PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Stelios and Panos have found a way to add more teams to PES 2011 Demo. Now the extra teams pot includes 24 teams from Barcelona to Real Madrid, from England to Italy, etc. This is an addon for another mod made by free921 that enables these new teams by adding kits and faces.
TEAMS LIST
1. France
2. England
3. Germany
4. Greece
5. Italy
6. Spain
7. Turkey
8. Japan
9. Sweden
10. Netherlands
11. Portugal
12. Croatia
13. Ireland
14. Scotland
15. Czech Republic
16. South Korea
17. AC Milan
18. Inter
19. Barcelona
20. Real Madrid
21. Bayern Munich
22. Lyon
23. Manchester United
24. Roma
http://downloads.moddingway.com/file/5499.html
Király a stadion editorrr !!!!!!!
VÁÁÁÁÁÁÁÁ !!! Már alig várom hogy az Fc.Hunnia stadionját is megszerkeszthessem a mezek, logó és játékosok után!
VÁÁÁÁÁÁÁÁ !!! Már alig várom hogy az Fc.Hunnia stadionját is megszerkeszthessem a mezek, logó és játékosok után!
<#nevetes2>#nevetes2>
Hát este senki nem volt a FIFA fórumba...még te se...legalábbis nem írtál oda.:D
jövõhéten nem fogunk unatkozni szerintem. FIFA 11, PES2011... bõség zavara :)
már csak az FM2011-et várom :D
már csak az FM2011-et várom :D
Fyrex: mikor passzolás után csúszól be a játékosnak akkor nem fújja be, sztem sokan azt mondják elõnyszabálynak itt. Rendes elõnyszabály ami a pes 4-5 fele volt hogy szabálytalankodás után megvárja hova kerül a labda olyan megint nincs. Nagyon ritkán van de az meg azért mert a bíró nem látja fautlnak
sziasztok
valaki megtudja mondani hogy mikor lehet tölteni a játékot ?
valaki megtudja mondani hogy mikor lehet tölteni a játékot ?
én senki vagyok? :P
mondjuk vannak érdekes arcok akik azt se értik minek a demohoz kiegészítõket készíteni <#pias>#pias><#nyes>#nyes>
mondjuk vannak érdekes arcok akik azt se értik minek a demohoz kiegészítõket készíteni <#pias>#pias><#nyes>#nyes>
nem mivel 2003óta nem fifáztam, idei fifa demó pedig 5percig volt a gépemen
1meccs erejéig kipróbáltam, de hamar kiderült, hogy még mindig a PES adja vissza az igazi focit
1meccs erejéig kipróbáltam, de hamar kiderült, hogy még mindig a PES adja vissza az igazi focit
+1
HBD Hedgehog!:)
HBD Hedgehog!:)
Nyithatsz!:P
Azért mert ott nincs senki!:P
figyi miért nem írsz a fifa fórumba? :-)
próbáltam itt is vinni a minõségibb kiegészítõket de akkor meg azzal volt a gond, most ha itt belemegyek mélyebben
egyébként a játékban lévõ ini-kben turkálást és átírást jelent
korábban ott errõl is írtam részletesen
próbáltam itt is vinni a minõségibb kiegészítõket de akkor meg azzal volt a gond, most ha itt belemegyek mélyebben
egyébként a játékban lévõ ini-kben turkálást és átírást jelent
korábban ott errõl is írtam részletesen
Hát egy picit lehetne sárgásabb színe, persze csak ha nagyon kötözködni szeretnék.:D
Különben nem rossz, elfogadható.:D
A kicsi tuning alatt mit értesz?:)
Különben nem rossz, elfogadható.:D
A kicsi tuning alatt mit értesz?:)
Megvan, thx!;):D
Itt szép a gyep, a PC-s FIFA-ba kissé kékes beütése van.:D
Az új kamerához tudnál linket adni? Please!:P
Mert alap kameraállás elég gagyi, + amiket még belehet állítani azok sem nagyon nyerték el a tetszésem.:D
Mert alap kameraállás elég gagyi, + amiket még belehet állítani azok sem nagyon nyerték el a tetszésem.:D
Egyébként egylábbal füvön csúszás Pes-ben is szokott lenni lassításokban van amikor látni, talán nem ennyire.
Nem arról van szó, hogy rosz lett csak a demoban ezek nagyon zavaróak
ez alapján írta az egyébként konzolos fifas srcác hogy szerinte a PC-s idén jobb lett.
Akit ezek nem zavarnak annak meg a konzolos jobb
http://www.multiupload.com/AXSGT47L31
ez alapján írta az egyébként konzolos fifas srcác hogy szerinte a PC-s idén jobb lett.
Akit ezek nem zavarnak annak meg a konzolos jobb
én sem foglalkoztam vele mert 30-40 lejátszott meccs után egyszer sem találkoztam vele, egybõl fújt a bíró minden alkalommal. idegesít is, kicsit sokat áll a játék emiatt.
nem zavar, akárhogy látod, csak nem értem hogy lehet hogy én nem találkoztam vele... ebbõl gondolom hogy nem lehet még jó.
valaki nem tud egy jó konzolos fifa 11 gameplay videót? tényleg ennyire rossz lett?
nem zavar, akárhogy látod, csak nem értem hogy lehet hogy én nem találkoztam vele... ebbõl gondolom hogy nem lehet még jó.
valaki nem tud egy jó konzolos fifa 11 gameplay videót? tényleg ennyire rossz lett?
Avanti Crociati!
ha erre azt írnám jónak látom az nem tetszene
semilyennek nem látom mert eddig nem nagyon foglalkoztam vele
most meg mióta van olasz kommentátor patch és az új kamerák azóta a fifát próbálgatom
De a videó alapján nekem megfelel talán azt kivéve, hogy majdnem nekifut a bírónak :P
semilyennek nem látom mert eddig nem nagyon foglalkoztam vele
most meg mióta van olasz kommentátor patch és az új kamerák azóta a fifát próbálgatom
De a videó alapján nekem megfelel talán azt kivéve, hogy majdnem nekifut a bírónak :P
ez szép munka, csak utoljára kb a 2008/2009es szezonban volt ilyen frizuja emlékeim szerint, de lehet tévedek
Avanti Crociati!
rendben ha így jobbnak érzed, akkor moderáld ki és zárjuk le...!
de akkor flémen kívül igazán elmondhatnád, te komlyan jónak látod a demoban az elõnyszabály mûködését?
továbbá szerintem kicsit többet fúj a kelleténél a bíró a test-test elleni küzdelmeknél... bár lehet túl sok angol bajnokit nézek P
de akkor flémen kívül igazán elmondhatnád, te komlyan jónak látod a demoban az elõnyszabály mûködését?
továbbá szerintem kicsit többet fúj a kelleténél a bíró a test-test elleni küzdelmeknél... bár lehet túl sok angol bajnokit nézek P
Avanti Crociati!

én még várok a pesre, még azt nem próbáltam, de lehet adnom kéne neki egy esélyt :D csak hát konzolon ugye a licensz... :S
meg ami hiányzott nekem az a 360 fokos mozgás, azt beletették?
meg ami hiányzott nekem az a 360 fokos mozgás, azt beletették?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
izlések és pofonok :)
engem nagyon zavarna ha nem tudnék jobb kamerát grafikát hangokat berakni
engem nagyon zavarna ha nem tudnék jobb kamerát grafikát hangokat berakni
na igaz, ezt már én is néztem, hogy "csúszik" a lábuk, meg "átmennek" egymáson, de ezeket leszámítva (próbálok nem erre koncentrálni, így már nem is olyan rossz, meg miközben játszol nem igazán lehet észrevenni) nekem jobban tetszik mint a tavalyi :D
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
egyenlõre a Pes, de az új kamerával és a fantasztikus eredeti olasz kommentárral kezd tetszeni a fifa
na ezek nincsenek pl konzolon :P
na ezek nincsenek pl konzolon :P
Ez sem zavar?
http://www.youtube.com/v/IBIFErI5RZE&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>
"Kezdjük ott, hogy onnantól, hogy letette a jobb lábát, az még csúszik a talajon vagy fél métert, miközben a bal lábát lendíti, hiszen azzal fog lõni. Miközben a jobb lába csúszik, a bal elõször elõre mozdul a levegõben, aztán nem mozdul, csak csúszik az egész karakter, majd hátra mozdul a lendítéshez, szóval igen akrobatikus mozdulat
Aztán megjön a kapus, aki átgázol a lábával játékosunk combján.
Utána a játékos, már amikor a kapus rég átment rajta, ugrik egy nagyot. Nyilván a kapust ugraná át, ha az idõzítés jó lenne, de nem az. De az is lehet, hogy annyira megörült a gólnak, hogy örömében felugrott
Ezek nem csak a visszajátszásban lassításkor látszanak, hanem ilyen az egész játék. Elképesztõen csalódott vagyok emiatt a játék miatt, el nem tudom mondani, hogy vártam"
"Egyszerûen minden szerelésnél jól láthatóan mennek át egymáson karok lábak fejek játékosok. Engem ez annyira zavar, hogy el sem tudom mondani. Jó, eddig is volt ilyen, de itt, itt minden kontaktnál ez van. Mindnél. És ezt egy új fejlesztés... pfff...
Ezen kívül a játkosok-talaj kapcsolat is szarabb, mint tavaly. Egyszerûen elcsúsznak fél métereket a támasztó lábak a talajon."
A képeket errõl korábban már beraktam.
Itt most nem a pes-el összevetve nézzük, hanem a pc-s fifa új konzolos fifa
"Kezdjük ott, hogy onnantól, hogy letette a jobb lábát, az még csúszik a talajon vagy fél métert, miközben a bal lábát lendíti, hiszen azzal fog lõni. Miközben a jobb lába csúszik, a bal elõször elõre mozdul a levegõben, aztán nem mozdul, csak csúszik az egész karakter, majd hátra mozdul a lendítéshez, szóval igen akrobatikus mozdulat
Aztán megjön a kapus, aki átgázol a lábával játékosunk combján.
Utána a játékos, már amikor a kapus rég átment rajta, ugrik egy nagyot. Nyilván a kapust ugraná át, ha az idõzítés jó lenne, de nem az. De az is lehet, hogy annyira megörült a gólnak, hogy örömében felugrott
Ezek nem csak a visszajátszásban lassításkor látszanak, hanem ilyen az egész játék. Elképesztõen csalódott vagyok emiatt a játék miatt, el nem tudom mondani, hogy vártam"
"Egyszerûen minden szerelésnél jól láthatóan mennek át egymáson karok lábak fejek játékosok. Engem ez annyira zavar, hogy el sem tudom mondani. Jó, eddig is volt ilyen, de itt, itt minden kontaktnál ez van. Mindnél. És ezt egy új fejlesztés... pfff...
Ezen kívül a játkosok-talaj kapcsolat is szarabb, mint tavaly. Egyszerûen elcsúsznak fél métereket a támasztó lábak a talajon."
A képeket errõl korábban már beraktam.
Itt most nem a pes-el összevetve nézzük, hanem a pc-s fifa új konzolos fifa
na akkor még 1 utolsó kérdés... :D
pes vagy fifa tetszik idén jobban? :D
pes vagy fifa tetszik idén jobban? :D