PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak kíváncsi vagyok a véleményedre :D
viszont én meg nem értem, hogy mit értesz a kérdésemen, csak simán megkérdeztem :P
nekem speciel jobban bejön mint a tavalyi vagyis a pc-snél is jobban bejön, mert az idei pc-s a tavalyi konzolos :D
viszont én meg nem értem, hogy mit értesz a kérdésemen, csak simán megkérdeztem :P
nekem speciel jobban bejön mint a tavalyi vagyis a pc-snél is jobban bejön, mert az idei pc-s a tavalyi konzolos :D
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Na akkor most lehet megint okosakat írni :-)
http://www.youtube.com/v/F-QbBkpTxEk&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>
a mostanit még nem
de értem a kérdést és tudom, hogy sok a bug benne raktam is be korábban errõl képeket
sokak szerint idén a pc-s Fifa jobb
de értem a kérdést és tudom, hogy sok a bug benne raktam is be korábban errõl képeket
sokak szerint idén a pc-s Fifa jobb
breki te már próbáltad a konzolos fifát?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Nem a fifaban volt ez véletlen? Mert ebben a demoban nekem még 1x nem volt elõnyszabály, a fifában már elég sokszor
http://goo.gl/gd6Zi5
most mirõl is beszélünk? én nem mondtam semmit az elõzõkrõl.
ebben a demoban nincs elõnyszabály.
ebben a demoban nincs elõnyszabály.
Avanti Crociati!
2010ben nem adott utólag sárgát, az tuti, sõt ha jó ütemben csúsztál, mindenki le lehetett kaszálni retorzió mentesen - igaz sérülést nem okoztam, de legalább nem tudott kényszerítõzni. :) PES5ben emlékszem utoljára én is erre a utólagos sárgára.
Vagy 6? már nemtom. De 2008-2010ben nem volt.
Vagy 6? már nemtom. De 2008-2010ben nem volt.
én igen, és arra is, hogy akkor széjjel rúgtam mindenkit, mert 4 sárgás becsúszás esetén is 1 sárgát adott és csak a legutolsónak
Én azért PES 5 óta olyanra nem emlékszem hogy elõnyszabály után sárgát adott volna valakinek a bíró:)
2010ben nem volt, szerintem azért várták sokan
szerintem már a Pes5-ben is volt elõnyszabály
idézet egy akkori tesztbõl
"A program gyakorlatilag a tétlen les fogalmán kívül mindent ismer, elõnyszabály esetén késõbb osztja ki a sárgát, láthatunk partvonalon kívüli ápolást - sõt az idei részben még azt is bevezették, hogy a földön fekszik egy sérült játékos, de nem áll le a meccs, ha a labda akcióban van és nem történt szabálytalanság (pl. a csatárunk rosszul ugrott fel fejelni és meghúzódott) - csak egy idõ után veszi el a spori a bõrt, és következhet a játékvezetõi labda. "
idézet egy akkori tesztbõl
"A program gyakorlatilag a tétlen les fogalmán kívül mindent ismer, elõnyszabály esetén késõbb osztja ki a sárgát, láthatunk partvonalon kívüli ápolást - sõt az idei részben még azt is bevezették, hogy a földön fekszik egy sérült játékos, de nem áll le a meccs, ha a labda akcióban van és nem történt szabálytalanság (pl. a csatárunk rosszul ugrott fel fejelni és meghúzódott) - csak egy idõ után veszi el a spori a bõrt, és következhet a játékvezetõi labda. "
Dehogynem pl Van Basten EB döntõ oroszok ellen sokkal nehezebb szögbõl rúgott hasonló gólt és ott lese pattant kapásból meglõte.
Ezeket rendes emberekre szerelt érzékelõkkel veszik fel volt is video korábban róla.
Nem a mozdulattal van gond, csak túl gyakori
Ezeket rendes emberekre szerelt érzékelõkkel veszik fel volt is video korábban róla.
Nem a mozdulattal van gond, csak túl gyakori
ööö kb 10x volt már elõnyszabályom, sõt olyan is hogy nem értem el, ezért a bíró visszafújta és sárgát adott az ellenfélnek
igen, én sem akartam kritizálni, mert tényleg szép gól, de egy játékost nem találnál IRL aki így lövi meg ezt a labdát :D
Avanti Crociati!
Nekem még az tûnt fel hogy nincs gólöröm a demóban, mert mindig ez a szlalomozást csinálja:)
Dehogynem félfordulattal, pont ez a mozgás van nagyon sokszor a rendes ollózásnál többször.
Ezt remélem tényleg javítják nyilatkoztak is egy lob bugról amit javítanak, de az nem tudom pontosan mi lehet reméljük ez.
Ezt remélem tényleg javítják nyilatkoztak is egy lob bugról amit javítanak, de az nem tudom pontosan mi lehet reméljük ez.
kész csoda
jaja, reggel már láttam...továbbra is érdekes...:)
elsõ hosszú indításos gólom, eddig nem nagyon sikerültek ezek:

elsõ hosszú indításos gólom, eddig nem nagyon sikerültek ezek:

Már kint van PS3
Pro.Evolution.Soccer.2011.PAL.JB.PS3-ATAX
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
az nem számít úgy tünik
A Pes release viszont csak 30.-án konzolokra nem??
nem japán nyelvû, hanem csak német, orosz, meg ilyenek vannak benne. angol nincs
PS3 verzió (japán nyelvû asszem) már fent van neten... remélem jó hétvégénk lesz és lesz PC verzió FIFA-ból is és ebbõl is :D
A teljes videó
http://www.youtube.com/v/e_nOmv69WrU&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>
Ezt most lõttem Fifában, szegény kapus itt se tudja hova kéne, hogy álljon.
viszont itt nagyongyorsan eltoporog a másik sarokig ahol elegánsan mellévetõdik. :-)
Pár éve kibeszéltük itt az akkori fifa-ban a szabadrúgásnál a kapus mozgást, hát ez ugyanaz most is :P
viszont itt nagyongyorsan eltoporog a másik sarokig ahol elegánsan mellévetõdik. :-)
Pár éve kibeszéltük itt az akkori fifa-ban a szabadrúgásnál a kapus mozgást, hát ez ugyanaz most is :P
ja te a védõre írtad az igaz
kicsit hülyén van megcsinálva az animáció
mondjuk ettõl függetlenül ez gól mint a képen is látszik
de biztos hívta a természet :-)<#eljen>#eljen>

kicsit hülyén van megcsinálva az animáció
mondjuk ettõl függetlenül ez gól mint a képen is látszik
de biztos hívta a természet :-)<#eljen>#eljen>

És hogy hasonló szöget is nézzünk a hivatalos UEFA videóból aminek vmi olyasmi a címe hogy "Roberto Carlos Teaches How To Take Free Kicks"
És oppá holis áll a kapus? <#nevetes1>#nevetes1><#ejnye1>#ejnye1>
Egyébként itt a lövés pillanatában elindult középre és a helyére rúgta valami Cé :P
És oppá holis áll a kapus? <#nevetes1>#nevetes1><#ejnye1>#ejnye1>
Egyébként itt a lövés pillanatában elindult középre és a helyére rúgta valami Cé :P
pont, hogy nem célszerû középen állni inkább a sorfal által védett sarkot szokták feladni kicsit ilyenkor, mert oda nehezebb rúgni
Gondolom ezt mindenki tudja melyik meccs
Lehet magyarázgatni, de semmi gond ezzel, persze lehet vitatkozni millimétereken
Gondolom ezt mindenki tudja melyik meccs
Lehet magyarázgatni, de semmi gond ezzel, persze lehet vitatkozni millimétereken
olyasmit ovlastam, hogy az online master ligában lehet saját csapattal játszani, tehát saját név saját mez stb:P
errõl ti mit tudtok?
errõl ti mit tudtok?
Hát az elég vicces megoldás volt,igen és pont a legmagasabb érdekes:D
★ 汤姆 李
Jó nagy hülyeség annyira kiállni a szélre.Semmi esélye hárítani ha sorfal felett,alatt egyéb módon középre ill.másik szélre megy a laszti.
Nagyon bal oldalon volt
Nagyon bal oldalon volt
★ 汤姆 李
Mondjuk célszerû nem kiszaladni a közepérõl :D
Hát pedig igen, én alig szoktam cselezni. Ha meg arra a mondtatomra értetted, hogy "kipasszolok mindenkit" azt nem nagyképûségbõl értettem. Hanem arra akartam célozni, hogy én szinte csak passzolok.
Nekem ellenben nem olyan szar kis életem van, hogy ilyenekkel menõzzek, hogy én jobb játékos vagyok. Ez is milyen már, ezzel csak azok menõznek akik csak a ilyen szar virtuális világban bírnak kitûnni :D Ezt egyébként is rohadt szánalmasnak tartom.
Nekem ellenben nem olyan szar kis életem van, hogy ilyenekkel menõzzek, hogy én jobb játékos vagyok. Ez is milyen már, ezzel csak azok menõznek akik csak a ilyen szar virtuális világban bírnak kitûnni :D Ezt egyébként is rohadt szánalmasnak tartom.
Na de azért jól bevartad:p
★ 汤姆 李
Lehet megszólni de én ismét úgylátom,hogy megint szar helyen van a kapus független szabadrugástól ahogy az utobbinál történt.Jóhogy nem támaszkodik már a bal lécnek.
★ 汤姆 李