PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

analóggal lehet cselezni, de nézzétek meg a COMMAND LISTet ott le van írva minden trick
Breki33
a Pes képeket is jpg-be rakom be mégis szebbek

énnekem a képernyõn se tetszik

a menü igen meg vmelyik visszajátszás illetve a közeli cselezés igen, de ez így csalódás
PES2011 szerintem jobb mint a Fifa2011.
PESben megint élethûbb a az egész meccs, a játékosok mozgása , a lövés, és úgy az egész egyben van.

Fifanál vékonykák a játékosok (mintha pálcika emberek lennének a pályán) labda kezelés megint túl robotszerû (nehezen pattan el a labda), és továbbra is egy kicsit steril, arcade játék lett,Viszont ez tényleg olyan tavalyi konzolos szintû Fifa, és ez jó benne, mert végre PCre is van egy nagyon jó Fifa😊

Csak hát az idei PES még ennél is jobb, fõleg a tavalyi borzalmas rész után😊
Én a PES mellett vagyok továbbra is.

ProGabe
jól sejtem, hogy a cselek összekötésének a lényege, hogy jó ütemben kell húzni a kart? tehát "csak" ennyi?

amúgy nagyon fasza a játék, csak kicsit nekem sivár az egész. nem tudom, hogy csinálják az EA-nél, de a fifa-ban a stadion mindig is élettel telibbnek tûnt nekem

az nagyon jó, hogy a passz és a szöktetés erõssége is végre manuálisan állítható (eleve ez az egyik lényeg, 360 fokos passz ugye), az már kevésbé, hogy bugos a kicsike és néha úgy ellövi, mintha a pirosban lenne a csúszka 😄

cselek, dribbling: óvszám! sok gyakorlással ebben olyan dolgokat lehet majd csinálni, amiket még a reklámokban sem látunk. de remélem, hogy ezeket tényleg csak a legnagyobbakkal lehet majd kivitelezni, nem kellenek supermanek a pályára...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

a te képeden rontott a jpg formátum is 😊 azért mondtam elõször hogy nem ilyen. ha nem jpg akkor jobban látszik, hogy nem néz ki ennyire szarul

Breki33
amúgy minden le van írva a command listben 😛
Breki33
Breki33
azt sejtettem, hogy szerinted jó

de azt állítottad, hogy ez low és nálad teljesen másképp néz ki
erre kiderült, hogy nem az és nem látom, hogy másképp nézne ki
nem olyan nehéz egy képet felrakni
és ne bújj a BMP mögé :-)

Ha ilyen konzolon hál isten, hogy nem vettem ez nagyon amatõr dolog én szebben megcsinálom.

Amint kiderül fsheditorral szekeszthetõ-e megis csinálom akkor majd látszik a különbség.
penge96
Heh, marhajó

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

nekem se megy a cselezés szóval nemtom mivan

penge96
Valaki megmondaná hogy melyik gombbal kell cselezni? Mert azzal nem megy ami a 10-ben volt :/ (Pes)

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

<#zavart2>

gera995
te igy játszod a fifát és ilyen képe van???😄 gratulálok😄 FIFA(Y) nem kell bemutatniXDXD PES!(õrült jóó😄)

Alaplap:Gigabyte B75M-D3V Processzor:Intel Corei i3 2120 3,3GHZ Videókártya:Nvidia GTS 450 1GB DDR5 Ram:Kingmax 4GB DDR3 1333MHZ

most megnéztem én is jobban... tényleg néhol recés az egész, de az összkép szerintem jó. a konzolos is ilyen volt, szóval jobbat ne várjunk annál. képeket csináltam BMP fileként, majd holnap feldobom õket

Köszönöm szépen!
Breki33
tessék a beállítások

hol Low ez?

Breki33
tudod, elnézést
Breki33
nem ez full-ra rakott grafika
direkt beállítottam még a 4*-es szûrést is

1600*1200-on

És hiába állítanád másra a grafikát ezek az elemi hibák benne maradnak
bal oldalt tök éles jobb szélén elmosták az átmenetet
az összes csík majdnem más szélességû

a középkezdõkör kis darabja lóg ki a csíkból és még sorolhatnám.
Breki33
azt toodod zoom-al állítani, ha egyedire rakod a képen lévõ is ilyen
daver88
nyomj egy képet róla pls.

lol ez kb. low grafika. nálam rohadtul nem ilyen 😄

Pethy23
Engem a FIFA-ba a kamera zavar a legjobban, egyszerûen teljesen beszûkült a látás. Ha meg beállítom forgatósra akkor, meg borzalmasan oldalt van😞
Breki33
elég alapvetõ grafikai hibákat látok ezen a képen
elég csak pl a középsõ csík két szélét megnézni
Breki33
tényleg ez lenne az agyonístenített konzolos grafika?

[HUN]FaTaL
Szintúgy 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Breki33

Breki33
Csabesz6
Köszi, ezeket én is láttam.
Már csorog p2p-n.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Breki33
továbbra se tudjuk mi lehet rossz ezen a wide kamerán :-)
tobias88
mondjuk pozitívum is akad:
- Szöglet és a Szabadrúgásból lévõ beadások tökéletesek, azon nagyon sokat javítottak
- Gép néha hihetetlenül jó passzokat ad, és taktikus is
- Szabálytalanság rendszer jó, bár egy kicsit lejjebb vehetnének a lefújt dolgokból, de sokat ne, mert majdnem jó
- Kapus is javult, új animációkkal bõvült
Breki33
Én egy kicsit többet vártam, de még próbálkozom.

A menüje nagyon szép <#eljen>

DE hogy ez az ember mekkora idióta beírja a demora, hogy no warez :-))))
klikk
+1 <#eljen>

én is így vok vele 😄

Sikerült kipróbálnom a FIFA-t is 1 meccs erejéig...és azt kell mondanom hogy meglepett. Az a tipikus FIFA hangulat megmaradt, viszont ez már egy játszható game...végre!<#eljen>
Az elmúlt évi FIFA-kkal össze sem hasonlítható, nagyon nagy változáson ment keresztül a FIFA, mondjuk ez az elõzetes infók alapján várható volt.

Szerintem most 5-10 évig megint nem lesz nagyobb újítás. xD

Jelenleg úgy vagyok vele, hogy mind2 játék bejön, nem kizárt hogy majd felváltva fogom tolni mindkét játékkal.😊

robi11
melyik gombbal kell lõni??

Csabesz6
A "hivatalos" oldalt be se hozza nekem, amit Breki este linkelt.Többirõl meg nagyon lassan jön, ahogy várható volt. Esetleg egy tuti link tipp?

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Fyrex
W

Avanti Crociati!

horpeti
Na, felrakom én is a demót. Ha lesz kritika, akkor majd mondom. 😄

Breki33!
Azt a New Camera Setting-et hogy lehet megcsinálni?
Pacal17
Nem tudja valaki, hogy 360-ra mikor jön a demo?

Fifát ma rakták fel. Aki még nem tudná, a PC-s Fifa 11 a konzolos Fifa 10 majdnem egy az egyben. A Konzolos Fifa11 pár meccs után határozottan javult szinte minden szempontból, de azért nálam még mindig a PES az igazi fociprogram

Breki33
A lövésnél nyomtál még vmit közben?
Fyrex
azért lesz még mit javítani 😊

a bíró nem adta meg, mert Messi nekiesett a védõnek...

Avanti Crociati!

Fyrex
tényleg, ezt csak most vettem észre 😄😄 lol

Avanti Crociati!

Fyrex
csak én vettem észre, hogy a kapus a váll- fejmagassába érkezõ lövések nagy részét ugyanazzal a felfelé öklözõ mozdulattal védi?

Avanti Crociati!

Terminátor14
Nagyon jó gif abból a szempontból, hogy látszik, hogy amikor be akarsz futni egy-egy csapattársad helyére, akkor van probléma, megtorpan egy pillanatra, mert nem tudja, hogy mi a fenét kéne csinálni 😄 De utána megy tovább, szóval nincs ezzel probléma.

CSAK a Fradi

Breki33
Akkor lehet sok van, de szerencsére nem mind ilyen , remélem miis tudunk olyat is mint amit a gép lõtt most
Fyrex
ezen is remekül látszik, hogy a társak azért igyekeznek követni a támadást

amúgy én is billen játszom, és tökéletes az irányítás

Avanti Crociati!

Breki33
hát egyenlõre még énse néztem meg a nézõket, de megismerkedek velük 😛
Fyrex
azért Messirõl ne panaszkodjunk a játékban se! 😄

kirugás után

Avanti Crociati!