PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33

Breki33
persze csak ez 30.000 ezután már nem vihetik vissza hogy másnak eladják :P
Terminátor14
Én meg azt mondom, hogy szerintem minden ladán látszik a kopás 1-2 komolyabb betonos óra után. :)

CSAK a Fradi

Terminátor14
Én még épp belefértem az otp juniorba, úgyhogy jól jártam vele :)

Nagyobb pénzek úgyis max szülõk kártyáin vannak.

CSAK a Fradi

Breki33
Úgy értem kivitték betonra szerintem fél óra alatt tönkrevágták azután már biztos látszik rajta a kopás
Breki33
nemis a cég részérõl gondoltam

nekem is kéne egy társkártya amin kevesebb van, meg esetleg dombornyomásos
Terminátor14
Nyílván nem betonra tervezik, ahogy a focit magát sem betonon játszák elsõsorban :)

Szal oké, hogy minden felületre ideális, de a beton az mégiscsak beton.

CSAK a Fradi

Terminátor14
Azért egy világszerte ismert fogadásokkal foglalkozó cégnél szerintem nincs ilyen veszély...

Mondjuk nekem amúgy sem para, van rajta max párezer mindig, és kész.

CSAK a Fradi

Breki33
mondjuk nemsemmi, hogy 30.000 ez a labda és kiviszik betonra, gondolom hamar meglátszik rajta.
Breki33
Én vhogy félek így megadni a bankártyám adatait, gondolom kéne egy másik amin kevesebb van rajta
Breki33
Ez medicinlabdával is fölé ment volna
Utcai harcosok és indexes zsonglõrök próbálták ki a vébélabdát.

http://index.hu/video/2010/06/12/labdateszt/
Breki33
Már szinte mindenki az állandó zörej ellen van a dél-afrikai vb-n, a helyiek hangszere elnyomja a klasszikus drukkolást.
Kitilthatják a stadionokból a dél-afrikaiak hangszerét, a vuvuzelát, amivel a meccsek elsõ percétõl az utolsóig mindent elnyomó zajt csaphatnak a drukkerek.

hirdetés

A futballisták közül a francia Patrice Evra akadt ki az állandó hangzavarra, most már a szervezõ bizottság elnöke, Danny Jordaan is ellene van. "Ha találunk módot, tiltani fogjuk" - nyilatkozta a BBC-nek.

A tévécsatornák szintén tiltakoznak a vuvuzela ellen, Jordaan szerint a legnagyobb bûne, hogy kiirtja a hagyományos szurkolást és éneklést.

"Jobb lenne, ha énekelnének, remek hangulatra van szükség, és ezt eddig énekléssel érték el. Folyamatosan figyeljük a helyzetet, próbáljuk kezelni a szituációt" - mondta Jordaan.

A vuvuzela hagyományos dél-afrikai hangszer, hozzátartozik a helyi drukkoláshoz. A szombat esti Anglia-USA-meccsen az angolok sem tudtak hangulatot csinálni a vuvuzela miatt, aminek zörejét lehetetlen túlkiabálni.
Terminátor14
Meg kell adnod a bankkártyád adatait, aztán csak beírod, hogy mennyit akarsz felrakni az unibetes számládra. Pár percben belül meg is érkezik elvileg, díj talán 2,5% a feltett összegbõl. Min 2, max 100k.

És meg lehet adni, hogy milyen pénznemben akarsz fizetni/kivenni.

CSAK a Fradi

Terminátor14
Huhh, mekkora figura volt! Kár, hogy nem tudta átvenni..

CSAK a Fradi

Breki33
és hogy mûködik a fizetés?
Terminátor14
Én is szerb gyõzelmet érzek vmiért.

A szlovén meccset is eltaláltam, pedig nem úgy nézett ki :P

Lehet, hogy regisztrálok unibetre, ha már úgyis szponzorálják a Fradit! :)
Mégiscsak kényelmesebb lenne itthonról fogadni, és még szelvényt se kell töltögetni.

CSAK a Fradi

Breki33
Breki33
<#eljen><#taps><#hamm>
Breki33
lehet nekem is kéne ha a mostani meccset is eltalálom :P

Nem úgy néz ki de szerb gyõzelmet érzek.
Terminátor14
VB: Betiltják a vuvuzelát?
Posted by ulloi129 under Hírek | Címkék: VB |
<31> Comments

A BBC úgy tudja, hogy a szervezõk a rengeteg panasz miatt a betiltáson gondolkodnak. “Megvizsgáljuk, hogy van-e lehetõség a betiltásra, s ha igen, megtesszük” – árulta el Daniel Jordaan, a helyi szervezõbizottság feje.

ulloi129.wordpress.com-ról.

CSAK a Fradi

Terminátor14
Tippmix, nem vagyok regisztálva ilyen fogadóirodáknál. (még)

Lett belõle 4360ft, 5-t rakok a németekre estére, aztán holnap holland meccs, meg talán olasz x, de ezen még agyalok kicsit.

CSAK a Fradi

Breki33
??
Breki33
hol?
Pato97
THX Breki33<#eljen>

gabe paul logan

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

gabe paul logan

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

Terminátor14
"akár büszkék is lehetnének rajta"...
Neeeeeeeee :((((

CSAK a Fradi

Terminátor14
Tettem 2k-t a Szlovénokra, remélem bejön :D

CSAK a Fradi

Breki33
Kezdõcsapatok

Breki33
Hülye Sg

Szóval a képek

Capello véleménye errõl :P

És a mez

http://xmages.net/out.php/i150096_kit.png
Breki33
ojan

Bki ez nagyon dÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚrva

Tessék a mez

És a full AC Milan 2010 GDB Folder

http://uploadbox.com/files/zyA3MsD9dr

http://uploading.com/files/IDSCIZ0S/Milan_2010_Tunevi.rar.html
robi11
ez mi?

Pato97
Szevasztok.Az Ac.Milanak van ojan patch hogy fekete a kapus mez?vagy a legújabb 2010/2011 mez ? Elõre is köszi ! <#wink>

Breki33
Ezért besem kapcsolom a hangrendszerem <#violent><#action>
báttyó02

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

robi11
jók:D

Breki33
Az eddigi gólok 3D-ben <#eljen><#wave>

klikk

Breki33

Breki33
Robert Green – talán társai támogatásának is köszönhetõen – nem veszítette el az önbizalmát annak ellenére, hogy nagyot hibázott: a futballista szerint ilyen a kapusok élete.

„Megtörtént, ez van. Ez egy olyan dolog, amely nem szabad, hogy befolyásolja az embert. A kapott gól utáni ötven percben magabiztosnak éreztem magam, jól voltam. Kiegyensúlyozottnak kell maradni, ilyen egy kapus élete. Voltam már ilyen helyzetben: ilyenkor emelt fõvel kell szembenézni a sajtó munkatársaival, és el kell fogadni a kritikájukat. Ilyen az élet" – mondta Green.

Greent egyébként – roppant sportszerûen – még az amerikaiak kapusa, Tim Howard is védelmébe vette.

„Természetesen együtt érzek vele. Több alkalommal is nagyot védett, és ahogy egész héten emlegettük, ez a labda bolond dolgokra képes. Sajnos ezen a szinten néha történnek hasonló dolgok. Nagyon sajnálom õt, de a kapusoknak keménynek kell lennie" – mondta Howard.
Breki33
Vb 2010: óriási méretû Jabulaniban nézi a tornát egy ausztrál fanatikus

Ausztrália labdarúgócsapatának minden bizonnyal legnagyobb vb-fanatikusa az a 23 éves férfi, aki a torna idejére beköltözött a hivatalos labda egy óriás méretû hasonmásába. Adam Santarossa a labdában tölti a vb 31 napját, és ott tekinti meg mind a 65 mérkõzést.

Az adidas és a FourFourTwo magazin közös akciójában közel egy hónapon keresztül válogattak a jelentkezõk között. Az elõzetes vélekedésekkel ellentétben annyira nem is sanyarú a férfi élete a labdában, errõl az érdeklõdõk is meggyõzõdhetnek, akik élõben követhetik nyomon Santarossa sorsát.

Breki33
Szerintem lelki szerepe is van meg azért tud jópár dolgot a fociról.

Persze vannak hülyeségei mint Dunga-nak is.
Kis szimbólum Diego más szerepe úgy sincs.
Bízom benne köv.meccsre Milito kezd.Szép volt az Argentínátol nyertem is velük<#eljen>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Breki33

Breki33
Na beindítom újra a számlálót :-P
Breki33
Hát remélem, bár ma már jobb volt
gercse
remélem jó sok olasz megy ki szurkolni majd, és elnyomják ezt a förtelmes zajt, bízom bennük

Breki33

Breki33

Breki33

Breki33
most nézem lemaradt a link

version With T.V Logo

http://www.multiupload.com/RY7MAMMFDU

Version without T.V Logo

http://www.multiupload.com/JB1S6CJQ4F