PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
kitserver annyiszor leírtam már
Sziasztok!
Megint van egy kérdésem... Hogyan lehet egyszerre kontrollerrel, és billentyûzettel is játszani a játékban egymás ellen? X360 kontrollerem van és a billentyûzetet sosem látja, 1 bemenetnek fogja fel... Valaki tud segíteni? Hamarosan jön haverom, sürgõsen kéne... :(

PES 2011 Beta jelentkezés! Csak PS3/Xbox360! <#wink>

Pato97
Sziasztok a pes 10 hogy kell Face betenni (vagyis az hogy PL:Yepesnek nem eredeti a képe és azt lecseréli )Elöre is köszi!

Breki33
Szerintem nincs
gondold csak végig
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, h van-e olyan program amivel a replayekbe tudok beletekinteni a PES-en kívül?
Van vagy 500, azokból akarok gólvideót gyártani és ha 1esével kell nézegetnem õket eléggé hosszadalmas lenne...

Igazán nincs mit. Amúgy ha a linket nézed amit adtam, azon az oldalon lesz majd fent a patch. De már ott a reklámja is, hogy "New Season". Illetve ha görgetsz lefelé akkor ott el is tudod olvasni, hogy miket fog tartalmazni a patch. De itt van kimásolom neked, illetve a többieknek:

Preliminary Features List:

* Transfers up-to-date for all teams (300+)
* New promoted teams (13 teams: Erzgebirge Aue, Ingolstadt, Osnabrück, Arles-Avignon, Stade Brestois, Levante, Hércules, Real Sociedad, Brescia, Cesena, Lecce, Blackpool & Excelsior)
* New 2010/11 kits for all teams including many PESEDIT exclusive creations
* Updated boots for 2010/11 season: (15+ boots for all brands / relinked to correct players)
* Updated new league/cup logos (Premier League, Championship, Serie A, Serie B, TIM Cup, Bundesliga)
* Updated new club logos (e.g. Le Mans)
* Added lots of faces
* Updated balls
* Newest kitserver included

General Features:

* real names, kits and emblems for all teams
* real player names and updated stats for most players
* added Bundesliga and 2. Bundesliga teams
* added more than 50 national and club teams
* added more than 400 player faces
* added more than 40 new boots and more than 25 new balls

Bulykin
ooh, nagyon szépen köszönöm<#nyes>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

http://pes2008editing.blogspot.com/ Itt a következõ napok valamelyikén megjelenik, egy PESEdit.com Patch 4.0. Az tartalmazza teljes egészében a 10/11-es szezont. ( Mezek, átigazolások, csapatok, számos új arc, cipõ, stadion, logók, stb... ). Illetve a szokásos valós játékos és csapat nevek illetve liga és kupa nevek, ja és persze stadion nevek. A linken már nézhetsz képeket a 4.0-ás patch-rõl. Remélem tudtam segíteni.

Bulykin
Breki33!
tõled kérdezem mert te nagyon benne vagy a témában :)
újra játszani akarok, mindenbõl a legfrisebb patch kéne, átigazolások, mezek, ha lehet akkor a bajnokságokat is...
nekem úgyse kell sokat keresni, mert tudod mi hol van...adsz pár linket? elõre is köszönöm^^

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Breki33
Edit-Edit teams-TEAM NAME
Breki33
Elsõ patch 9 mega második 14 a harmadik 14,2

Szval jobb mindet sorban felrakni :P

csak ugye az egyes patch pl ezt javítja és ezt offline nem mindenki veszi észre

"This patch adds 3 new features adding to Online mode the Legends Community and Competition areas. Go to Online mode to make sure the new features are available on the menu. "

Itt minden szépen fent van

http://www.filefront.com/listing/pub2/Pro-Evolution-Soccer-2010/Official-Patches

Krisz018
Helló

Hogy tudom egy csapat nevét átírni?

THX.

[HUN]FaTaL
Tapasztalatból, elég az utolsót feltenni.

http://goo.gl/gd6Zi5

Breki33
szerintem jobb sorban mindet
Amúgy a hivatalos patch-nél elég csak az 1.3-at feltenni? Tehát az 1.3 tartalmazza az 1.1 ill. 1.2-t is?

penge96
De mégis...

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"

penge96
Mégsem...xD

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"

penge96
Sikerült!...:D

penge96
Valaki nem tudja, hogy ezt hogyan kell feltelepiteni?:/ rendszerfájlok...

Köszi ezt is :) Meg is van: dt0f.img 85 MB. Mondjuk ha most leszedném a PES-t utána visszatenném és az img mappába betenném ezt a 85 MB-os file-t akkor elfogadná?

Breki33
rejtett könyvtárba

local settingsen belül, nem az egy img
Hova tölti le amúgy? A Dokumentumok\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\save\PES2010_EDIT.bin az?

Breki33
rajta lesz a gépeden-oda tölti le, de nem hiszem, hogy akkor is a mostanival játszanál
Rendben köszi értem már. És teszem azt, hogy 3-4 év múlva is a 10-el szeretnék látszani akkor a DLC még elérhetõ lesz? Vagy amit a játékon belül leszedett DLC-t nem tudom valahogy lementeni magamnak? Hogy a késõbbiekben is meglegyen? Köszi elõre is.

Breki33
a hivatalos patch felrakása után az exe-t
Patchelt exe? DLC-t játékon belül leszedem utána Konami patch. Utána leszedem a Pesedit 4.0-át felteszem, és mit kell meg krekkelni?

Breki33
http://www.youtube.com/v/gkpixOv7VU0&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>
Breki33
A DLC-t a játékon belül tudod letölteni

persze a hivatalos patcheket célszerû felrakni
ehhez nem kell eredeti pach csak patchelt exe utánna
Breki kérném a segítséged! Hamarosan letölthetõ lesz a PesEdit 4.0 patch. Gondolom kell ehhez is a DLC patch. Illetve a KONAMI patch. Noss nekem jelenleg olyan patch van fennt amihez egyik sem kell. Viszont az újakhoz ami a 4.0 is lesz ahhoz már tuti kell, mert a WC patch-hez is kellett. Leírnád légy szíves, hogy mit kell leszednem, hogy elfogadja a hivatalos frissítést? Mert nem eredeti a PES-em és ilyenkor nem fogad el valamit asszem. Nem vagyok tisztában evvel a résszel. Elmagyaráznád légy szíves? Elõre is köszönöm.

Üdv.

Pacal17
BL, EL, Copa Libertadores

Breki33
Fifa 11 új video

http://www.youtube.com/v/xbiZ1WI3b1I&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>
Breki33
mert õkis szarnak rá
fook
ja ok . viszont pesbe egyet nagyon nem értek , hogy konamisok miért nem hagynak több ligának helyet ? Tudják hogy ugyis beleraknak amit akarnak , akkor már lehetne jó sok ligahely , és lenne sok custom liga :S:(

Breki33
Ez egyáltalán nincs így

A mostani patchek már olyanok hogy leszeded tetszõleges könyvtárba kicsomagolod a rostert a helyére másolod és kész.

De õszintén szólva leszarom az olyat aki erre sem képes játsszon amivel akar.

És ettõl miért lesz lemaradva pont most volt errõl szó #67813

Egyébként elárulom a fifa-t sokkal nehezebb patchelni persze sokan csak a telepítõs patcheket látják, aztán ha az vmit elszúr meg vannak lõve mert nem tudják mit kéne csinálni, hogy jó legyen.

De ezt az egész versengést unom már mintha verseny lenne, hogy hajrá fifa hajrá pes, nem tökmindegy melyik lesz a jobb?

Lényeg hogy jó legyen egyik vagy mindkettõ.
Viszont ha a fifa tényleg nextgenes és jó lesz pc-n akkor tuningolva
simán veri majd a konzolost és akkor arra is vonatkozik majd amit a PES-re írtam.
Breki33
Szerintem nem, gondolom a BL meg mintha olvastam volna valami világbajnokságról, de ez nem biztos.
Breki33
<#eljen>
Igen tudom, hogy ezeket lehet állítani, ezt tudom. Én azt kérdeztem, hogy amikor rövid ujja van a meznek, de mégis van alatta egy másik ugyan olyan színû valami mint a mez. Az alsó meg nem az under short-ra utalt. Tehát rövid mez és ahol a kar van ott van még a mez alatt egy másik ruha. Azt hogyan tudom elérni.

Nem.

fook
jaés nem lehet úgy igazolni a '10ben mint a régiekben ? Hogy egybõl én ajánlok összeget ?

fook
"egyértelmû a dolog: konzolra nem szabad a pest megvenni
lásd licenszhiány, szar alap fû, mezek nincs kameraállítási lehetõség patchek hiánya stb."
Sajnos patchet leszámítva ez gépen is így van , és sok ember nem fog pepecselni fan patchek felrakásával , így idén gépen is nagyon le lesz hagyva a pes :S:(

Ingame:Edit-Edit Player-Accessories-Strip Style-Sleeves

Alsó is ott van:Under ..

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Sziasztok!

Két olyan kérdésem lenne amik egyesek számára lehet, hogy jelentéktelennek tûnnek, de aki tud válaszolni legyen szíves válaszolni. Az elsõ az lenne, hogy ha szezon közben ( League ) editorral szerkesztek akkor azt mennyire "szereti"? Nem lesz fagyás ugye? Illetve a másik kérdésem az az, hogy hol/hogyan lehet azt beállítani, hogy a játékosnak ne hosszú ujjú meze legyen hanem rövid, és valami alsó öltözik is legyen alatta? Próbáltam de semmit sem találtam, csak rövid ill. hosszú ujjú variációt. Elõre is köszi!

Üdv.

Licenc 100% lesz az új részben?

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Hát ha PC-n is next-gen lesz a FIFA, attól még nem lesz sokkal jobb a PES-nél sõt még lehet a PES szintjét se éri el, de errõl még fölösleges is beszélgetni, majd ha kijön mindkét játék akkor majd meglátjuk úgyis.;)

Konzolon szerintem inkább FIFA, legalábbis én konzolon azt választanám, PC-n egyértelmû hogy PES, mert a FIFA az egy játszhatatlan szar...kíváncsi leszek az új "next-gen"-es PC-s FIFA-ra....

Breki33
igen csak ebbõl 20*a az lesz hogy melyik a jobb játék vita

egyértelmû a dolog: konzolra nem szabad a pest megvenni
lásd licenszhiány, szar alap fû, mezek nincs kameraállítási lehetõség patchek hiánya stb.

Én nem várom egyiket se jobban , mondjuk a picsázásban kételkedem.

És a konzolos fifával kapcsolatban is elmondtam példákkal az ellenérzéseim már korábban.
symbol
mit? :) én véleményekre vagyok kíváncsi. lehetõleg objektívekre. nem célom itt vitatkozni, csupán olyan emberkék véleményére lennék kíváncsi akik látták, próbálták mindkettõt. :)

pl. most a FIFA-t várom PC-re jobban, mert lehet a PES most el lesz picsázva, ha konzolon jelentõsen jobb volt nála az EA játéka tavaly.

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

Breki33
jajj ne kezdjük el újra
symbol
remélem nem. :) amúgy totál hülyeség is lenne ha egy grafikusan megrajzolt egér funkcióját nem az egér töltené be. :) arról nem beszélve hogy ilyen folytonos és egyenletes mozgást egy adott pontig nem nagyon lehetne kivitelezni analog karral.

Viszont ez a videó azért szerintem elég gáz. :) Annyira nem bejövõs a gameplay. a kapus meg a mozgáshibák még mindig megvannak, néha érthetetlen. 11es-nél is nem értem miért nem lehet leprogramozni, hogy a kapus ne álljon fel rögtön és utána sopánkodjon... tiszta vicc 2010-ben.

amúgy tényleg érdekelne, az elõzõ rész xboxon a FIFA vagy a PES volt a jobb?

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise