PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://goo.gl/gd6Zi5
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)
Jon Murphy today announced the XBOX 360 demo is coming tomorrow, like the PC and PS3 versions (which he announced a week ago).
He also said the PC demo will be available from around 1 AM CET on the official PES site (and probably lots of other mirror sites).
The PS3 version will be online from around 4 PM tomorrow, while the 360 versions is set for mid morning.
Én a PESt a PES5tel ismertem meg, elõtte FIFA 96-tól 2000ig toltam, utána már nem tetszett, és teljesen le is álltam, és akkor valahogy tök véletlenül hallottam a PESrõl. Kipróbáltam és beleszerelmesedtem.
Aztán PES6 óta tényleg sokat nyavajgok. De persze csak rengeteg játék után.
Gyakorlatilag hihetetlen mennyiségû játékóra után, amikor szinte teljesen ismerem a gameplay minden rezzenését fogalmazom meg azokat a kritikákat, amik zavarnak abban, hogy egy kiegyensúlyozott játékot lássak.
PES6 se volt tökéletes, abban is voltak figurák, amik mindig bejönnek, stb. arra játszik az ember. Késõbb is voltak ilyen "jobban bejövõs technikák", ezeket mindenki ismeri. Talán PES6 utáni részekben több volt a "gameplay bug", ami rontott a játékélményen. Az, hogy futás van, meg lábról lábra jár a labda egyérintõben , topcsapatnál gyakorlatilag a gép lejátsza helyetted, belenyúl a játékba (olyat csinál a játékos, amire nincs ráhatásod, pozitív, negatív irányba), lehúz, felhúz 2 félidõben, ilyenek.
Természetesen én se csináltam mást, mint elfogadtam, és játszottam ezekkel együtt. Csak a megfelelõ helyére tettem a játékot. Míg a PES6ban komolyan álltam hozzá az onlinenak mind 1v1ben, de fõleg 2v2ben, addig a ráköv részeknél egyszerûen ezt nem tudtam megtenni a sok tapasztalat után.
Ennyi, és nem akarom húzni a témát, ez tényleg tök személyes vélemény, és az én egyéni szoc. problémám. Remélem a 11 olyan lesz, hogy megállja a helyét onlineban is, kiegyensúlyozott lesz (még akkor is, ha top csapattal játszik az ember, mert ugye onlineban fõleg azzal játszogatnak).
néztem külföldi oldalakon, nagyjából 22-27 fontos áron adják, azaz olyan 8500-11000 Ft körül.
★ 汤姆 李
A videó nézõje szempontjából nincs változás, mert ugyanúgy 2 megabit/s-re tömöríti a videót a Youtube a 25 és az 5 mb/s bitrátájú forrást is.
Egyébként teljesen elég erre
★ 汤姆 李
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Lehet tudni, hogy mikor jön a demócska?
Kösz szépen.
Pl. a billentyûzet gyönyörûen világít, van rajta külön USB meg anyám kínja.De néha teljesen magától elfelejt egy-egy betût... Hiába nyomom nem írja... Akkor ki kell húzni,bedugni újra és akkor jó lesz. Legújabb driver meg ilyenek nem segít.
Az egér? Alapvetõen szintén jó. Csak éppen a görgõje néha valami okból úgy nyikorog napokig hogy szabályosan zavaró. Aztán magától elmúlik... Az oldalán ahol fogja az ember, ott meg gumi részt fél év alatt elengedte a ragasztás.
Úgyhogy nekem elég vegyesek az érzelmeim. Pl. legközelebb egeret biztos Logitech-et veszek.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Én elõtte valszeg kipróbálnám, mivel tuti drága lesz, és finnyás vagyok a gamepadokra 😄 (xbox 360-as sem jött be)
CSAK a Fradi
Nem, és szerintem nincs olyan ember az egész Földön, aki ezt megtette volna.
Csakhogy ha már találkozol 4-5 termékkel ugyanabból a márkából, és látod, hogy nagyjából ugyanazt a (magas) színvonalat képviselik, akkor talán kijelenthetõ, hogy maga a márka is jó 😊
És igen, ezt mindkettõrõl ki merem jelenteni.
Ha szeretnél még szájkaratézni, akkor dobjál privit, mert mint írtam (csak felfognod nem sikerült) ez nem az a topik.
CSAK a Fradi
Tesztelted mindkét márkából az összeset?