PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megint van egy kérdésem... Hogyan lehet egyszerre kontrollerrel, és billentyûzettel is játszani a játékban egymás ellen? X360 kontrollerem van és a billentyûzetet sosem látja, 1 bemenetnek fogja fel... Valaki tud segíteni? Hamarosan jön haverom, sürgõsen kéne... :(
Szeretném megkérdezni, h van-e olyan program amivel a replayekbe tudok beletekinteni a PES-en kívül?
Van vagy 500, azokból akarok gólvideót gyártani és ha 1esével kell nézegetnem õket eléggé hosszadalmas lenne...
Preliminary Features List:
* Transfers up-to-date for all teams (300+)
* New promoted teams (13 teams: Erzgebirge Aue, Ingolstadt, Osnabrück, Arles-Avignon, Stade Brestois, Levante, Hércules, Real Sociedad, Brescia, Cesena, Lecce, Blackpool & Excelsior)
* New 2010/11 kits for all teams including many PESEDIT exclusive creations
* Updated boots for 2010/11 season: (15+ boots for all brands / relinked to correct players)
* Updated new league/cup logos (Premier League, Championship, Serie A, Serie B, TIM Cup, Bundesliga)
* Updated new club logos (e.g. Le Mans)
* Added lots of faces
* Updated balls
* Newest kitserver included
General Features:
* real names, kits and emblems for all teams
* real player names and updated stats for most players
* added Bundesliga and 2. Bundesliga teams
* added more than 50 national and club teams
* added more than 400 player faces
* added more than 40 new boots and more than 25 new balls
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
tõled kérdezem mert te nagyon benne vagy a témában :)
újra játszani akarok, mindenbõl a legfrisebb patch kéne, átigazolások, mezek, ha lehet akkor a bajnokságokat is...
nekem úgyse kell sokat keresni, mert tudod mi hol van...adsz pár linket? elõre is köszönöm^^
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Szval jobb mindet sorban felrakni :P
csak ugye az egyes patch pl ezt javítja és ezt offline nem mindenki veszi észre
"This patch adds 3 new features adding to Online mode the Legends Community and Competition areas. Go to Online mode to make sure the new features are available on the menu. "
Itt minden szépen fent van
http://www.filefront.com/listing/pub2/Pro-Evolution-Soccer-2010/Official-Patches
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"
persze a hivatalos patcheket célszerû felrakni
ehhez nem kell eredeti pach csak patchelt exe utánna
Üdv.
A mostani patchek már olyanok hogy leszeded tetszõleges könyvtárba kicsomagolod a rostert a helyére másolod és kész.
De õszintén szólva leszarom az olyat aki erre sem képes játsszon amivel akar.
És ettõl miért lesz lemaradva pont most volt errõl szó #67813
Egyébként elárulom a fifa-t sokkal nehezebb patchelni persze sokan csak a telepítõs patcheket látják, aztán ha az vmit elszúr meg vannak lõve mert nem tudják mit kéne csinálni, hogy jó legyen.
De ezt az egész versengést unom már mintha verseny lenne, hogy hajrá fifa hajrá pes, nem tökmindegy melyik lesz a jobb?
Lényeg hogy jó legyen egyik vagy mindkettõ.
Viszont ha a fifa tényleg nextgenes és jó lesz pc-n akkor tuningolva
simán veri majd a konzolost és akkor arra is vonatkozik majd amit a PES-re írtam.
lásd licenszhiány, szar alap fû, mezek nincs kameraállítási lehetõség patchek hiánya stb."
Sajnos patchet leszámítva ez gépen is így van , és sok ember nem fog pepecselni fan patchek felrakásával , így idén gépen is nagyon le lesz hagyva a pes :S:(
Alsó is ott van:Under ..
★ 汤姆 李
Két olyan kérdésem lenne amik egyesek számára lehet, hogy jelentéktelennek tûnnek, de aki tud válaszolni legyen szíves válaszolni. Az elsõ az lenne, hogy ha szezon közben ( League ) editorral szerkesztek akkor azt mennyire "szereti"? Nem lesz fagyás ugye? Illetve a másik kérdésem az az, hogy hol/hogyan lehet azt beállítani, hogy a játékosnak ne hosszú ujjú meze legyen hanem rövid, és valami alsó öltözik is legyen alatta? Próbáltam de semmit sem találtam, csak rövid ill. hosszú ujjú variációt. Elõre is köszi!
Üdv.
★ 汤姆 李
egyértelmû a dolog: konzolra nem szabad a pest megvenni
lásd licenszhiány, szar alap fû, mezek nincs kameraállítási lehetõség patchek hiánya stb.
Én nem várom egyiket se jobban , mondjuk a picsázásban kételkedem.
És a konzolos fifával kapcsolatban is elmondtam példákkal az ellenérzéseim már korábban.
pl. most a FIFA-t várom PC-re jobban, mert lehet a PES most el lesz picsázva, ha konzolon jelentõsen jobb volt nála az EA játéka tavaly.
http://rateyourmusic.com/~unrealnoise
Viszont ez a videó azért szerintem elég gáz. :) Annyira nem bejövõs a gameplay. a kapus meg a mozgáshibák még mindig megvannak, néha érthetetlen. 11es-nél is nem értem miért nem lehet leprogramozni, hogy a kapus ne álljon fel rögtön és utána sopánkodjon... tiszta vicc 2010-ben.
amúgy tényleg érdekelne, az elõzõ rész xboxon a FIFA vagy a PES volt a jobb?
http://rateyourmusic.com/~unrealnoise