdv
azt szeretném kérdezni, h become a legend módban miért cserél le mindig a 70.perc körül? (visszaolvastam, de nem találtam rá választ...)
és mi az a focus point?
elõre is köszi!
és mi az a focus point?
elõre is köszi!
nem használom rég ezt a patchet de gondolom le van írva a readme-jében mi kell hozzá
all in one elõtt szerintem nem kell semelyik másik például, és szerintem a hivatalos patch felrakása után játékon belül le kell tölteni az update-t is, gondolom a legújabbak azt is használják
all in one elõtt szerintem nem kell semelyik másik például, és szerintem a hivatalos patch felrakása után játékon belül le kell tölteni az update-t is, gondolom a legújabbak azt is használják
Csak az 1.3 hivatalos patchet rakom fel utána jön a 2.3, 2.4, esetleg itt rontottam el? Ha még kéne a 2.3 vagy az 1.3 elõtt rakni valamit, leírnád hogy mit? Köszi, üdv.
/bocs a káromkodásért, ideges lettem/
/bocs a káromkodásért, ideges lettem/
One Love, One United!