PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az, hogy "alapjáték", az a topiklakók 99%-nál azt jelenti, hogy NINCS fent semmilyen patch, kiegészítés, kitserver...és köze nincs ahhoz, hogy most world cup-os vagy pesedites akármit teszel fel. Módosítasz az alap játékon, ergó az már nem alap. De písz.
CSAK a Fradi
Lassan tõled tanulunk<#worship>#worship>
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
"mert az alap game -el játszok, igaz az meg van fûszerezve a PES -edit patchel"
Ugyanis nem a World Cup patchel játszok, hanem az alap game -el olyan értelemben hogy a játékban már alapból benne lévõ játékmódokkal, de a reális nevek, logók, stb miatt felraktam a PES Edit patchet. Nem tudom mit lehetett ezen félreérteni, de peace.
attõl, hogy van pesedit mappád ugye nem egyértelmû a dolog nekem is van
De kész feladtam nem vagyok méltó rá, hogy neked segíthessek
nem fogom többet ígérem <#nyes>#nyes><#bee1>#bee1>
Majd írtál egy választ nekem, amire pedig én ezt (#67592) válaszoltam, és faszán leírtam hogy mit szeretnék, majd te folytattad ugyanazt. De én nem vitázok, legyen igazad nem érdekel.
Ui.: Nem törlöm a játékot, még tegnap este újra nekiálltam, és Top Player szinten 1 - 0 -ra vertem a Brazilokat a Los Angeles Galaxyval. (Mi van ???) Majd aztán gó vissza a Master Liga ---> Bundes Liga és ott is a Los Angeles Galaxyval tolom, Professzionál szinten, és nehezebb ott gyõzni, mint egy vs. Brazil meccsen Top Player szinten. (Mi van ???) Biztos van rá magyarázat, majd rájövök.
**Be Quiet Straight Power 500W**GigaByte P55 UD3**i5 750**Xigmatek Balder** **2X2Gb Apacer Aeolus Gamer Edition 1800MHz**ASUS HD5850 Voltage Tweak Edition**Hann\'s G 22\"**Dell Inspiron 6400**
itt a fóruma félig olaszul
http://forums.evo-web.co.uk/showthread.php?t=55265&highlight=Sky+Tim+Patch&page=24
**Be Quiet Straight Power 500W**GigaByte P55 UD3**i5 750**Xigmatek Balder** **2X2Gb Apacer Aeolus Gamer Edition 1800MHz**ASUS HD5850 Voltage Tweak Edition**Hann\'s G 22\"**Dell Inspiron 6400**
ha tudnám, hogy melyik bin tartalmazza a nyelveket a dt05-ben, kiszedném, hátha mûködne...
felraktam a sky TIM kiegészítést a moddingwayrõl. nem tudjátok, hogyan lehetne "angolosítani"? minden szöveg olasz és nem jövök rá, mi az oka. hiába állítgatok át a settingsben bármit...
Jelentõsen megerõsödve várja a romániai gyökerû Digi Tv sportcsatornája, a Digisport az európai futballszezon augusztusi rajtját: a csatorna megszerezte három évre az angol Premier League közvetítési jogait. Már eddig is adott a világ legtöbbre értékelt bajnokságából meccseket, de mostantól a kizárólagos jog az övé Magyarországon, illetve Romániában és Szlovákiában.
Információink szerint a Digisport három évre, a három országra közel 25 millió eurót, azaz több mint 7 milliárd forintot fizetett a jogokért.
van egypár
Ha a PES 2010 South Africa 2010 Mod by ModdingWay -ra gondolsz az nemrég lett beírva
http://www.moddingway.com/news/1705.html
A patchek listáját a linkekkel itt találod
http://www.pes-patch.com/2010/07/pes-2010-patch-list.html
Írtam egy egysoros példát hová kell rakni az nem tetszett mert hogy neked alap játék van és láthatólag nem értetted.
Bki értsd már meg hogy a peseditbe csak akkor kell másolni ha az a patch van fent ha másik vagy az alap játék van fent akkor semmit se érsz azzal, hogy leírom ! Mostmár minden patch külön kitserveres könyvtárban van és ha az alapjáték lenne ahogy állítottad, akkor sem oda kéne másolni.
Ezért próbáltam meg röviden elmagyarázni a kitserver mûködését, de ahelyett, hogy megértenéd, hogy segíteni akarok még neked áll feljebb.
Gondolod én szívesen írogatom újra le 20* a mûködését, de ha megérted
és rászánsz annyi idõt mint én a beírásra akkor tudni fogod.
Azért elég fura, hogy valaki segíteni próbál neked és ilyen hangnemben válaszolsz.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
★ 汤姆 李
Tök egyértelmû, elsõre lerí rólad, hogy eddig azt se tudtad, hogy mi az a PES, most meg idejössz és azt hiszed, hogy 1 hét után te leszel a király a játékban :D Hát ez vicc, komolyan :)
2-3 hónap, mire rájön az ember az alapabb dolgokra, a taktikára, meg hogy mi fekszik neki, utána tud értelmesen játszani. És innentõl még több hónap, akár év is, mire minden kis finomságra ráérez, és profi lesz. Innen a fórumról tudnék kapásból mondani mondjuk 5 embert, aki akár 10 góllal veri a legnehezebb fokozaton a gépet, szóval azért nem olyan nagy dolog ez, csak te vagy oltári béna.
Ha nem tudod, hogy hova passzolsz, akkor keress magadnak megfelelõ kamerát, nem 1 távoli kamera-beállítás be lett írva ide. Jaaa, hogy ahhoz nem értesz...hát hm :)) Amúgy azért van a radar, hogy átlásd nagyjából azt a részét is a pályának, ami épp kívül esik a kamerán...
Másik megoldás, hogy wide felbontáson kell játszani.
Nem mintha annyira hiányolnálak a topikból a jövõben, de azért mégegyszer leírom, hogy minden csak gyakorlás, meg idõ kérdése...
CSAK a Fradi
mindig a gázpedálon legyen a lábad ne a féken I Love You Real Madrid and Scania
CSAK a Fradi
A Nemzeti Sport értesülései szerint a Magyar Labdarúgó-szövetség és Erwin Koeman közös megegyezéssel szerzõdést bontott egymással. A hivatalos bejelentésre holnap kerül sor, a távozó holland szakember munkáját Egervári Sándor veszi át.
A szuperjátékos
http://sportgeza.hu/futball/2010/vb/cikkek/igazi_kozmopolita_a_vb_szuperjatekosa/
Lecseszel mert segíteni próbálok.
Tök alap dolgokat kérdezel, mikor meg megpróbálom elmagyarázni még neked áll feljebb :-)
Lehet nem érdekel a kitserver mûködése, deha nem érted a mûködését, hogy akarod használni?
Semmit sem kell vacakolni csak ugye ez fifaból kiszedett pes-be átrakott
kommentátor, kb két perc telepíteni ha valaki érti mit csinál.
És nyomod itt, hogy nincs fent patch aztán meg kiderül hogy fent van a pesedit.
Azt pedig elmagyaráztam, hogyha nincs fent patch a kitserverben akkor nincs benne img mappa hanem a fõkönyvtárban van az eredeti img mappa.
Ezt próbáltam elmagyarázni mivel láthatólag még mindig nem érted, de bocsánat többé nem teszem :)
így kell lennie az exe-nek
nekem a Tottimas féle patch exe-jét nem sikerült állítanom illetve sikerült, de játékban nem jelenik meg.
http://goo.gl/gd6Zi5
#67596, #67602: Ez megint hatalmas segítség volt srácok, a passz gombot idáig is tudtam, csak a segítségkérés nem volt tiszta. Mostmár a fél órás passzolgatásnak elejét tudom venni. :) Eredmény pedig hogy újra zsinórban 3 gyõzelem, és lehetõleg megpróbálok többet nem veszíteni.
"Alap játék estén valószínû a kitserver/img könyvtárba kell rakni és mivel nem patchet raktál fel ezért valószínûleg abban nincs dt00_e.img könyvtár tehát könyvtárastul kell bemásolni, ha mégis van akkor értelemszerûen akkor abba kell belemásolni a file-kat de nem könyvtárastul."
---> Ennyire ne nézz hülyének kérlek, de hogy lásd, itt nincs img mappa, nameg #67589.
Eddig 2 camera patchot szedtem le.Hiába állítottam azonban AKÁRMILYEN értékre soha nem változott a játékban a screen...:(((
Gondolom a patchot ugye a fõkönyvtárba kell tenni?( és persze nem felejtettem el az exét menteni stb.)
Lehet hogy a monitorom beállításai a ludasak ebben?? 1024X768 4:3 ???
Hosszú és unalmas (... :) ) nyári szünet után indul az izgalmas
találkozókban bõvelkedõ magyar bajnokság, és persze a Góltotó.
Az elsõ forduló tippszelvényét minden tavalyi játékos megkapta, aki
idén szeretne játszani, és nem volt a listán, annak itt a szelvény.
Ha van ismerõs, barát, barátnõ, aki nem szeretne kimaradni, várom,
adjátok neki tovább a szelvényt !
Mindenkinek jó játékot, sok sikert kívánok !
Hunyi
1. fordulo
2010.07.30.
FTC - Paksi FC
2010.07.31.
DVSC - Lombard FC Papa
MTK - Kecskemet
Vasas - Honved
2010.08.01.
Siofok BFC - Videoton FC
ZTE FC - Kaposvar
Ujpest FC - Gyori ETO
2010.09.05.
Szolnoki MAV - Haladas
Ezért várom már az új részt, annyi mindig szokott változni, hogy pár hónapra lekösse az embert legalább addig, hogy teljesen kiismerje a játékot.
nekem ígyis jó a nehézség igaz én fél évig csak rallyztam szinte és nem állítgatok nagyon taktikát
Amikor váltottam 16:9re a 4:3ról, már sokkal jobb volt a játék, ha még lehet távolítani, akkor még jobb. :)
Majd akkor letöltöm, aztán így is játszom pár meccset, ettõl függetlenül nem lesz "nehezebb" a játék a gép ellen, 1v1ben meg megvannak a tipikus bugok, az nem kamera függõ. De ha játszunk néhány meccset, akkor azt majd így. :)
Én még a legend módot is wideban játszottam úgy, hogy a labdán van a kamera (és akár kifutok a képbõl ugye), tehát én kevésbé szeretem a változásokat. :))
Neked lehet az, de én már PES 3 óta várok erre és teljesen más így a játék, hihetetlen sokat változott ezzel a játékélmény, mintha egy teljesen új játékkal játszanék. Egy xboxos fifa feljavított grafikával és jobb gameplay-el.
Egyébként volt gameplay patch is
Melyik az a legnagyobb újítás, ami szinte új játékot eredményezett?
Ugye, nem a kamera? :)
Gameplay érdekel igazán, a kamera és grafika nekem tökéletes.
pl ez, amióta pes van az egyik legjobb kiegészítõ
MxSoniC Pro Evolution Soccer 2010 Camera Settings 1.3 by MxSoniC
PES 2010 Camera Settings 1.3 by MxSoniC :
added: change Settings form Broadcasting 2 Camera Type, only the Height
added: change KickOff Cinematics ( moddingway )
added: disable KickOff Cinematics
added: restore original Kickoff Cinematics

Közben talán az utóbbi idõk egyik legnagyobb újítása jött ki ami szinte teljesen új játékot eredményezett.
Én inkább attól félek, hogy az új részben ez nem lesz benne
Jó lenne játszani, de offlineban teljesen értelmetlen. Leggyengébb csapattal már elsõ idényben is nyerek mindent MLben, meg a Legend mód se izgis...
Néha játszunk 1v1et offlineban, de 3-4 meccs után nagyon kijönnek a betegségei, és rájövünk, hogy jaajj. :)
De örülnék, ha lenne valami áttörés.