PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

penge96
"Halljátok", az lehetséges hogy az új PES-edit patch (4.0) hatására, élénkebb az átigazolási piac a ML-ben? Mármint eddig alig kaptam ajánlatokat játékosaimra, most meg sorra jönnek, és ez jó, mert eddig szinte csak relaselni tudtam a felesleges játékosokat... csak érdekelne hogy ez vajon az új patchtõl van?

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"

Második videóban mi a zene címe ?

Ez az elsõ Master Leageued vagy már játszottál korábban? Mer én csak arra tudok gondolni, hogy a traning módban kell fejleszteni õket minden féle dolgokra és akkor emelkedik az értékük is... Legalábbis nekem így lesz nagyobb az overall. Most a Manchester Cityvel vagyok második szezonomban és Diego Alves már 95-ös és igaz nekem a PesEdit 3.4 van.
Nekem ennyi bõven elég, meggyõztek. Remélem nem fogok csalódni. :D
báttyó02
extra content odabasz :DDD

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Bulykin
szokott lenni

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi

lacinkacinka89
Hy! Olyan problémám van, hogy feltettem ezt az új PesEdit Patch 4.0-át. Elkezdtem egy Master Leaguet, de a játékosaim nem fejlõdnek valamiért, pedig a Player Developmnet be van kapcsolva. Ez miért van? Válaszokat elõre is köszi!

Breki33
http://www.youtube.com/v/lpz-vDR8y-M&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>

http://www.youtube.com/v/yG9nhOL8Pek&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>
lesz 2011 PES demó?
Breki33
azt értem, de nem írtad, hogy alap játék vagy vmelyik patch
Hali !

A PES 10-hez szeretnék , de csak opt file-okat.

Köszönöm szépen

Breki33
Ez elég korainak tûnik.
daver88
jah, több forrásban is a Fifa11 október 1.-ei megjelenése elõtti napra határozzák meg (azaz szept. 30-ra) a PES2011 kiadását...ezek szerint 8 nappal elõbbre jön...

pes 2011 szeptember 30
megjelenés szeptember 30 !!
lemaradtam valamirõl?
Azért én (is) aktív részese vagyok a sorozatnak. PES 4 óta rendszeresen játszok, játszottam, még tán valahol a hármat is megnéztem, de ez már nagyon régen történt. Van viszonyítási alapom, a Fifát ugyanúgy minden évbe kipróbáltam, meg gondolom mindenki, aki PES-es ezen végigmegy, csak aztán rendszerint törli is az ember.

Egyébként másik hsz-hez, oké, nem egy világszám a PES-es gyep se, de valahogy alapjaiban minõségibb játék. Arcok, hangok, mezek, stadionok meg mit tudom én még miben. Mindig csak a licenc, amiben a Fifa erõsebb, ezt sajnálom. Dehát a PES-t direkt úgy tervezték, hogy normálisan patchelhetõ legyen. Ezért írtam, hogy én idén is 100%-ban PES mellett állok, esetleg 1%-ot adok a Fifának. :D
Breki33
Ez az ígyis úgyis nekem is fura :-)

Elõre én azért én így nem jelentem ki
Breki33
akkor még egyszer elmagyarázom bár korábban volt szó róla

azért ide rakom be a fifa képet mert a fifa topik színvonala eléggé erõsen lesüllyedt

Hogy egy másik fórumról idézzek

"KisCsirkee
Hát, ha az EA meg meri húzni, hogy most bejelenti, ígér fût fát PC-re, majd kiadja megint a FIFA 09-et egy adatbázis frissítéssel, akkor a PC-s FIFA Community az EA-sok felnégyelt testrészeivel fog randalírozni az utcákon... "

"LordMatteo
Szerinted még lehet 14 év fölötti PC Communityrõl beszélni a FIFA esetében?"

"KisCsirkee
Idehaza biztos nem..."

És kb ilyen szintû emberek és hozzászólások például mint ez....

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1151744729&no=27639

De itt nem arról van szó, hogy ez pes vagy fifa a jobb topik lesz éppen
ellenkezõleg, és lehet a fifáról beszélni sõt akr konkrét érvekkel dicsérni is de ilyen kiajobb nem ide való.

Ide egy összeszokott fifa-t is kipróbáló társaság jár, természetesen hozzá lehet szólni, de azért olyannál akit sohasem láttunk itt elõször illene elõször köszönni vagy kicsit bemutatkozni nem ilyen benyögéssel kezdeni.

logikati-ra :P
teljesen szabad normálisan véleményt nyílvánítani, de az elsõ hozzászólásod inkább flamekeltésre utalt és nem szeretnék újabb Fifa-Pes vitákat, nem az a cél, hogy eldöntsük melyik a jobb és ugye jelen pillanatban nemis tudhatjuk melyik lesz jobb.

Remélem így érthetõ végre nem szeretnék tovább szájkaratézni
Normális hangnemben írt hozzászólásaid köszönettel vesszük.
Terminátor14
A pes kevésbé van elbaltálzva pc-re, tudja, hogy nagyjából mire számíthat, rossz nem lehet ...

A fifa fejlõdése viszont érdekes lehet, kérdés, hogy mekkora mértékû lesz a dolog.

Talán ezért érdekesebb most az utóbbi.

CSAK a Fradi

symbol
nah ennyi. :) kössze. mondjuk meglepõ, hogy így is, úgy is pes-sel nyomulsz, ere pont a PES-rõl néztél meg kevesebb cuccost. :D

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

symbol
OFF oks. nekem mindegy. csak akkor nincs értelme az egésznek. annak pláne, hogy akkor mi a francnak raksz be ide FIFA képet meg etc, ha egyszerûen nem lehet objektív/szubjektiv véleményt kikérni egyik vagy másik gammáról. Pláne ha azt nézzük, hogy te is rakosgatsz be vegyesen videókat innen-onnen. Akkor meg mi értelme a fórumnak? Rákérdeztem valamire, hogy a másikat talán jobbnak tartja. És ezt nemlehet. Azért nem semmi.

A másik logikati probléma. Itt mondtak valamit, amire én reagáltam volna (nem szabad ugye, még kérdezni sem). Ehelyett akkor a következõ választási lehetõségeim vannak: irok neki pm-et, hogy léccives olvassa már el azt kérdésemet a másik topicba és oda válaszoljon. LOL. Öcsém. És még én nyögök be. Meg nekem van nagy arcom. de bocsi. többet nem fordul elõ. ON

Breki33
most én igazából nem a fû-re gondoltam

mondjuk alap fûben azért pes se dicsekedhet szerintem fõleg az átlós csikosnál
Breki33
nem ez a fórum nem erre való, hogy fifa vagy pes vetélkedés legyen

erre van külön fórum
szval ilyen benyögések és nagy arc nem kell ide
Igazából a PESrõl kevesebbet néztem, mert a FIFA 11 jobban érdekel (mégis mit alkottak, jobb lesz e stb.), mivel hogy így is úgy is a PES 2011-el fogok nyomulni. :D (Persze, ha elindul a gépemen.)
symbol
a hiba hatalmas gáz. ezt hogy nem lehet észrevenni fejlesztéskor?

A gyep a másik ami kiakasztó. Egyszerûen ezen is látszik mennyire ócska, és tavaly is nem voltam képes lejátszani a legelsõ mérkõzést sem. A PES alap fûi ezerszer jobbak, mint ahogy összességében grafikusan felül múlja a Fifát és szerintem még idén is a PES nyer. Természetesen ez az ÉN véleményem, más meg eltérõen látja...
symbol
jobb lenne ha befejeznéd ember.
én érdeklõdtem hogy mi a véleménye a PESrõl, arról is kerültek már ki videók, gondoltam kifejti, hogy az miért jobb. Erre való a fórum. Nem beszéltem csúnyán, nem csináltam semmit, vélemények megosztásáról van szó, de te meg itt izélsz. ez az izélgetés nem kell ide, amikor normálisan, kulturáltan kérdeztem.

Breki33
mihez is?
Breki33
honnan a francból tudjuk

nem kellenek ezek ide már mondtam !
Breki33
Hát elvileg fifa 2010-es konzolos motort és grafikát igérnek.

De tényleg csak én látom ezt a grafikai hibát?

Akinek ígyse tûnik fel a középkezdõkört kell nézni egyszerûen arrébb rakták jobbra a csikikon is látszik hol kéne lenni

Hali!

Valaki betudna linkelni pár darab opt.file-t ?

Elõre is köszönöm

symbol
miért a pes tán jobb? :)

Én nem vagyok tõle elájulva, a mozgásokból látszik, hogy ugyanolyan s**r, mint a 10. Meg egy év alatt csoda lenne, ha változna bármi is drasztikusan... (Persze, azért a demot, majd meglesem)
Breki33
http://www.youtube.com/v/u29UJtoR39s&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>
Breki33
The Hedgehog-nak Boldog Szülinapot !
igen

Breki33
hivatalos patcheket DLC-ket felraktad?
Sziasztok!
A pesedit sorozatot használom jól mûködik, csak annyi bajom van vele hogy néhány labda fekete a játékban.Jól telepitettem fel, de ez már az elõzõ néhány updateban is megvolt.Nem nyulkáltam bele a kitserverbe.Tudtok segíteni?

HoReSz1975
megoldodott a probléma...

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

HoReSz1975
Felraktam a PES2010HunPatch -et, minden jól mûszik, de a csapatok címereit nem jelenití meg, ez miért van <#confused><#help><#worship>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

gabi89
Nem lehet

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Hello!

Kérdésem az lenne, hogy lehet-e Xfire-n multizni vele ha tört?
HoReSz1975
Hi!

Melyik hozzászólásba lehet leírva az online játék két játékos között PES 2010 -nél <#kerdes> köszi a segítséget <#worship>

Amugy ez hogy is van a kitservernél? minél inkább jobbra tolod a csuszkát, annál szebb lesz?
Krisz018
Hogy tudok egy csapatot átenni egy másik bajnokságba? Nem tudom mért de nekem az Inter a LIGA BBVA van . Elõre is köszi.

Krisz018
Ez szerintetek mért van?:

Pato97
Sziasztok a pes 10 hogy kell Face betenni (vagyis az hogy PL:Yepesnek nem eredeti a képe és azt lecseréli )Elöre is köszi!:D

Breki33
Breki33

Magyarázat:

1.A képarány beállítása: Win 7es alatt igen érdekes dolgokra képes, célszerû kikapcsolni
2.Evvel tudjuk beállítani a felbontást, ha 17 inchesnél nagyobb monitoron szeretnénk normális képarányban játszani (mivel a konami szerint ekkora monitora nincs senkinek:-) )
3.A kamera szöget tudjuk babrálni, mondjuk nekem tökéletesen megfelel a játékban alapban benne levõ wide kamera...
4.Itt állíthatjuk át a grafikai beállításokat tetszésünk szerint
5.Ez az egyetlen amit érdemes állítani, mivel ez van kihatással a játék közbeni grafikára illetve a játék játszhatóságára. Ezek a képen látható értékek az 1Gb memóriával rendelkezõ 9800 Gt-mre lettek finomhangolva. Pontosabban az alapbeállításokhoz képest le lettek szedve... Mivel alapban akadozik egy picit, nem értem miért, de ezzel minimálisra lehet csökkenteni a szaggatásokat, úgy hogy a grafikai minõség csökkenése nem vehetõ észre. Mondjuk akinek tényleg bika erõs a grafikus kártyája megpróbálhatja feljebb nyomni ezeket, de még mindig a véleményem az, hogy a PES-nek inkább processor mint erõs grafikus szükséges
6.Ez egy igen fontos beállítás. Különösen akkor, ha szeretünk barátokkal együtt, offline focizni. Mivel ez a beállítás engedélyezi, hogy Kupa módban, az egyes meccseken a billentyûzetes játékos át tudjon menni az egyik félrõl a másikra, így lehetõvé téve a játékosok nekünk megfelelõ csapatainak kiválasztását...
7.Ha szeretnénk egy valósidejû 2 x 45 perces meccset lejátszani, habár nem merem elképzelni, hogy a gépnek hány gólt lehetne adni ennyi idõ alatt... :-)
8.Ha túl gyorsnak (amit kétlek) vagy túl lassúnak találjuk a játékmenetet, itt be tudjuk állítani, hogy milyen gyors legyen az...