PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
5 giga hely kell neki a C-n
van elég helyed? 5 giga kell neki..
Breki33
huhh ezt egyszer olvasd vissza :-)

nem rossz ez a fifa se.nem gondoltam volna hogy valaha ilyet mondok

Valaki tud nekem is segiteni ?
C-re nem tudom felinstallálni a demot és, ha meghajtót és könyvtárat váltok, akkor nem hagyja telepíteni. Mi lehet a gond?
[HUN]FaTaL
Ezért nem kell ilyen háttér, vagy ne rakj bele fehér kockát mert így borzalmasan néz ki 1680x1050ben.

http://goo.gl/gd6Zi5

meg máshol használoma lövést passzt mint te elég valószinü😄 ha most az xbox kontrollert nézzük akkor nekem az A:lövés X:magas passz Y: sima passz B: emberváltás
szoval pesben kint átállitok 4 gomota hátsokat madj játkon belül még ugy lövöm be magamnak h a bal also legyen a futás a felette lévõ a szöktetés.😄 jobb odlalt legyen a csel ill a módosító😄 h etz be tudjam igy állitani kint és bent is kellett variálnom:d
Carloska
Valami förtelem a játék menüje...

hát itt egy-egy gomb nagyon sok funkciót lát el különbözõ szituáciokban szóval idõbe telik míg megtanulod. a controller settings-ben meglátod, minden levan írva.

Breki33
ezt most írd le úgyis, hogy értsem :-)

pesben mit állítottál még be játékban?

ott settingsben kicseréltem két gombot amit írtam és kész
itt csak belöttem h ami ott A B X Y LT RT LB RB az a zenyémen melyik legyen és játékon belül lehet simán beállitani 😄 csak játékon belüp mdnig ujra kell állitani miután kilépek-.- de az nem tart semeddig..😄 pesben is igy vna kint belöttem h melyik gomb melyik legyen majd bent ugy állitottam be
Breki33
rendben akkor a többségnek megfelelt 😛
Breki33
azt hittem ezt is célszerû kint beállítani mint pesben
tobias88
nekem 16:9 és van fehérség <#zavart1>
Breki33
mivel nem lehet egy kép az összes felbontásban teljesen jó
Breki33
nem nagyon használok ie-t mint fejlesztõ 😛

szerintem is játékon belül nézd meg minden le van írva hogy melyik gomb micsoda és az ízlésednek megfelelõen be tudod állítani.

Breki33
te nem itt állítod hanem játékon belül?
[HUN]FaTaL
Persze, egy darab felbontásban. Mindenki másnál szar 😄

[HUN]FaTaL
Nekem is egy fehér nagy semmi van, talán IEben tesztelted egyedül vagy mi?😄 1680x1050

nekem az van de nem zavar 😄

én midnig is ugyjátszottam h a bal alsó a sprint, bal felsõ a szöktetés,jobb alsó a csel,ill "iramvezérlés" felette meg a taktikai modosito😄
hát jáékon belül müködnie kell ha az RB-re huzoda sprintet akk anna kis kell lennie tehát nálad a jobb felsönek,a cselt meg az RT re..és akk a job alsó lesz
Breki33
nem jobb felsõ a spint pes-ben? 😛

az itt RB nem LB szerintem
a sprint gamepad-del ha jól tudom egy gombbal arréb van

Breki33
ezt tudom de nekem nem így kell, hanem ahogy pesnél

tehát RT csel, RB sprint

csak akkor mi lesz az LB RT
idén a fifa beállitásával is ugy kell "játszani" mint a PES-nek a beállitásával
fifában alapból a RT a sprint, cselezni meg úgy tudsz hogy lenyomva tartod az LT-t és jobb analóg.

játékon belül a te gamepadodon lévö "5"-gombra nyomd a sprintet tehát LB-re
na igen az "picit" más dolog😄 én is kirpobálnám konzolon de csak amiatt nem vennék konzolt más játék ami nagyon érdekel még az ugy is megjelenik pc-re is ugyhogy ez igy fog maradni azt hiszem😄 de idén több esélyt kap a fifa is.mindkettövel fogok játszani az biztos😊
Breki33
jelemleg a jobb felsõvel nem fut gyorsan mintha az alsóval futna

és bal alsó gombbal tudok jól cselezni + persze analóg
Breki33
kétlem, hogy a többségnek 16:10-es cucca lenne

akkor már biztos szólt volna itt valaki
Breki33
Na ítt hogy állítsam be, hogy jobb felsõ legyen hátul a gyors futás alsó meg a cselmódosító

symbol
oké, hogy Te nézheted, de szerintem a többségnek vagy jópár embernek biztos, hogy a fórumon már szélesvásznú cucca van. Talán lehetne egy nagyfelbontású 1680*1050 képet benyomni háttérnek mint jópár másik fórumban. 😊 De nem pofázok, nekem végül is hót mindegy. 😊 megyek jáccani 😊

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

rápróbálok a fifára

mondjuk az hozzá tartozik a történetemhez hogy én a konzolos fifára tértem át a pes 6 után ami fényévekkel jobb volt mint a pc-s.

Breki33
mivel a kb 20 gép közül amin nézhetem egyik sem 16:10-es egyértelmûen nem arra van és nemis tervezem
én is véletlenül találtam rá a pesre😄 valamelyik lemezemen rajta votla demoja az 5nek és onnatol kerestem mindig csak letölteni nem tudtam mert nem volt még netem😄 ugy igazán a 8al kezdtem el játszani azt már meg tudtam szerezni😛 én midnig várom mindkettöt fifával a 05el játszottam a legtöbbet azután nálam mélyrepülést vett a játék
Nincs most és nem is tervezem,hogy lesz megint😊
Feleslegesnek tartom kis PC-mre is megvan minden ami kell,sõt..

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

symbol
jogos lenne, de azt hittem 16:10-hez van optimalizálva a fórum. nekem 1680:1050-ben szarul néz ki, nem takarja teljesen a fórum. nah de ez kicsit off, csak furcsállottam. amúgy jah, frankón mindenki elmondta a véleményét, de nem volt anyázás meg totál hülyének-nézés. királyság.

ez nagyon így van, én például fifával kezdtem anno mert csak azt ismertem és egy haveromnál láttam elõször a pes-t, na mondom ennyit a fifáról😄 nyomtam is eleget a 4-5-6-al, sajnos számomra a pes 2008 nagy visszalépés volt a 6-hoz képest azóta tértem vissza a fifához, de minden évbe várom a hátha újra megkapom azt a hangulatot amit utoljára a 6-ban.

Breki33
azért érdekes, hogy itt most nem tört ki pedig aztán rendesen ment a beszélgetés

akkor most mondjátok be mit és hol állítsak be a fifa irányításában és kipróbálom úgy
Breki33
A demos gyepet lehet kijavítom ha lesz hozzá editálóprogram
vagy ha fsheditorral lehet.

Meg akarom mutatni milyen rendesen megcsinálva.
hát mondjuk nálam ez alap😄 mindig megmosolyogom azokat akik minden áron próbálják meggyõzni a másikat saját igazukról, mondjuk a legnagyobb poén mikor kitör egy fórumon a PES-FIFA háború<#idiota>

Breki33
van most konzolod?
Breki33
igen mivel ott kitakarja a fórum

symbol
van egy fehér üres négyzet a háttérben. a The Stage Is Set mellett ugy 20 pixelnyire 😄 elég nagy.

Profi lett az új fifa is,PES grafikában jobb de most fifa is kimondottan tetszik<#eljen>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

hát ha akkor jobban szét néztem volna megtaláltam volna biztos akk nem kellett volna nekem szerencsétlenkedni vele hanem már kész jó minöségû füvet használhattam volna neked köszönhetöen😊 akkor nem azt tettem azota viszont általába azt használom amit te készitesz. amugy fifa füvének javitásának neki állsz majd? vagy maradsz a pes foltozgatásánál?😛