PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
van elég helyed? 5 giga kell neki..
nem rossz ez a fifa se.nem gondoltam volna hogy valaha ilyet mondok
Valaki tud nekem is segiteni ?
C-re nem tudom felinstallálni a demot és, ha meghajtót és könyvtárat váltok, akkor nem hagyja telepíteni. Mi lehet a gond?
C-re nem tudom felinstallálni a demot és, ha meghajtót és könyvtárat váltok, akkor nem hagyja telepíteni. Mi lehet a gond?
Ezért nem kell ilyen háttér, vagy ne rakj bele fehér kockát mert így borzalmasan néz ki 1680x1050ben.
http://goo.gl/gd6Zi5
meg máshol használoma lövést passzt mint te elég valószinü😄 ha most az xbox kontrollert nézzük akkor nekem az A:lövés X:magas passz Y: sima passz B: emberváltás
szoval pesben kint átállitok 4 gomota hátsokat madj játkon belül még ugy lövöm be magamnak h a bal also legyen a futás a felette lévõ a szöktetés.😄 jobb odlalt legyen a csel ill a módosító😄 h etz be tudjam igy állitani kint és bent is kellett variálnom:d
hát itt egy-egy gomb nagyon sok funkciót lát el különbözõ szituáciokban szóval idõbe telik míg megtanulod. a controller settings-ben meglátod, minden levan írva.
ezt most írd le úgyis, hogy értsem :-)
pesben mit állítottál még be játékban?
ott settingsben kicseréltem két gombot amit írtam és kész
pesben mit állítottál még be játékban?
ott settingsben kicseréltem két gombot amit írtam és kész
itt csak belöttem h ami ott A B X Y LT RT LB RB az a zenyémen melyik legyen és játékon belül lehet simán beállitani 😄 csak játékon belüp mdnig ujra kell állitani miután kilépek-.- de az nem tart semeddig..😄 pesben is igy vna kint belöttem h melyik gomb melyik legyen majd bent ugy állitottam be
szerintem is játékon belül nézd meg minden le van írva hogy melyik gomb micsoda és az ízlésednek megfelelõen be tudod állítani.
Nekem is egy fehér nagy semmi van, talán IEben tesztelted egyedül vagy mi?😄 1680x1050
http://goo.gl/gd6Zi5
nekem az van de nem zavar 😄
én midnig is ugyjátszottam h a bal alsó a sprint, bal felsõ a szöktetés,jobb alsó a csel,ill "iramvezérlés" felette meg a taktikai modosito😄
hát jáékon belül müködnie kell ha az RB-re huzoda sprintet akk anna kis kell lennie tehát nálad a jobb felsönek,a cselt meg az RT re..és akk a job alsó lesz
a sprint gamepad-del ha jól tudom egy gombbal arréb van
ezt tudom de nekem nem így kell, hanem ahogy pesnél
tehát RT csel, RB sprint
csak akkor mi lesz az LB RT
tehát RT csel, RB sprint
csak akkor mi lesz az LB RT
idén a fifa beállitásával is ugy kell "játszani" mint a PES-nek a beállitásával
fifában alapból a RT a sprint, cselezni meg úgy tudsz hogy lenyomva tartod az LT-t és jobb analóg.
játékon belül a te gamepadodon lévö "5"-gombra nyomd a sprintet tehát LB-re
na igen az "picit" más dolog😄 én is kirpobálnám konzolon de csak amiatt nem vennék konzolt más játék ami nagyon érdekel még az ugy is megjelenik pc-re is ugyhogy ez igy fog maradni azt hiszem😄 de idén több esélyt kap a fifa is.mindkettövel fogok játszani az biztos😊
jelemleg a jobb felsõvel nem fut gyorsan mintha az alsóval futna
és bal alsó gombbal tudok jól cselezni + persze analóg
és bal alsó gombbal tudok jól cselezni + persze analóg
oké, hogy Te nézheted, de szerintem a többségnek vagy jópár embernek biztos, hogy a fórumon már szélesvásznú cucca van. Talán lehetne egy nagyfelbontású 1680*1050 képet benyomni háttérnek mint jópár másik fórumban. 😊 De nem pofázok, nekem végül is hót mindegy. 😊 megyek jáccani 😊
http://rateyourmusic.com/~unrealnoise
rápróbálok a fifára
mondjuk az hozzá tartozik a történetemhez hogy én a konzolos fifára tértem át a pes 6 után ami fényévekkel jobb volt mint a pc-s.
mivel a kb 20 gép közül amin nézhetem egyik sem 16:10-es egyértelmûen nem arra van és nemis tervezem
én is véletlenül találtam rá a pesre😄 valamelyik lemezemen rajta votla demoja az 5nek és onnatol kerestem mindig csak letölteni nem tudtam mert nem volt még netem😄 ugy igazán a 8al kezdtem el játszani azt már meg tudtam szerezni😛 én midnig várom mindkettöt fifával a 05el játszottam a legtöbbet azután nálam mélyrepülést vett a játék
Nincs most és nem is tervezem,hogy lesz megint😊
Feleslegesnek tartom kis PC-mre is megvan minden ami kell,sõt..
Feleslegesnek tartom kis PC-mre is megvan minden ami kell,sõt..
★ 汤姆 李
jogos lenne, de azt hittem 16:10-hez van optimalizálva a fórum. nekem 1680:1050-ben szarul néz ki, nem takarja teljesen a fórum. nah de ez kicsit off, csak furcsállottam. amúgy jah, frankón mindenki elmondta a véleményét, de nem volt anyázás meg totál hülyének-nézés. királyság.
ez nagyon így van, én például fifával kezdtem anno mert csak azt ismertem és egy haveromnál láttam elõször a pes-t, na mondom ennyit a fifáról😄 nyomtam is eleget a 4-5-6-al, sajnos számomra a pes 2008 nagy visszalépés volt a 6-hoz képest azóta tértem vissza a fifához, de minden évbe várom a hátha újra megkapom azt a hangulatot amit utoljára a 6-ban.
azért érdekes, hogy itt most nem tört ki pedig aztán rendesen ment a beszélgetés
akkor most mondjátok be mit és hol állítsak be a fifa irányításában és kipróbálom úgy
akkor most mondjátok be mit és hol állítsak be a fifa irányításában és kipróbálom úgy
A demos gyepet lehet kijavítom ha lesz hozzá editálóprogram
vagy ha fsheditorral lehet.
Meg akarom mutatni milyen rendesen megcsinálva.
vagy ha fsheditorral lehet.
Meg akarom mutatni milyen rendesen megcsinálva.
hát mondjuk nálam ez alap😄 mindig megmosolyogom azokat akik minden áron próbálják meggyõzni a másikat saját igazukról, mondjuk a legnagyobb poén mikor kitör egy fórumon a PES-FIFA háború<#idiota>#idiota>
van egy fehér üres négyzet a háttérben. a The Stage Is Set mellett ugy 20 pixelnyire 😄 elég nagy.
Profi lett az új fifa is,PES grafikában jobb de most fifa is kimondottan tetszik<#eljen>#eljen>
★ 汤姆 李
hát ha akkor jobban szét néztem volna megtaláltam volna biztos akk nem kellett volna nekem szerencsétlenkedni vele hanem már kész jó minöségû füvet használhattam volna neked köszönhetöen😊 akkor nem azt tettem azota viszont általába azt használom amit te készitesz. amugy fifa füvének javitásának neki állsz majd? vagy maradsz a pes foltozgatásánál?😛