PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akkor elmondom hogy a FIFA 10 és 11 között a legnagyobb különbség a játékmenetben van és ugye a pc-sek a tavalyi konzolos fifát kapták meg, már csak ezért sem lehet ugyanaz.

Breki33
most veséztük, ki hogy nem az :-)

ez már nevetséges
10 emberbõl mindegyik mást mond
Breki33
tudom, csak eddig pc-n még nem próbáltam

azért hihetetlen hogyha vmire rá van írva, hogy fifa meg next gen lehet bármilyen hiba az vagy nem érdekes vagy tök jó hiába mutatom meg példán egyértelmûen és látszik vagy hat hiba a képen.
DeerHunter01
nem tudom amúgy hogy mennyire másabb a konzolos meg a pc-s fifa, majd kipróbálom mindkettõn.

\"Erről van szó!\"

tobias88
Hát, kipróbáltam a fifát, és nem rossz azt kell hogy mondjam, teljes egészében konzolport! Végre van ellenfele a pesnek!
Breki33
akkor megbeszéltük

én azt látom, hogy eddig ment a nagy Hype hogy bezzeg a konzolos hát most kiderült milyen, vagy nem a konzolosok ezt nem tudják eldönteni

én meg azt mondom a fifa 2002-ben szebb gyep volt mint ebben és ezentúl mindig a PC-srõl beszélek
Ja az már a régiekben is megvolt,felesleges extra..
Nemsokára lennt lesz a "rivális" demo is kiváncsi vagyok

★ 汤姆 李

symbol
grrr...

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

ProGabe
én most toltam a fifa-t, amiben kikapcsoltam a lövés-szöktetés-ívelés-rúgás asszisztot, tettem elemet a gamepadomba (😄) és azt kell mondjam, hogy nagyon élvezetes lett ez az 11. a cselezés (bal ravasz csodákra képes 😉, labdavezetés hihetetlenül jól lett megoldva! egyszerûen érzi az ember, hogy õ irányítja, mit is csinál a játékos

az assziszt nélküli passz pedig valami álom! végre tényleg oda megy a labda, ahova ÉN akarom! nagyon el lehet cseszni a lövést, passzt, de egy kis gyakorlással könnyen olyan szöktetéseket lehet csinálni, amilyenrõl eddig kb. csak álmodtam! ezzel szemben nem érzem, hogy itt (mármint pes-ben) ekkora a szabadság.

ezt a pár dolgot kéne áthozni a pesbe és akkor nagyon meg lennék elégedve! na "megyek", megnézem PES-ben mit alkotok szabad passzolás címén gamepaddal

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

symbol
köss már belém 😄, most nem konkrétan mondtam meg (?), hogy mikor és hol tetszik pl a gyep? Amikor vezetem a játékosommal a kapusra egyedül a labdát akkor pl szerintem semennyire nem gáz a gyep. Plusz eddig kétféle gyepet láttam, az egyik tényleg gázabb volt, a tisztább szerintem tûrhetõ. Viszont pár kameraállásban mint ahogyirtam szerintem nagyon szép a gyep, félidõnél, meccs végén amikor a stadiont mutatják, tiszta szép már nah. 😊

Amúgymeg lehet szidni a fifát, hogy ezt is képtelen megcsinálni, meg nem sok idõ lenne, de pl a PESben is lehetne már végre több "real" bajnokság, mert ez így soványka ennyi év után.

Breki33
az idei konzolosban lehet, hogy jó, de ebben nem

és aki szerint jó az konkrétumokat mondjon már ne azt hogy tök jó
DeerHunter01
én nem vagyok fanboy, engem nem zavar egyáltalán ha összehasonlítanak egy pc verziót a konzolos verzióval , vagy fordítva 😄
szóval én biztos h nem sírnék amiatt.

\"Erről van szó!\"

Breki33
amikor tölti be a meccset és közben játszhatsz

Az tényleg jó csak kissé öncélu és egy idõ után unalmas.
Breki33
miért lenne baromság

van konzolos topik
ott mit szólnának hozzá, ha a PC-s dolgokról kezdenénk el beszélni

ja azt már tudjuk 😊
én most áldom az eszem, hogy nem vettem konzolt és egyáltalán nem érdekel itt van saját helye
hidd el, én tudom mirõl beszélek. pont azért kezdtem el hanyagolni a fifát 2004-ben mert játékmenetben agyonverte a pes és nekem ez volt a legfontosab és ezt elõnyét már valahogy nem érzem, pedig hidd el hogy imádtam a pes 4,5,6-ot. nekem az idei fifában tetszik a gyep, a tavalyiban tényleg nagyon sz@r volt.

Breki33
semmi ellenesség nincs én nagyon vártam a fifát de hatalmas csalódás ez a grafika

ez a jelenlegi gyep kb 4-es szint ha meg lehet csinálni akkor kb egy 9-est ki tudnék hozni belõle

kb itt van a Pes gyep azon nem kell szerintem javítani
de én konkrét valós dolgokat írtam le ami nem tetszik a gyepben nem olyat, hogy "ott tök jó"
ráadásul a konzolos és ps-s pes tudtommal ugyanaz, játékmenetet illetõen legalábbis tuti.

penge96
Köszi, most próbálgatom.

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

"Zseniális amúgy ez a sprintelés a játékossal a kapussal szenben"
Ez hol van??

★ 汤姆 李

Breki33
ha a pc-s verziókat nézzük és PC-s fórumban mit néznénk egyértelmû

egyikben pl gagyi gyep másikban szinte tökéletes

én egyenlõre a fifas játékmenetet próbálom szokni, de olyan érzés mintha a fifa 2004-el játszanék kicsit grafikailag tuningolva

a cselezõs rész tetszik, de a többi hát nálam nagy csalódás
a sõk csóri meg akkor azt hiszi megkapta a konzolos fifat
symbol
itt is van amikor 3D-s a fû. 😊 Bizonyos visszajátszásoknál. 😊

penge96
Stadion

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

penge96
Játékosok.

DeerHunter01
Amúgy ez baromság, hogy nem lehet a konzolos verzióról beszélni.
Ez olyan kb, mintha lenne 3 autó, abból 2 Mercedes meg 1 Renault, de a 2 Merci közt van egy elég nagy különbség. a Reanult az egyiket letudja gyõzni ezért a másikról már nem is lehet beszélni, mert az ellen nem sok esélye van.

\"Erről van szó!\"

báttyó02
mondj már különbséget akkor grafikában..én 1dolgot tudok,hogy itt pc-snél nem 3ds a fû visszajátszásnál (vagy csak nem állitottam be rndesen), konzolon viszont 3d-s. de ennyi ami nekem feltünik

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

symbol
a nagy fifa ellenesség közepette azért megjegyzem, hogy vannak nézetek (nem is egy) ahol nekem a FIFA-s gyep sokkal jobban bejön.. 😊 Nekem még mindig a FIFA tetszik jobban, a passzolás is tök jó (itt is), szóval nah.

Zseniális amúgy ez a sprintelés a játékossal a kapussal szenben. 😄 ott is tök faja a gyep. 😊

[HUN]FaTaL
Állítsd be az analógot valamire, mondjuk numpadra és akkor lehet.

http://goo.gl/gd6Zi5

Breki33
más meg azt mondta tök ugyanaz
szval érdekes hogy ennyire mást mondotok
jó szerintem most azért hogy a konzolos verzióról beszélek nem ugyanaz a szint mintha warez-ról beszélnék. Az biztos egyébként hogy még mindig nem 1az1-ben ugyanaz a konzolos és a pc-s fifa. Szerintem grafikailag sem szebb a pes, de ez nekem másodlagos igazából, játékmenet illetõen szerintem simán a fifa a nyerõ idén. szerintem a pes pont azt a varázsát vesztette el ami miatt leváltottam annak idején a fifát. ez az én véleményem.

penge96
A grafika? Menü? Nah pont ez a kettõ nem. Mondjuk a menüt sztem le kell szarni, de a grafika közelrõl meg sem közelíti a konzolt, annyira látszanak a PC-s jegyek... (elég sokat toltam boxon, szal nem hiszem hogy nem ismerném a játékot)

báttyó02
azért ez túlzás h olcsó utánzat 😄
bár mozgásokban tényleg nem hasonlít,vagy nemtudom lehet csak a bill miatt ilyen darabos,de menük meg grafika az ilyen a konzolos 10-ben is..

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

penge96
Nah akkor, billentyûzeten egyáltalán nem lehet cselezni?

penge96
Egyértelmûen egy olcsó utánzat... semmi köze sincs hozzá

Breki33
bírom, hogy mindenki mást mond valaki szerint a PC-s egy az egyben Fifa 10 konzolos szinte valaki pont az ellenkezõjét

Hát döntsétek már el végre nem olyan nehéz
Breki33
mondok egyet rögtön

grafika, lásd elõbbi példákat
ezt mint mindkét játékhoz patcheket készítõ mondom.

recehegy????????????? ez mitis jelent? 😊

ez továbbra is PC-s fórum és itt bizony grafikában nagy különbség van sajnos.
penge96
Amúgy végre kapsz egy játékot ami tetszik neked, és már most valami jobb kell? Érdekes😊

penge96
Hogy "kapnátok" már meg? A PC-s FIFA11-nek köze sincs a Boxos 10-hez... ég és föld, most 6 évig megint ugyanilyen lesz

penge96
És én sem vagyok "fanboy", 4 éves korom óta FIFA-ztam, a PES 2009-óta már nem. (Max boxon)

symbol
mellesleg azért az látszik a videókból, hogy a fifa konzolon megint sokkal jobb mint a PC-s, jövõre nem tudja valaki megkapjuk-e egy az egyben azt, amit õk akkor?

dehogyis😄 csupán vélemény nyilvánítás volt, PES idén is jobban tetszik😛
penge96
Dehogy egyenlõ, ez a PC-s FIFA egy-két mozdulatot leszámítva ugyan olyan selejt, csak nézzétek meg közelrõl... PC-n idén is a PES a király

Breki33
azt mondják az elõzõ évi konzolssal egyenlõ

deha igen akkor elég ............
hát nem tudom, én konzolon próbáltam mindkét játékot és hát nem nagyon találtam olyan elemet amiben a pes felül múlná a fifát. szerintem a fifában sokkal élethûbbek a mozgások, labdakezelések, passzok, a pes tiszta recehegy és mielõtt valaki megvádolna hogy fanboy vagyok, régen nagy pes fan voltam egészen 2008-ig azóta valami nagyon nem stimmel.<#rinya>

penge96
Nehogymár elkezdjetek FIFA-zni egy PES fórumon emberek XDD

nos én is kiprobáltam fifát elég régota ez a legjátszhatobb és külön jo dolog h kikapcsolhato a lövés illetve a passz asziszt ezáltal a fifában is jelen lesz a pesben tapasztalhato "szabadság" passz terén😄
symbol
jaja, passz az lehet jobb, bár eléggé egy szintnek nézem, még tolni kéne párat. viszont a lövés fifában még nem nagyon megy billel. 😄 de két nap aztán már itt a gamepad. 😊

online fifával hogy szokott a többség játszani, haverral egy bajnokságot? 😊

penge96
Analog analog, én billentyûzeten játszok... de mindegy, erre azt a választ fogom kapni hogy analogon játszak, azon fogok...

Kipróbáltam a FIFA 11-demot, nekem van Boxom is, és aki azt meri mondani, hogy ez egyenlõ azzal, vagy csak a közelében is van... hát... a PES idén jobban veri a FIFA-t mint tavaly, konzol szinten is felzárkózott.

a labdavezetés tetszik jobban a fifa-ban. passzokat meg lövéseket illetõen PES...

symbol
nah végre lejött a fifa is, és hát nem is tudom. a játékosok mozgása nekem ott jobban tetszik. a gyep gynge, de a többi grafikai elem nagyjából oké, ellenben azért figyelhettek volna pár dologra még.
pl a magyar ékezetek majdnem tapadnak a fekete ablak széléhez, ez nagyon csúnya, amatõr hiba, át is fogom állitani angolra. zavaró, designeri hiba.

a 11-esek elég gagyik még, de lehet csak szokni kell. visszajátszásból kevés van szerintem.

van amiben jobb a pes, de nem rossz ez a fifa azért. 😊 még kiv leszek másféle idõjárásban mit muzsikál a két gamma, de szerintem én fifázni fogok, nagyon szépek a passzok ahogy vezetik a labdát meg etc, tényleg mintha velük élne.

Breki33
Ez amit mutattam konzolon is ilyen volt?