PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen, olvastam is.
Nekem ugye nincs még elég tapasztalatom, összesen 3 félidõt toltam, de 2 ilyen szitu volt, és mindkettõnél elvetõdve lõtte el nekem, meg egyszer a gép is így lõtt el egy kipattanót, szóval érdekes.
Nekem ugye nincs még elég tapasztalatom, összesen 3 félidõt toltam, de 2 ilyen szitu volt, és mindkettõnél elvetõdve lõtte el nekem, meg egyszer a gép is így lõtt el egy kipattanót, szóval érdekes.
CSAK a Fradi
hát nekem már elsõ meccsen sikerült második gólt így lõttem, szval ez nincs így szerintem, nehezebb de lehet fõleg megtolással.
Nem volt így beívelésnél sosem, játszottam vele pár órát már... A mûegeres dolog akinek tetszik, hát ... 1000szer gyorsabb volt a régi, most meg meg sem találtam elsõre a játékos értékeket... Grafikához hozzátartozik a nézõk, szóval ha te lesz*rod az egy dolog...
Ezt írták a konzolosok is korábban idéztem is és írtam, hogy remélem nem lesz így.
Viszont én láttam most másfajta lövést is pont most amikor a gép nem így elvetõdve oldalra lõtte.
Viszont én láttam most másfajta lövést is pont most amikor a gép nem így elvetõdve oldalra lõtte.
Amúgy vártál a kamerával a kezdõrúgás utánig? 😄D
Mer a meccs elõtti kamera tényleg gagyi, én már alapból mentem a beállíátsokhoz, hogy kamerát váltsak, de aztán láttam, hogy alapból wide-on van. Aztán persze szerencsére beállt normálisan az elsõ passz után 😊
Mer a meccs elõtti kamera tényleg gagyi, én már alapból mentem a beállíátsokhoz, hogy kamerát váltsak, de aztán láttam, hogy alapból wide-on van. Aztán persze szerencsére beállt normálisan az elsõ passz után 😊
CSAK a Fradi
Amúgy most érzem elõször, hogy a licenszhiány kurvára nem fog engem zavarni ennél a játéknál. a 2010-nél annál jobban zavart
Biztosan fognak még javítani 1-2 dolgot a teljesig, de a futás sincs szerintem nagyon elrontva...
Ahogy írtam is, 4-bõl 2 gólom beadás után volt, amikor lefutottam a szélen a védõmet 😊 A tavalyi pes nonszensz volt ebbõl a szempontból.
Ahogy írtam is, 4-bõl 2 gólom beadás után volt, amikor lefutottam a szélen a védõmet 😊 A tavalyi pes nonszensz volt ebbõl a szempontból.
CSAK a Fradi
Mi a borzalmas ezen a kamerán?
A Wide nagyon jó és a többi is tetszés szerint állítható mint már írtam
A taktika állításról egyébként az elõzetesekben nagyon jókat írtak.
A Wide nagyon jó és a többi is tetszés szerint állítható mint már írtam
A taktika állításról egyébként az elõzetesekben nagyon jókat írtak.
Még egy hiba:
Senkivel nem lehet lefutni senkit a játékban, a leglassabb játékos is simán beéri Messi-t, ami ugye a valósághoz viszonyítva nonszensz! Rendben, hogy 2010ben túl könnyû volt, de azt megcsinálni kell, és nem túlkompenzálni!
Abban reménykedek, hogy tavalyi demót is elrontották, talán most is javítanak valamit...
Senkivel nem lehet lefutni senkit a játékban, a leglassabb játékos is simán beéri Messi-t, ami ugye a valósághoz viszonyítva nonszensz! Rendben, hogy 2010ben túl könnyû volt, de azt megcsinálni kell, és nem túlkompenzálni!
Abban reménykedek, hogy tavalyi demót is elrontották, talán most is javítanak valamit...
- Kamera szerintem kurvajó.
- Nézõket leszarom, nem õket nézem.
- Vegyél gamepadot (van már olcsóért)
- Fullba biztos javítják
- Igen, ez szopás, de ez pes2010nél is így volt
taktikai beállítások meg nekem tetszenek
- Nézõket leszarom, nem õket nézem.
- Vegyél gamepadot (van már olcsóért)
- Fullba biztos javítják
- Igen, ez szopás, de ez pes2010nél is így volt
taktikai beállítások meg nekem tetszenek
Nálam semmi baj a helyezkedéssel, max ha befutsz valamelyik társad helyére, akkor zavarodik kicsit össze a gép, és nem tudja, hogy mit csináljon azzal a játékossal, aki épp ott lenne 😄
A 4-bõl 2 gólom volt beadás után, a másik 2 meg 3-4 érintõs passzjáték és sakk-matt gól.
A 4-bõl 2 gólom volt beadás után, a másik 2 meg 3-4 érintõs passzjáték és sakk-matt gól.
CSAK a Fradi
Én enyhén csalódtam most...
- Kamera borzalmas
- Nézõk irtó rondák
- Irányítás billentyûzeten szörnyû
- Bíró beállt a sorfalba emberváltáskor
- Felívelésnél mindig mûködik a becsúszás gomb, még akkor is amikor a játékosod a képen sincs, így azonnal kiállít, ha véletlenül megnyomod
És a legborzalmasabb:
Taktika beállításnál az az érzésem mintha egy 3 éves kisgyerek tervezte volna? Mi az istent csináltak azzal? Hogy lehetett ezt ennyire elrontani?
Szánalom játék lesz ez így szerintem...
- Kamera borzalmas
- Nézõk irtó rondák
- Irányítás billentyûzeten szörnyû
- Bíró beállt a sorfalba emberváltáskor
- Felívelésnél mindig mûködik a becsúszás gomb, még akkor is amikor a játékosod a képen sincs, így azonnal kiállít, ha véletlenül megnyomod
És a legborzalmasabb:
Taktika beállításnál az az érzésem mintha egy 3 éves kisgyerek tervezte volna? Mi az istent csináltak azzal? Hogy lehetett ezt ennyire elrontani?
Szánalom játék lesz ez így szerintem...
sajnos nem nagyon lendülnek meg a társak. Volt, hogy futott elõre a társam, utolértem valahogy, az meg nem futott tovább, hanem egyszerûen megállt és nem is követett.
Ezek jók, de megvolt már ugyanígy kb az elõzõ részekben is 😊 Védõvel kijöttem a 16-oson kívülre, vártam kicsit, és már ment is a magas kiugratás, nagyon sok ilyen gól született. Ami talán változott, hogy a csapattársak is jobban beindulnak.
CSAK a Fradi
próbálj meg low csapatokkal játszani (van az a Copa de lófasz akármi, na... ott a hajamat téptem néha)
Megvan a játék elsõ mocskosul idegesítõ eleme is 😞
Az összes levegõben közelítõ labdát így lövi el 😞 Én is lõttem most egy ilyet, bár nem ment be, de azért gáz. Én full szemben álltam a kapuval, jött a labda, ha vár egy kicsit, rádõl és telibe bikázza, akkor jó kis lövés lehetett volna belõle(vagy ha leveszi), ehelyett eldobta magát és rákanalazta bénán.
Ami még feltûnt: a demó túl könnyû, vagyis a passzrendszer (ami nagyon tetszik) miatt nagyon egyszerû kijátszani a gépet. Most második meccsemen (hmm, rájöttem, hogy van 2. félidõ is 😄DD) 4-1-re nyertem, de simán lehetett volna 5-6 is. Amit még megfigyeltem, hogy a kb 10 beadásomból 9 tökéletesen oda ment, ahova én akartam, és ez így egy kicsit soknak tûnik 😊 De persze örülök neki...
Az összes levegõben közelítõ labdát így lövi el 😞 Én is lõttem most egy ilyet, bár nem ment be, de azért gáz. Én full szemben álltam a kapuval, jött a labda, ha vár egy kicsit, rádõl és telibe bikázza, akkor jó kis lövés lehetett volna belõle(vagy ha leveszi), ehelyett eldobta magát és rákanalazta bénán.
Ami még feltûnt: a demó túl könnyû, vagyis a passzrendszer (ami nagyon tetszik) miatt nagyon egyszerû kijátszani a gépet. Most második meccsemen (hmm, rájöttem, hogy van 2. félidõ is 😄DD) 4-1-re nyertem, de simán lehetett volna 5-6 is. Amit még megfigyeltem, hogy a kb 10 beadásomból 9 tökéletesen oda ment, ahova én akartam, és ez így egy kicsit soknak tûnik 😊 De persze örülök neki...
CSAK a Fradi
lényeg ami lényeg
azért játék a játék, mert te irányítod, és összehozhatsz ilyet 😊 de be kell látni hogy a tavalyi FIFA konzolon az ilyen gólokról volt híres bárkivel bármikor.
2 meccs után nem tudom eldönteni a PES is erre felé tendál-e, de az eddig tapasztaltak alapján nem.
Breki: igen épp errõl akartam postolni én is 😊 nagyon szépen be lehet csavarni az ötösre
azért játék a játék, mert te irányítod, és összehozhatsz ilyet 😊 de be kell látni hogy a tavalyi FIFA konzolon az ilyen gólokról volt híres bárkivel bármikor.
2 meccs után nem tudom eldönteni a PES is erre felé tendál-e, de az eddig tapasztaltak alapján nem.
Breki: igen épp errõl akartam postolni én is 😊 nagyon szépen be lehet csavarni az ötösre
Avanti Crociati!
ja ezeket én is észrevettem, nagyon tetszik nekem is... egyszer Robbent kiugrattam, csak aztán Puyol felrúgta és szabadrúgás jött 😄 meg egyszer Barcelona-val majdnem gólt rúgtam kb 40 méterrõl.
Bayern-nel viszont egy igen ciki gólt rúgtam. Passzolni akartam Schwensteigerrel, megpattant egy barcáson, gurul a kapus fele, az elvetõdik de pont nem éri el, én meg csak odasétáltam az egyik játékosom meg csak bepöckölte a labdát 😄 simán lett volna esélye ráugrani a labdára (lassan gurult a labda aránylag) de õ inkább így próbált meg hárítani. Jót mosolyogtam rajta, de a kapusok amúgy jó munkát végeznek...
Bayern-nel viszont egy igen ciki gólt rúgtam. Passzolni akartam Schwensteigerrel, megpattant egy barcáson, gurul a kapus fele, az elvetõdik de pont nem éri el, én meg csak odasétáltam az egyik játékosom meg csak bepöckölte a labdát 😄 simán lett volna esélye ráugrani a labdára (lassan gurult a labda aránylag) de õ inkább így próbált meg hárítani. Jót mosolyogtam rajta, de a kapusok amúgy jó munkát végeznek...
ezek ellenére azért szép gól 😊
a PC-s FIFA szerintem inkább FIKA, de a FIFA 11-tõl várom a megváltást PC-n. Piquérõl tudom, hogy igen jó játékos, (Inter elleni gólja a BL meccsen nekem is tetszett), de ilyenhez kurvanagy szerencse kell... tök mindegy ki mennyire tud focizni, ilyet lõni elég nehéz, pláne ekkora távból.
annyi mint konzolos fifában ahol szinte minden második vagy harmadik gól ilyen :-)
érdemes visszakeresni amiket errõl korábban beraktam
érdemes visszakeresni amiket errõl korábban beraktam
te sem tudsz sokat Piquerõl látszik 😊 ahhoz képest hogy szerinted milyen jó a FIFA, elégé nyomon követed a PES-t...
Avanti Crociati!
ha már itt egyesek a realitásról dobálóznak... mekkora az esélye annak, hogy egy ilyen mozdulattal így kilövi majdnem a finyakot? sõt, egyáltalán... na mindegy 😄
én is csak jókat tudok mondani a game-rõl, rendkívül életszerû, bár ez a fura effekt a visszajátszásoknál már kicsit sok...
elsõ gólom - Pique

elsõ gólom - Pique

Avanti Crociati!
hát ha elmondanám ma mik történtek velem
hihetetlen ez a mai nap olyanok történnek, hogy hihetetlen
hihetetlen ez a mai nap olyanok történnek, hogy hihetetlen
xDDD
Hogyhogy nincs FAQ??
★ 汤姆 李
Sorry, de ma nem vagyok toppon...:/
Thx!😉
Thx!😉
Hihetetlen, hogy minden 2. ember ezt kérdezi, vagy hogy miért nem települ a demó 😞
Settings-ben lõdd be a videós okosságot.
Settings-ben lõdd be a videós okosságot.
CSAK a Fradi
Most raktam fel a demot, lejátszottam 1 meccset...egyenlõre nem kommentálnám a dolgot, viszont az kurva idegesítõ hogy meccs után bead egy X perces kurva hosszú videót...azt hogy lehet kiszedni?
Az img mappából törölni kell ezt: pes11pv.sfd ? Gondolom ez lehet az a videó amit meccs után bead...
Az img mappából törölni kell ezt: pes11pv.sfd ? Gondolom ez lehet az a videó amit meccs után bead...
Balls Adidas LC For PES 2011 demo
Ball for Europe club (FC Barcelona & Bayern Munchen)
For club Copa Libertadores (Chivas de Guadalajara & SC Internacional) -Jabulani
http://uploading.com/files/c91a3c4f/Balls%2BAdidas%2BLC%2B%2BFor%2BPES%2B2011%2Bdemo%2Bby%2BSKAy.rar/
Ball for Europe club (FC Barcelona & Bayern Munchen)
For club Copa Libertadores (Chivas de Guadalajara & SC Internacional) -Jabulani
http://uploading.com/files/c91a3c4f/Balls%2BAdidas%2BLC%2B%2BFor%2BPES%2B2011%2Bdemo%2Bby%2BSKAy.rar/
qrva jó lett a játék!!
már most üti a 2010et nálam😛
már most üti a 2010et nálam😛
hát én is néztem nekem nem változott bár nekem valamiért hibát ir ki ha el akrom menteni az exe-t illetve a settignset. ezért a 10ben sem tudtam használni.
ok
★ 汤姆 李
Most nézem, hogy már itt lehet a kamerát belõni a tweakben vki próbálkozott ezzel?
Pes2010-ben tök jó kamaranézeteim voltak lehet simán átrakható?
Pes2010-ben tök jó kamaranézeteim voltak lehet simán átrakható?
na igen szoval ezekre a megmozdulásokra gondoltam.😛 elég fontos és hasznos újítás ez szerintem
sziasztok! melyik gombal kell cselezni a pes 11 demojába? 😄
Alaplap:Gigabyte B75M-D3V Processzor:Intel Corei i3 2120 3,3GHZ Videókártya:Nvidia GTS 450 1GB DDR5 Ram:Kingmax 4GB DDR3 1333MHZ
Hát igen szigorú a bíró😊 nálam még nem volt piros lap pedig imént egy meccsen két tizenegyst is öszehoztam😄 kettönél több sárga nem volt nekem eddig egy meccsen se.de tény h sok az apró kis ütközés amit lefúj,de sztem ez nem befolysálja a játékélményét illetve menetét meghatározóan. viszont határozottan tetszik hogy a játékosaink átugorják,átlépik a passzokat amik nem nekik mennek tehát nem akadályoz saját csapattárs😊
Azért mert ez itt a PCs topic és a lõtéri döglött kutyát sem érdekli a konzolos Fifa itt.
http://goo.gl/gd6Zi5