PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tudom hogy idézet másik fórumról, de akkor is szánalmas...
"Messikével NEM TUDOK GOLT RUGNI, fuuu de sajnálom Mehetnek fifázni a hülegyerekek, mert itt tudni kell focizni "
itt nem kell tudni focizni, na a való életben kell tudni focizni.
"Messikével NEM TUDOK GOLT RUGNI, fuuu de sajnálom Mehetnek fifázni a hülegyerekek, mert itt tudni kell focizni "
itt nem kell tudni focizni, na a való életben kell tudni focizni.
??
ugye az világos, hogy ez idézet másik fórumról?
és csak arról van szó, hogy aki eddig futkározott idén nem tud ezzel érvényesülni PES-ben.
ugye az világos, hogy ez idézet másik fórumról?
és csak arról van szó, hogy aki eddig futkározott idén nem tud ezzel érvényesülni PES-ben.
és még a FIFA-sok a kis pöcsök. nem tudom ki fikáz megint kit
Nekem egyébként semmi a bajom a PES-sel. Csak leírtam a véleményem, hogy a valóságba egy kapus kimozdul és igen lehet, hogy jön a másik és átpasszolja neki, de ez ilyen... Én mindig a PES mellett tettem le a voksom, pedig aztán néha a gép csalása a játékban az embert feltudja cseszni idegileg. Ettõl függetlenül ez a játék jó és a 2011-ben is biztos vagyok, hogy fasza kis játék lesz, már ha nálam elindul.
Óóóó nagyon jó maradt a vidi kártya minimum, az mint volt, akkor még lehet médiumba megint menni fog😊
nem neked válaszoltam privátban fifaval kapcsolatosan gamepad ügyben? :-)
most is ugyanazt tudnám mondani
szerintem egyértelmûen nõ a játékélmény egyébként én biztos nem játszanék újra bill-el csak teszteléskor használom.
most is ugyanazt tudnám mondani
szerintem egyértelmûen nõ a játékélmény egyébként én biztos nem játszanék újra bill-el csak teszteléskor használom.
sziasztok.Szeretnék venni a PES-hez egy gamepadot mer billenytûvel elég fura.mit ajánlotok? xbox 360 controller for windows, vagy vmelyik logitech? játékélmény nõ annyival hogy megérje a gamepad?
Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)
"Végre a hosszabbitásnál számolja a másodperceket, igy legalább lehet látni, hogy mikor jár le. Szerintem ez is fontos a játékban, mert a 10-ben irreálisan hosszabbitott, kiirta, hogy 0perc és megtoldotta a játék idöt valamikor 1-2percel is.
Jellemezném a játékot: Rugalmas, van biro a pályán, taktikai faltok, elönyszabály, szabadrugásgolok, fordulékonyság, labdatartás és legföképp realitás. Messi elfáradt a 69-ik percben, lekellett cserélni pedig nem is futottam vele csak talán 3 szolot néztem meg pont ezért. Más szoval passz, passz, passz, mint ahogy a barcelona csinálja IGAZIBOL. "
"Aztaaaa!!! Szegény forest gumpok mi lesz veletek? Jaj de sajnálom öket!!!! A konami megtanitja öket focizni!! Most már csak az online részére vagyok kiváncsi, hogy játszhato lesz e? Oriási a játék, visszakaptuk a gyors kényszeritöket, mélység passzokat, területbe játszást, de van a számomra 1 furcsa dolog, hogy Messikével NEM TUDOK GOLT RUGNI, fuuu de sajnálom Mehetnek fifázni a hülegyerekek, mert itt tudni kell focizni Kár, hogy a magyarokat nem lehet kiprobálni "
"hát szépöcséim!!
amit én most érzek pár demomeccs után.....hát az biz'a....
hát biz'a....közel van a szerelemhez.... "
Jellemezném a játékot: Rugalmas, van biro a pályán, taktikai faltok, elönyszabály, szabadrugásgolok, fordulékonyság, labdatartás és legföképp realitás. Messi elfáradt a 69-ik percben, lekellett cserélni pedig nem is futottam vele csak talán 3 szolot néztem meg pont ezért. Más szoval passz, passz, passz, mint ahogy a barcelona csinálja IGAZIBOL. "
"Aztaaaa!!! Szegény forest gumpok mi lesz veletek? Jaj de sajnálom öket!!!! A konami megtanitja öket focizni!! Most már csak az online részére vagyok kiváncsi, hogy játszhato lesz e? Oriási a játék, visszakaptuk a gyors kényszeritöket, mélység passzokat, területbe játszást, de van a számomra 1 furcsa dolog, hogy Messikével NEM TUDOK GOLT RUGNI, fuuu de sajnálom Mehetnek fifázni a hülegyerekek, mert itt tudni kell focizni Kár, hogy a magyarokat nem lehet kiprobálni "
"hát szépöcséim!!
amit én most érzek pár demomeccs után.....hát az biz'a....
hát biz'a....közel van a szerelemhez.... "
PES 2011 Complete List of South American Teams in Copa Libertadores
KONAMI today announced that Pro Evolution Soccer 2011 will feature all 40 clubs that played in the Copa Santander Libertadores 2010, South America’s most prominent and esteemed club soccer tournament. Check out the teams to be included and the new commentators announced for Mexico and Brazil.
With exclusive rights to the Copa Santander Libertadores, KONAMI has confirmed that all 40 clubs playing in the Copa Santander Libertadores will be included in the upcoming Pro Evolution Soccer 2011. All aspects of the club competition, including top teams and players, and the emotion of the Copa Libertadores will be captured in the game.
Pro Evolution Soccer 2011 will again feature play-by-play commentary in Latin American Spanish from Christián Martinoli and Luis Garcia (former international Mexican player); both are very well known commentators in TV Azteca Deportes, as well as writers for Milenio Newspaper and Futbol Total Magazine, respectively.
And now for the first time, Pro Evolution Soccer 2011 will feature play-by-play commentary from famed Brazilians Silvio Luiz, one of the most important and famous sports journalist and commentators in Brazil, and his counterpart will be Mauro Beting, a prominent sports journalist and soccer commentator of TV Bandeirantes, the channel Bandsports and Radio Bandeirantes.
Below is a complete list of clubs:
Mexico:
* Chivas De Guadalajara
* Monarcas Morelia
* Monterrey
* Club San Luis
* Estudiantes Tecos
Argentina:
* C.A. Banfield
* C.A. Colón
* Estudiantes De La Plata
* C.A. Lanús
* Newell’s Old Boys
* Vélez Sarsfield
Bolivia:
* C. Blooming
* Bolívar
* Real Potosí
Brazil:
* S.C. Corinthians
* Cruzeiro
* Flamengo C.R.
* Internacional
* São Paulo F.C.
Chile:
* Universidad Católica
* Universidad De Chile
* Colo-Colo
Colombia:
* Once Caldas
* Atlético Junior
* Independiente Medellín
Ecuador:
* Deportivo Cuenca
* C.S. Emelec
* Deportivo Quito
Paraguay:
* Cerro Porteño
* Club Libertad
* Nacional
Peru:
* Alianza Lima
* Juan Aurich
* Universitario
Uruguay:
* Club Nacional
* C.A. Cerro
* Racing Montevideo
Venezuela:
* Caracas F.C.
* Deportivo Italia
* Deportivo Táchira
Fans can also continuously play as C.A. Boca Juniors and River Plate from Argentina in the Exhibition Mode.
KONAMI today announced that Pro Evolution Soccer 2011 will feature all 40 clubs that played in the Copa Santander Libertadores 2010, South America’s most prominent and esteemed club soccer tournament. Check out the teams to be included and the new commentators announced for Mexico and Brazil.
With exclusive rights to the Copa Santander Libertadores, KONAMI has confirmed that all 40 clubs playing in the Copa Santander Libertadores will be included in the upcoming Pro Evolution Soccer 2011. All aspects of the club competition, including top teams and players, and the emotion of the Copa Libertadores will be captured in the game.
Pro Evolution Soccer 2011 will again feature play-by-play commentary in Latin American Spanish from Christián Martinoli and Luis Garcia (former international Mexican player); both are very well known commentators in TV Azteca Deportes, as well as writers for Milenio Newspaper and Futbol Total Magazine, respectively.
And now for the first time, Pro Evolution Soccer 2011 will feature play-by-play commentary from famed Brazilians Silvio Luiz, one of the most important and famous sports journalist and commentators in Brazil, and his counterpart will be Mauro Beting, a prominent sports journalist and soccer commentator of TV Bandeirantes, the channel Bandsports and Radio Bandeirantes.
Below is a complete list of clubs:
Mexico:
* Chivas De Guadalajara
* Monarcas Morelia
* Monterrey
* Club San Luis
* Estudiantes Tecos
Argentina:
* C.A. Banfield
* C.A. Colón
* Estudiantes De La Plata
* C.A. Lanús
* Newell’s Old Boys
* Vélez Sarsfield
Bolivia:
* C. Blooming
* Bolívar
* Real Potosí
Brazil:
* S.C. Corinthians
* Cruzeiro
* Flamengo C.R.
* Internacional
* São Paulo F.C.
Chile:
* Universidad Católica
* Universidad De Chile
* Colo-Colo
Colombia:
* Once Caldas
* Atlético Junior
* Independiente Medellín
Ecuador:
* Deportivo Cuenca
* C.S. Emelec
* Deportivo Quito
Paraguay:
* Cerro Porteño
* Club Libertad
* Nacional
Peru:
* Alianza Lima
* Juan Aurich
* Universitario
Uruguay:
* Club Nacional
* C.A. Cerro
* Racing Montevideo
Venezuela:
* Caracas F.C.
* Deportivo Italia
* Deportivo Táchira
Fans can also continuously play as C.A. Boca Juniors and River Plate from Argentina in the Exhibition Mode.
Ezzel nagyjából egyet tudok érteni.
Ha a 6:30-nál lévõre gondolsz az elvileg R2-es csel.
Itt látszik, hogy a védõ visszafele oda akar nyúlni közben.
Valószinû nehezebb fokozaton elis veszi.
Ha a 6:30-nál lévõre gondolsz az elvileg R2-es csel.
Itt látszik, hogy a védõ visszafele oda akar nyúlni közben.
Valószinû nehezebb fokozaton elis veszi.
ha kimozdul bepaszolja a középen jövõnek és üres a kapu
Írtam már ez nem olyan, hogy egyedül viszi egy csomóan követik a támadást védõk csatárok vegyesen, és középpen az egyik csatár egyedül van.
Írtam már ez nem olyan, hogy egyedül viszi egy csomóan követik a támadást védõk csatárok vegyesen, és középpen az egyik csatár egyedül van.
Kíváncsi voltam, hogy vajon milyen kapusbakin tudtok ennyit zsörtölõdni, megnéztem...
Hát sztem ez nem akkora hiba, mint amekkorák vannak a 2010-ben, szóval még bõven a túlélhetõ kategória. Mocskosul közelrõl ment egy erõs lövés, rá lehet fogni, hogy a kapusnak nem volt ideje reagálni. De azért eldobhatta volna magát a labda irányába, hátha alapon. Illetve esetleg ki is jöhetett volna a szöget zárva, nagyon sokat cipelte a lasztit a játékos, lett volna ideje talán.
Ami engem jobban zavar, az a gólpassz elõtti irányváltás. Ott bevezeti a játékos 2 védõ közé a lasztit, azok nem csinálnak semmit, majd irányt változtat és szépen megy tovább. 😄 Ez nagyon "peses".
Hát sztem ez nem akkora hiba, mint amekkorák vannak a 2010-ben, szóval még bõven a túlélhetõ kategória. Mocskosul közelrõl ment egy erõs lövés, rá lehet fogni, hogy a kapusnak nem volt ideje reagálni. De azért eldobhatta volna magát a labda irányába, hátha alapon. Illetve esetleg ki is jöhetett volna a szöget zárva, nagyon sokat cipelte a lasztit a játékos, lett volna ideje talán.
Ami engem jobban zavar, az a gólpassz elõtti irányváltás. Ott bevezeti a játékos 2 védõ közé a lasztit, azok nem csinálnak semmit, majd irányt változtat és szépen megy tovább. 😄 Ez nagyon "peses".
CSAK a Fradi
Sziasztok!
Fölraktam a PES Edtit 4.1 pecset, de kiírja hogy egy bizonyos d3dx9_37 hiányzik...leszedtem és bemásoltam system 32be de úgysem lett jó...amúgy elindul de ki is lép gyorsan. Van erre valami megoldás vagy esetleg valami másik pecs ami tartalmazza a friss igazolásokat?
Fölraktam a PES Edtit 4.1 pecset, de kiírja hogy egy bizonyos d3dx9_37 hiányzik...leszedtem és bemásoltam system 32be de úgysem lett jó...amúgy elindul de ki is lép gyorsan. Van erre valami megoldás vagy esetleg valami másik pecs ami tartalmazza a friss igazolásokat?
Dehát egyedül viszi a kapu felé, mikor már kiugratják. Olyankor jönni kell a kapusnak, már elnézést, nem állni kell a kapuba mint egy f**z és végig nézni ahogy belövi. Ezt a helyzetet Pippo góljához tudom hasonlítani... (Más, hogy ott kijött Reina és Inzaghi elpöckölte mellette, de szerintem kábé így lenne értelmesen lemodellezve, nem linkelem be mert nem tudom, hogy kell😄, de persze a BL döntõre gondolok)
Itt van egy hasonló jelenet 1:29-nél viszont itt nincs annyira szembe a kapuval szinte csak egy lehetõsége van így Pfaff lábbal elõre kijött hogy zárja a szöget kiis maradt, de nemsemmi szóló volt
Közben beugrott a kapus Mlynarczyk volt és nem pont ilyen sziti
hanem azt hiszem rálõtték elindult egyik irányba vkin megpattant és visszaért a másik irányba vhogy így
hanem azt hiszem rálõtték elindult egyik irányba vkin megpattant és visszaért a másik irányba vhogy így
Közben rájöttem, hogy az ismétlést is meg lehet nézni ott jobban látszik
ez esetben annyit tehettek volna hogy a kapus a jobb kezét megkisérli felemelni, de hacsak nem túdja, hogy a hosszúba lövik ezt csak bravúrral védhetné szerintem.
A hirtelen gyors utánnafordulás viszont tényleg fura, tehát ha jobbra induló mozdulatot végezne miközben megkisérelné kinyúlva elérni realisztikusabb lenne.
De nagy kapushibától azért ez messze van.
ez esetben annyit tehettek volna hogy a kapus a jobb kezét megkisérli felemelni, de hacsak nem túdja, hogy a hosszúba lövik ezt csak bravúrral védhetné szerintem.
A hirtelen gyors utánnafordulás viszont tényleg fura, tehát ha jobbra induló mozdulatot végezne miközben megkisérelné kinyúlva elérni realisztikusabb lenne.
De nagy kapushibától azért ez messze van.
ez kis vagy nagypálya?
ez esetben a rövidet kell védened elvileg oda legvalószínübb a lövés, ha kifutsz akkor meg begurítja a középpen érkezõnek.
Ez nem az amikor egyedül viszi kapura szembõl !
Való életben ilyenkor sokszor azt látni, hogy a kapus leül a rövid felé és mikor látja, hogy a hosszura megy megprónál lábbal vagy kézzel még kapálódzni arra.
A Portó lengyel kapusának volt korábban egy nagyon híres védése hasonló esetben õ elindult egyik irányban, de mikor észrevette hogy a lövés a másikra megy szinte átbucskázva a fején hihetetlen módon visszafordult és kivédta.
Ez a jelenet évekig a legnagyobb kapusbravúrok között volt mutatva és azis volt !
ez esetben a rövidet kell védened elvileg oda legvalószínübb a lövés, ha kifutsz akkor meg begurítja a középpen érkezõnek.
Ez nem az amikor egyedül viszi kapura szembõl !
Való életben ilyenkor sokszor azt látni, hogy a kapus leül a rövid felé és mikor látja, hogy a hosszura megy megprónál lábbal vagy kézzel még kapálódzni arra.
A Portó lengyel kapusának volt korábban egy nagyon híres védése hasonló esetben õ elindult egyik irányban, de mikor észrevette hogy a lövés a másikra megy szinte átbucskázva a fején hihetetlen módon visszafordult és kivédta.
Ez a jelenet évekig a legnagyobb kapusbravúrok között volt mutatva és azis volt !
megnézve kinagyítva lassítva: ha nem a rövidre várja a labdát illetve a középre jövõnek is lehetett bepaszra várni - szemben a kapuval jött üresen, szóval ha a hosszúra várja akkor bravúrral valószínû ki tudja ütni vissza a mezõnybe
igazából nem csak a feje fordul hanem szinte az egész teste egy pillanat alatt, én ezt látom inkább hibának ha már mindenáron keresünk
kb egy fél másodperc alatt teljesen megfordul, de nem lehet rendesen kilassítani egyik képhockán még félig szemben áll következõn már háttal.
igazából nem csak a feje fordul hanem szinte az egész teste egy pillanat alatt, én ezt látom inkább hibának ha már mindenáron keresünk
kb egy fél másodperc alatt teljesen megfordul, de nem lehet rendesen kilassítani egyik képhockán még félig szemben áll következõn már háttal.
Hát általában kijövök a kapuból, amikor látom hogy a labdás ember ott hagyta a védõket és elé ugrok lábbal vagy úgy egész testtel. De, ha meg benn maradok, akkor is lábbal próbálok mozdulatot tenni, de nem így mint a videón. Ilyen a való életben nincs, én akk állok ilyen mereven, ha egy jól eltalált lövésre, fejesre egyszerûen nem tudok reagálni és nem is érnék oda, de ez a lövés közelrõl jön...
Ja, de a fejével persze tudja követni azt a labdát, amire moccanni se tud. 😛P Persze, ez érdekel a legkevésbé, amikor a gameplayt értékelem. Csak néha mosolygok.
Nem új szakkommentátor van? 😄 Vagy nem jól hallom.
Az lesz a gáz, ha fejeseknél csinálja újra ezt a kapus. Bár én a valóságba ennyire közeli lövésnél se így reagálok sosem. Tökéletes játék nincs, de csak ennyi hibája legyen, mint ez... Pl. remélem a bíró idén rendesen fúj és nekem így elsõre tetszenek a hangok is, mind a síp, mind a bekiabálások.
Az lesz a gáz, ha fejeseknél csinálja újra ezt a kapus. Bár én a valóságba ennyire közeli lövésnél se így reagálok sosem. Tökéletes játék nincs, de csak ennyi hibája legyen, mint ez... Pl. remélem a bíró idén rendesen fúj és nekem így elsõre tetszenek a hangok is, mind a síp, mind a bekiabálások.
Lehet, gondolom az tetszene mindenkinek ha ész nélkül kirohanna :-)
holott pont ezt nem szabad, persze felemelhetné a kezét de aki állt már kapuban kispályán az tudja milyen mikor ilyen közelrõl jön egy lövés.
Ha egy ilyennél levegõben úszva kivédené engem sokkal jobban zavarna.
De ezek szerint a többségnek ez tetszene 😊
holott pont ezt nem szabad, persze felemelhetné a kezét de aki állt már kapuban kispályán az tudja milyen mikor ilyen közelrõl jön egy lövés.
Ha egy ilyennél levegõben úszva kivédené engem sokkal jobban zavarna.
De ezek szerint a többségnek ez tetszene 😊
a múltkor ilyen szitünál Hajdú volt a szakkommentátor a Sport1-en.
Kapus eldobta magát magyar csatár kihagyta.
Hajdú elmondta, hogy a kapus hibázott ilyen szituban direkt nem szabad a kapusnak eldobnia magát állva kell maradnia.
Most ez tényleg akkora hiba? 😛
Kapus eldobta magát magyar csatár kihagyta.
Hajdú elmondta, hogy a kapus hibázott ilyen szituban direkt nem szabad a kapusnak eldobnia magát állva kell maradnia.
Most ez tényleg akkora hiba? 😛
Legalább eldobná magát úgy isten nevibe, hátha beleakad. 😄 No de ilyet nem lehet leprogramozni, max. manuál keeperrel a FIFAban. 😄
6:08, játékos vezeti a labdát és belövi a ziccert, a kapus meg gyengébben reagál mint egy mezõnyjátékos
Inkább magyar lenne 😄 Mert ha jól olvastam a peshungaryn akkor idén már nem konvertálják át a Fifából 😞
http://goo.gl/gd6Zi5
újabb vélemény:
"nekem elsõre fura volt mert 1 teljesen uj focis játékot kapunk.a mozgások nagyon jók,lehet inditani bátran a háromszöggel,a paszok is naon jok lettek.cselezni azt nem tudok,a menübe nem is probáltam bele menni mert kb.1óra mire beálitottam volna.kényszeritöknek óriási szerepe lesz szerintem.az õrült rohanásnak szerintem vége,messi sem fog tudni annyira ficánkolni.
sokkal labda biztosabbak a játékosok,lehet velük tartani a labdát.a párharcok nem rosszak,van ami tatszik van ami nem.ami nem tetszik hogy a kipattano labdát nekem mindig elvetödve rugja kapura.sok a szabálytalanság,ugy hogy aki tudja majd rugni annak elönyt jelent.azt jol halottam hogy a bayern meccsen németül beszéltek a játékosok?én 1 verlierent kaptam el.vannak jo dolgok benne.
3-0ra égtem a barca ellen a 90.percbe jött elõre a kapusom szögletnél.annyira meglepödtem hogy befejeltem vele.
ezeket szürtem le belöle 4játék után.na megyek is nyomni tovább "
"nekem elsõre fura volt mert 1 teljesen uj focis játékot kapunk.a mozgások nagyon jók,lehet inditani bátran a háromszöggel,a paszok is naon jok lettek.cselezni azt nem tudok,a menübe nem is probáltam bele menni mert kb.1óra mire beálitottam volna.kényszeritöknek óriási szerepe lesz szerintem.az õrült rohanásnak szerintem vége,messi sem fog tudni annyira ficánkolni.
sokkal labda biztosabbak a játékosok,lehet velük tartani a labdát.a párharcok nem rosszak,van ami tatszik van ami nem.ami nem tetszik hogy a kipattano labdát nekem mindig elvetödve rugja kapura.sok a szabálytalanság,ugy hogy aki tudja majd rugni annak elönyt jelent.azt jol halottam hogy a bayern meccsen németül beszéltek a játékosok?én 1 verlierent kaptam el.vannak jo dolgok benne.
3-0ra égtem a barca ellen a 90.percbe jött elõre a kapusom szögletnél.annyira meglepödtem hogy befejeltem vele.
ezeket szürtem le belöle 4játék után.na megyek is nyomni tovább "
Óriási! 😊
Amúgy amikor a PESben látok ilyet, mindig olyan full kamunak látom (néha hihetetlen a fizika a megpattanóknál), pont ilyen.. De akkor ezek szerint létezik 😄
Amúgy amikor a PESben látok ilyet, mindig olyan full kamunak látom (néha hihetetlen a fizika a megpattanóknál), pont ilyen.. De akkor ezek szerint létezik 😄
ez a szubjektivitás 😊
Ahogy nézem a kapuskidobásos bug-ot is benne hagyták
Legalábbis én nem találtam benne kapuskidobást.
Bár valaki konzolon egy év után látott a géptõl ilyet. 😛
Ahogy nézem a kapuskidobásos bug-ot is benne hagyták
Legalábbis én nem találtam benne kapuskidobást.
Bár valaki konzolon egy év után látott a géptõl ilyet. 😛
hát inkább ez mint amikor csak nézi ahogy berúgják a kapuba