PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
minek mind a kettõ?
[HUN]FaTaL
Szerintem a pesedit.com-ról rakd fel a 3.4es patchet meg a world cup patchet 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Breki33
próbáld meg a load-al is betölteni illetve vmelyik pes adatbázis szerkesztõbe betölteni és ott megnézni a csapatneveket

viszont a 3.3-as-hoz szerintem nem a legújabb dlc kell mert szerintem az késõbb jött ki.

A VB-s patch miért nem jó?
Breki33
pedig úgy lehet
kiirja, hogy van frissítés és és letölti illetve azt is hogyha nincs most újabb

nincs tûzfal bekapcsolva?

Elvileg külön letölthetõen is kint szoktak lenni a dlc-k különbözõ fórumokon Nagyi2Pac szokta ezeket tudni P
Igen,kösszi felrakom ezt hátha jó lesz de már 3.0-patch-tol fent van minden, ja egyébként mikor belépek a pes-be rákérdez hogy betöltse vagy felülirja mittomén mit, ja pes datát de ugy se jó ha igen -re meg ha nem re megyek akkorse...

MSI P35 NEO-F, Intel® P35 Express/4 GB DDR2 Ram/Intel Core 2 Duo 2.8 GHz/ HD 4870 512 mb....

Igen a dlc- hogy lehet letöltenni mert irja a readme, hogy system setting> download de ha ide bemegyek akkor engem kiléptett a játék a menübe..

MSI P35 NEO-F, Intel® P35 Express/4 GB DDR2 Ram/Intel Core 2 Duo 2.8 GHz/ HD 4870 512 mb....

Breki33
USAMEN POWER ezt te hagyd figyelmen kívül mert akkor belezavarodsz ez csak neki szól ez nem a VB patchekkel kapcsolatos !
Breki33
Most látom, hogy ezen az oldalon van ilyen

PESEdit.com 2010 Patch 3.4 - Released!

mivel azt írtad 3.3 van neked egy próbát megér ha felrakod

http://pes2008editing.blogspot.com/2010/06/peseditcom-2010-patch-34-coming-very.html
Breki33
tehát röviden a lényeg, hogy elõszõr döntsd el hogy melyik patchet választod

pesediteshez itt látsz képeket is

http://pes2008editing.blogspot.com/search/label/PES%202010%20Patches?max-results=8
Breki33
Ilyesmire nemrég válaszoltam itt, deha beírom azt a hozzászólásszámot szerintem csak megkavarlak kezdõként.

Szerintem neked olyan patch kell ami egyszerûen install-al települ.

Szerintem jelenleg kettõ ilyen van az SM Patch és a Pesedites World Cup patch.

Sajnos egyik sem tökéletes pl füvek vagy pl a #67027-ban mutatott túl nagy logó

SM patch kisebb csak VB-s klubcsapat nevek nincsenek javítva külön van hozzá szurkolói patch vuzu nincsen

A másik nagyobb méretû folyamatos update-k vannak hozzá emiatt viszont több mindent is le kell hozzá tölteni.

Én úgy tapasztaltam hogy az SM patchban jól vannak az ágak csoportmeccsek után a hollandokkal játszottam pl míg a másikban teljesen más ágon ment a játék. De ez nem biztos lehet ott is jó csak vmit én nem csináltam meg jól.
Breki33
Én sorban raktam fel
Breki33
a patchnek megfelelõ hivatalos patch és DLC van fent?

szerintem csak a managert kell az adatbázisnak amúgy sincs köze sztem ehhez.

Kellett vmi bat-ot futtatni azt hiszem indításkor de csak olvastam róla, lehet az hiányzik.
Breki33
Nem az olasz ért hozzá, tudom mi alapján mondod, de az a kép félrevezetõ, a Gilardino mögötti játékos csúsztatja meg ez a hátsó kameraállásban lévõ közeli lassításnál látszik. Gila ugrik magasabbra, de felette átszáll és a mögötte lévõ játékos csúsztatott.

Sajnos most csak a mozgóképbõl tudom kiszedni, de talán látszik

De ezen nem is akarok vitázni ez mégha les is szerintem megadható
a bíró nem nagyon láthatta lám így is hogy lassítva vissza lehet nézni nehéz észrevenni.

Szerintem a 11-es jogos volt viszont, de ezen se vitáznék itt, be kell ismerni, hogy az olaszok most nem játszottak jól én a biztos továbbjutásban se vagyok olyan nagyon biztos. Esetleg a szokásos éppen hogy mákosban.

Viszont ha továbbjutna a csapat szerintem Hollandia ellen egy meccsen bármi lehet, na nem azért mert olyan jó lenne az olasz csapat, de emlékezzünk csak 2000-re egy meccsen bármi lehet.
Amúgy meg utána olvastam a dolgoknak itt is, más fórumokon is, de csak azt eredményezte hogy elkavarodtam, ezért is lenne szükségem egy normális, összeszedett segítségre. Remélem nem zavarok. 😊

Na még pár dolog... Lehet hogy érdekelnének a mod patchek, láttam pár színvonalasat.

Fifa World Cup 2010 -es kiegészítõbõl mintha láttam volna több verziót, és nem tudom melyik a legjobb, és igazán el vagyok kavarodva. Érdekelne abból a patchbõl a legújabb, ami totál reálissá varázsolja a logókat, játékos neveket stb. Egyelõre ennyi.

- Nem ártana egy telepítési sorrend se, mit kell mihez feltelepíteni, stb...

Remélem lesz valaki olyan türelmes hogy segít nekem, és megdob pár linkel + válaszol a kérdéseimre. 😊

A hívatalos patchek közül elég az utolsó 1.3 -at feltenni, vagy sorba kell az összeset ?

#66990, #66992...

A multi nem érdekes, ott elkavarodtam... De azt hittem hogy nekem írtad.

Hello az lenne a kérdésem, nekem a 3.3 patch(pesedit) van meg, szóval az a baj, hogy egy csomó csapat: pl.: Arsenal>North London a neve és van még egy csomó csapatnak rossz logója meg neve pedig a patch azt irja, hogy nem lesznek incorrect nevek,a readme azt írja, hogy: If kits, logos etc. are not showing correctly ingame, try to install kitserver manually (kitserver/manager.exe -> Attach) DE az a baj, hogy a pesedit-selectort nem tudja attacholni ez lehet a baj? Azért lenne jó mert nincs kedvem egy csomó nevet átírni...

[HUN]FaTaL
Nem volt les szerintem, hozzáért az olasz. Arról nem beszélve, hogy a tizenegyesnél mekkora színészkedés volt...

Az még nem biztos.Lippi helyrehozza õket.Nem mutatnak nagyon gyenge játékot.Kicsit gól képesebbek lesznek és megfoghatnak bárkit

★ 汤姆 李

Trunks
Nevetséges volt ez az olasz meccs. A két meccsen két helyzetbõl a két ellenfél két gólt lõtt. Pláne, hogy les volt a mai. De akkor se lehet ennyire gólképes egy olasz védelem. Az a szomorú, hogy a továbbjutás könnyen meglesz, de a 16 között esélytelenek az olaszok a hollandok ellen.

Amici di nessuno...

Breki33
Breki33
bakkerman
köszi,már kapom lefele,ha van valami fejlemény majd szólok 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Breki33

Marcello Lippi, az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint együttese balszerencsés volt az Új-Zéland elleni, 1–1-re végzõdött világbajnoki mérkõzésen, de azt elismerte, hogy támadásban keveset nyújtott csapata.

„Balszerencsések voltunk, hiszen – akárcsak Paraguay ellen – már a mérkõzés elején gólt kaptunk, és ezt követõen kellett reagálnunk az eseményekre. Támadásban többet kell nyújtanunk, nem szeretnék senkit sem osztályozni, de kezdeményezõbbnek kell lennünk" – mondta Marcello Lippi, akit megkérdeztek arról is, mennyit segíthet az utolsó csoportmérkõzésen Szlovákia ellen Andrea Pirlo.
Hirdetés

„Nagyszerû játékos, aki fontos tagja a csapatnak, de most még nem állt készen a játékra, így nem lehetett a segítségünkre" – nyilatkozta a szakember, aki amiatt is mérges volt, hogy ellenfelük újra értékesítette elsõ helyzetét, de azt elismerte: ezt a mérkõzést meg kellett volna nyerniük.
Breki33
VÁRHIDI: Becsõdöltek az olaszok

A lesgól ellenére is nyernie kellett volna Lippi csapatának

A foci-vb eddigi legnagyobb meglepetését szolgáltatta Új-Zéland válogatottja, miután az F-csoport második fordulójában döntetlent játszott a világbajnok olasz nemzeti csapattal. Az 1-1-re végzõdõ találkozón Schmeltz góljával szerzett vezetést az óceániai együttes, melyre még az elsõ félidõben Iaquinta büntetõbõl válaszolt. Az olasz foci szerelmese és az F-csoport CsakSportos szakértõje, Várhidi Péter még a meccs után sem hitte el nagyon, amit látott, bár gyorsan tegyük hozzá, korábban már elmondta nekünk, hogy szerinte még ezen az összecsapáson is történhet meglepetés.

http://www.csaksport.hu/Hanganyagok/0620varhidiolasz.mp3
Breki33
erre már válaszoltam

had ne te döntsd el
Firerock
kezd megint túl sok lenni a focivébé
van külön tippes topik is...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Krisz018
Újabb francia botrány, Evra nekiment egy edzõnek

Újabb balhé a teljesen szétesni látszó francia labdarúgó-válogatottnál: Patrice Evra, a „kékek" csapatkapitánya összetûzésbe keveredett Robert Duverne erõnléti edzõvel. Duverne-t az edzõi stáb tagjai fogták le, és nyugtatták meg.

A franciák nyílt edzést akartak tartani mintegy 200 drukker elõtt, de ezt lefújták az incidens után, a hangulat a mélyponton van. A tréning elõtt Robert Domenech szövetségi kapitány a csapatbuszon tárgyalt Evrával, aki összeveszett a bójákat kihelyezõ Duverne-nel. A veszekedõket Domenechnek kellett szétválasztania. Duverne a földhöz vágta akkreditációs igazolványát, és elviharzott. A csapat visszaült a buszra, és behúzott függönyök mögött megbeszélést tart.

Jean-Louis Valentin, a Francia Labdarúgó-szövetség csapatigazgatója elképedve és dühösen állt a történtek elõtt.

„A játékosok nem hajlandók edzeni, ez gyalázat. Szégyenletes a szövetségre nézve, szégyenletes a csapatra nézve. Botrányos és elfogadhatatlan, ami történt. A körülmények arra kényszerítenek, hogy lemondjak, és visszatérjek Párizsba. Elegem van, hazamegyek, szégyen az egész..." – mondta a dühöngõ Valentin.

Patrice Evra átadott egy levelet a franciák sajtófõnökének. Ezt végül Domenech személyesen olvasta fel az újságíróknak. A levélben az szerepelt, hogy a játékosok neheztelnek azért, mert a szövetség Anelka kizárásánál nem kérte ki a véleményüket. Végül Anelka melletti szolidaritásuk jeleként bojkottálták az edzést.

Mint ismeretes, szombaton hazaküldték Nicolas Anelkát Dél-Afrikából azt követõen, hogy összetûzésbe keveredett Raymond Domenech szövetségi kapitánnyal, és minõsíthetetlenül trágár hangon beszélt vele.

[HUN]FaTaL
Szedd a Reloadedet.

bakkerman
mármint telepítésnél áll meg

bakkerman
sziasztok,már két dvd5-ös verziót is letöltöttem,de mindkettõ olyan 15-20%-nál megáll,és crc olvasási hibával kilép...pedig olyat is próbáltam ami már eleve kivan csomagolva...pls segítsetek!!

Breki33
Breki33
Breki33
itt vmi fogalomzavart érzek
Breki33
ezt most nem teljesen értem

milyen patchet szedsz?

És módok nélkül sokkal rosszabb a játék
De ennek mi köze a multihoz?
Köszi, a patchet szedem ... viszont módok nem kellenek, csak a hívatalos kiegészítõk. (Multizni meg nem akarok.)

Breki33
Pecnik bokatörése

Nejc Pecnik bokája eltört az Egyesült Államok elleni mérkõzés utolsó percében, kihagyja a vb hátralévõ részét – jelentette be Matjaz Krajnik, a szlovén válogatott szóvivõje.

http://sportgeza.hu/futball/2010/vb/cikkek/bokatores_a_vb_elso_sulyos_serulese/
Breki33
már ötezerért árulják?

A multit korábban sokan szídták így lag és egyebek miatt, nem tudom, hogy mostanában milyen esetleg érdemes külföldi fórumokon is utánnaolvasni, vagy ha valaki itt játszik még gondolom beírja.
sziasztok
azon gondolkozom, hogy megér-e 5000ft-ot a game? a multi milyen a játékban? mûködõképes, nem dobál le? akkor lehet beruházok.

Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)

Breki33
Nagyon sok mindent lásd #66992- #66990 például.

De legelõször a legújabb kitservert és a hozzá tartozó loadmixert érdemes felrakni ez bármi más patch nélkül is sokat javít a játékon.
[HUN]FaTaL
Fifa PC-n egy fos szvsz.

Na azthiszem megtaláltam, E volt. Akkor átállítom majd bal shiftre, és már jó is vagyok. Köszi ! 😊

Ha már itt vagyok, akkor többesszámban kérdezem ... be lehet állítani egyébb taktikákat, továbbá ezt. Ti mit szoktatok állt. állítani, hagyjak mindent alapon ? Ha túl sok a segítség azt nem szeretem.

Továbbá milyen extrákat lehet letölteni a játékhoz ?

UI.: Ennek az irányítása amúgy sokkal jobban fekszik mint a Fifáé, a játékosok oda mennek ahova szeretném, és mintha okosabbak lennének a beadások. Fifában nagyon ki kellett mérni mindent, nem valami felhasználóbarát az a game, valahogy nekem az nehézkesebb volt.

[HUN]FaTaL
Legalábbis az alap kiosztáson, amit használok.

[HUN]FaTaL
Ugyanaz a sprint mindig.

Az irányítás a szegényes felfogóképességem miatt, elég nehezen került beállításra.

A rövid passz, hosszú passz, átívelés, rárugás megvan. Ezekre a gombokra vannak még kiosztva automatikusan a különbözõ szerelési fajták. Viszont egy valami hiányzik ! A sprint csak akkor mûködik, mikor az ellenfél játékosnál lévõ labdát követem le, ez ugye a billentyûzeten nekem az A folyamatos lenyomásával történik. Viszont mikor már teljesen nálam a labda, indulni kéne kapura, akkor csak kocogva tudok haladni, és nem tudom hogy ilyenkor melyik a sprint, pedig mindent összenyomkodtam.

Hello az lenne a kérdésem, hogy master legue-be hogy tudok ugy igazolni hogy mindenképp letudjam igazolni a kizsemelt játékost pl.: hogy lehet emelni a érte kínált pénzt?

Breki33

Breki33

Breki33