PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok.
Eltudnátok mondani hogy a pes 2010-hez leszedtem a magyar csapatokat be másoltam mindent ugy ahogy kellett és a csapatok nak nem az a neve mint pl...fradi hanem egy francia csapat a neve, meg a játékosoknak is külföldi nevük van.Milehet a baj.Mit csináltam rosszul.Segitsetek.
Eltudnátok mondani hogy a pes 2010-hez leszedtem a magyar csapatokat be másoltam mindent ugy ahogy kellett és a csapatok nak nem az a neve mint pl...fradi hanem egy francia csapat a neve, meg a játékosoknak is külföldi nevük van.Milehet a baj.Mit csináltam rosszul.Segitsetek.
PES 2010 Camera Settings 1.4 by MxSoniC
[/img]
[/img]
[/img]
PES 2010 Camera Settings 1.4 by MxSoniC Features Settings:
1. change Settings for Camera Type “Normal Close”
2. change Settings for Camera Type “Normal Medium”
3. change Settings for Camera Type “Normal Long”
4. change Settings for Camera Type “Wide”
5. change Settings for Camera Type “Broadcasting 1″
6. change Settings for Camera Type “Broadcasting 2″
7. change Settings for Camera Type “Vertical Wide”
8. change Settings for Camera Type “player”
9. restore original Camera Settings
10. load and save Camera Settings from INI File
11. change Penalty Camera Angel (moddingway Camera)
12. change Penalty Camera Manually ( near and far Side )
13. change KickOff Cinematics ( moddingway )
14. disable KickOff Cinematics
15. restore original Kickoff Cinematics
16. change Camera Angel
http://hotfile.com/dl/57990292/1037551/PES2010_Camera_Settings_1.4.rar.html
PES 2010 Camera Settings 1.4 by MxSoniC Features Settings:
1. change Settings for Camera Type “Normal Close”
2. change Settings for Camera Type “Normal Medium”
3. change Settings for Camera Type “Normal Long”
4. change Settings for Camera Type “Wide”
5. change Settings for Camera Type “Broadcasting 1″
6. change Settings for Camera Type “Broadcasting 2″
7. change Settings for Camera Type “Vertical Wide”
8. change Settings for Camera Type “player”
9. restore original Camera Settings
10. load and save Camera Settings from INI File
11. change Penalty Camera Angel (moddingway Camera)
12. change Penalty Camera Manually ( near and far Side )
13. change KickOff Cinematics ( moddingway )
14. disable KickOff Cinematics
15. restore original Kickoff Cinematics
16. change Camera Angel
http://hotfile.com/dl/57990292/1037551/PES2010_Camera_Settings_1.4.rar.html
Köszi Szépen! 😊
Ha esetleg valaki tudja, hogy lehet ML-ben, és BAL-ban kicserélni a ligák csapatait az kérem írja meg! 😊 Köszönöm!
Ha esetleg valaki tudja, hogy lehet ML-ben, és BAL-ban kicserélni a ligák csapatait az kérem írja meg! 😊 Köszönöm!
Beütöttem, de sajna konkrét számokat nem találtam <#rinya>#rinya>
Értem. Azért köszi! 😊
És ennek a kamerának a beállításait megsúgod? 😊
És ennek a kamerának a beállításait megsúgod? 😊
Köszi! 😊 Így nem érint a gameplay patch.
Csapatok cserélgetésére valami tipp? 😊
Csapatok cserélgetésére valami tipp? 😊
ilyeneket nem változtat a játékosok értékeit változtatják
jobb és élvezetesebb játékmenetet lehet elérni ilyeneket viszont nem változtat
jobb és élvezetesebb játékmenetet lehet elérni ilyeneket viszont nem változtat
Újfent vannak kérdéseim...
A Master League-re nincs valami csapatszerkesztõ? Idegesít, hogy az NB 1 3 szezon után már inkább német másodosztály, mint magyar NB1...
Még régebben játszottam a PES EDIT patch-el Become Legend módot (ezt nem kezdeném szívesen újra), de abban nincs spanyol elsõ osztály (helyette van német 2.osztály) ezt a hibát hogyan lehetne áthidalni? 😊
Olvastam, hogy van gameplay patch. Ez mit változtat? Lesz tõle a játékban kezezés? Megadja a bíró a 11-eseket?
A Master League-re nincs valami csapatszerkesztõ? Idegesít, hogy az NB 1 3 szezon után már inkább német másodosztály, mint magyar NB1...
Még régebben játszottam a PES EDIT patch-el Become Legend módot (ezt nem kezdeném szívesen újra), de abban nincs spanyol elsõ osztály (helyette van német 2.osztály) ezt a hibát hogyan lehetne áthidalni? 😊
Olvastam, hogy van gameplay patch. Ez mit változtat? Lesz tõle a játékban kezezés? Megadja a bíró a 11-eseket?
Nekem 60 fps folyamatosan, de nem nagyon foglalkozok vele. Nekem már 30 -tól játszható egy játék.
Sziasztok!
63 FPS fölé nem vihetõ a játék? Ha igen, hogyan?
Olyan progi véletlen nincs, amivel a PES-en kívül tudnék betekintést nyerni a visszajátszásaimba?
63 FPS fölé nem vihetõ a játék? Ha igen, hogyan?
Olyan progi véletlen nincs, amivel a PES-en kívül tudnék betekintést nyerni a visszajátszásaimba?
Hello! Olyan kérdésem lenne, hogy a Master Leagueban, hogy kell csapatképet csinálni? A pes 6-ba még tudtam, de ebbe nem tudom. Kösz a választ!
A könyvtár név meg kimaradt
KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\SMPserver\SMPatch\img\dt06.img\unnamed_111.bin
Ez a SM PATCH 2010 World Cup Edition by Soulmirror
KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\SMPserver\SMPatch\img\dt06.img\unnamed_111.bin
Ez a SM PATCH 2010 World Cup Edition by Soulmirror
szintén
http://peshungary.hu/vegigjatszas/PES_2010_bin_terkep
dt0c.img - Faces, hairs, kits, fonts, numbers, boots
De ha a dlc-re gondolsz akkor
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\download\dt0f.img -be kell belenézni, de nem teljesen értem a kérdést
http://peshungary.hu/vegigjatszas/PES_2010_bin_terkep
dt0c.img - Faces, hairs, kits, fonts, numbers, boots
De ha a dlc-re gondolsz akkor
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\download\dt0f.img -be kell belenézni, de nem teljesen értem a kérdést
Hy! Olyan kérdésem lenne, hogy az alapjátékra feltettem a legújabb frissítést! És van benne egy két arc, amit ki szeretnék szedni belõle, de ugye az alapjátékon még nincs kitserver. Ezt, hogyan lehet megoldani? Köszönöm a válaszokat!
bocsi ez 2009-es, de fent van a 2010-es is
de miért nem tudjátok már azt a crop funkciót használni mindig az egész asztalt be kell másolni? 😛
de miért nem tudjátok már azt a crop funkciót használni mindig az egész asztalt be kell másolni? 😛
Elképesztõ tizenegyesgólt lõtt a spanyol U19-es válogatottban Ezequiel Calvente az olaszoknak az Európa-bajnokságon. Csapata utolsó csoportmeccsén 2-0-nál lökték föl a 19 éves támadót, aki el is végezte a büntetõt.
Aki ismeri a tehetséget - nem lehettek sokan -, már sejthetett valamit, mert Calvente ballábasként a labdától balra helyezkedett a nekifutáshoz, vagyis bal külsõvel vagy jobbal kellett rúgnia - mindkettõ igen valószínûtlennek látszott.
Calvente nekifutott, bemutatta a testcselt balra, mintha jobbal a jobb felsõbe akarna bombázni, csakhogy az egyértelmûnek tûnõ mozdulatsort megszakította, és - testét egy pillanatra szinte kicsavarva, már-már természetellenesen - bal belsõvel lõtt a bal felsõ sarokba.
Aki ismeri a tehetséget - nem lehettek sokan -, már sejthetett valamit, mert Calvente ballábasként a labdától balra helyezkedett a nekifutáshoz, vagyis bal külsõvel vagy jobbal kellett rúgnia - mindkettõ igen valószínûtlennek látszott.
Calvente nekifutott, bemutatta a testcselt balra, mintha jobbal a jobb felsõbe akarna bombázni, csakhogy az egyértelmûnek tûnõ mozdulatsort megszakította, és - testét egy pillanatra szinte kicsavarva, már-már természetellenesen - bal belsõvel lõtt a bal felsõ sarokba.
ja és ennek az lett az eredménye, hogy elkezdtek privátban zaklatni
PATe.Arminia -nak gyepek kellett gyártanom a stadionjához
De még különleges igényei is voltak
"I meant the lines and shadows on the field, not the stripes. Please without lines and shadows, but with stripes xD "
Aztán Marinho-PES BALKAN elkezdett egy fûves topikot
http://forums.evo-web.co.uk/showthread.php?t=59184
Mondom kicsit felvilágosítom mielõtt megint jönnek ezek a neonzöl nem illeszkedõ csíkozású füvek
Beraktam neki pár csíkozásos képedet mondjuk ennél most vettem észre, hogy az öt és felesnél vertikálisan nem pontos
Erre reakció privátban: hey mate can you give me your pitch stripes
Semmi please meg ilyesmi nemis válaszoltam rá, közben a fórumában már füveket kérnek és nagy hangon kijelenti, hogy meg tudja csinálni.
Ma meg 😄ear FrenkieSP,
sedax has just tried to send you a private message.
Gondolom õis vmelyik stadionjához akart gyepet....csak full az inboxom már 😛
PATe.Arminia -nak gyepek kellett gyártanom a stadionjához
De még különleges igényei is voltak
"I meant the lines and shadows on the field, not the stripes. Please without lines and shadows, but with stripes xD "
Aztán Marinho-PES BALKAN elkezdett egy fûves topikot
http://forums.evo-web.co.uk/showthread.php?t=59184
Mondom kicsit felvilágosítom mielõtt megint jönnek ezek a neonzöl nem illeszkedõ csíkozású füvek
Beraktam neki pár csíkozásos képedet mondjuk ennél most vettem észre, hogy az öt és felesnél vertikálisan nem pontos
Erre reakció privátban: hey mate can you give me your pitch stripes
Semmi please meg ilyesmi nemis válaszoltam rá, közben a fórumában már füveket kérnek és nagy hangon kijelenti, hogy meg tudja csinálni.
Ma meg 😄ear FrenkieSP,
sedax has just tried to send you a private message.
Gondolom õis vmelyik stadionjához akart gyepet....csak full az inboxom már 😛
már kiderült, hogy az én munkám :p
De te nem nézted végig a fórumot ez ügyben már megis írtam neki
De nem egészen értem mit akart ezzel az egész fórummal berakja más gyepeit odaírja, hogy all turfmaker ebben mi a jó?
De te nem nézted végig a fórumot ez ügyben már megis írtam neki
De nem egészen értem mit akart ezzel az egész fórummal berakja más gyepeit odaírja, hogy all turfmaker ebben mi a jó?
Ááh, megvan.😄
Hát igazából nem vagyok benne 100%-ig biztos hogy ez a te munkád, már elég régen füveztünk, már nem nagyon emlékszem pontosan hogy milyen gyepeket csináltál, de elképzelhetõ hogy használta a gyepedet, mert egy picit ismerõsnek tûnik.:/
Amúgy oda van írva:
"Credits all turfmaker"
Szóval nem kizárt hogy a gyepedet is használta. Én a helyedben ha biztos lennék abban hogy a te gyeped is felhasználta, akkor szólnék neki hogy írja oda a nevedet hogy használta a te munkádat, illetve szólnék neki hogy máskor elõtte kérdezzen meg téged, mielõtt bármit is csinál a munkáiddal.😉
Hát igazából nem vagyok benne 100%-ig biztos hogy ez a te munkád, már elég régen füveztünk, már nem nagyon emlékszem pontosan hogy milyen gyepeket csináltál, de elképzelhetõ hogy használta a gyepedet, mert egy picit ismerõsnek tûnik.:/
Amúgy oda van írva:
"Credits all turfmaker"
Szóval nem kizárt hogy a gyepedet is használta. Én a helyedben ha biztos lennék abban hogy a te gyeped is felhasználta, akkor szólnék neki hogy írja oda a nevedet hogy használta a te munkádat, illetve szólnék neki hogy máskor elõtte kérdezzen meg téged, mielõtt bármit is csinál a munkáiddal.😉
Helló!!
Lenne egy olyan kérdésem hogy stadion választásnál hogy tudom kicserélni a képet sajátra? elõre is köszönöm.
Üdv.
Lenne egy olyan kérdésem hogy stadion választásnál hogy tudom kicserélni a képet sajátra? elõre is köszönöm.
Üdv.
Pontosan melyikre gondol?😛😄
"Konami has also released a number of new screens to accompany the trailer, and these reveal for the first time the new 'Stadium Edit' mode, that allows users to create their own home ground for use in the game..."
Ez érdekes, jól hangzik...
Szóval elvileg lehet majd saját stadionokat készíteni?<#finom>#finom>
Ez érdekes, jól hangzik...
Szóval elvileg lehet majd saját stadionokat készíteni?<#finom>#finom>
<#nevetes1>#nevetes1>
<#eljen>#eljen>
ember értsd már meg, hogy ez így egy külön játék, de a logókat és a neveket ki lehet szedni és berakni az erdeti játékba akár kitserver használata nélkül
Így kezdõdik a játék tuningja
elmondtam, hogy mit kellett volna kérdezned, hülyeséget írtál és még itt bizonygatod és játszod a sértõdöttet és ezen rágózol hiába írják többen is, hogy nincs igazad.
Itt sztem te vagy aki nem akarja megérteni a dolgokat
segítséget kértél és kaptál többször is és ahelyett, hogy esetleg megköszönnéd még neked áll feljebb és okosabbnak képzeled magad mindenkinél.
Én ha vki segítséget kérek és kapok utánna nem akarom neki megmagyarázni, hogy õ a hülye mert nem találta ki, hogy én mit akarok írni....
És azt is írtam már, hogy nem egy ilyen patch van és azt is elárulom, hogy a pesedit patch is lehet másik könyvtárba, persze ehhez többet kéne érteni hozzá nem csak annyit, hogy nyomom az install gombot.
Oké nem aggódok, de abban biztos vagyok, hogy magadtól nem fog menni.
Így kezdõdik a játék tuningja
elmondtam, hogy mit kellett volna kérdezned, hülyeséget írtál és még itt bizonygatod és játszod a sértõdöttet és ezen rágózol hiába írják többen is, hogy nincs igazad.
Itt sztem te vagy aki nem akarja megérteni a dolgokat
segítséget kértél és kaptál többször is és ahelyett, hogy esetleg megköszönnéd még neked áll feljebb és okosabbnak képzeled magad mindenkinél.
Én ha vki segítséget kérek és kapok utánna nem akarom neki megmagyarázni, hogy õ a hülye mert nem találta ki, hogy én mit akarok írni....
És azt is írtam már, hogy nem egy ilyen patch van és azt is elárulom, hogy a pesedit patch is lehet másik könyvtárba, persze ehhez többet kéne érteni hozzá nem csak annyit, hogy nyomom az install gombot.
Oké nem aggódok, de abban biztos vagyok, hogy magadtól nem fog menni.
(#67658) Majd ha feltudod fogni amit írok, utána nevezzél engem akárminek, addig semmiképp.
Faszán leírtam hogy pesedit patch, a reális logók, és nevek miatt, ebbõl nektek mint erre a játékra szakosodott koponyák, rá kellett volna jönni hogy melyik pesedit patchrõl van szó, mert ami kijavítja a hülyeséget a játékban, olyan patch úgy tudom egy van pesedit néven. De ti ragaszkodtok a megrögzült hülyeséghez, faszán erõltetitek hogy mennyire nem tudtok gondolkozni, de köszi srácok, megértettem már az elsõ 2 - 3 hszbõl is, nem kell többet idevésni. Zárjuk le a vitát.
"Azon viszont gondolkozz el, ha kijön egy másik patch felrakod akkor is idejössz kérdezgetni" ---> Efelõl ne aggódj, nem fogok idejönni kérdezgetni.
Faszán leírtam hogy pesedit patch, a reális logók, és nevek miatt, ebbõl nektek mint erre a játékra szakosodott koponyák, rá kellett volna jönni hogy melyik pesedit patchrõl van szó, mert ami kijavítja a hülyeséget a játékban, olyan patch úgy tudom egy van pesedit néven. De ti ragaszkodtok a megrögzült hülyeséghez, faszán erõltetitek hogy mennyire nem tudtok gondolkozni, de köszi srácok, megértettem már az elsõ 2 - 3 hszbõl is, nem kell többet idevésni. Zárjuk le a vitát.
"Azon viszont gondolkozz el, ha kijön egy másik patch felrakod akkor is idejössz kérdezgetni" ---> Efelõl ne aggódj, nem fogok idejönni kérdezgetni.
Na hogy rövidre zárjuk
Mindkettõ a pes-edit és a world cup patch is különálló játék !
Ez amit írtál számomra és szerintem a többség számára azt jelentette hogy az alap játékot játszod a pesedites patchból származó kiegészítõk berakásával.
Amivel te játszol az nem az alap játék hanem a pesedit patch !
Tehát, ha a kérdésed így szólt volna, hogy a pesedit patch-el játszok annak kitserverében hová kell másolni a kommentárt akkor mindenki értette volna. Így csak te értetted, de ragozhatod még tovább.
És láthatóan fogalmad sem volt alap dolgokról ezért megpróbáltam röviden elmagyarázni, hogy magadtól is értsd. Erre kicsit fura volt a reagálásod, de hagyjuk.
Azon viszont gondolkozz el, ha kijön egy másik patch felrakod akkor is idejössz kérdezgetni, hogy abban hová kell másolni ehelyett, hogy megértenéd a nem túl bonyolult lényeget?
(A pesedit nem az etalon csak egy patch, direkt ezt magyarázandó írtam a world cup-os példát. Hát nem esett le.)
És mit csinálsz majd akkor ha pl nem lesz kitserver és magába az alap img-be kell másolni?
Mindkettõ a pes-edit és a world cup patch is különálló játék !
Ez amit írtál számomra és szerintem a többség számára azt jelentette hogy az alap játékot játszod a pesedites patchból származó kiegészítõk berakásával.
Amivel te játszol az nem az alap játék hanem a pesedit patch !
Tehát, ha a kérdésed így szólt volna, hogy a pesedit patch-el játszok annak kitserverében hová kell másolni a kommentárt akkor mindenki értette volna. Így csak te értetted, de ragozhatod még tovább.
És láthatóan fogalmad sem volt alap dolgokról ezért megpróbáltam röviden elmagyarázni, hogy magadtól is értsd. Erre kicsit fura volt a reagálásod, de hagyjuk.
Azon viszont gondolkozz el, ha kijön egy másik patch felrakod akkor is idejössz kérdezgetni, hogy abban hová kell másolni ehelyett, hogy megértenéd a nem túl bonyolult lényeget?
(A pesedit nem az etalon csak egy patch, direkt ezt magyarázandó írtam a world cup-os példát. Hát nem esett le.)
És mit csinálsz majd akkor ha pl nem lesz kitserver és magába az alap img-be kell másolni?
Tényleg klinikai eset vagy, ez már beteg! 😊
Most írtam le neked, hogy saját magaddal kerültél ellentmondásba azzal, hogy elõször alapjátékról, utána meg pesedit-rõl beszéltél. Ennyi 😊
Arról nem tehetünk, hogy buta vagy, és nem is figyelsz a másik ember szavára.
Én nem küldelek el sehova, nem kell aggódni, jót röhögök inkább, hogy milyen emberek vannak! 😊)
Most írtam le neked, hogy saját magaddal kerültél ellentmondásba azzal, hogy elõször alapjátékról, utána meg pesedit-rõl beszéltél. Ennyi 😊
Arról nem tehetünk, hogy buta vagy, és nem is figyelsz a másik ember szavára.
Én nem küldelek el sehova, nem kell aggódni, jót röhögök inkább, hogy milyen emberek vannak! 😊)
CSAK a Fradi
Aha, szóval megemlítettem hogy az alap game -el játszok, (olyan értelemben hogy nem a World Cup patchel, hanem az alap játékmódokkal) utána hiába írok kiegészítést arról hogy mi van feltelepítve még a játékhoz, nektek három szótól egyértelmû lesz a hozzászólás. Úgy tudtam hogy az emberek 99 % -a megkapja már kis pöcs korában a gondolkozás képességét, ez esetben sry. El lehet küldeni a qrwa nénikémbe nyugodtan.