PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nemsemmik a Dánok 2-1 <#eljen>#eljen><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes2>#nevetes2><#wave>#wave><#szeret>#szeret>
vagy leszedsz egy elkészített menüt és abban megnézed mi van
pl egy
dt05e
unnamed_91.bin
unnamed_85.bin
unnamed_84.bin
unnamed_83.bin
unnamed_82.bin
unnamed_81.bin
unnamed_80.bin
unnamed_88.bin
unnamed_90.bin
unnamed_89.bin
unnamed_87.bin
unnamed_86.bin
unnamed_101.bin
unnamed_78.bin
unnamed_99.bin
dt06
unnamed_959.bin
unnamed_463.bin
unnamed_3.bin
unnamed_4.bin
unnamed_5.bin
unnamed_7.bin
unnamed_9.bin
unnamed_10.bin
unnamed_11.bin
unnamed_25.bin
unnamed_30.bin
unnamed_46.bin
unnamed_140.bin
unnamed_466.bin
unnamed_747.bin
unnamed_748.bin
unnamed_749.bin
unnamed_750.bin
unnamed_776.bin
unnamed_778.bin
unnamed_779.bin
unnamed_780.bin
pl egy
dt05e
unnamed_91.bin
unnamed_85.bin
unnamed_84.bin
unnamed_83.bin
unnamed_82.bin
unnamed_81.bin
unnamed_80.bin
unnamed_88.bin
unnamed_90.bin
unnamed_89.bin
unnamed_87.bin
unnamed_86.bin
unnamed_101.bin
unnamed_78.bin
unnamed_99.bin
dt06
unnamed_959.bin
unnamed_463.bin
unnamed_3.bin
unnamed_4.bin
unnamed_5.bin
unnamed_7.bin
unnamed_9.bin
unnamed_10.bin
unnamed_11.bin
unnamed_25.bin
unnamed_30.bin
unnamed_46.bin
unnamed_140.bin
unnamed_466.bin
unnamed_747.bin
unnamed_748.bin
unnamed_749.bin
unnamed_750.bin
unnamed_776.bin
unnamed_778.bin
unnamed_779.bin
unnamed_780.bin
úgy hogy megnézed a fifahungary-n a az img-s map térképet az alapján a megfelelõ
bin-t megnézed graphic studioban és ott cseréled
De úgy emléxem szét kellett vagdosni és volt erre vmi program, de ez stadion betöltõdéskor volt
bin-t megnézed graphic studioban és ott cseréled
De úgy emléxem szét kellett vagdosni és volt erre vmi program, de ez stadion betöltõdéskor volt
Azt szeretném kérdezni hogy a játékban a képeket h tudom kicserélni sajátra pl a menü háttérkép meg ilyenek.
Elõre is köszi.
Üdv.
Elõre is köszi.
Üdv.
Anelkát hivatalosan is kizárták a francia keretbõl!
Noel Le Graet, a Francia Labdarúgó-szövetség alelnöke bejelentette, hogy hazaküldik a Raymond Domenech szövetségi kapitánnyal trágár módon összeveszõ Nicolas Anelkát.
A sportvezetõ elmondta, a támadót kizárták a francia keretbõl, de azt nem árulta el, pontosan miért.
A L'Equipe és a France Football beszámolója szerint Domenech utasításokat adott a támadónak a Mexikó elleni meccsen, és azt mondta Anelkának, ha nem teljesíti azokat, akkor lecseréli. Erre a csatár nagyon dühös lett, és trágár szitokszavakat vágott a kapitány fejéhez.
-----------------------------------------------------------------------
Zidane bele akart szólni a franciák összeállításába?
A Libération címû francia lap információja szerint Zinedine Zidane beszélte rá a francia labdarúgó-válogatott néhány befolyásos játékosát, hogy kérjék Raymond Domenechet: változtasson a taktikán a Mexikó elleni csoportmérkõzés (0–2) elõtt.
A Libération úgy tudja: a világ- és Európa-bajnok Zizou kezdeményezte, hogy Patrice Evra, Franck Ribéry, Thierry Henry és William Gallas forduljon a kapitányhoz, és kérje, hogy a 4-2-3-1-es felállás helyett 4-4-2-ben játszassa a csapatot Mexikó ellen, Yoann Gourcuff és Sidney Govou helyére Henryt, valamint Mathieu Valbuenát tegye be a kezdõ tizenegybe.
A honlap azt is tudni véli, hogy Domenech elõször nyitottnak bizonyult a változtatásra, ám amikor megtudta, hogy a kérés hátterében Zidane áll, visszautasította a kért módosítást.
Noel Le Graet, a Francia Labdarúgó-szövetség alelnöke bejelentette, hogy hazaküldik a Raymond Domenech szövetségi kapitánnyal trágár módon összeveszõ Nicolas Anelkát.
A sportvezetõ elmondta, a támadót kizárták a francia keretbõl, de azt nem árulta el, pontosan miért.
A L'Equipe és a France Football beszámolója szerint Domenech utasításokat adott a támadónak a Mexikó elleni meccsen, és azt mondta Anelkának, ha nem teljesíti azokat, akkor lecseréli. Erre a csatár nagyon dühös lett, és trágár szitokszavakat vágott a kapitány fejéhez.
-----------------------------------------------------------------------
Zidane bele akart szólni a franciák összeállításába?
A Libération címû francia lap információja szerint Zinedine Zidane beszélte rá a francia labdarúgó-válogatott néhány befolyásos játékosát, hogy kérjék Raymond Domenechet: változtasson a taktikán a Mexikó elleni csoportmérkõzés (0–2) elõtt.
A Libération úgy tudja: a világ- és Európa-bajnok Zizou kezdeményezte, hogy Patrice Evra, Franck Ribéry, Thierry Henry és William Gallas forduljon a kapitányhoz, és kérje, hogy a 4-2-3-1-es felállás helyett 4-4-2-ben játszassa a csapatot Mexikó ellen, Yoann Gourcuff és Sidney Govou helyére Henryt, valamint Mathieu Valbuenát tegye be a kezdõ tizenegybe.
A honlap azt is tudni véli, hogy Domenech elõször nyitottnak bizonyult a változtatásra, ám amikor megtudta, hogy a kérés hátterében Zidane áll, visszautasította a kért módosítást.
csá nállam miért lehet minden patch vírusos?:S
mert az az 1 NO DVD-t nem tom kibontani mert a vírusírtó egybõl jelez:@<#boxer>#boxer>
mert az az 1 NO DVD-t nem tom kibontani mert a vírusírtó egybõl jelez:@<#boxer>#boxer>
Szlovénia-USA 2-2
Anglia-Algéria 0-0
C csoport
1. Szlovénia 2 1 1 0 3-2 4
2. USA 2 0 2 0 3-3 2
3. Anglia 2 0 2 0 1-1 2
4. Algéria 2 0 1 1 0-1 1
Ebbõl a csoportból nyeretlenül is tovább lehet jutni !
(pl Szlovénia veri Angliát, USA-Algéria döntetlen 😊 )
Anglia-Algéria 0-0
C csoport
1. Szlovénia 2 1 1 0 3-2 4
2. USA 2 0 2 0 3-3 2
3. Anglia 2 0 2 0 1-1 2
4. Algéria 2 0 1 1 0-1 1
Ebbõl a csoportból nyeretlenül is tovább lehet jutni !
(pl Szlovénia veri Angliát, USA-Algéria döntetlen 😊 )
na már megtaláltam a rapidshare linket! lassan le is jön, késõbb szerintem felrakom máshova is ezeket a fájlokat.
köszi a linkeket!
köszi a linkeket!
teis fel tudod
www.multiupload.com
a file fetching-re kattintasz oda bemásolod a rapidshare linket majd fetchingeled
www.multiupload.com
a file fetching-re kattintasz oda bemásolod a rapidshare linket majd fetchingeled
Breki a PESEdit patchnek a 10. részét fel tudnád rakni multiuploadra?
ez szerintem is rohadt nagy
megvan!
A part 1et viszont nem látom multiuploadként! mindegy az lassan lejön eredeti linkrõl 😊
A part 1et viszont nem látom multiuploadként! mindegy az lassan lejön eredeti linkrõl 😊
nem ajánlottam semelyiket csak elmondtam dolgokat róluk nekem mindhárom fent van, de alaposabban nem tudtam még tesztelni
Elkezdtem tölteni a PESEdites World Cup patchet de nagyon lassan jön :\
Szóval a PESEditet ajánlod? 😊
A szokásos exe file indítása az az SM Patchban és a Pesedithez van utóbbihoz várhatóak folyamatos frissítések
SM patchban jobban tetszenek a mentések minden csapathoz meg amiket korábban írtam
pesedíthez most telepítem az update-t
SM patchban jobban tetszenek a mentések minden csapathoz meg amiket korábban írtam
pesedíthez most telepítem az update-t
Hát nem vagyok nagy pro PES modpatchelésben, tehát a legjobb lenne a szokásos .exe fájl elindítása. Persze ha csak másolgatni kell az menni fog.
Ez attól függ mik az igényeid mennyire vagy profi a patch felrakásban stb.
Nekem most ez az új kamera ratio ami a #66992-s miatt van gondolom nagyon bejött teljesen más így a játék olyan mintha tv-n nézném igaz így nehezebb is, hogy forog a kamera

Nekem most ez az új kamera ratio ami a #66992-s miatt van gondolom nagyon bejött teljesen más így a játék olyan mintha tv-n nézném igaz így nehezebb is, hogy forog a kamera

Ti melyik VB patchet ajánljátok PES2010hez? Annyi de annyi van, hogy nem tudok dönteni. Tapasztalatok alapján melyik a legjobb? 😊
már énse pedig nehéz megállni, hogy ezeket a szar gyepeket kijavítsam :-))))
de nagyon nagy meló lenne ezért inkább elviselem még a graphic studio és photoshop sincs most fent
De adatbázist jó lenne egységesre cserélni és ezek szerkesztésében te voltál jó
de nagyon nagy meló lenne ezért inkább elviselem még a graphic studio és photoshop sincs most fent
De adatbázist jó lenne egységesre cserélni és ezek szerkesztésében te voltál jó
Hát mostanában nem nagyon volt idõm és energiám PES-el foglalkozni a suli miatt...elõrehozott angol érettségi + egyebek...
Már egy jó ideje nem foglalkozom a PES szerkesztésével, eléggé le vagyok maradva a dolgokkal és igazából a 2010-et már nem is nagyon akarom szerkesztgetni.:/
Már egy jó ideje nem foglalkozom a PES szerkesztésével, eléggé le vagyok maradva a dolgokkal és igazából a 2010-et már nem is nagyon akarom szerkesztgetni.:/
Aha, értem!😊 + egyetértek a Domenech-es dologgal.😉
Nagyon kiváncsi lennék mivel tudták ilyen tökéletesen megcsinálni.
Amúgy lenne számodra két feladatom. :-)
pl a #66992-nagyon jó lett az új kameranézettel, de váltakozva vannak nagy és kis nevek ki tudnád ezt javítani?
Amúgy lenne számodra két feladatom. :-)
pl a #66992-nagyon jó lett az új kameranézettel, de váltakozva vannak nagy és kis nevek ki tudnád ezt javítani?
egyébként 86-ban a németeknek szurkoltam az argentínok ellen és 90-ben is azt az argentín csapatot nem szerettem pedig Maradona nem semmi volt, de én Rummenigge fan voltam.
Azért írtam mert a magyar mecs után mindenhol az ment, hogy a német milyen jó csapat aztán az ausztrál mecs után meg hogy õk játszottak jól egyedüliként stb.
Szerintem meg nincs így és tetszett ahogy a szerbek megmutatták nekik, igaz nem túl jó játékvezetés mellett.
Hát akik egy Domenech-et eddig a helyén hagyták megérdemlik amit kaptak.
Szerintem meg nincs így és tetszett ahogy a szerbek megmutatták nekik, igaz nem túl jó játékvezetés mellett.
Hát akik egy Domenech-et eddig a helyén hagyták megérdemlik amit kaptak.
Loool!<#nevetes1>#nevetes1>
Pedig olyan szép potya volt...<#nevetes1>#nevetes1>
Pedig olyan szép potya volt...<#nevetes1>#nevetes1>
Jah, akkor oké!😊
Am, nem utálod a németeket?😄
Ahhoz képest ez egy picit erõs: "Megmutatták, hogy a német nemis olyan nagy csapat."
Am, nem kötekedés képpen írtam!<#papakacsint>#papakacsint>
A Franciák tény hogy most szarok, ezt a Francia válogatottat én se csípem, de azért szurkolok nekik mert a Franciák, a Spanyolok és a Brazilok a kedvencek.😛
VB után Domenech távozik és Blanc veszi át a vezetést, kíváncsi vagyok hogy milyen változások lesznek a válogatottban, sztem sokkal jobb csapat lesz.😊
Am, nem utálod a németeket?😄
Ahhoz képest ez egy picit erõs: "Megmutatták, hogy a német nemis olyan nagy csapat."
Am, nem kötekedés képpen írtam!<#papakacsint>#papakacsint>
A Franciák tény hogy most szarok, ezt a Francia válogatottat én se csípem, de azért szurkolok nekik mert a Franciák, a Spanyolok és a Brazilok a kedvencek.😛
VB után Domenech távozik és Blanc veszi át a vezetést, kíváncsi vagyok hogy milyen változások lesznek a válogatottban, sztem sokkal jobb csapat lesz.😊
Nemsemmi, tök jól megcsinálták
http://www.origo.hu/foci-vb-2010/20100618-bravurra-valtoztattak-green-potyagoljat.html
http://www.origo.hu/foci-vb-2010/20100618-bravurra-valtoztattak-green-potyagoljat.html