PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi máris beszerzem😊
★ 汤姆 李
Hogy kell gif-et készíteni?Valami új progi ami egyszerü?:/
★ 汤姆 李
ma csak háromszor volt leírva 😊
két dolgot lehet
1. kiszeded a settings.exe-ben, hogy lejátsza
2. simán törlöd a videót a könyvtárból ezt nem próbáltam csak írták fórumon
de lehet drasztikusan is mecs vége Alt+F4 aztán megkérdi kilépj-e
két dolgot lehet
1. kiszeded a settings.exe-ben, hogy lejátsza
2. simán törlöd a videót a könyvtárból ezt nem próbáltam csak írták fórumon
de lehet drasztikusan is mecs vége Alt+F4 aztán megkérdi kilépj-e
oh, köszönöm
Ja ezt akartam írni és a bíró meg mintha könnyebben osztogatná a lapokat.
A becsúszás néha életveszély(5-bõl 3 piros:-)
A becsúszás néha életveszély(5-bõl 3 piros:-)
★ 汤姆 李
pipáld ki a settings-ben a Disable Movie Playback-ot, így eltûnik a video.
A futball nem élet-halál kérdése,SOKKAL TÖBB annál. Hala Madrid!!!
A München keci jó a demo-ban.Klose,Müller mit mûvelnek már elõl de komoly lol😊
★ 汤姆 李
legnagyobb csalódásom az, hogy a kezezést még mindig nem ismeri a játék... elõbb egy lövést 16oson belül az ellenfél kézzel blokkolt, erre semmi...
valahogy nem lehet kilõni a videót ami egy meccs lejátszása után jön?
valahogy nem lehet kilõni a videót ami egy meccs lejátszása után jön?
Én inkább Fifa párti vagyok konzol miatt, de ez a PES PC-n nagyon király. Már vagy a 20. meccsemet nyomom😄
Csak a szereléssel van bajom. Nem tudok szabályosan szerelni. xd
Csak a szereléssel van bajom. Nem tudok szabályosan szerelni. xd
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
bszki nagyon unlak már
egyrészt láttam másrészt szerintem már akkor fociztam mikor még
csak magadban dünnyögtél
Ezenkívül jópár konzollal is rendelkezõ is van itt aki meg tud normális módon nyilvánulni.
egyrészt láttam másrészt szerintem már akkor fociztam mikor még
csak magadban dünnyögtél
Ezenkívül jópár konzollal is rendelkezõ is van itt aki meg tud normális módon nyilvánulni.
Pont,hogy javították a mozgásokat meg bekerült csomó új skill.
Lazán cselezgetek sokkal jobban megy mint régebbi részeknél.
Szabadrugásból olyan gólt lõttem a harmadik meccsemen mint amit eddig fél bajnokság alatt nem tudtam pl.2010-es részben.
Lazán cselezgetek sokkal jobban megy mint régebbi részeknél.
Szabadrugásból olyan gólt lõttem a harmadik meccsemen mint amit eddig fél bajnokság alatt nem tudtam pl.2010-es részben.
★ 汤姆 李
mert van konzolos fifa fórum
ez pedig direkt PC-s Konami fórum.
És ilyen ovis szintû semmi konkétumról nem beszélõ hozzászólasok
nem ütik meg a szintet.
#68363 hozzászólásban konkrétan leírja a srác, hogy mi nem tetszik neki
ilyenek simán beleférnek, de ovis szint nem kell
ez pedig direkt PC-s Konami fórum.
És ilyen ovis szintû semmi konkétumról nem beszélõ hozzászólasok
nem ütik meg a szintet.
#68363 hozzászólásban konkrétan leírja a srác, hogy mi nem tetszik neki
ilyenek simán beleférnek, de ovis szint nem kell
Nem, csak simán azért, mert a PC-s fórumban vagyunk, fel tudjátok ezt fogni? A konzoloknak ehhez semmi közük...
Lehet akármilyen jó ott a fifa, akármilyen szar a pes, nem ide tartozik. Pc-n meg a fifa 0, a pes meg legalább tûrhetõ 😊
Ennyi.
Lehet akármilyen jó ott a fifa, akármilyen szar a pes, nem ide tartozik. Pc-n meg a fifa 0, a pes meg legalább tûrhetõ 😊
Ennyi.
CSAK a Fradi
Breki próbáltad már konzolon a fifát? mert ha nem te se így beszélnél utána,ha meg igen akkor életedbe nem fociztál még.
baszki fogd már fel amit mondtunk
azt hogy te ezt gondolod attól még nem lesz igazság
van aki máshogy gondolja compende?
és senkit sem érdekel, ez a szint, hogy benyögsz egy ovis színtû az én játékmacim pirosabb dumát
menj szuperherózni a konzolodra
azt hogy te ezt gondolod attól még nem lesz igazság
van aki máshogy gondolja compende?
és senkit sem érdekel, ez a szint, hogy benyögsz egy ovis színtû az én játékmacim pirosabb dumát
menj szuperherózni a konzolodra
mert porig alázza a PES-t ?
nem vagyok fanboy , pes-t szeretem pc-n , fifat meg xboxon, de miért ne lehetne konzolós verzióról beszélni ha a fifa elsõsorban arra koncentrál?
nem vagyok fanboy , pes-t szeretem pc-n , fifat meg xboxon, de miért ne lehetne konzolós verzióról beszélni ha a fifa elsõsorban arra koncentrál?
\"Erről van szó!\"
Tele van mindenféle gólörömmel már a demo is(mert ez még DEMO).Valószinü a full tartalmazni fog ennél többet és már most másfajta gólöröm van mint eddig volt.
Természetesen lehet tolni a kritikákat ide de akkor az olyan legyen aminek van is alapja..
Természetesen lehet tolni a kritikákat ide de akkor az olyan legyen aminek van is alapja..
★ 汤姆 李
Miért kell mindig hasonlítgatni?
Nem attól lesz rossz vagy jó egy játék.
Olyan uncsi már #68368 szintû semmitmondó elfogult hozzászólásokat hallgatni.
Nem attól lesz rossz vagy jó egy játék.
Olyan uncsi már #68368 szintû semmitmondó elfogult hozzászólásokat hallgatni.
de azért mondtam csak,mert pes ugyanaz koznolra mint pc-re és hát... közelébe nincs a fifához.
Nekem elég régi gépem van, szóval... Meg egyáltalán nem rinyálok ezért, nem vágom, hogy a francba jött le ez, hogy sírok, gondoltam egyébként is, hogy a 2010 után nem valószínû az új rész elindulása. Most már a 4-5 éves gépek ideje lejárt. Akinek megéri és megteheti beruház új gépre vagy karira, én nem vagyok jelenleg abban az állapotban, ennyi.
ez a PES nagyon jó lett. várom a fifa demot 😛
Arról már hallottam, az egy elég jó kis ötlet konami is átvehette volna már.. de nekem csak PC-m van szval..
una volta per sempre INTER!
xboxon a fifa10-be vannak külön gólörömök amiket csinálhatsz pár gomb megnyomásával
\"Erről van szó!\"
Kipróbáltam Én is a demo-t, Én csak kritikát írnék, mert ez lett jó , az lett jót már hallottunk eleget és azok nekem is tetszenek...
Szóval a CINEMATIC-ok vagyis a GÓLÖRÖMÖK még mindig csak nekem bicskanyitogatóak?!, hogy nem képesek a gólt örömben úgy visszaadni, mintha annak tényleg kirobbanóan örülne a csapat és a szerzõje vhogy DINAMIKUSABBAN, reálisabban, nem úgy mint most is és PES09 ben is meg úgy általában mindig, kb ugyan az a recept, hogy GÓL; a szerzõje HIRTELEN de mereven! <#zavart1>#zavart1> -megindul- majd megáll, jobb esetben még ver egyet a levegõbe az öklével.. szóval hogy is mondjam, elég vérszegény és ez a készítõknek kielégítõ volna? <#beka3>#beka3>
Anno a FIFA-t korábbi részek 06-07 pont a jó kis gólörömök miatt szerettem, de már ott is abból faragtak le, érdekes... látván a FIFA 11 videókat 80% 1 féle örömködés jött elõ amikor gól után megáll és széteszi a karjait és 2en 3an mellészegõdnek.. rémületes <#nemtudom>#nemtudom>
Szóval a CINEMATIC-ok vagyis a GÓLÖRÖMÖK még mindig csak nekem bicskanyitogatóak?!, hogy nem képesek a gólt örömben úgy visszaadni, mintha annak tényleg kirobbanóan örülne a csapat és a szerzõje vhogy DINAMIKUSABBAN, reálisabban, nem úgy mint most is és PES09 ben is meg úgy általában mindig, kb ugyan az a recept, hogy GÓL; a szerzõje HIRTELEN de mereven! <#zavart1>#zavart1> -megindul- majd megáll, jobb esetben még ver egyet a levegõbe az öklével.. szóval hogy is mondjam, elég vérszegény és ez a készítõknek kielégítõ volna? <#beka3>#beka3>
Anno a FIFA-t korábbi részek 06-07 pont a jó kis gólörömök miatt szerettem, de már ott is abból faragtak le, érdekes... látván a FIFA 11 videókat 80% 1 féle örömködés jött elõ amikor gól után megáll és széteszi a karjait és 2en 3an mellészegõdnek.. rémületes <#nemtudom>#nemtudom>
una volta per sempre INTER!
Még ma éjjel(vagy már késõ délután)úgytudom!
★ 汤姆 李