PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom miért csinálja
Jó volt ez a 82-es VB döntõ nemsemmi volt az az OLasz csapat <#eljen>#eljen><#wave>#wave>
Jó volt ez a 82-es VB döntõ nemsemmi volt az az OLasz csapat <#eljen>#eljen><#wave>#wave>
Tegnap nekem is írta egyszer-kétszer.
Dánok se voltak rosszak, van esélyük továbblépni.
Dánok se voltak rosszak, van esélyük továbblépni.
CSAK a Fradi
én másként látom szerintem a Dánok nagyot játszottak sajnos nem volt szerencséjük, de remélem a többi meccsen nyernek
Mindegyiknél mégsem
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Nem az a lényeg, hogy mennyire volt sima, hanem az, hogy a dánok nem lõttek gólt, nem volt óriási helyzetük, a hollandok lõttek kettõt, volt mellette kapufa meg gólvonalról kivágott laszti 😊
Emelett pedig 2 góllal többet lõttek 😄 Mondom, nálam ezért sima.
Nyílván az elsõ félidõ alakulhatott volna másképpen, akkor azért para lett volna.
Emelett pedig 2 góllal többet lõttek 😄 Mondom, nálam ezért sima.
Nyílván az elsõ félidõ alakulhatott volna másképpen, akkor azért para lett volna.
CSAK a Fradi
Az elsõ félidõ elmúlt 😄DD
2.-ban meg nekik nem volt 😊 Lényeg, hogy a gólkülönbséget megint eltaláltam 😛
2 gólós gyõzelem nálam már sima.
2.-ban meg nekik nem volt 😊 Lényeg, hogy a gólkülönbséget megint eltaláltam 😛
2 gólós gyõzelem nálam már sima.
CSAK a Fradi
Nem nagyon volt?
Hát szerintem elsõ félidõben nekik nagyobb helyzeteik voltak, meg a kommentátor is megjegyezte.
Hát szerintem elsõ félidõben nekik nagyobb helyzeteik voltak, meg a kommentátor is megjegyezte.
Hát, a dánoknak nem nagyon volt helyzetük, Hollandoknál a 2 gólon kívül volt még kapufa, meg gólvonal elõttrõl kivágott labda 😄 És Van Persie két nagy helyzetett rontott az elején.
De mind1, lényeg, hogy megvan a pénz 😛
De mind1, lényeg, hogy megvan a pénz 😛
CSAK a Fradi
Már korábban is akartam ajánlani a Duna TV-n minden hétfõn megy egy remek sorozat
A labdarúgó világbajnokságok története
A mai rész címe:
1982 - Spanyolország
( G'olé!)
Az aktuális rész ismertetõje: A Spanyolországban rendezett világbajnokságról nagy meglepetésre nem jutott be az elõzõ két alkalommal döntõt játszó holland válogatott, miként a hasonlóan erõs múlttal rendelkezõ mexikóiak és svédek is hiányoztak. Voltak viszont nagy visszatérõk is: Anglia, Csehszlovákia, Belgium és a Szovjetunió egyformán 12 év után tértek vissza a világbajnoki tornára. A döntõt Olaszország és a Német Szövetségi Köztársaság válogatottja vívta.
A labdarúgó világbajnokságok története
A mai rész címe:
1982 - Spanyolország
( G'olé!)
Az aktuális rész ismertetõje: A Spanyolországban rendezett világbajnokságról nagy meglepetésre nem jutott be az elõzõ két alkalommal döntõt játszó holland válogatott, miként a hasonlóan erõs múlttal rendelkezõ mexikóiak és svédek is hiányoztak. Voltak viszont nagy visszatérõk is: Anglia, Csehszlovákia, Belgium és a Szovjetunió egyformán 12 év után tértek vissza a világbajnoki tornára. A döntõt Olaszország és a Német Szövetségi Köztársaság válogatottja vívta.
Szerintem egyáltalán nem volt sima majdnem bejött amit mondtam, ha nincs az az öngól holland csapat egyáltalán nem volt meggyõzõ.
Viszont a Dánok játéka nagyon szimpi volt remélem továbbjutnak 😛
Viszont a Dánok játéka nagyon szimpi volt remélem továbbjutnak 😛
Mondtam, hogy sima lesz 😊)
Laza meccs volt, bár az elsõ félidõben azért aggódtam kicsit.
Laza meccs volt, bár az elsõ félidõben azért aggódtam kicsit.
CSAK a Fradi
Milyen fixet ?
Én azt mondom, hogy a Hollandok nyernek 3-1-re. Következõ meccsen remélek egy japán gyõzelmet, az estit meglátjuk 😊 1-1, vagy 2-1-es olasz gyõzelem, remélem 😊
CSAK a Fradi
Olasz meccs minden lehez, de könnyû nem. Sztem döntetlen lesz 😞
Bár remélem azért szoros meccsen gyõznek az olaszok!
Bár remélem azért szoros meccsen gyõznek az olaszok!
CSAK a Fradi
Majd kiderül.
Én az sem értem olasz drukkerként akik este 3-0 gyõzelmet várnak.
Szerintem küzdelmes nem könnyû mecs lesz az esti.
Én az sem értem olasz drukkerként akik este 3-0 gyõzelmet várnak.
Szerintem küzdelmes nem könnyû mecs lesz az esti.
Hát igen a fû nem valami jó :S gondolom azt sokkal nehezebb kicserélni.
A logót a Google-ba találtam és Photoshop-al kivágtam😊
Az intro videót hogy tudom kicserélni? vagy az nem lehet?
A logót a Google-ba találtam és Photoshop-al kivágtam😊
Az intro videót hogy tudom kicserélni? vagy az nem lehet?
Szuper :-)
Márcsak a füvet kellene cserélni
A logót honnan vetted? Talán picit lehetne nagyobb vagy nyújtottabb.
Márcsak a füvet kellene cserélni
A logót honnan vetted? Talán picit lehetne nagyobb vagy nyújtottabb.
A kijelzõ bin-jét tudod elvileg megnyitni graphic studióval
és vele tudsz módosítani azután általad készített grafikai dolgokon.
Egy már kész kijelzõt nézz meg vele, de nem olyan egyszerû van olyan bin amiben az elhelyezkedés van benne azokat nem tudod módosítani vele.
és vele tudsz módosítani azután általad készített grafikai dolgokon.
Egy már kész kijelzõt nézz meg vele, de nem olyan egyszerû van olyan bin amiben az elhelyezkedés van benne azokat nem tudod módosítani vele.
Bocsi h megint zavarok de hogy tudom bele tenni az én kijelzõmet a Graphic Studioba? Photoshop al már megvan a score_02.png de a Graphic Studioba nem tudom beletenni. PLS segíts
Köszi elõre is.
Köszi elõre is.
Dán Holland mecs csapatainak mezei.
Dánoké elég érdekes nem a megszokott hagyományos Hummel szerelés

Dánoké elég érdekes nem a megszokott hagyományos Hummel szerelés

A vuvuzela is hibás a szerb zakó miatt, a bûnbak összetört
Több mindent is említettek a szerb játékosok a Ghána ellen elszenvedett 1-0-s vereség okai között. Marko Pantelic szerint a vuvuzelák elnyomták az õket buzdító drukkerek hangját, Nemanja Vidic pedig amondó, a levegõben nagyon nehéz kiszámítani az új labdát, ez is közrejátszott a büntetõnél. A 11-est okozó Zdravko Kuzmanovic valósággal összetört.
A meccset egy hajrában megítélt 11-es döntötte el Ghána javára. Egy beadás után Zdravko Kuzmanovic kezére pattant a labda. A vétkes futballistát valósággal összetörték a történtek:
– Nagyon remélem, hogy a csapattársaim meg tudnak bocsátani. Nem beszéltem még senkivel, átgondolom a történteket. Súlyos hibát követtem el, de nem az volt szándékom, hogy kezezzek. El akartam fejelni a labdát, de sajnos nem sikerült elérnem, és a kezemre pattant. Egyértelmûen az én hibám, elnézést is kérek a csapattól. Legalább egy pontot megérdemeltünk volna, de sajnos emiatt egyet sem szereztünk – nyilatkozta a középpályás a lefújás után.
Nemanja Vidicet, a Manchester United védõjét is megkérdezték az esetrõl. A bekk így foglalta össze véleményét:
– Nem egyszerû ezt a labdát kiszámítani, ha száll a levegõben. Nagyon gyors, leginkább a levegõben, nem is annyira a földön. Ha már a földön van, nincs gond, ráadásul minden csapat ezzel játszik, szóval ez elvileg azért nem lehet kifogás – mondta.
Marko Pantelic egy másik külsõ körülményt is megemlített, egyben megveregette szóban a drukkerek vállát:
– A vuvuzelák miatt nem hallottuk a szerb szurkolók buzdítását. Õk mindent megtettek, kiabáltak, drukkoltak nekünk, de csak a zümmögést hallottuk.
A csapatkapitány, Dejan Stankovic azt ecsetelte, saját maga miért tûnt haloványabbnak a vártnál:
– Természetesen ez egy nagyon negatív nyitány számunkra. Megvoltak a lehetõségeink, de nem tudtuk õket kihasználni. Most meg kell mutatnunk, hogy úrrá tudunk lenni a nehézségeken. Abban a rendszerben, amit játszunk, több védekezõ feladat jut rám az optimálisnál, de ez kényszer, hiszen nagyon sok a remek támadónk.
Több mindent is említettek a szerb játékosok a Ghána ellen elszenvedett 1-0-s vereség okai között. Marko Pantelic szerint a vuvuzelák elnyomták az õket buzdító drukkerek hangját, Nemanja Vidic pedig amondó, a levegõben nagyon nehéz kiszámítani az új labdát, ez is közrejátszott a büntetõnél. A 11-est okozó Zdravko Kuzmanovic valósággal összetört.
A meccset egy hajrában megítélt 11-es döntötte el Ghána javára. Egy beadás után Zdravko Kuzmanovic kezére pattant a labda. A vétkes futballistát valósággal összetörték a történtek:
– Nagyon remélem, hogy a csapattársaim meg tudnak bocsátani. Nem beszéltem még senkivel, átgondolom a történteket. Súlyos hibát követtem el, de nem az volt szándékom, hogy kezezzek. El akartam fejelni a labdát, de sajnos nem sikerült elérnem, és a kezemre pattant. Egyértelmûen az én hibám, elnézést is kérek a csapattól. Legalább egy pontot megérdemeltünk volna, de sajnos emiatt egyet sem szereztünk – nyilatkozta a középpályás a lefújás után.
Nemanja Vidicet, a Manchester United védõjét is megkérdezték az esetrõl. A bekk így foglalta össze véleményét:
– Nem egyszerû ezt a labdát kiszámítani, ha száll a levegõben. Nagyon gyors, leginkább a levegõben, nem is annyira a földön. Ha már a földön van, nincs gond, ráadásul minden csapat ezzel játszik, szóval ez elvileg azért nem lehet kifogás – mondta.
Marko Pantelic egy másik külsõ körülményt is megemlített, egyben megveregette szóban a drukkerek vállát:
– A vuvuzelák miatt nem hallottuk a szerb szurkolók buzdítását. Õk mindent megtettek, kiabáltak, drukkoltak nekünk, de csak a zümmögést hallottuk.
A csapatkapitány, Dejan Stankovic azt ecsetelte, saját maga miért tûnt haloványabbnak a vártnál:
– Természetesen ez egy nagyon negatív nyitány számunkra. Megvoltak a lehetõségeink, de nem tudtuk õket kihasználni. Most meg kell mutatnunk, hogy úrrá tudunk lenni a nehézségeken. Abban a rendszerben, amit játszunk, több védekezõ feladat jut rám az optimálisnál, de ez kényszer, hiszen nagyon sok a remek támadónk.
Helló!!
Érdeklõdnék h milyen programok kellenek a kijelzõ készítéshez? Meg akarok próbálkozni eggyel 😊
Elõre is köszi.
Érdeklõdnék h milyen programok kellenek a kijelzõ készítéshez? Meg akarok próbálkozni eggyel 😊
Elõre is köszi.
Ezek állatok
"Vb2010: Nézték a foci-vb-t - brutálisan meggyilkolták õket!
Állig felfegyverzett katonák két embert szitává lõttek, tízet pedig letartóztattak Szomália iszlám szélsõségesek által irányított régiójában. Az ok: merték nézni a televízióban az Argentína-Nigéria vb-meccset…
Döbbenetes hír érkezett Szomáliából, amely némileg sajnos árnyékot vet a jelenleg is zajló labdarúgó-világbajnokságra. Egy iszlám milicista szervezet tagjai rajtaütöttek egy társaságon a fõvárostól, Mogadisutól északnyugatra, Huruwaa közelében. A kompánia tagjai éppen a vb egyik rangadóját, az Argentína-Nigéria összecsapást nézték, és ez volt a bûnük: kettejüket a fegyveresek szitává lõtték, tíz embert pedig letartóztattak.
Az afrikai államban nincs központi kormányzat, a területek egy részét muszlim szélsõséges csoportok irányítják. Az õ sajátos törvényeik értelmében 2006 óta tilos nézni a világbajnokságot, amely szerintük keresztény gyökerekkel rendelkezik, és a sátán mûve. Még abban az évben a hatóságok mészárlást rendeztek egy moziban, ahol titokban szintén a világ legjobb focistáit figyelték. Mohamed Abu Abdalla sejk, a milicisták vezére közölte: ez volt az utolsó figyelmeztetés azoknak, akik megszegik a törvényt."
"Vb2010: Nézték a foci-vb-t - brutálisan meggyilkolták õket!
Állig felfegyverzett katonák két embert szitává lõttek, tízet pedig letartóztattak Szomália iszlám szélsõségesek által irányított régiójában. Az ok: merték nézni a televízióban az Argentína-Nigéria vb-meccset…
Döbbenetes hír érkezett Szomáliából, amely némileg sajnos árnyékot vet a jelenleg is zajló labdarúgó-világbajnokságra. Egy iszlám milicista szervezet tagjai rajtaütöttek egy társaságon a fõvárostól, Mogadisutól északnyugatra, Huruwaa közelében. A kompánia tagjai éppen a vb egyik rangadóját, az Argentína-Nigéria összecsapást nézték, és ez volt a bûnük: kettejüket a fegyveresek szitává lõtték, tíz embert pedig letartóztattak.
Az afrikai államban nincs központi kormányzat, a területek egy részét muszlim szélsõséges csoportok irányítják. Az õ sajátos törvényeik értelmében 2006 óta tilos nézni a világbajnokságot, amely szerintük keresztény gyökerekkel rendelkezik, és a sátán mûve. Még abban az évben a hatóságok mészárlást rendeztek egy moziban, ahol titokban szintén a világ legjobb focistáit figyelték. Mohamed Abu Abdalla sejk, a milicisták vezére közölte: ez volt az utolsó figyelmeztetés azoknak, akik megszegik a törvényt."
Amikor nem a Jabulani, akkor a vuvuzela - mindig van valami, amire hivatkozni lehet, ha nem úgy sülnek el a dolgok, ahogyan azt a játékosok szeretnék. Most Cristiano Ronaldo állt be azok táborába, akik a darázskürtöt kritizálják.
- Nagyon nehéz összpontosítani ebben a pokoli zajban - mondta a portugál csatár -, nem sok olyan játékost ismerek, akinek tetszik a vuvuzela. Mindegy, most úgy tûnik, hogy hozzá kell szoknunk, annak ellenére, hogy mindegyik csapat csak panaszkodik miatta. Ha azonban a szurkolók szeretik fújni, nincs mit tennünk, el kell fogadnunk ezt.
- Nagyon nehéz összpontosítani ebben a pokoli zajban - mondta a portugál csatár -, nem sok olyan játékost ismerek, akinek tetszik a vuvuzela. Mindegy, most úgy tûnik, hogy hozzá kell szoknunk, annak ellenére, hogy mindegyik csapat csak panaszkodik miatta. Ha azonban a szurkolók szeretik fújni, nincs mit tennünk, el kell fogadnunk ezt.
A World Cup-osnál?
Én csak VB-t játszottam vele de nem tûnt fel, de majd megnézem.
A fix-et is felraktad?
Én csak VB-t játszottam vele de nem tûnt fel, de majd megnézem.
A fix-et is felraktad?
Sziasztok
A játékban nálam az új pesedit patch óta ,meccs indítás elõtt az ellenfél és az én felállásomat is 3 5 2 nek mutatja <#confused>#confused>
Néztem Training nél is bekavar, ott csak az egyikünk felállása ez.
Más(ok)nál is volt van ilyen hiba?
A játékban nálam az új pesedit patch óta ,meccs indítás elõtt az ellenfél és az én felállásomat is 3 5 2 nek mutatja <#confused>#confused>
Néztem Training nél is bekavar, ott csak az egyikünk felállása ez.
Más(ok)nál is volt van ilyen hiba?
Ezt a meccset telibe találtam ,csak épp késtem 10 percet, már nem volt nyitva a lottózó 😞((
CSAK a Fradi