PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Firerock
SZiasztok
kicsi off,de sajnos elég nagy a problem és ott nem nagyon érdekli õket hogy szenvedek
üzenet 1:
Miért ugrál a kurzor?
Úgy mint amikor a régi játékoknál be volt dugva a kormány vagy valami!?
G25 be van dugva,de középen van,és eddig semelyik játéknál nem volt vele baj
5let?

üzenet 2:
kihúztam a g25-t,kihúztam gamepadot amivel játszok ugye
és még mindig ugrál,de csak a menüben,a játékbam tökéletes
légyszi segítsen valaki mert így nemtudok játszani!!!!!!!!

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

hát van ez igy egyszer ez egyszer az amugy néhány embernél oylan érzésem vna mintha kötelezõ lenne dönteni hogy melyikkel fog játszani,illetve mitnha csak az egyikkel lehetne.. hiába mondja h mindkettö jó.
Breki33
én 07-nél akkor még kiemelt fórum volt a fifa füves témám a soccergaming-on
Breki33
milyen fekete semmi?

nem látod a feliratot rajta?
esetleg nézd meg külön szerintem vmi érdekes felbontásban nyomod :-)
Breki33
azt dzsonihétjazz óta tudom mit jelent :-)

amúgy bár más a véleményünk nagyon tetszik, hogy normális hanvételben el tudod mondani anélkül hogy pl személyeskedni kezdenél mint ahogy sokan teszik ha a másiknak más a véleménye.

Szóval köszi, hogy normálisan lehet beszélgetni veled

eddig nem fejtettem ki nagyon a véleményem néhány nagyon elfogult ember jön jönne és akk csak veszekdés lenne azt nem akarom😄 és nicns sok jogom leszolni mivel én magam nem teszek tehetek ellene sok mindent ennyire ne értek hozzá😄 talán a 06 vagy 07nél untam meg és probltam javitani a fü szinét már én magam😄
symbol
amúgy a fórum alatti ocsmány háttér ezzel a fehér semmivel mire jó? 😄 amúgy osztom, inkább a fú, gyep legyen igazi, frankó, mintsem az arcokra pazaroljanak idõt. 😊

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

az angol hate szóból ered😄
mondjuk én sosem állítottam róla hogy tökéletes lenne, rengeteg dolog van benne ami baromi zavaró, de ezek számomra nem rontanak annyira az élményen. számomra a legfontosabb a gameplay és az én izlésemnek most a fifa felel meg.

iylnekor lenne jo oda menni a készitökhöz és megkérdezni h ezt most komolyan gonodljátok,hol láttatok iylen füvet??...😄
Breki33
jól van nem vagyok egyedül 😊

ezt eddig nemis tudtam rólad 😛
ez így van pláne ha teljes képet egy iylen sárgás zöldes nem is tudom milyen szinû "fû" boritja be számomra az eléggé rombolja a játékélményt
Breki33
ja és azért zavaró ez mert nem lenne nagy munka megcsinálni csak ez nemtödömség látszik, hogy nem figyeltek rá
Breki33
oké örülök, hogy végre van valaki aki megérti mirõl beszélek

és nekem tök mindegy fifa vagy pes ha pesbe lenne ez a gyep ugyanúgy megszólnám.

Szerintem egy gyep amúgy pl sokkal fontosabb a közeli arcoknál egyszerûen azért mert azt mindig látom és hihetetlen zavaró tud lenni mikor egy hupizöld terítõn kell játszani
valamit változtattak mivel a tavalyi részben a jobb analog kar manual passként funkcionált mig most visszakerült rá a cselezés de én ne ma cslezgetésd probálgatom elsöként szoval nemigazán tudom..mit hogyan kéne összerakni😊 elöbb a taktikai részeket probálgatom illetve passzrendszert tanulgatom😄
Breki33
továbbra sem értem ezt a szót

értem, hogy nem kötözködsz

a fifától nem várom, hogy tökéletes legyen csak annak volt beállítva ezért annak vártam illetve jobbnak mint amilyen

pesnél meg dehogynem zavar a régiek tudják, hogy kb pes 3 óta kifogásoltam grafikai dolgokat

nem véletlen kezdtem el pl évekig reklámtáblákat egyebeket készíteni
nem azért mert ez szórakoztat, hanem nem tetszett

idén mondtam elõször egy pes-es fúre, hogy nem érdemes javítani mert szerintem tökéletes így
bizony nekem se tetszik..cska fifában nem cska csikozással van baj hanem a szinnel is rendre legalább is én ugy látom😄
ProGabe
valaki áruljon el 2 dolgot:

cselek összekötése, hogyan?
360-as passzolás: ezt még mindig kötöttebbnek érzem, mint kéne (leírom, egye fene: mint a fifa-ban az assziszt nélküli passzolás)

plusz egy: dribbling, tehát labdavezetés. nálam mindig is ez volt a pes egyik legnagyobb erõssége. nagyon megörültem, hogy ezt még tovább fejlesztették. namost, én ezt nem érzem, sõt! arról beszélek, hogy egyszerûen a bal kar húzásával is lehetett lavírozni a védõk között. én vagyok béna (nagyon valószínû, több hónapja nem játszottam pes-sel), vagy ezen tényleg változtattak?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

értem én😊 hogy miért kell az jó kérdés😄 de érzékeny pontja mindkét játéknak a fû az idei pesben szép tavalyiban nem volt az annyira fifában sose tetszett igazán..és a fû azért sztem soakt számít az élményben képernyõ nagy részét az teszi ki és elég fontos eleme a grafikának szoval ne mmindegy szerintemse hogy néz ki. lesz mit javitani az valószinü idén és és mindkettöben max pesben a csikozást elég lesz helyre rakni itt ott de ez majd a teljes után kiderül
Breki33
akkor megnyugodtam már azt hittem csak én látom annak és igazából gyönyörû

majdnem bemesélték nekem 😛
énis elég sokat "peccselgettem" anno a pes-t szóval vágom mi a téma.😊 haterkedés akart lenni😊 figyu, én most nem kötözködöm csak míg a fifától elvárod hogy tökéletes legyen a pes-nél nem zavar hogy kitserverezgetni kell.😊

Breki33
én mindkét játékhoz készítettem füvet
most így lehet, hogy futa, de fifához éveket nézve talán többet is

én ha ránézek egy ilyenre eléggé látom a hibákat
úgy látszik jobban mint egy átlagos user akit ezek szerint ez nem zavar ha egyik oldalon éles a vonal a másikon elmosott csík

az jó kérdés hogy miért volt agyondicsérve én akárhogy nézek videot a konzolos 10-röl sztem ronda a gyep..de tény cska videon látottra hagyatkozhatok
Breki33
mondom ezt tudom

mosst a konzolos Fifa 11-et ne keverjük ide az más tészta
világos hogy tavalyi átirata már több hónapja írtunk itt errõl

illetve volt olyan hír hogy fifa 10 illetve world cup mixe és kapushibák javítása
báttyó02
megmondom õszintén gyepet én sose nézem(néztem),de ma vagy holnap beteszem és megnézem hogy konzolon is ilyen e

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

én ezzel tisztában vagyok, de nem is én reklamálok hogy miért kell patchet letölteni hogy szép legyen a fû.<#smile>

penge96
Nah én eldöntöttem hogy holnap veszek egy box controllert windowshoz x)

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

nyilván nem tudnak megegyezni és nem is fognak hiszen sok embert épp ez befolyásol a döntésben h melyiket vegye meg szoval nem tehetik meg h megyegyezzenek😄 ink keresztbe tesznek a másiknak hiszen konkurenciárol beszélünk,egy versenyhelyzetröl
Breki33
nem ez a kérdés egyértelmû hogy az csak az a kérdés hogy minõsége megegyezik-e

deha az akkor ez a gázos gyep volt tavaly konzolon
akkor miért volt itt agyondicsérve?
Breki33
elmondom azért mert van sok olyan ember aki nem tudja, hogy hogy kell berakni egy bin-t az img-be ezért az egész img-ét fel kell tölteni tehát tulajdonképpen az egész játékot újra patchelve

ez pes3-nál konmkrétan úgy nézett ki, hogy proevoluti pach + pes3.exe és ment a játék lese kellett szedni.

Viszont ugye kitserverrel ezek az emberkék is kb 200 megás patcheket kaptak és szinte full új játékot.

Belemenjek mélyebben is?
pl hogy gyep cserénél az egyés stadiont ki kellett rakni mert míg nem volt rá progi ketten tudtuk az egész fórumon berakni?

mi az a hatekedés?
a bajnokságokat igen a jogok miatt "kell" ami más bele kerül fû,arcok,mezek, azokat sem kell letölteni,azok nélkül is elég szép és jó a játék,de midnig van aki jobbat akar, midnig lehet jobbat csinálni de ez fifánál is igy van hiszen ott is megjellenek patchek,mezekkel,arcokkal,fûvel..
symbol
Ezt én értem de minden pénz és megegyezés kérdése lenne szvsz. Kár hogy nem tudják, tudták megoldani hogy mindketten megvehessék a jogokat valahogy.

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

báttyó02
egy ember állítja azt hogy ez nem a fifa10 konzolportja
mindenki más aki ismeri a konzolost az ellenkezõjét mondja..innentõl kezdve nincs mirõl beszélni

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Breki33
én nem játszom

tudhatnád, hogy sosem játszom bill-el csak kiegészítõ tesztelésekor

a másikat meg honnan tudjam mikor jön egy konzolos kijelenti ezt jön egy másik aki kijelenti az ellenkezõjét

ha õk nem tudják eldönteni nekem honnan kéne tudnom?
akkor én meg csak azt tudom kérdezni, hogy miért kell a pes-hez gb-nyi patchet letölteni hogy tökéletes legyen(tudom, hogy a jogok miatt)?! egyáltalán nem tisztem védeni a fifát, de ez nekem kicsit már hatekedés szagú..<#puszis>

Breki33
ez most vmi új

mi most vhol máshol járunk 😛
ProGabe
már írtam, de most éppen azt játsszák, hogy nem értik meg, ez a fifa11 PC tényleg a fifa10 PS3/xbox360 😄

nem billel kell játszani, ennyi. nézzetek kicsit körül a hivatalos fórumon

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Breki33
nem de kb annyira érdekel mint egy csajnál a kinézete

és nem tudok egy asztalterítõn játszani egy agyondícsért ng-nek nevezett valami legyen már rendesen megcsinálva

hihetetlen hogy ilyenekre nem figyelnek és hogy mi jobban meg tudjuk csinálni én ha játszom érezzem azt, hogy a pályán vagyok ne egy texturán

de látom itt kell ez
egy fociban kb 60% írányítás gameplay és egyébb összetevõk kb 25 a grafika és 15 a hang
[HUN]FaTaL
Attól még rakhatnának a pesbe végre 5-10 bajnokság helyet +-ba mert a modderek úgyis megcsinálnák, csak hely nincs...

http://goo.gl/gd6Zi5

aki szerint fifában még mindig nem pattan el eléggé a labda, az nézzen már körül a controlsban... alapból assisted-en van az összes dolog (passzolás, indítás, lövés, ívelés, etc).

éppen az EA miatt nincsen a pesben annyi bajnokság illetve "valodi" bajnokság.mintahogy a konami miatt nincs Bl és El a fifában.ne mazért mardnak ki ezek a játékokbol mert nem tudják megcsinálni pusztán nem csinálhatják meg.
Breki33
de miért kell kijavítani

a játék kijövetele elõtt azt írták tökéletes lesz
hát számomra ez nem az attól, hogy rajta van a Fifa neve

Fifa 2003-nál ezt éreztem és azt hittem idén újra, de sajna nem
penge96
Na végre!😊

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Az ide PES szerintem fantasztikusra sikeredett. Az a plusz 1000 animáció amit beraktak a játékba nagyon sokat dobott az egészen. Hihetetlen élvezetes, látványos meccseket lehet játszani. Baromi jó lett az új cselezési rendszer is, mindenki kénye kedve szerint, egyszerûen öszeállíthatja kedvenc cselsorozatait. A magam részérõl már alig várom a teljes játék megjelenését.

Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!

Breki33
ugyanezt énis elmondtam pár hozzászólással ezelõtt

nem ez a kérdés az a kérdés hogy Fifa 11 PC ugyanaz-e nagyjából mint a Fifa 10 konzolos kicsit javítva, mert nem úgy tûnik.
most téged egy focis játékban tényleg a pálya csíkozása meg gyep érdekel a legjobban?<#wink>

penge96
Hagyjad rájuk... "Teljes egészében konzol port" hehe, év vicce.

[HUN]FaTaL
Szerintem idén mind a két játék jó lett. 😊 Remélem lesz szebb fû a Fifához meg kijavítják ezt a baromságot hogy a kapufába szaladnak a gól után a játékosok 😄

Kár hogy a fifában nem lesz se bajnokok ligája, se európa liga. Talán majd a modderek 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

ProGabe
szerintem nagyban számít, hogy billel tolják. én megmondhatom, hogy ég és föld a különbség!

fifa fórumról:

"regretfully I can confirm that the PC version is FIFA 10. I mean, they didn't upload the wrong file or anything, they've simply ported fifa 10 to pc."

hozzáteszem, a srác nem tudta, hogy a 10-et portolják PC-re, bár talán pont ettõl hiteles ez a vélemény

Breki33
az újra azt írták, hogy teljesen más, de roszabb lett ezt egy konzolos írta aki szerint idén a PC-s jobb :-)