PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kicsi off,de sajnos elég nagy a problem és ott nem nagyon érdekli õket hogy szenvedek
üzenet 1:
Miért ugrál a kurzor?
Úgy mint amikor a régi játékoknál be volt dugva a kormány vagy valami!?
G25 be van dugva,de középen van,és eddig semelyik játéknál nem volt vele baj
5let?
üzenet 2:
kihúztam a g25-t,kihúztam gamepadot amivel játszok ugye
és még mindig ugrál,de csak a menüben,a játékbam tökéletes
légyszi segítsen valaki mert így nemtudok játszani!!!!!!!!
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
nem látod a feliratot rajta?
esetleg nézd meg külön szerintem vmi érdekes felbontásban nyomod :-)
amúgy bár más a véleményünk nagyon tetszik, hogy normális hanvételben el tudod mondani anélkül hogy pl személyeskedni kezdenél mint ahogy sokan teszik ha a másiknak más a véleménye.
Szóval köszi, hogy normálisan lehet beszélgetni veled
http://rateyourmusic.com/~unrealnoise
mondjuk én sosem állítottam róla hogy tökéletes lenne, rengeteg dolog van benne ami baromi zavaró, de ezek számomra nem rontanak annyira az élményen. számomra a legfontosabb a gameplay és az én izlésemnek most a fifa felel meg.
és nekem tök mindegy fifa vagy pes ha pesbe lenne ez a gyep ugyanúgy megszólnám.
Szerintem egy gyep amúgy pl sokkal fontosabb a közeli arcoknál egyszerûen azért mert azt mindig látom és hihetetlen zavaró tud lenni mikor egy hupizöld terítõn kell játszani
értem, hogy nem kötözködsz
a fifától nem várom, hogy tökéletes legyen csak annak volt beállítva ezért annak vártam illetve jobbnak mint amilyen
pesnél meg dehogynem zavar a régiek tudják, hogy kb pes 3 óta kifogásoltam grafikai dolgokat
nem véletlen kezdtem el pl évekig reklámtáblákat egyebeket készíteni
nem azért mert ez szórakoztat, hanem nem tetszett
idén mondtam elõször egy pes-es fúre, hogy nem érdemes javítani mert szerintem tökéletes így
cselek összekötése, hogyan?
360-as passzolás: ezt még mindig kötöttebbnek érzem, mint kéne (leírom, egye fene: mint a fifa-ban az assziszt nélküli passzolás)
plusz egy: dribbling, tehát labdavezetés. nálam mindig is ez volt a pes egyik legnagyobb erõssége. nagyon megörültem, hogy ezt még tovább fejlesztették. namost, én ezt nem érzem, sõt! arról beszélek, hogy egyszerûen a bal kar húzásával is lehetett lavírozni a védõk között. én vagyok béna (nagyon valószínû, több hónapja nem játszottam pes-sel), vagy ezen tényleg változtattak?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
majdnem bemesélték nekem 😛
most így lehet, hogy futa, de fifához éveket nézve talán többet is
én ha ránézek egy ilyenre eléggé látom a hibákat
úgy látszik jobban mint egy átlagos user akit ezek szerint ez nem zavar ha egyik oldalon éles a vonal a másikon elmosott csík
mosst a konzolos Fifa 11-et ne keverjük ide az más tészta
világos hogy tavalyi átirata már több hónapja írtunk itt errõl
illetve volt olyan hír hogy fifa 10 illetve world cup mixe és kapushibák javítása
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
deha az akkor ez a gázos gyep volt tavaly konzolon
akkor miért volt itt agyondicsérve?
ez pes3-nál konmkrétan úgy nézett ki, hogy proevoluti pach + pes3.exe és ment a játék lese kellett szedni.
Viszont ugye kitserverrel ezek az emberkék is kb 200 megás patcheket kaptak és szinte full új játékot.
Belemenjek mélyebben is?
pl hogy gyep cserénél az egyés stadiont ki kellett rakni mert míg nem volt rá progi ketten tudtuk az egész fórumon berakni?
mi az a hatekedés?
http://rateyourmusic.com/~unrealnoise
mindenki más aki ismeri a konzolost az ellenkezõjét mondja..innentõl kezdve nincs mirõl beszélni
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
tudhatnád, hogy sosem játszom bill-el csak kiegészítõ tesztelésekor
a másikat meg honnan tudjam mikor jön egy konzolos kijelenti ezt jön egy másik aki kijelenti az ellenkezõjét
ha õk nem tudják eldönteni nekem honnan kéne tudnom?
nem billel kell játszani, ennyi. nézzetek kicsit körül a hivatalos fórumon
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
és nem tudok egy asztalterítõn játszani egy agyondícsért ng-nek nevezett valami legyen már rendesen megcsinálva
hihetetlen hogy ilyenekre nem figyelnek és hogy mi jobban meg tudjuk csinálni én ha játszom érezzem azt, hogy a pályán vagyok ne egy texturán
de látom itt kell ez
egy fociban kb 60% írányítás gameplay és egyébb összetevõk kb 25 a grafika és 15 a hang
http://goo.gl/gd6Zi5
a játék kijövetele elõtt azt írták tökéletes lesz
hát számomra ez nem az attól, hogy rajta van a Fifa neve
Fifa 2003-nál ezt éreztem és azt hittem idén újra, de sajna nem
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!
nem ez a kérdés az a kérdés hogy Fifa 11 PC ugyanaz-e nagyjából mint a Fifa 10 konzolos kicsit javítva, mert nem úgy tûnik.
Kár hogy a fifában nem lesz se bajnokok ligája, se európa liga. Talán majd a modderek 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
fifa fórumról:
"regretfully I can confirm that the PC version is FIFA 10. I mean, they didn't upload the wrong file or anything, they've simply ported fifa 10 to pc."
hozzáteszem, a srác nem tudta, hogy a 10-et portolják PC-re, bár talán pont ettõl hiteles ez a vélemény