PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://goo.gl/gd6Zi5
viszont a 3.3-as-hoz szerintem nem a legújabb dlc kell mert szerintem az késõbb jött ki.
A VB-s patch miért nem jó?
kiirja, hogy van frissítés és és letölti illetve azt is hogyha nincs most újabb
nincs tûzfal bekapcsolva?
Elvileg külön letölthetõen is kint szoktak lenni a dlc-k különbözõ fórumokon Nagyi2Pac szokta ezeket tudni P
MSI P35 NEO-F, Intel® P35 Express/4 GB DDR2 Ram/Intel Core 2 Duo 2.8 GHz/ HD 4870 512 mb....
MSI P35 NEO-F, Intel® P35 Express/4 GB DDR2 Ram/Intel Core 2 Duo 2.8 GHz/ HD 4870 512 mb....
PESEdit.com 2010 Patch 3.4 - Released!
mivel azt írtad 3.3 van neked egy próbát megér ha felrakod
http://pes2008editing.blogspot.com/2010/06/peseditcom-2010-patch-34-coming-very.html
pesediteshez itt látsz képeket is
http://pes2008editing.blogspot.com/search/label/PES%202010%20Patches?max-results=8
Szerintem neked olyan patch kell ami egyszerûen install-al települ.
Szerintem jelenleg kettõ ilyen van az SM Patch és a Pesedites World Cup patch.
Sajnos egyik sem tökéletes pl füvek vagy pl a #67027-ban mutatott túl nagy logó
SM patch kisebb csak VB-s klubcsapat nevek nincsenek javítva külön van hozzá szurkolói patch vuzu nincsen
A másik nagyobb méretû folyamatos update-k vannak hozzá emiatt viszont több mindent is le kell hozzá tölteni.
Én úgy tapasztaltam hogy az SM patchban jól vannak az ágak csoportmeccsek után a hollandokkal játszottam pl míg a másikban teljesen más ágon ment a játék. De ez nem biztos lehet ott is jó csak vmit én nem csináltam meg jól.
szerintem csak a managert kell az adatbázisnak amúgy sincs köze sztem ehhez.
Kellett vmi bat-ot futtatni azt hiszem indításkor de csak olvastam róla, lehet az hiányzik.
Sajnos most csak a mozgóképbõl tudom kiszedni, de talán látszik
De ezen nem is akarok vitázni ez mégha les is szerintem megadható
a bíró nem nagyon láthatta lám így is hogy lassítva vissza lehet nézni nehéz észrevenni.
Szerintem a 11-es jogos volt viszont, de ezen se vitáznék itt, be kell ismerni, hogy az olaszok most nem játszottak jól én a biztos továbbjutásban se vagyok olyan nagyon biztos. Esetleg a szokásos éppen hogy mákosban.
Viszont ha továbbjutna a csapat szerintem Hollandia ellen egy meccsen bármi lehet, na nem azért mert olyan jó lenne az olasz csapat, de emlékezzünk csak 2000-re egy meccsen bármi lehet.
Fifa World Cup 2010 -es kiegészítõbõl mintha láttam volna több verziót, és nem tudom melyik a legjobb, és igazán el vagyok kavarodva. Érdekelne abból a patchbõl a legújabb, ami totál reálissá varázsolja a logókat, játékos neveket stb. Egyelõre ennyi.
- Nem ártana egy telepítési sorrend se, mit kell mihez feltelepíteni, stb...
Remélem lesz valaki olyan türelmes hogy segít nekem, és megdob pár linkel + válaszol a kérdéseimre. 😊
A multi nem érdekes, ott elkavarodtam... De azt hittem hogy nekem írtad.
http://goo.gl/gd6Zi5
★ 汤姆 李
Amici di nessuno...
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Marcello Lippi, az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint együttese balszerencsés volt az Új-Zéland elleni, 1–1-re végzõdött világbajnoki mérkõzésen, de azt elismerte, hogy támadásban keveset nyújtott csapata.
„Balszerencsések voltunk, hiszen – akárcsak Paraguay ellen – már a mérkõzés elején gólt kaptunk, és ezt követõen kellett reagálnunk az eseményekre. Támadásban többet kell nyújtanunk, nem szeretnék senkit sem osztályozni, de kezdeményezõbbnek kell lennünk" – mondta Marcello Lippi, akit megkérdeztek arról is, mennyit segíthet az utolsó csoportmérkõzésen Szlovákia ellen Andrea Pirlo.
Hirdetés
„Nagyszerû játékos, aki fontos tagja a csapatnak, de most még nem állt készen a játékra, így nem lehetett a segítségünkre" – nyilatkozta a szakember, aki amiatt is mérges volt, hogy ellenfelük újra értékesítette elsõ helyzetét, de azt elismerte: ezt a mérkõzést meg kellett volna nyerniük.
A lesgól ellenére is nyernie kellett volna Lippi csapatának
A foci-vb eddigi legnagyobb meglepetését szolgáltatta Új-Zéland válogatottja, miután az F-csoport második fordulójában döntetlent játszott a világbajnok olasz nemzeti csapattal. Az 1-1-re végzõdõ találkozón Schmeltz góljával szerzett vezetést az óceániai együttes, melyre még az elsõ félidõben Iaquinta büntetõbõl válaszolt. Az olasz foci szerelmese és az F-csoport CsakSportos szakértõje, Várhidi Péter még a meccs után sem hitte el nagyon, amit látott, bár gyorsan tegyük hozzá, korábban már elmondta nekünk, hogy szerinte még ezen az összecsapáson is történhet meglepetés.
http://www.csaksport.hu/Hanganyagok/0620varhidiolasz.mp3
van külön tippes topik is...
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Újabb balhé a teljesen szétesni látszó francia labdarúgó-válogatottnál: Patrice Evra, a „kékek" csapatkapitánya összetûzésbe keveredett Robert Duverne erõnléti edzõvel. Duverne-t az edzõi stáb tagjai fogták le, és nyugtatták meg.
A franciák nyílt edzést akartak tartani mintegy 200 drukker elõtt, de ezt lefújták az incidens után, a hangulat a mélyponton van. A tréning elõtt Robert Domenech szövetségi kapitány a csapatbuszon tárgyalt Evrával, aki összeveszett a bójákat kihelyezõ Duverne-nel. A veszekedõket Domenechnek kellett szétválasztania. Duverne a földhöz vágta akkreditációs igazolványát, és elviharzott. A csapat visszaült a buszra, és behúzott függönyök mögött megbeszélést tart.
Jean-Louis Valentin, a Francia Labdarúgó-szövetség csapatigazgatója elképedve és dühösen állt a történtek elõtt.
„A játékosok nem hajlandók edzeni, ez gyalázat. Szégyenletes a szövetségre nézve, szégyenletes a csapatra nézve. Botrányos és elfogadhatatlan, ami történt. A körülmények arra kényszerítenek, hogy lemondjak, és visszatérjek Párizsba. Elegem van, hazamegyek, szégyen az egész..." – mondta a dühöngõ Valentin.
Patrice Evra átadott egy levelet a franciák sajtófõnökének. Ezt végül Domenech személyesen olvasta fel az újságíróknak. A levélben az szerepelt, hogy a játékosok neheztelnek azért, mert a szövetség Anelka kizárásánál nem kérte ki a véleményüket. Végül Anelka melletti szolidaritásuk jeleként bojkottálták az edzést.
Mint ismeretes, szombaton hazaküldték Nicolas Anelkát Dél-Afrikából azt követõen, hogy összetûzésbe keveredett Raymond Domenech szövetségi kapitánnyal, és minõsíthetetlenül trágár hangon beszélt vele.
milyen patchet szedsz?
És módok nélkül sokkal rosszabb a játék
De ennek mi köze a multihoz?
Nejc Pecnik bokája eltört az Egyesült Államok elleni mérkõzés utolsó percében, kihagyja a vb hátralévõ részét – jelentette be Matjaz Krajnik, a szlovén válogatott szóvivõje.
http://sportgeza.hu/futball/2010/vb/cikkek/bokatores_a_vb_elso_sulyos_serulese/
A multit korábban sokan szídták így lag és egyebek miatt, nem tudom, hogy mostanában milyen esetleg érdemes külföldi fórumokon is utánnaolvasni, vagy ha valaki itt játszik még gondolom beírja.
azon gondolkozom, hogy megér-e 5000ft-ot a game? a multi milyen a játékban? mûködõképes, nem dobál le? akkor lehet beruházok.
Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)
De legelõször a legújabb kitservert és a hozzá tartozó loadmixert érdemes felrakni ez bármi más patch nélkül is sokat javít a játékon.
Ha már itt vagyok, akkor többesszámban kérdezem ... be lehet állítani egyébb taktikákat, továbbá ezt. Ti mit szoktatok állt. állítani, hagyjak mindent alapon ? Ha túl sok a segítség azt nem szeretem.
Továbbá milyen extrákat lehet letölteni a játékhoz ?
UI.: Ennek az irányítása amúgy sokkal jobban fekszik mint a Fifáé, a játékosok oda mennek ahova szeretném, és mintha okosabbak lennének a beadások. Fifában nagyon ki kellett mérni mindent, nem valami felhasználóbarát az a game, valahogy nekem az nehézkesebb volt.
A rövid passz, hosszú passz, átívelés, rárugás megvan. Ezekre a gombokra vannak még kiosztva automatikusan a különbözõ szerelési fajták. Viszont egy valami hiányzik ! A sprint csak akkor mûködik, mikor az ellenfél játékosnál lévõ labdát követem le, ez ugye a billentyûzeten nekem az A folyamatos lenyomásával történik. Viszont mikor már teljesen nálam a labda, indulni kéne kapura, akkor csak kocogva tudok haladni, és nem tudom hogy ilyenkor melyik a sprint, pedig mindent összenyomkodtam.